A kultúrmarxizmus szexuális kő-papír-ollója, avagy jó tudnod, ha Nyugatra készülsz!

Bármelyikünkkel előfordulhat, hogy külföldi országokban a hazai jól megszokott dolgokat követve, kissé furcsán néznek rá. Elég egy nem megfelelő pillanatban elejtett, vagy el nem ejtett büfizés, tüsszentés, pukizás, vagy kinyomott birkaszem el nem fogyasztása, és az illető máris nevetségessé válik, neadjisten bajba kerül. Ennek megelőzésére nem árt tájékozódni. Mit tegyünk, és mit ne tegyünk nálunk sokkal fejlettebb, szabadabb, és minket már milliószor lekŐrözött országokban?

A közhiedelemmel ellentétben nem csak bizonyos iszlám országokban okozhat gondot egy könyvjelzők közt felejtett pornómegosztó, egy véletlenül a bőröndbe csúszott sixpack, vagy egy nem teljesen feleséggel elkövetett szállodai ATM-ezés. Bizony a demokrácia és a szexuális szabadosság őshazájának tekintett Svédországból vagy Franciaországból is jó, ha inkább hazahozzuk azt, ami kikívánkozna egy „anyagi támogatás szükséges” projekt keretében. És nem kifejezetten azért, mert bizonyos iszlám országok átköltöztek Malmöbe vagy Saint-Denis-be.

Velük párhuzamosan ugyanis úgy alakult, hogy a demokrácia és a szexuális szabadosság őshazáiban két felnőtt ember kölcsönös beleegyezéssel szexuális aktust létesíthet egymással, kivéve abban az esetben, ha ezt a demokrácia és szexuális szabadosság tudományosan jobban tudói meg nem tiltják nekik. Ilyenkor a nemi egyenlőség és antidiszkrimináció jegyében a férfi akár börtönbe is kerülhet, de legalábbis fizet, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Hogy mégsem teljesen pontosan így van, arra igyekeztünk megtalálni azokat az eseteket, amikor a férfi mégsem fizet, vagy hirtelen már mégsem baj, ha bárki fizet bárkinek.

A bűncselekmény alapesete. Ilyenkor a szexista, patriarcha társadalom által kinevelt szexista, patriarcha férfit a szexista, patriarcha rendőr elviszi a szexista, patriarcha társadalom alkalmazásában álló bírónő elé, aki a szexista, patriarcha törvényhozás által elfogadott törvények értelmében pénzbüntetésre és 1-2 évre ítéli. Győz az igazság.

Rasszista kizsákmányoló ciszheteró fehér férfi, a gyarmatosítók szellemi utóda! Hogy merészeli?! 2-5 év!

#metoo! Megkért, és én levettem, de 15-40 év után jöttem rá, hogy engem tulajdonképpen megerőszakolt, mert nem is pezsgőzni akart a lakosztályának jakuzzijában éjjel negyed háromkor. 

Nagy rendező, inkább nem adjuk ki, mert egyszerűen nem bírta feldolgozni felesége korai halálát. Amúgy köztudott, hogy ilyet a papok csinálnak, ez meg különben is elévült már. Ráadásul haladó felfogású, mert Hillary-t támogatja!

Neki is vannak jogos nemi igényei, szükségletei. A gyarmatosításért cserébe annyi a minimum, hogy ezeket önként kielégítjük, továbbá némi segélykére is szüksége van, amíg be nem indul az agysebészeti klinikája.

Hosszú volt az út, ami előtt meg alatt is rengeteget szenvedtek, és főleg 0rbán kerítésénél. Kölnben mindig kemény volt a szilveszter, illetve most csak fake news, hogy igen. Talán a fehér férfiak nem molesztálnak??? Cozma biztos cigányozott, vagy nem tudom, addig is adjunk még egy kis segélykét nekik, hátha attól integrálódnak!

Girl power! Bitches!!! Neked is jogod van férfiként élvezni a szexet, drágám! Kvóta kéne erre is, addig meg csavard le a farkát a rohadt elnyomónak!!!

Bár a biológia hímsoviniszta, fasiszta, fallokrata áltudomány, most mégis tudományosan bizonyított biológiai tény, hogy a fajkeveredésből erősebb genetikájú utódok születnek!

Tökéletes szivárványcsalád. Nagyon bőséges gyermekáldást kívánunk nekik, mert a kis édes karamell babócáikkal akarjuk majd feltölteni a jövőben a Star Trek parancsnoki hídját. Kivétel, ha a fehér esetleg Milo Yiannopoulos, mert ő csak egy köcsög kis fideszes trumpista buzi. Nem jöhet be a campusra, mert kövéren üvölteni és zavarogni fogunk, valamint mindent felgyújtunk!

Még mindig nem elég erős irántuk az elfogadás, úgyhogy hatóságilag a rendőrmaci is beszáll.

Izgalmas, klassz, haladó társadalomtudományi téma. Az ELTE-n csakis ilyenbe kakilunk már! Habár nincsenek is nemek, most mégis van 72 is, szóval kutassuk ki állami ösztöndíj keretében!

Sikeres integráció után is el kell fogadnunk a más kultúrákat. Tanuljuk meg mi is, hogy kell, utána levágjuk az erkélyen és megsütjük a kebabos standján, persze amíg az be nem indul rendesen, adjunk ide is egy kis segélykét!

Természetesen ez az egész mind csak vicc, irónia, a valóságban sose történne ilyesmi. Majd azért valahogy találjatok vissza, ha hirtelen megszűnik a Facebook-oldalunk! 

About Kurtz ezredes

12 hozzászólás

  1. Vajon mit reagálna erre Svédország kapitány?

  2. FACEBOOK politikájával támogatója az olyan rendezvényt ,amilyen itt volt Magyarországon és egyik előadója volt az a tájföldi aki a pedofíliát ,gyermekek szexuális erőszakolását népszerűsítette .FACEBOOK balosan liberális fővezére ,Czukerberg már 80 nemi csoportot jegyez ,tart számon.

  3. It ought to nearly abandon saying, however the principal key to learning Linux is to introduce Linux. Both the LFS101x and the LFS201 courses remember definite segments for introducing and arranging Linux just because.
    https://webhashtag.blogspot.com/2020/02/how-to-become-linux-admin_20.html

  4. We offer a wide range of dermal filler supplier. All our fillers are 100% unique and authentic and made from a high-quality manufacturing process.

  5. A bűncselekmény alapesete. Ilyenkor a szexista, patriarcha társadalom által kinevelt szexista, patriarcha férfit a szexista, patriarcha rendőr elviszi a szexista, patriarcha társadalom alkalmazásában álló bírónő elé, aki a szexista, patriarcha törvényhozás által elfogadott törvények értelmében pénzbüntetésre és 1-2 évre ítéli. Győz az igazság.

  6. Wow!!! What a blog. The way you explain it the way you use this word is mind-blowing. I just love this. Thanks for spreading this knowledge to us.

  7. Thank you for providing the information about the sugar detox last weekend. I have purchased the book and will give it a try soon. By your results, I’m sure I will feel better after doing it!

  8. Great article online robux generator no human verification thanks for this

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük