A kultúrmarxizmus szexuális kő-papír-ollója, avagy jó tudnod, ha Nyugatra készülsz!

Bármelyikünkkel előfordulhat, hogy külföldi országokban a hazai jól megszokott dolgokat követve, kissé furcsán néznek rá. Elég egy nem megfelelő pillanatban elejtett, vagy el nem ejtett büfizés, tüsszentés, pukizás, vagy kinyomott birkaszem el nem fogyasztása, és az illető máris nevetségessé válik, neadjisten bajba kerül. Ennek megelőzésére nem árt tájékozódni. Mit tegyünk, és mit ne tegyünk nálunk sokkal fejlettebb, szabadabb, és minket már milliószor lekŐrözött országokban?

A közhiedelemmel ellentétben nem csak bizonyos iszlám országokban okozhat gondot egy könyvjelzők közt felejtett pornómegosztó, egy véletlenül a bőröndbe csúszott sixpack, vagy egy nem teljesen feleséggel elkövetett szállodai ATM-ezés. Bizony a demokrácia és a szexuális szabadosság őshazájának tekintett Svédországból vagy Franciaországból is jó, ha inkább hazahozzuk azt, ami kikívánkozna egy „anyagi támogatás szükséges” projekt keretében. És nem kifejezetten azért, mert bizonyos iszlám országok átköltöztek Malmöbe vagy Saint-Denis-be.

Velük párhuzamosan ugyanis úgy alakult, hogy a demokrácia és a szexuális szabadosság őshazáiban két felnőtt ember kölcsönös beleegyezéssel szexuális aktust létesíthet egymással, kivéve abban az esetben, ha ezt a demokrácia és szexuális szabadosság tudományosan jobban tudói meg nem tiltják nekik. Ilyenkor a nemi egyenlőség és antidiszkrimináció jegyében a férfi akár börtönbe is kerülhet, de legalábbis fizet, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Hogy mégsem teljesen pontosan így van, arra igyekeztünk megtalálni azokat az eseteket, amikor a férfi mégsem fizet, vagy hirtelen már mégsem baj, ha bárki fizet bárkinek.

A bűncselekmény alapesete. Ilyenkor a szexista, patriarcha társadalom által kinevelt szexista, patriarcha férfit a szexista, patriarcha rendőr elviszi a szexista, patriarcha társadalom alkalmazásában álló bírónő elé, aki a szexista, patriarcha törvényhozás által elfogadott törvények értelmében pénzbüntetésre és 1-2 évre ítéli. Győz az igazság.

Rasszista kizsákmányoló ciszheteró fehér férfi, a gyarmatosítók szellemi utóda! Hogy merészeli?! 2-5 év!

#metoo! Megkért, és én levettem, de 15-40 év után jöttem rá, hogy engem tulajdonképpen megerőszakolt, mert nem is pezsgőzni akart a lakosztályának jakuzzijában éjjel negyed háromkor. 

Nagy rendező, inkább nem adjuk ki, mert egyszerűen nem bírta feldolgozni felesége korai halálát. Amúgy köztudott, hogy ilyet a papok csinálnak, ez meg különben is elévült már. Ráadásul haladó felfogású, mert Hillary-t támogatja!

Neki is vannak jogos nemi igényei, szükségletei. A gyarmatosításért cserébe annyi a minimum, hogy ezeket önként kielégítjük, továbbá némi segélykére is szüksége van, amíg be nem indul az agysebészeti klinikája.

Hosszú volt az út, ami előtt meg alatt is rengeteget szenvedtek, és főleg 0rbán kerítésénél. Kölnben mindig kemény volt a szilveszter, illetve most csak fake news, hogy igen. Talán a fehér férfiak nem molesztálnak??? Cozma biztos cigányozott, vagy nem tudom, addig is adjunk még egy kis segélykét nekik, hátha attól integrálódnak!

Girl power! Bitches!!! Neked is jogod van férfiként élvezni a szexet, drágám! Kvóta kéne erre is, addig meg csavard le a farkát a rohadt elnyomónak!!!

Bár a biológia hímsoviniszta, fasiszta, fallokrata áltudomány, most mégis tudományosan bizonyított biológiai tény, hogy a fajkeveredésből erősebb genetikájú utódok születnek!

Tökéletes szivárványcsalád. Nagyon bőséges gyermekáldást kívánunk nekik, mert a kis édes karamell babócáikkal akarjuk majd feltölteni a jövőben a Star Trek parancsnoki hídját. Kivétel, ha a fehér esetleg Milo Yiannopoulos, mert ő csak egy köcsög kis fideszes trumpista buzi. Nem jöhet be a campusra, mert kövéren üvölteni és zavarogni fogunk, valamint mindent felgyújtunk!

Még mindig nem elég erős irántuk az elfogadás, úgyhogy hatóságilag a rendőrmaci is beszáll.

Izgalmas, klassz, haladó társadalomtudományi téma. Az ELTE-n csakis ilyenbe kakilunk már! Habár nincsenek is nemek, most mégis van 72 is, szóval kutassuk ki állami ösztöndíj keretében!

Sikeres integráció után is el kell fogadnunk a más kultúrákat. Tanuljuk meg mi is, hogy kell, utána levágjuk az erkélyen és megsütjük a kebabos standján, persze amíg az be nem indul rendesen, adjunk ide is egy kis segélykét!

Természetesen ez az egész mind csak vicc, irónia, a valóságban sose történne ilyesmi. Majd azért valahogy találjatok vissza, ha hirtelen megszűnik a Facebook-oldalunk! 

About Kurtz ezredes

70 hozzászólás

 1. Vajon mit reagálna erre Svédország kapitány?

 2. FACEBOOK politikájával támogatója az olyan rendezvényt ,amilyen itt volt Magyarországon és egyik előadója volt az a tájföldi aki a pedofíliát ,gyermekek szexuális erőszakolását népszerűsítette .FACEBOOK balosan liberális fővezére ,Czukerberg már 80 nemi csoportot jegyez ,tart számon.

 3. It ought to nearly abandon saying, however the principal key to learning Linux is to introduce Linux. Both the LFS101x and the LFS201 courses remember definite segments for introducing and arranging Linux just because.
  https://webhashtag.blogspot.com/2020/02/how-to-become-linux-admin_20.html

 4. We offer a wide range of dermal filler supplier. All our fillers are 100% unique and authentic and made from a high-quality manufacturing process.

 5. A bűncselekmény alapesete. Ilyenkor a szexista, patriarcha társadalom által kinevelt szexista, patriarcha férfit a szexista, patriarcha rendőr elviszi a szexista, patriarcha társadalom alkalmazásában álló bírónő elé, aki a szexista, patriarcha törvényhozás által elfogadott törvények értelmében pénzbüntetésre és 1-2 évre ítéli. Győz az igazság.

 6. Wow!!! What a blog. The way you explain it the way you use this word is mind-blowing. I just love this. Thanks for spreading this knowledge to us.

 7. Thank you for providing the information about the sugar detox last weekend. I have purchased the book and will give it a try soon. By your results, I’m sure I will feel better after doing it!

 8. Great article online robux generator no human verification thanks for this

 9. Alltimes Post

  It’s a fantastic comment; I’m really surprised by this and, and it’s absolutely fascinating.
  I’m ecstatic to have finally discovered this website.
  Thank you for bringing this storey to our attention. Windows 10 Activator txt

 10. Thank you for your great post; it was fascinating to read.
  I’m looking forward to seeing your post as soon as possible.
  This is a very fascinating and effective article. thoptv for pc

 11. Thanks for sharing your precious time to create this post, It is so informative and the content makes the post more interesting. really appreciated.

 12. This is a great idea to share your blogs with us because your Article helps us to learn so many things through your blogs. Thank you so much admin for uploading such amazing content with us your blog is really helpful for me. wish you all the best for upcoming comments.

 13. Truly, this article is really one of the very best in the history of articles. I am a antique and I sometimes read some new articles if I find them interesting. And I found this one pretty fascinating and it should go into my collection.

 14. A company that deals in build a strong team of writers who have expertise in different domains. This becomes essential since writing assignments can be from any subject. An essay backed up with extensive research and high-grade content does make the real difference. Also, the team has knowledge of resources for citations and references during writing.

 15. Almost all chemistry essay examples available on the site imply formulas and calculations. There is a ton of great samples to choose from for free.
  https://proessays.net/essays/category/chemistry

 16. I agree with your blog, I would like to thank the author to put a lot of effort into this. I usually use SEO content serviceswhenever I need good quality content highly recommended.

 17. Your article is very good and useful, thank you for sharing, bk8 hopes that next time you will have more good articles to send to all readers.

 18. A human resources management system or Human Resources Information System or Human Capital Management is a form of Human Resources software that combines a number of systems and processes to ensure the easy management of human resources.If you are looking for a software to help maintain your daily task,you can try at the human resource management system they are providing their services in very affordable rates and have wide range of software

 19. I know that is cool! Buts do you know about tghis service for essay and homework dude? This is the best so you sohoud try! Dont be shy and write to them essay writer and go for it! Enjoy and have a nice day!

 20. A vitatkozás nagyon gyakori dolog, szerintem hamarosan megoldódik

 21. Wow, what a great post. Likewise, I would like to write like this – spending time and effort to make a great article… but I put it off too much and never seem to start. Thanks.

 22. Very informative and well-written post! The quite interesting and nice topic chosen for the post. thankyou Feel free to visit my website

 23. This game will be easy for you. Enjoy the game!

 24. 비오는날엔 집에서 즐길수 있는 에볼루션카지노 이곳에서 보내보세요

 25. Marxism-Leninism is always a great and great thing, this is established from time immemorial, nothing to discuss

 26. In this article, I will talk about the MyUCLA Login process. I will try to explain all the features of the MyUCLA Login

 27. Plus other information you might require like Whataburger breakfast hours, Holiday Hours, Regular menu, and more. Whataburger Breakfast Menu 2022

 28. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

 29. This type of blog that’s brought big impact to the readers, and thankful to that, click this out too.
  파워볼

 30. Thanks to this type of article it will enlighted my mind how to take care our environment and how to make more eco friendly.
  카지노사이트

 31. I like this amazing and useful post.

 32. Thank you for sharing, great article

 33. First of all, thank you for your post. slotsite Your posts are neatly organized with the information I want, so there are plenty of resources to reference. I bookmark this site and will find your posts frequently in the future. Thanks again ^^

 34. First of all, thank you for your post. totosite Your posts are neatly organized with the information I want, so there are plenty of resources to reference. I bookmark this site and will find your posts frequently in the future. Thanks again ^^

 35. I merely need to notify you that I am new to writing a blog and totally valued your article. Probably I am most likely to bookmark your blog post . You seriously have lovely article information. Value it for swapping with us the best domain post 토토사이트

 36. I was reading through some of your articles on this website and I believe this website is really instructive! This is a exceptionally good post. Thankyou appropriate for keeping us informed. 스포츠토토

 37. In this article the information was informative.
  https://www.onlinefeedbacks.com/rosslistens/

 38. This is a great idea to share your blogs with us because your Article helps us to learn so many things through your blogs.

 39. Get a Chance to Win $1000 Gift Card @ Burlingtonfeedback Survey
  https://www.onlinefeedbacks.com/burlingtonfeedback/

 40. Little Caesars Customer Satisfaction Survey – Enter to Win $15000 / Free Pizza for a Year

 41. Keep up the good work and please tell me when can you publish more articles or where can I read more on the subject

 42. Like a bang-on combination of burgers and beef, Texans and Whataburger have been an inseparable duo! Every Texan out there has heard about the legacy of Whataburger. It has been rapidly growing in popularity, and it owes this achievement only to its esteemed customers.
  https://www.onlinefeedbacks.com/whataburger-survey/

 43. Moe’s yearns to make the experience of customers unforgettable and superlative. It tries to improvise constantly, for which it has brought forward the Moe’s Customer Feedback Survey.
  https://www.onlinefeedbacks.com/moegottaknow/

 44. The Portillo’s have organized a survey in which their customers will have to answer some simple questions regarding the staff, services, quality of food, cleanliness etc. at Portillo’s. To participate in this survey customer’s need to follow some easy steps which can help them get rewards like free French Fries
  https://www.surveymayor.com/portillos-com-survey/

 45. For every business to flourish, develop, improve, and grow more, not only good leadership and team is required but also responses from customers. Only then can it witness better improvement and progress, earning a lot of clients. That’s why organizations and business enterprises are focusing on areas on how to gather data from their consumers. And Popeyes are not an exception.
  https://www.onlinefeedbacks.com/tellpopeyes/

 46. From some point on, I am preparing to build my site while browsing various sites. It is now somewhat completed. If you are interested, please come to play with majorsite !!

 47. PartyCityFeedback is an online questions-based survey provided by Party City. These questions will be based on a consumer’s shopping experience at that brand’s place. Worried about the questions? Chill! Questions in this survey will be elementary to answer and will not cost more than 3 minutes of your time. Party City’s administration will use answers which are nothing but clients’ honest feedback for their improvement.
  https://www.surveymayor.com/partycityfeedback/

 48. Savers thrift superstore is a non-profit organization that sells second-hand items like jewelry, clothes, and furniture. Savers Listens is the customer satisfaction survey page through which they understand the needs of the customers and improve them for better sales and customer satisfaction. It is a simple survey that can be undertaken after purchase or donation from savers stores.
  https://www.surveymayor.com/saverslistens-com/

 49. Savers survey rewards are not big, but you can gain benefits for every dollar spent there. You can participate in the survey every month, either through purchase or by donating. Irrespective of the amount you spent at Savers, you only need a purchase receipt for participation. Similarly, it doesn’t mean that you will get only used clothes, there are opportunities that you may get unboxed clothes for excellent prices and $2 may help you get your desired clothes.

 50. Chipotle Feedback is a well-crafted survey to connect with customers. Nothing is better than asking people about their opinion on the products, who are on the receiving end. The company bids on its honest consumers to provide them with a candid response about their impression of the brand. It looks forward to genuine comments and issues and does not entertain theoretical insights.
  https://www.surveymayor.com/chipotle-feedback/

 51. USPS Experience survey initiated by USPS is a thorough course of action of inquiries from their beloved customers. Fulfilled customers normally return and purchase more, and let others know concerning their experience through postalexperience com pos. The USPS survey of post offices concerning the service acquired. the administration of the staff, the association, etc.
  https://www.surveymayor.com/postalexperience-com-pos/

 52. This is a fantastic article. This is, in my opinion, one of the most well-written pieces ever. Your work is outstanding and inspirational. Thank you once again.

 53. we have a best Top Escorts administrations for you! An Escort is best mix of friendship and care, so you require an Independent Top Escorts young woman who can get you, support you in this condition and can revere you as a Gf or Wife

 54. Hii firends am pooja sharma The data on your side is extremely great. To bring all the more best help then you can go to our catchphrases and best assistance is given.

 55. The way you explain it in the way you use the word is amazing. Thanks for spreading this knowledge to the community

 56. What you wrote was very helpful to me. Thank you. Actually, I run a site similar to you. If you have time, could you visit my site? Please leave your comments after reading what I wrote. If you do so, I will actively reflect your opinion. I think it will be a great help to run my site. Have a good day. 다낭 가라오케

 57. I came to this site with the introduction of a friend around me and I was very impressed when I found your writing. I’ll come back often after bookmarking! slotsite

 58. The post in this forum is amazing, the post is very helpful for me. You can spend some time playing games basketbros

 59. Hello ! I am the one who writes posts on these topics bitcoincasino I would like to write an article based on your article. When can I ask for a review?

 60. It’s obviously true that back rubs are reviving and discharge the poisons in the body. Yet, not just this back rubs additionally discharge endorphins in your cerebrum that you cheerful and make it simpler for you talk and cooperate with your accomplice. Since a back rub is additionally extremely cozy it fabricates a passionate associate between the accomplices getting the back rub.Visit female to male spa near me 24 hours

 61. Really addicting game to cure boredom, used to play this online on computer

  I love this game on the computer and hope everyone else does too :)).

 62. You can get all the details about gender quality and all in this blog.

 63. The way you explain it in the way you use the word is amazing. Thanks for spreading this knowledge to the community

 64. Myotherapy, also known as massage therapy, is the art of manipulating and kneading a person’s soft-tissues or muscles in order to improve their health or wellbeing. This is a type of manual therapy that involves holding, moving and applying pressure on the muscles, tendons and ligaments.Visit body massage near me

 65. Your composing is great and complete However, I figure it will be more awesome assuming your post incorporates unexpected points that I am considering. https://www.sunnyescorts.in/ I have a ton of posts on my site subject.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.