A kultúrmarxizmus szexuális kő-papír-ollója, avagy jó tudnod, ha Nyugatra készülsz!

Bármelyikünkkel előfordulhat, hogy külföldi országokban a hazai jól megszokott dolgokat követve, kissé furcsán néznek rá. Elég egy nem megfelelő pillanatban elejtett, vagy el nem ejtett büfizés, tüsszentés, pukizás, vagy kinyomott birkaszem el nem fogyasztása, és az illető máris nevetségessé válik, neadjisten bajba kerül. Ennek megelőzésére nem árt tájékozódni. Mit tegyünk, és mit ne tegyünk nálunk sokkal fejlettebb, szabadabb, és minket már milliószor lekŐrözött országokban?

A közhiedelemmel ellentétben nem csak bizonyos iszlám országokban okozhat gondot egy könyvjelzők közt felejtett pornómegosztó, egy véletlenül a bőröndbe csúszott sixpack, vagy egy nem teljesen feleséggel elkövetett szállodai ATM-ezés. Bizony a demokrácia és a szexuális szabadosság őshazájának tekintett Svédországból vagy Franciaországból is jó, ha inkább hazahozzuk azt, ami kikívánkozna egy „anyagi támogatás szükséges” projekt keretében. És nem kifejezetten azért, mert bizonyos iszlám országok átköltöztek Malmöbe vagy Saint-Denis-be.

Velük párhuzamosan ugyanis úgy alakult, hogy a demokrácia és a szexuális szabadosság őshazáiban két felnőtt ember kölcsönös beleegyezéssel szexuális aktust létesíthet egymással, kivéve abban az esetben, ha ezt a demokrácia és szexuális szabadosság tudományosan jobban tudói meg nem tiltják nekik. Ilyenkor a nemi egyenlőség és antidiszkrimináció jegyében a férfi akár börtönbe is kerülhet, de legalábbis fizet, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül. Hogy mégsem teljesen pontosan így van, arra igyekeztünk megtalálni azokat az eseteket, amikor a férfi mégsem fizet, vagy hirtelen már mégsem baj, ha bárki fizet bárkinek.

A bűncselekmény alapesete. Ilyenkor a szexista, patriarcha társadalom által kinevelt szexista, patriarcha férfit a szexista, patriarcha rendőr elviszi a szexista, patriarcha társadalom alkalmazásában álló bírónő elé, aki a szexista, patriarcha törvényhozás által elfogadott törvények értelmében pénzbüntetésre és 1-2 évre ítéli. Győz az igazság.

Rasszista kizsákmányoló ciszheteró fehér férfi, a gyarmatosítók szellemi utóda! Hogy merészeli?! 2-5 év!

#metoo! Megkért, és én levettem, de 15-40 év után jöttem rá, hogy engem tulajdonképpen megerőszakolt, mert nem is pezsgőzni akart a lakosztályának jakuzzijában éjjel negyed háromkor. 

Nagy rendező, inkább nem adjuk ki, mert egyszerűen nem bírta feldolgozni felesége korai halálát. Amúgy köztudott, hogy ilyet a papok csinálnak, ez meg különben is elévült már. Ráadásul haladó felfogású, mert Hillary-t támogatja!

Neki is vannak jogos nemi igényei, szükségletei. A gyarmatosításért cserébe annyi a minimum, hogy ezeket önként kielégítjük, továbbá némi segélykére is szüksége van, amíg be nem indul az agysebészeti klinikája.

Hosszú volt az út, ami előtt meg alatt is rengeteget szenvedtek, és főleg 0rbán kerítésénél. Kölnben mindig kemény volt a szilveszter, illetve most csak fake news, hogy igen. Talán a fehér férfiak nem molesztálnak??? Cozma biztos cigányozott, vagy nem tudom, addig is adjunk még egy kis segélykét nekik, hátha attól integrálódnak!

Girl power! Bitches!!! Neked is jogod van férfiként élvezni a szexet, drágám! Kvóta kéne erre is, addig meg csavard le a farkát a rohadt elnyomónak!!!

Bár a biológia hímsoviniszta, fasiszta, fallokrata áltudomány, most mégis tudományosan bizonyított biológiai tény, hogy a fajkeveredésből erősebb genetikájú utódok születnek!

Tökéletes szivárványcsalád. Nagyon bőséges gyermekáldást kívánunk nekik, mert a kis édes karamell babócáikkal akarjuk majd feltölteni a jövőben a Star Trek parancsnoki hídját. Kivétel, ha a fehér esetleg Milo Yiannopoulos, mert ő csak egy köcsög kis fideszes trumpista buzi. Nem jöhet be a campusra, mert kövéren üvölteni és zavarogni fogunk, valamint mindent felgyújtunk!

Még mindig nem elég erős irántuk az elfogadás, úgyhogy hatóságilag a rendőrmaci is beszáll.

Izgalmas, klassz, haladó társadalomtudományi téma. Az ELTE-n csakis ilyenbe kakilunk már! Habár nincsenek is nemek, most mégis van 72 is, szóval kutassuk ki állami ösztöndíj keretében!

Sikeres integráció után is el kell fogadnunk a más kultúrákat. Tanuljuk meg mi is, hogy kell, utána levágjuk az erkélyen és megsütjük a kebabos standján, persze amíg az be nem indul rendesen, adjunk ide is egy kis segélykét!

Természetesen ez az egész mind csak vicc, irónia, a valóságban sose történne ilyesmi. Majd azért valahogy találjatok vissza, ha hirtelen megszűnik a Facebook-oldalunk! 

About Kurtz ezredes

25 hozzászólás

 1. Vajon mit reagálna erre Svédország kapitány?

 2. FACEBOOK politikájával támogatója az olyan rendezvényt ,amilyen itt volt Magyarországon és egyik előadója volt az a tájföldi aki a pedofíliát ,gyermekek szexuális erőszakolását népszerűsítette .FACEBOOK balosan liberális fővezére ,Czukerberg már 80 nemi csoportot jegyez ,tart számon.

 3. It ought to nearly abandon saying, however the principal key to learning Linux is to introduce Linux. Both the LFS101x and the LFS201 courses remember definite segments for introducing and arranging Linux just because.
  https://webhashtag.blogspot.com/2020/02/how-to-become-linux-admin_20.html

 4. We offer a wide range of dermal filler supplier. All our fillers are 100% unique and authentic and made from a high-quality manufacturing process.

 5. A bűncselekmény alapesete. Ilyenkor a szexista, patriarcha társadalom által kinevelt szexista, patriarcha férfit a szexista, patriarcha rendőr elviszi a szexista, patriarcha társadalom alkalmazásában álló bírónő elé, aki a szexista, patriarcha törvényhozás által elfogadott törvények értelmében pénzbüntetésre és 1-2 évre ítéli. Győz az igazság.

 6. Wow!!! What a blog. The way you explain it the way you use this word is mind-blowing. I just love this. Thanks for spreading this knowledge to us.

 7. Thank you for providing the information about the sugar detox last weekend. I have purchased the book and will give it a try soon. By your results, I’m sure I will feel better after doing it!

 8. Great article online robux generator no human verification thanks for this

 9. Alltimes Post

  It’s a fantastic comment; I’m really surprised by this and, and it’s absolutely fascinating.
  I’m ecstatic to have finally discovered this website.
  Thank you for bringing this storey to our attention. Windows 10 Activator txt

 10. Thank you for your great post; it was fascinating to read.
  I’m looking forward to seeing your post as soon as possible.
  This is a very fascinating and effective article. thoptv for pc

 11. Thanks for sharing your precious time to create this post, It is so informative and the content makes the post more interesting. really appreciated.

 12. This is a great idea to share your blogs with us because your Article helps us to learn so many things through your blogs. Thank you so much admin for uploading such amazing content with us your blog is really helpful for me. wish you all the best for upcoming comments.

 13. Truly, this article is really one of the very best in the history of articles. I am a antique and I sometimes read some new articles if I find them interesting. And I found this one pretty fascinating and it should go into my collection.

 14. A company that deals in build a strong team of writers who have expertise in different domains. This becomes essential since writing assignments can be from any subject. An essay backed up with extensive research and high-grade content does make the real difference. Also, the team has knowledge of resources for citations and references during writing.

 15. Almost all chemistry essay examples available on the site imply formulas and calculations. There is a ton of great samples to choose from for free.
  https://proessays.net/essays/category/chemistry

 16. I agree with your blog, I would like to thank the author to put a lot of effort into this. I usually use SEO content serviceswhenever I need good quality content highly recommended.

 17. Your article is very good and useful, thank you for sharing, bk8 hopes that next time you will have more good articles to send to all readers.

 18. A human resources management system or Human Resources Information System or Human Capital Management is a form of Human Resources software that combines a number of systems and processes to ensure the easy management of human resources.If you are looking for a software to help maintain your daily task,you can try at the human resource management system they are providing their services in very affordable rates and have wide range of software

 19. I know that is cool! Buts do you know about tghis service for essay and homework dude? This is the best so you sohoud try! Dont be shy and write to them essay writer and go for it! Enjoy and have a nice day!

 20. A vitatkozás nagyon gyakori dolog, szerintem hamarosan megoldódik

 21. Wow, what a great post. Likewise, I would like to write like this – spending time and effort to make a great article… but I put it off too much and never seem to start. Thanks.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.