Így fegyelmezte meg Magyarországot a haladó Nyugat (exkluzív felvételek) – 2. rész

Az európai értékek képi összefoglalása és a Sargentini-jelentés előkészítése után most bemutatjuk, miként fogadták el Európa döntéshozói a rendkívül fontos jelentést. A kétségkívül nagy horderejű fejlemény nemcsak helyes útra téríti Magyarországot, hanem más országoknak is utat mutat a békés, boldog jövőt illetően. Az összeállítás második felében az így visszatérő progresszív aranykort bemutató fényképekből is csemegéztünk.

A néppárti frakció vezetése összeszámolja a várható „igen” szavazatok arányát a „tartózkodás” voksok kizárása esetén, Strasbourgban, az Európai Parlamentben 2018. szeptember 12-én.

Európai uniós tisztviselők felügyelik a Sargentini-jelentésről szóló szavazás demokratikus, minden tekintetben a jogállami fékekhez és ellensúlyokhoz illeszkedő lebonyolítását Strasbourgban.

Az EP német liberális és szocialista képviselői hallgatják Orbán Viktor hétperces beszédét.

Angela Merkel kiváló taktikusként közben a fiatal Sebastian Kurzot, és vele egész Ausztriát meggyőzte arról, hogy kifizetődőbb lesz inkább a demokratikus Új Rend mellett letenni a voksukat.

Az Európai Parlament kézfeltartással szavaz a Sargentini-jelentésről.

Judith Sargentini (középen), amint a Zöldek frakciójának közepén értesül arról, hogy jelentését elfogadta az EP kétharmados többsége.

Az EP haladó frakcióinak vezetői néhány perccel a Sargentini jelentés elfogadása után.

A Putyin parancsait teljesítő orosz hackerek főpróbát tartanak a 2019-es EP-választások tönkretételére. Pedig a németek már mindent elterveztek a tökéletes világukban, csak mindig jönnek az oroszok, akikről tudjuk, hogy egy autót is csak úgy bírnak összeizzadni, ha kapnak egy szar olasz kocsit, és azt megcsinálják még sokkal szarabbra, de most hirtelen zseniális hackerek lettek mégis.

 

És a fényesen csillogó jövő, a nyitott társadalom toleráns, békés, boldog világában…

A buta magyar nép által választott vezetők helyett helyett végre a németek által is elismert és nagyra tartott Szakértők kormányozzák ezt a mucsai kis országot.

A populisták népbutító plakátkampányai után végre ismét a szövetségeseink szándékaival összecsengő, haladó üzeneteket közvetítenek a népnek.

Német civil szervezetek képviselői megnyitják Röszke 2-nél a technikai határzárat a menekültek előtt.

Végre megszűnt a bankadó, Magyarországon ismét a Piac Láthatatlan Keze szabályozza a gazdaságot.

Helyreáll végre az igazságszolgáltatás megbillent egyensúlya, a német progresszívek által is elismert bírói szaktekintélyeknek nem kell nyugdíjba vonulniuk. Magyarországon ismét jogbiztonság uralkodik.

A Moszkva tér végre ismét Moszkva tér lehet, és a szociális háló eltüntette róla a hajléktalanokat.

Végre nem csak nyári hétvégéken zárják le a Szabadság hidat a gépjárműforgalom elől.

A német demokraták megakadályozzák Orbán esztelen tervét a budai vár átépítésére és elfoglalására.

Orbán horrorrendszerével ellentétben a baráti német segítségnyújtás után ismét szabad a tankönyvválasztás az arra érett és nyitott pedagógusok előtt, ha az Eötvösben a Vörösmartyban vagy a Radnótiban engedték már NoÁrnak, hogy pimasz klipet forgasson az épület falain belül.

Ismét országos frekvencián sugároz a Klubrádió, így a valódi hírek az M1 által sújtott vidéki tömegekhez is eljuthatnak.

A Frontex munkatársai szolgálat közben (Tompa, 2020)

Nem lesz betondzsungel a Városligetből, mert a zöldek megvédik a fákat!

Simicska Lajos méri fel a meghurcoltatásért felajánlott kárpótlást, valamint ajándékba kapott whisky-gyűjteménye mellé az újonnan kreált legmagasabb rangot és a briliánsokat.

A Nemzeti Színház igazgatóját a haladó német szövetségeseink megelégedésére ismét Alföldi Róbertnek hívják.

A visszafoglalt Operaházban az Európai Bizottság megtekinti a Billy Elliotot…
…címszerepben az ismert előadóművész, Conchita Wurst.

About Bezzegnemzetek

90 hozzászólás

 1. Kegyetlen!!!

 2. A baloldali szavazóknak kéretik egy magyarázatot fűzni a félreértések elkerülése végett ( lásd Sebestyén Istvánt a Facebookon) .Igaz nekik inkább addiktológiai kezelés kellene Orbán fóbia ellen.

  • Sebestyén István

   Ha jól tudom, a köpcöst kezelték a grazi klinikán, sajnos csekély eredménnyel. Valamint ő maga a vallott skizofrén hajlamáról egy youtube-on látható videón .

   • Nilton Santos 4307

    Sebestyén te CSUMAFASZÚ BAGOLYKÖPET VARANGYOS BÉKA !! Te semmit sem tudsz jól, mert te csökött agyú vagy !! Téged a Váci úti Állatklinikán kezelt a trottyos, húgyos , szarosz bérenc, pribék, PINCSI KUTYA, SZARHÁZI MÁKOS és elkúrta a beavatkozást, és ezért maradtál csont hülye !!!!

   • segesbény.
    Buzi-e vagy? Szerintem buzi vagy.

 3. Perfect! És ismét perfect!
  Érdekelne, hogy lehet továbbküldeni annak aki nem részese a Cukorhegyi pénzmalmának?

  • Sehogy. …es el is erkeztunk ezzel a lenyeghez….

  • A Facebookon mi se mertük linkkel megosztani, hogy ne keltsük fel fölöslegesen a legmagasabb hatóság figyelmét, de a google elvileg még csak a Kristályéjszaka előtt tart: figyel és jegyzetel, de egyelőre nem deportál.

   • Na, majd pwcpadlo, alias fispánygeiza munkásőr gondoskodik rólatok.

  • Amin naponta írogaszt hülyeségeket ? 🙂 Mit csinálnál ha nem lenne ? Dolgoznál ? 🙂

 4. Rakovszky István

  Kitűnő összeállítás!
  Én bizony megosztottan a Facebook oldalamon!

  És itt van egy idézet Matic Edmund Weesenmayer című könyvéből:
  Nach dem Gespräch mit Horthy machte sich Veesenmayer daran, die Ministerliste Horthys zu analysieren. Gegen Lakatos, Bakay und Hardy hegte er erhebliche Bedenken, da er alle für „anglophil” hielt.[372] Schon früher hatte Veesenmayer vor Lakatos gewarnt: „Lakatos ist ein Liebling des Reichsverwesers, das heißt, er wird stark von der den Reichsverweser beherrschenden Klique [sie!] gefördert. Damit aber allein dürfte er genügend charakterisiert sein.”[373] Die Beibehaltung von Csatay als Kriegsminister wurde von Veesenmayer ebenfalls scharf abgelehnt, Für besonders gefährlich hielt er außerdem Iván Rakovszky,[374] der „ein ausgesprochener Repräsentant der konservativ-feudalen Richtung [war] …, der alten Kallay-Clique nahestand und auch zu Bethlen stets enge Beziehungen hatte.”[375] Für Veesenmayer war lediglich Farkas „tragbar”, Jurcsek geradezu unverzichtbar. Er warnte Ribbentrop ausdrücklich davor, die Kabinettsliste in dieser Form zu akzeptieren. „Die Zusammensetzung dieses Kabinetts bedeutet gleichzeitig ein endgültiges Stoppen der Judenevakuierung, bedeutet den Bruch des Zusammenarbeitens auf vielen lebens- und kriegswirtschaftlichen Gebieten und gibt zur Besorgnis Anlass, daß die Entwicklung vor dem 19. März eine Wiederholung erfährt.”[376]

  Egy előbbi mondatban idézi Veesenmayer kijelentését, hogy szerinte Horthy csak olyan változtatásokat tehet a magyar kormányban, amit Hitler helybenhagy.
  Vagyis ma ezt úgy fejezné ki: Hazánkban csak olyan kormány lehet hivatalban, melyet Adolfína Merkelova megenged.

  • zolatiguszti

   Hoppá, hol van ez?
   Évek óta hallgatom a holokausztbuzik dumáját, hogy a Magyar nép üdvözölte a megszálló németeket és az nem is volt megszállás…

   • Sebestyén István

    Homár apud volt, ezért a segílyt kézbesítő postások közt keresd teremtődet!

   • Nem csupán apád volt homár te sebesizé hanem anyád is.
    Alighanem ezért sikerültél lábasfejűek rendjébe, a csigák,sőt ház nélküli csigák fajtájába.

  • :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

   Ahogyan azt azelmúltnyócévben láthattuk is… 🙂 Keteske ! Inkább csak itt röhögtesd ki szerénységedet ! 🙂 Te is kaptál trafikot ?

 5. Valóban vicces és teli találat a jelen helyzetre, csak egy a baj, hogy a teljes igazságot tükrözi. Sajnos a történelem ismétli önmagát, valahogy az őrültek mindig teret kapnak.

  • 🙂 Kedves Gabriella ! Azért csak el kéne olvasnod azokat az 1933-1945 között történteket, csak hogy ne tartsabnak teljesen…… khm, tájékozatlannak… 🙂

 6. gyurcsanyiviktor

  Finánctőke = Szovjetúnió = III. Birodalom = Európai Únió = INTERNÁCIK

  • 🙂 A gondolkodásodat a differenciáltnak * nevezni súlyos an sértő lenne… 🙂

   *Latin eredetű szó, jelentése: különbségtevés. A tanulók képességbeli különbségei adódhatnak szociális, biológiai és pszichológiai okokból is. A differenciált oktatásban az egyéni sajátosságokkal rendelkező diákok párhuzamosan végezhetnek testre szabott feladatokat. Előfeltétele, hogy a tanító ismerje a tanulók egyéni jellemzőit (képességeiket, előzetes ismereteiket, motiváltságukat, munkavégzésüket, együttműködő képességüket, szociális hátterüket, társas helyzetüket) hiszen ennek megfelelően végezhet differenciálást a tanórákon

 7. C. Wurst = É. Röhm …. hatalmas 😀
  Vajon a mai deviánsok is úgy fogják végezni, ahogy a régiek?

 8. Szuper!

 9. Remek. S egyben félelmetesen találó. Brrrr!

  • Sebestyén István

   Te szerencsétlen hülye! Ha Krisztusból bohócot csinál ez a barom firkász, ahhoz is tapsolsz ?

   • te barom te.azaz szerencsétlen liburnyák hülye!
    Anyád elé kellett volna sietned az utcasarokra,hogy elvedd a napi bevételét,és még mindig itt vagy barom. Már régen oda kellett volna érjél. Ja? vedd át a szájából a kistestvéreidet.

   • Nem érti ! Túlságosan bonyolult voltál !

 10. A legütősebb kép: “Az Európai Parlament kézfeltartással szavaz a Sargentini-jelentésről.”

 11. Szabadavélemény?

  Ez a szomorú valóság! Sajnos, a fiatalok nagy része, hajlamos a “szabadságot” összetéveszteni a szabadossággal, és úgy gondolják, hogy a “nagy” nyugat minden jónak a megtestesítője! Sajnos, csalódni fognak! Főleg, ha majd ott, a nyugati “paradicsomban” az iszlám többségben lesz, s megválasztják saját vezetőiket! Úgy, mint most pl. Londonban, Manchesterben,… Szép jövő!

  • A mi szegény, kicsit sem okos gyári párttitkárunk pont ilyen hülyeségeket szajkózott, mint te…korában Tito volt a láncos kutya, a hetvenes években a nyugati zene, amely elvonja a figyelmet a mókásmozgalom tanulmányosásáról… Nem vagy Balla istván elvtárs rokona ? 🙂

 12. Te jó ég…én még gyerekkoromban az eredetiben (nem csak fényképeken) láttam a Szabadság hidat, a várat, a Moszkva teret az ostrom után…

 13. Tisztelt hölgyeim! Szeretném tudni mi készteti Önöket arra, hogy néger szájat csináljanak maguknak, sőt barna arc bő
  rt is. Igy legalább jobban hasonlítanak a iszlám emberekre. Tessék mondani ki vezette be ezt a divatot.?Tudom 100 évvel ezelőtt napernyővel védték a fehér bőrüket a nők, mert valóban fehérek voltak. Nem akartak arabok négerek lenni. Most miért csinálják?

 14. Az kimaradt, hogy Ókovács Szilveszter Alföldi-díjban részesült.

 15. My heartfelt greetings to all those people who write good posts, seeing and reading your posts will inspire me so much that I can try to make my upcoming posts more beautiful and you can be more beautiful in my life in the same way Keep writing posts.

 16. It is said that in life you always get to learn and I am very happy to see your post, I think I will get to learn a lot from your post and I will take inspiration from your post to make my website and post more beautiful Will try

 17. E-commerce research paper writers are hard to come across for those in need of E-commerce Essay Writing Services and trade and e-commerce writing services.

 18. Custom psychology research writing services are very difficult to complete and many students are always searching for Developmental Psychology Writing Services to help them complete their psychology assignment writing services and developmental psychology essay writing services.

 19. Reliable psychology essay writing help services are not hard to come across for those in need of Psychology Assignment Writing Services and psychology research writing services.

 20. Seeking psychology research writing services are very common nowadays since there are very many students in need of Psychology Coursework Writing Services and psychology assignment writing services.

 21. So Nice points you have to written . I appreciated .

 22. Professional and perfect customer service system, our products are acrylic shoe box suppliers deeply trusted by the majority of users.

 23. Global Translation Help is a well-known translation agency in the USA, offers Professional Translation Services USA in more than 200 languages at a very affordable price. We have 500+ certified translators to deliver you translation services in the given timeline. You can connect with our experts at any time.
  For more information, please visit: https://www.globaltranslationhelp.com/

 24. Thank you for sharing, great article. I appreciate the news you share.

 25. Great article, I think I have the same opinion as you. I hope you will have many more good articles.

 26. untuk kalian yang lagi cari layanan sms blast indonesia, kalian bisa coba kunjungi situs dartsms ini sekarang! karena banyak keuntungan yang bisa kalian dapatkan dengan menggunakan layanan ini. check sekarang juga!

 27. promosikan bisnis kalian dengan cara klasik tapi ampuh! kalian bisa gunakan sms blast yang tersedia di situs dartmedia ini sekarang juga. kalian bisa coba dengan gratis di situsnya sekarang juga!

 28. Paul Sasseville, a real estate agent for Compass Florida, said he had already received a call from a client in New York who asked whether this would be a real estate buying opportunity. The client equated it to the market in communities along the East Coast after Hurricane Sandy in 2012 caused excessive damage and forced many to sell.
  카지노사이트

 29. “All the best properties were built in the ’70s, ’80s and ’90s on this good waterfront land,” Sasseville said of Miami Beach. “Now you’re going to see what we call condo terminations, where developers buy out old buildings, tear them down and put up new ones.”
  카지노사이트

 30. But, they said, buyers now want engineering reports out of safety concerns, and those reports are not always easy to acquire. Such worries are also causing the sale of older condos to wane in what several real estate agents said, up until now, was “a red hot market.”
  카지노사이트

 31. Market experts in South Florida are anticipating that the lagging interest in those older condos will cause prices to sink, while the push for more engineering reports will likely put lower-income condo owners in untenable positions, forcing many to take on assessments they can’t afford or sell as quickly as possible.
  카지노사이트

 32. Mopsick and others warned that this would be a slow process, but they said it could lead to a feeding frenzy for developers who are eyeing valuable land on the Florida coast.
  카지노사이트

 33. “All the best properties were built in the ’70s, ’80s and ’90s on this good waterfront land,” Sasseville said of Miami Beach. “Now you’re going to see what we call condo terminations, where developers buy out old buildings, tear them down and put up new ones.”
  카지노사이트

 34. “We’re getting a lot of hysterical calls from old clients and new clients just looking to get an engineering report,” Mopsick said, who noted that the demand is causing prices of the service to surge because there aren’t enough engineers to fulfill the number of requests.
  카지노사이트

 35. Mike Clarkson, the president of the Hilb Group of Florida, a statewide insurance brokerage firm, said that he expected buildings across the state to get 40-year recertifications after the Surfside collapse, and that they’d likely be redone every 10 years thereafter.
  인터넷카지노

 36. “The demand is not just in Surfside. It’s not just in Miami. It’s all over the place,” Clarkson said. “The amount of emails and phone calls I’ve been getting — and we’ve got 750 to 800 associations we insure in the state of Florida — it’s crazy. I’m getting calls from buildings that are three stories high.”
  카지노사이트

 37. You need knowledge and creativity to create a life that has given you hands and minds to explore and work with. Try it and see how far you can go.

 38. Nice to be visiting your blog again, it has been months for me. Well, this article that I’ve been waited for so long and it has a good topic for your article. Thanks, great share

 39. Thank you for being an important part of my story.

 40. When we focus on our gratitude, the tide of disappointment goes out and the tide of love rushes in.

 41. You’ve made so many great points here that I’ve read your post a few times. Much of your point of view is in line with mine.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük