Így fegyelmezte meg Magyarországot a haladó Nyugat (exkluzív felvételek) – 2. rész

Az európai értékek képi összefoglalása és a Sargentini-jelentés előkészítése után most bemutatjuk, miként fogadták el Európa döntéshozói a rendkívül fontos jelentést. A kétségkívül nagy horderejű fejlemény nemcsak helyes útra téríti Magyarországot, hanem más országoknak is utat mutat a békés, boldog jövőt illetően. Az összeállítás második felében az így visszatérő progresszív aranykort bemutató fényképekből is csemegéztünk.

A néppárti frakció vezetése összeszámolja a várható „igen” szavazatok arányát a „tartózkodás” voksok kizárása esetén, Strasbourgban, az Európai Parlamentben 2018. szeptember 12-én.

Európai uniós tisztviselők felügyelik a Sargentini-jelentésről szóló szavazás demokratikus, minden tekintetben a jogállami fékekhez és ellensúlyokhoz illeszkedő lebonyolítását Strasbourgban.

Az EP német liberális és szocialista képviselői hallgatják Orbán Viktor hétperces beszédét.

Angela Merkel kiváló taktikusként közben a fiatal Sebastian Kurzot, és vele egész Ausztriát meggyőzte arról, hogy kifizetődőbb lesz inkább a demokratikus Új Rend mellett letenni a voksukat.

Az Európai Parlament kézfeltartással szavaz a Sargentini-jelentésről.

Judith Sargentini (középen), amint a Zöldek frakciójának közepén értesül arról, hogy jelentését elfogadta az EP kétharmados többsége.

Az EP haladó frakcióinak vezetői néhány perccel a Sargentini jelentés elfogadása után.

A Putyin parancsait teljesítő orosz hackerek főpróbát tartanak a 2019-es EP-választások tönkretételére. Pedig a németek már mindent elterveztek a tökéletes világukban, csak mindig jönnek az oroszok, akikről tudjuk, hogy egy autót is csak úgy bírnak összeizzadni, ha kapnak egy szar olasz kocsit, és azt megcsinálják még sokkal szarabbra, de most hirtelen zseniális hackerek lettek mégis.

 

És a fényesen csillogó jövő, a nyitott társadalom toleráns, békés, boldog világában…

A buta magyar nép által választott vezetők helyett helyett végre a németek által is elismert és nagyra tartott Szakértők kormányozzák ezt a mucsai kis országot.

A populisták népbutító plakátkampányai után végre ismét a szövetségeseink szándékaival összecsengő, haladó üzeneteket közvetítenek a népnek.

Német civil szervezetek képviselői megnyitják Röszke 2-nél a technikai határzárat a menekültek előtt.

Végre megszűnt a bankadó, Magyarországon ismét a Piac Láthatatlan Keze szabályozza a gazdaságot.

Helyreáll végre az igazságszolgáltatás megbillent egyensúlya, a német progresszívek által is elismert bírói szaktekintélyeknek nem kell nyugdíjba vonulniuk. Magyarországon ismét jogbiztonság uralkodik.

A Moszkva tér végre ismét Moszkva tér lehet, és a szociális háló eltüntette róla a hajléktalanokat.

Végre nem csak nyári hétvégéken zárják le a Szabadság hidat a gépjárműforgalom elől.

A német demokraták megakadályozzák Orbán esztelen tervét a budai vár átépítésére és elfoglalására.

Orbán horrorrendszerével ellentétben a baráti német segítségnyújtás után ismét szabad a tankönyvválasztás az arra érett és nyitott pedagógusok előtt, ha az Eötvösben a Vörösmartyban vagy a Radnótiban engedték már NoÁrnak, hogy pimasz klipet forgasson az épület falain belül.

Ismét országos frekvencián sugároz a Klubrádió, így a valódi hírek az M1 által sújtott vidéki tömegekhez is eljuthatnak.

A Frontex munkatársai szolgálat közben (Tompa, 2020)

Nem lesz betondzsungel a Városligetből, mert a zöldek megvédik a fákat!

Simicska Lajos méri fel a meghurcoltatásért felajánlott kárpótlást, valamint ajándékba kapott whisky-gyűjteménye mellé az újonnan kreált legmagasabb rangot és a briliánsokat.

A Nemzeti Színház igazgatóját a haladó német szövetségeseink megelégedésére ismét Alföldi Róbertnek hívják.

A visszafoglalt Operaházban az Európai Bizottság megtekinti a Billy Elliotot…
…címszerepben az ismert előadóművész, Conchita Wurst.

About Bezzegnemzetek

1 004 hozzászólás

 1. Kegyetlen!!!

 2. A baloldali szavazóknak kéretik egy magyarázatot fűzni a félreértések elkerülése végett ( lásd Sebestyén Istvánt a Facebookon) .Igaz nekik inkább addiktológiai kezelés kellene Orbán fóbia ellen.

  • Sebestyén István

   Ha jól tudom, a köpcöst kezelték a grazi klinikán, sajnos csekély eredménnyel. Valamint ő maga a vallott skizofrén hajlamáról egy youtube-on látható videón .

   • Nilton Santos 4307

    Sebestyén te CSUMAFASZÚ BAGOLYKÖPET VARANGYOS BÉKA !! Te semmit sem tudsz jól, mert te csökött agyú vagy !! Téged a Váci úti Állatklinikán kezelt a trottyos, húgyos , szarosz bérenc, pribék, PINCSI KUTYA, SZARHÁZI MÁKOS és elkúrta a beavatkozást, és ezért maradtál csont hülye !!!!

   • segesbény.
    Buzi-e vagy? Szerintem buzi vagy.

  • The best service provider for Certificate Attestation, Apostille Services, Legal Translation, Notarization, and Legalization of your documents!

   Know More

 3. Perfect! És ismét perfect!
  Érdekelne, hogy lehet továbbküldeni annak aki nem részese a Cukorhegyi pénzmalmának?

  • Sehogy. …es el is erkeztunk ezzel a lenyeghez….

  • A Facebookon mi se mertük linkkel megosztani, hogy ne keltsük fel fölöslegesen a legmagasabb hatóság figyelmét, de a google elvileg még csak a Kristályéjszaka előtt tart: figyel és jegyzetel, de egyelőre nem deportál.

   • Na, majd pwcpadlo, alias fispánygeiza munkásőr gondoskodik rólatok.

  • Amin naponta írogaszt hülyeségeket ? 🙂 Mit csinálnál ha nem lenne ? Dolgoznál ? 🙂

 4. Rakovszky István

  Kitűnő összeállítás!
  Én bizony megosztottan a Facebook oldalamon!

  És itt van egy idézet Matic Edmund Weesenmayer című könyvéből:
  Nach dem Gespräch mit Horthy machte sich Veesenmayer daran, die Ministerliste Horthys zu analysieren. Gegen Lakatos, Bakay und Hardy hegte er erhebliche Bedenken, da er alle für „anglophil” hielt.[372] Schon früher hatte Veesenmayer vor Lakatos gewarnt: „Lakatos ist ein Liebling des Reichsverwesers, das heißt, er wird stark von der den Reichsverweser beherrschenden Klique [sie!] gefördert. Damit aber allein dürfte er genügend charakterisiert sein.”[373] Die Beibehaltung von Csatay als Kriegsminister wurde von Veesenmayer ebenfalls scharf abgelehnt, Für besonders gefährlich hielt er außerdem Iván Rakovszky,[374] der „ein ausgesprochener Repräsentant der konservativ-feudalen Richtung [war] …, der alten Kallay-Clique nahestand und auch zu Bethlen stets enge Beziehungen hatte.”[375] Für Veesenmayer war lediglich Farkas „tragbar”, Jurcsek geradezu unverzichtbar. Er warnte Ribbentrop ausdrücklich davor, die Kabinettsliste in dieser Form zu akzeptieren. „Die Zusammensetzung dieses Kabinetts bedeutet gleichzeitig ein endgültiges Stoppen der Judenevakuierung, bedeutet den Bruch des Zusammenarbeitens auf vielen lebens- und kriegswirtschaftlichen Gebieten und gibt zur Besorgnis Anlass, daß die Entwicklung vor dem 19. März eine Wiederholung erfährt.”[376]

  Egy előbbi mondatban idézi Veesenmayer kijelentését, hogy szerinte Horthy csak olyan változtatásokat tehet a magyar kormányban, amit Hitler helybenhagy.
  Vagyis ma ezt úgy fejezné ki: Hazánkban csak olyan kormány lehet hivatalban, melyet Adolfína Merkelova megenged.

  • zolatiguszti

   Hoppá, hol van ez?
   Évek óta hallgatom a holokausztbuzik dumáját, hogy a Magyar nép üdvözölte a megszálló németeket és az nem is volt megszállás…

   • Sebestyén István

    Homár apud volt, ezért a segílyt kézbesítő postások közt keresd teremtődet!

   • Nem csupán apád volt homár te sebesizé hanem anyád is.
    Alighanem ezért sikerültél lábasfejűek rendjébe, a csigák,sőt ház nélküli csigák fajtájába.

  • :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

   Ahogyan azt azelmúltnyócévben láthattuk is… 🙂 Keteske ! Inkább csak itt röhögtesd ki szerénységedet ! 🙂 Te is kaptál trafikot ?

 5. Valóban vicces és teli találat a jelen helyzetre, csak egy a baj, hogy a teljes igazságot tükrözi. Sajnos a történelem ismétli önmagát, valahogy az őrültek mindig teret kapnak.

  • 🙂 Kedves Gabriella ! Azért csak el kéne olvasnod azokat az 1933-1945 között történteket, csak hogy ne tartsabnak teljesen…… khm, tájékozatlannak… 🙂

 6. gyurcsanyiviktor

  Finánctőke = Szovjetúnió = III. Birodalom = Európai Únió = INTERNÁCIK

  • 🙂 A gondolkodásodat a differenciáltnak * nevezni súlyos an sértő lenne… 🙂

   *Latin eredetű szó, jelentése: különbségtevés. A tanulók képességbeli különbségei adódhatnak szociális, biológiai és pszichológiai okokból is. A differenciált oktatásban az egyéni sajátosságokkal rendelkező diákok párhuzamosan végezhetnek testre szabott feladatokat. Előfeltétele, hogy a tanító ismerje a tanulók egyéni jellemzőit (képességeiket, előzetes ismereteiket, motiváltságukat, munkavégzésüket, együttműködő képességüket, szociális hátterüket, társas helyzetüket) hiszen ennek megfelelően végezhet differenciálást a tanórákon

 7. C. Wurst = É. Röhm …. hatalmas 😀
  Vajon a mai deviánsok is úgy fogják végezni, ahogy a régiek?

 8. Szuper!

 9. Remek. S egyben félelmetesen találó. Brrrr!

  • Sebestyén István

   Te szerencsétlen hülye! Ha Krisztusból bohócot csinál ez a barom firkász, ahhoz is tapsolsz ?

   • te barom te.azaz szerencsétlen liburnyák hülye!
    Anyád elé kellett volna sietned az utcasarokra,hogy elvedd a napi bevételét,és még mindig itt vagy barom. Már régen oda kellett volna érjél. Ja? vedd át a szájából a kistestvéreidet.

   • Nem érti ! Túlságosan bonyolult voltál !

 10. A legütősebb kép: “Az Európai Parlament kézfeltartással szavaz a Sargentini-jelentésről.”

 11. Szabadavélemény?

  Ez a szomorú valóság! Sajnos, a fiatalok nagy része, hajlamos a “szabadságot” összetéveszteni a szabadossággal, és úgy gondolják, hogy a “nagy” nyugat minden jónak a megtestesítője! Sajnos, csalódni fognak! Főleg, ha majd ott, a nyugati “paradicsomban” az iszlám többségben lesz, s megválasztják saját vezetőiket! Úgy, mint most pl. Londonban, Manchesterben,… Szép jövő!

  • A mi szegény, kicsit sem okos gyári párttitkárunk pont ilyen hülyeségeket szajkózott, mint te…korában Tito volt a láncos kutya, a hetvenes években a nyugati zene, amely elvonja a figyelmet a mókásmozgalom tanulmányosásáról… Nem vagy Balla istván elvtárs rokona ? 🙂

 12. Te jó ég…én még gyerekkoromban az eredetiben (nem csak fényképeken) láttam a Szabadság hidat, a várat, a Moszkva teret az ostrom után…

 13. Tisztelt hölgyeim! Szeretném tudni mi készteti Önöket arra, hogy néger szájat csináljanak maguknak, sőt barna arc bő
  rt is. Igy legalább jobban hasonlítanak a iszlám emberekre. Tessék mondani ki vezette be ezt a divatot.?Tudom 100 évvel ezelőtt napernyővel védték a fehér bőrüket a nők, mert valóban fehérek voltak. Nem akartak arabok négerek lenni. Most miért csinálják?

 14. Az kimaradt, hogy Ókovács Szilveszter Alföldi-díjban részesült.

 15. My heartfelt greetings to all those people who write good posts, seeing and reading your posts will inspire me so much that I can try to make my upcoming posts more beautiful and you can be more beautiful in my life in the same way Keep writing posts.

 16. It is said that in life you always get to learn and I am very happy to see your post, I think I will get to learn a lot from your post and I will take inspiration from your post to make my website and post more beautiful Will try

 17. E-commerce research paper writers are hard to come across for those in need of E-commerce Essay Writing Services and trade and e-commerce writing services.

 18. Custom psychology research writing services are very difficult to complete and many students are always searching for Developmental Psychology Writing Services to help them complete their psychology assignment writing services and developmental psychology essay writing services.

 19. Reliable psychology essay writing help services are not hard to come across for those in need of Psychology Assignment Writing Services and psychology research writing services.

 20. Seeking psychology research writing services are very common nowadays since there are very many students in need of Psychology Coursework Writing Services and psychology assignment writing services.

 21. So Nice points you have to written . I appreciated .

 22. Professional and perfect customer service system, our products are acrylic shoe box suppliers deeply trusted by the majority of users.

 23. Global Translation Help is a well-known translation agency in the USA, offers Professional Translation Services USA in more than 200 languages at a very affordable price. We have 500+ certified translators to deliver you translation services in the given timeline. You can connect with our experts at any time.
  For more information, please visit: https://www.globaltranslationhelp.com/

 24. Thank you for sharing, great article. I appreciate the news you share.

 25. Great article, I think I have the same opinion as you. I hope you will have many more good articles.

 26. untuk kalian yang lagi cari layanan sms blast indonesia, kalian bisa coba kunjungi situs dartsms ini sekarang! karena banyak keuntungan yang bisa kalian dapatkan dengan menggunakan layanan ini. check sekarang juga!

 27. promosikan bisnis kalian dengan cara klasik tapi ampuh! kalian bisa gunakan sms blast yang tersedia di situs dartmedia ini sekarang juga. kalian bisa coba dengan gratis di situsnya sekarang juga!

 28. Paul Sasseville, a real estate agent for Compass Florida, said he had already received a call from a client in New York who asked whether this would be a real estate buying opportunity. The client equated it to the market in communities along the East Coast after Hurricane Sandy in 2012 caused excessive damage and forced many to sell.
  카지노사이트

 29. “All the best properties were built in the ’70s, ’80s and ’90s on this good waterfront land,” Sasseville said of Miami Beach. “Now you’re going to see what we call condo terminations, where developers buy out old buildings, tear them down and put up new ones.”
  카지노사이트

 30. But, they said, buyers now want engineering reports out of safety concerns, and those reports are not always easy to acquire. Such worries are also causing the sale of older condos to wane in what several real estate agents said, up until now, was “a red hot market.”
  카지노사이트

 31. Market experts in South Florida are anticipating that the lagging interest in those older condos will cause prices to sink, while the push for more engineering reports will likely put lower-income condo owners in untenable positions, forcing many to take on assessments they can’t afford or sell as quickly as possible.
  카지노사이트

 32. Mopsick and others warned that this would be a slow process, but they said it could lead to a feeding frenzy for developers who are eyeing valuable land on the Florida coast.
  카지노사이트

 33. “All the best properties were built in the ’70s, ’80s and ’90s on this good waterfront land,” Sasseville said of Miami Beach. “Now you’re going to see what we call condo terminations, where developers buy out old buildings, tear them down and put up new ones.”
  카지노사이트

 34. “We’re getting a lot of hysterical calls from old clients and new clients just looking to get an engineering report,” Mopsick said, who noted that the demand is causing prices of the service to surge because there aren’t enough engineers to fulfill the number of requests.
  카지노사이트

 35. Mike Clarkson, the president of the Hilb Group of Florida, a statewide insurance brokerage firm, said that he expected buildings across the state to get 40-year recertifications after the Surfside collapse, and that they’d likely be redone every 10 years thereafter.
  인터넷카지노

 36. “The demand is not just in Surfside. It’s not just in Miami. It’s all over the place,” Clarkson said. “The amount of emails and phone calls I’ve been getting — and we’ve got 750 to 800 associations we insure in the state of Florida — it’s crazy. I’m getting calls from buildings that are three stories high.”
  카지노사이트

 37. You need knowledge and creativity to create a life that has given you hands and minds to explore and work with. Try it and see how far you can go.

 38. Nice to be visiting your blog again, it has been months for me. Well, this article that I’ve been waited for so long and it has a good topic for your article. Thanks, great share

 39. Thank you for being an important part of my story.

 40. When we focus on our gratitude, the tide of disappointment goes out and the tide of love rushes in.

 41. You’ve made so many great points here that I’ve read your post a few times. Much of your point of view is in line with mine.

 42. Jáger László

  Már azt hittem,hogy a fidex honlapjára tévedtem véletlenül….
  + vagyok nyugodva
  csak ennyi

 43. Jáger László

  Hiába lesz 7milló oltott MOon a covid járvány nem fog +szűnni…..
  Gibraltárban 100% az oltottság és a járvány tovább tombol….
  A mutáció nem szűnt +!!!!
  csak ennyi

 44. Jáger László

  Vallottak a nők…
  Ennyi az ideális méret
  15-20 cm
  Gondoltad volna!!????…
  csak ennyi…..

 45. Jáger László

  Csak propán,bután kérdezem
  Mitől jobb a Lázár féle tram train ,mint a vonat,busz vagy akár a villamos!!!
  Ez nem fér a fejembe
  Nem gyorsabb,nem kényelmesebb,nem olcsóbb
  Azkor mi a fene benne olyan különleges!!!???
  Remélem +tudom,mert anélkül nem halok +
  Csak ennyi….

 46. Jáger László

  1 igazi jobboldali demokrata
  mindenkor visszautasít mindenféle baloldali demokratát
  természetesen a demokrácia jegyében
  csak ennyi

 47. Jáger László

  Minden évben +találják a világ legöregebb emberérét aki 1re idősebb lesz.Rövidesen eléri a 130 éves kort is talán…..
  hiába
  javulnak az életkilátások…..
  csak ennyi

 48. Jáger László

  Reménykedjünk…Smuck A újra szerlmes!!!??
  Hát ez a válás gyorsan ment Andor!!!
  Remélhetőleg
  most nem fogod Lkapkodni a esküvőt!!!??? remény hal +utólára….
  csak ennyi

 49. Jáger László

  2 hét múva kiderül,hogy a Pfizer vakcina mennyire hatékony az új mutáns*vírus LN
  Reménykedjünk

 50. Jáger László

  Örömhír!
  Ezután már Egyiptomba és a Maldív -szigetekre is korlátozás nélkül utazhatunk,ha oltottak vagyunk!
  Ugye milyen jó!!!???

 51. Jáger László

  É-Koreába a a fekete bőrkabát státusz szimbólum!!
  Egyedül Kim Dzsong Un elvtárs viselheti….

 52. Jáger László

  A 3 egyház vezeti közösen imádkoztak a járvány LN!!!
  Eredmény,mint a falra hányt borsó!!!
  Semmi!!!
  csak ennyi

 53. Jáger László

  Karácsony és palkovics ma 8órakor találkoznak ks Budapest jövőjéről tanácskoznak
  No + a 12 milliárd forintról…….
  csak ennyi

 54. Jáger László

  1kis jogértelmezés
  Nem az EU lépett be a magyar kormányba,hanem fordítva…
  Ergo az ő játékszabályai szerint kell játszani..
  csak ennyi

 55. Jáger László

  And mikor lesz ovasható ab ps a hírkeresőn!!!??
  Csak szerényen kérdezem…

 56. Jáger László

  Orbán and Macron szenvedélyesen +vitatták a migráció és a jogállamiság kérdését.
  Sok mindenben nem értettek 1et,de ez nem akadályozta a konstruktív eszmecserét!!!????…
  csak ennyi

 57. Jáger László

  10%s nyugdíjemelést és 16%s családi pótlék emelést hajt végre a kormány!!!
  Mármint a román kormány!!!
  Ennek LNÉre ez is 1 örömhír!
  csak ennyi

 58. Jáger László

  A mi városunkban már évek óta veszélyes a levegő,
  ennek LNÉre ettől függetlenül még senki nem halt meg ennek következtében….
  csak ennyi

 59. Jáger László

  Sulyok elvtáes magánvéleménye
  Az ab tagjai elmozdíthatatlanok….Micsoda ab elnöki,demokratikus és jogi álláspont ez
  Kérdezem én!
  csak ennyi

 60. Jáger László

  A magyar honvédség a tetőfokon.
  2022től már Maliban védi magyar hazát…
  Hová nem jutottunk….
  csak ennyi

 61. Jáger László

  Polt Péter
  Rendkívül elégedett a legfelsőbb ügyészség 2021s munkájával!!!
  Hát ez az öndicséret kissé büdös doktor úr!!!
  csak ennyi

 62. Jáger László

  Fantasztikus
  Már 15 omikronos fertőzöttet találtak MOon!!
  Mi lesz ebből uraim!!!???..
  csak kérdezem

 63. Jáger László

  A kormány nem teszi kötelezővé a vakcina felvételét,de
  nyomatékosan kéri a cégeket,hogy dolgozóiknak tegyék kötelezővé az oltakozást!!
  csak ennyi

 64. Jáger László

  2022 jan 01ig az oltatlan tanarak is taníthatnak
  Nem fertőznek
  2022 jan 01cután csak azkor taníthatnak,ha be vannak oltva
  Mert fertőzhetnek!!!???..
  hát ilyen bonyolult az élet a biológia és a politika….
  csak ennyi

 65. Jáger László

  Omikron
  1s vélemény szerint a hatása az influenzával összemérhető……
  Talán kissé fertőzőképesebb…..
  csak ennyi

 66. Jáger László

  rezsicsökkentés
  Na és ki fizeti végül is ennek az árát!!!???..
  nehogy azt állítsd,hogy senki???
  Mert ezt nem hiszem L!!!!
  csak ennyi

 67. Jáger László

  Kárpátalján beindult a népszaporulat
  Már a 11 éves kislányok is szülnek!!!??
  nem korai ez még!!!??,
  csak kérdezem??
  csak ennyi

 68. Your essay is well-written and engaging, with excellent substance. I’ve read a lot of posts, but yours is one of the most memorable; thank you for sharing it.

 69. Jáger László

  Balog Zoltán erősen téved
  Nem a járvány okozta a társadalom kettészakadását,hanem 1s vezetők ideológiai szembenállása ,kíméletlen
  harca, kompromisszum képtelensége….
  csak ennyi

 70. Jáger László

  aZ öRDÖG üGYVÉDJE BEJELENTETTE,HOGY JANUÁRTÓL ÚJRA AKTIVIZÁLJA MAGÁT…..
  cÉLKERESZTJÁBEN vj im LESZ!!!!!!csak ennyi

 71. Jáger László

  Novák Katalin sértődötten reagált az ő KEi kinevezését érintő kritikákra…
  hát ez ne érthető,bár a kinevezés már eldöntött tény!!!
  Akárki +lássa….

 72. Jáger László

  Vágó Pista erősen téved
  A nemzet csótánya nem talpnyaló,hanem egenyesen
  s…nyaló!!
  csak ennyi

 73. Jáger László

  Láttad már 1 fényképen
  Stumpot,Szelényit ,Orbánt és Gyurcsányt!!!???
  Ezt a liberális 4s fogatot a 90s évekből!!!???
  Sokat vesztettél !!

 74. Jáger László

  Én nem hiszek Szilágyi Liliennek amivel vádolja az apját!!
  Pontosabban erősen kételkedem a 6 évvel ezelőtti eseményekben felvázol!!!
  Bizonyítékokat azonban nem mellékelt….
  Fantázia szüleményének tartom
  Csak ennyi

 75. Jáger László

  BUÉK
  MINDENKINEK!!!
  csak ennyi

 76. Jáger László

  Már a 4.oltást hajtja végre Izrael!!!
  A rászorultak kapják!!!!
  Csak ennyi

 77. I want to buy all these items because they are so beautiful and outstanding. How can I buy this? I would recommend this to my friends. Keep sharing more.

 78. Jáger László

  Orbán Viktor
  Történelmi szintre emelte a magyar államadósságot!!!
  több mint 42 ezer milliárd forintra……
  csak ennyi

 79. Jáger László

  !lhunyt
  Homonnay Gergely író
  Béke poraira…
  csak ennyi

 80. Jáger László

  MZP elismerte,hogy a baloldalon Gyurcsány a vezér…
  Bármikor leválthatja…..
  csak ebbyi

 81. Jáger László

  Megszentelték orbán viktor irodáját!!!
  No és ez mitől véd meg bennünket!!!???…
  csak ennyi

 82. Jáger László

  kálomista elk*rtuk filmjét levetíti a Tv2 még januárban…..
  Ezzel növelve a magyarok kullturális kielégülését!!!????..
  csak ennyi

 83. Jáger László

  Úgy tűnik,hogy örülhetünk…,
  Sok magyar cég 10- 12 %al emeli idén a béreket,ha bele is hal….
  csak ennyi

 84. Jáger László

  Horváth Gréta férje lelépett a családtól!!!!
  Hát ez nem volt szép Dávid!!!!
  csak ennyi

 85. Jáger László

  MOra érkezett a Szputnyik Light vakcina
  A NNK megkezdte a bevizsgálását
  Remélhetőleg sikeres lesz…..csak ennyi

 86. Jáger László

  Kazasztánban
  az elnök kiadta a lőparancsot!!!!!
  Hát ez már nem semmi!!!
  csak ennyi

 87. I have bookmarked your blog, the articles are better than other similar blogs.. thanks for a great blog!

 88. Jáger László

  MÚSZ elnöke ismét +szólalt a szilágyi ügyben!!!
  Wladár S viszakozott!!!!
  a továbbiakban nem nyilatkozik….
  Jobb is mert ez 1 felfújt semmi!!!
  Nem valóságos eset!!!
  Csak ennyi

 89. Jáger László

  1s nyugdíjas vélemény
  orbán viktor cinizmusa….
  10 évig fosztogatott és most osztogat!!!
  Ez is belefér a életrajzába
  csak ennyi

 90. Jáger László

  Már Rákosi elvtárs is megmondta
  MO előre megy és nem hátra
  Orbán elvtárs csak plagizálta…..
  csak ennyi

 91. Jáger László

  Mráz a baloldal hasznos idiótájának nevezte MZP-t….
  Hát mindenki magából indul ki kedves ágoston….
  csak ennyi

 92. Jáger László

  RSZ Romulusz szerint
  a magyar katonák segíteni mennek Afrikába és Ázsiába…..
  Mondhatni helyszínen orvosolni a problémát……….
  csak ennyi

 93. Jáger László

  Az Omikron variáns nap-mint nap új meglepetést okoz.
  Ma is!
  Hatása felér 2 influenza vírussal….
  csak ennyi

 94. Jáger László

  Áder János most 8 napig Ghánában és Kenyában erősíti az örök barátságot….
  Kérdés csak az
  Minek???
  csak ennyi

 95. Jáger László

  Hosszú Katinka
  befejezi profi pályafutását!!!
  Gratulálok az idáig elért sportsikereihez
  csak ennyi

 96. Jáger László

  Semjén doktor figyelmébe
  Hiába jáger a nevem ,de én hobbyból sem vadászom…
  csak ennyi

 97. Jáger László

  Az Oszter unoka örökli Oszter Sándor vagyonát.
  Használja egészséggel!!!
  csak ennyi

 98. Jáger László

  Duda doki szerint 3-4 havonta tanácsos a újra felvenni az oltást!!!
  én azonban nem veszem fel!!!
  csak ennyi

 99. Jáger László

  Rácz Géza újra Schobert Norbi kezei között fogyózik
  Jelenlegi súlya 193,5kg
  Remélhetőleg hamarosan lest ez 150 kg is!!!!?????….
  csak ennyi

 100. Jáger László

  Már a bölcsiseknek is van miniszteri biztosuk!!!!???…
  A nyugdíjasoknak azonban nincs!!!!
  Nekik már minek!!!!????…
  csak ennyi

 101. Jáger László

  Orbán Viktor disznót vágott
  Hétvégén hurkát,kolbászt eszik az orbán család!!!
  Jó étvágyat….
  csak ennyi

 102. Jáger László

  Nőtt a bizalmatlanságom a jobboldallal szemben….
  Csökkent a tolerancia szintem!!!
  csak ennyi

 103. Jáger László

  Soltész úrak üzenem.
  Nem veszem fel a harcot a kereszténység védelmében….
  Nem vagyok olyan harcias tipus….
  csak ennyi

 104. Jáger László

  Gyurcsány felhzvja a polgári LNZéket,hogy szavazzanak a baloldali jelöltekre
  Váltsák le az orbán kormányt!!!!
  csak ennyi

 105. Jáger László

  Orbán Viktor magyar hangja
  Hollik istván!
  Ugyanis MZP vitára szóló felhívására a pista fiú válaszolt elutasítóan….
  Na és mit szól ehhez az érintett!!!???,
  csak ennyi

 106. Jáger László

  ????
  Mégsem adják le a TV2n az elkúrtuk című filmet,…
  hát ez +lepi

 107. Jáger László

  Orbán Trump segítségét kérte telefonon a MOi választási kampányához….
  Hát idáig jutitt az emberünk…..
  csak ennyi

 108. Jáger László

  Nem vagyok a maszkviselés híve
  miért!!???
  Lásd a fertőzöttek and
  halottak számát…
  Annyit ér,mint halottnak a csók!!!!
  csak ennyi

 109. Jáger László

  Lavrov felhívta Blinken figyelmét,hogy az USA ne terjesszen valótlanságokat Oroszországról!!!
  Nem akarják +támadni Ukrajnát az oroszok!!!
  Eszük ágában sincs……
  csak ennyi

 110. Jáger László

  Meglepetés
  Babos timi
  Vereséget szenvedett!!!!!
  Hát nem erre számítottam!!!!
  Csak ennyi

 111. Jáger László

  Erdélyben minden faluban levetítik az Elk*rtukat még ott is ahol nincsen mozi!!!
  Mindezt a magyar kultúra terjesztése jegyében……
  Éljen a magyar-magyar barátság!!!
  Éljen…
  csak ennyi

 112. Jáger László

  Bolsonaro febr.17én Orbánnal randizik Budapesten…
  Összenő ami összetartozik….
  csak ennyi

 113. Jáger László

  A NATO mára már 1 operett szervezet a Varsói Szervezet +szűnése óta
  Nem jelent igazi katonai erőt!!!Olyan nesze semmi fogd +jól katonai szervezet
  csak ennyi

 114. Jáger László

  Önbevallás alapján
  Már 400ezer alatt a magyarok száma Szlovákiában…..
  Ezzel még nincs vége…
  csak ennyi

 115. Jáger László

  Orbán V nem kirándul Boszniába
  Oka
  Nem látnák szívesen….
  csak ennyi

 116. Jáger László

  Az NVI teljes gőzzel számolja a választási és ellenőrzi a választási aláírásokat!!!
  Rövidesen +lesz az eredmény!!!???
  Hát majd !látjuk
  csak ennyi

 117. Jáger László

  Szakcsi-Lakatos eljátszotta
  Orbán Viktornak zongorán
  a
  Piros lett a paradicsom című örökzöld nótát….
  Hát nem semmi….
  csak ennyi

 118. Jáger László

  Moszkva oroszbarát vezetőt szeretne látni Kijevben!!!
  Hát erre még várni kell azt hiszem!!!???…
  csak ennyi

 119. Jáger László

  Deutsch T jogi eljárás indításával fenyegette + az EB-t,
  mert nem fizették ki ezidáig az EU-s pénzeket!!
  Hát majd +látjuk…
  csak ennyi

 120. Jáger László

  13300 omikron fertőzött naponta
  Enyhe influenzaszerű tünetekkel
  Rövidesen ez kevesebb lesz meglátjátok!!!
  csak ennyi
  13300 omikron fertőzött/nap
  Enyhe influenzaszerű tünetekkel
  Rövidesen kevesebb lesz +látjátok!!
  csak ennyi

 121. Jáger László

  Metró baleset
  Nagy y valószínűséggel emberi hiba okozta
  Tilos jelzés ellenére indult el a szerelvény
  csak ennyi

 122. Jáger László

  Az ukránok katonákat vezényelnek Csernobilba mert innen várják az orosz katonai támadást!!!
  +nyugtatásként
  Nem lesz semmiféle támadás uraim!!!!
  csak ennyi

 123. If you are looking for a solution for your or your children’s relaxing time, then Sudoku Puzzles will be an option that makes you happy. With hundreds of attractive, interesting, rewarding, and completely free games for you!

 124. Jáger László

  A számokat nézve úgy tűnik,hgy már a náthásokat,influenzásokat is a covidos fertőzöttek közé sorolják!!!???..
  Nem így van!!!???
  csak kérdezem

 125. Jáger László

  Nem osztom az ellenzék álláspontját Orbán moszkvai útját illetően!!!

  Moszkvával fenn kell tartani a normális kapcsolatokat,hiába vagyunk a NATO tagja!!
  Nem engedhetjük + magunknak,hogy durcáskodjunk!!!!
  csak ennyi

 126. Jáger László

  Kíváncsi vagyok lesz -e hétfőn pedagógus sztrájk!!!???..
  Sok sikert
  csak ennyi

 127. Jáger László

  155 ezren haltak meg 2021-ben MO-on!!!
  Nem semmi az biztos…
  csak ennyi

 128. Jáger László

  94 körzetben van jelöltje a KKP-nak!!!???..
  Azt a kutyafáját!!
  csak ennyi

 129. Jáger László

  A megfázásos tünetek közül 10-ből 8 omikron!!!
  Szinte lehetetlen megkülönböztetni az influenzától.
  csak ennyi

 130. Jáger László

  Fej-fej mellett a fidex és az ellenzék a Republikonnál!!
  Amúgy nem oszt nem szoroz!!!
  A választások az egyéni körzetekben dőlnek el!!!
  csak ennyi

 131. Jáger László

  Az Emmi nem fenyeget,de nem marad következmények nélkül a pedagógusok sztrájkja!!!
  Hát ilyen 1xÚ!!!
  csak ennyi

 132. jáger lászló

  MZP-t Orosházán már a rokkant nyugdíjasok verik!!!???
  Hát ide jutottunk
  csak ennyi

 133. jáger lászló

  Ne aggódj
  Vera Jourová
  Varga Judit +igérte
  A magyar választás tiszta lesz!!!
  Hát én elhiszem!!!

 134. jáger lászló

  Orbán és Putyin 1 hosszú tárgyalóasztal 2 végén foglalt helyet!!!
  Ezzel is szimbolizálva 2 ország közötti politikai távolságot
  csak ennyi

 135. jáger lászló

  Több erdélyi város polgármestere nem fogadja MZP-t!!!
  Oka
  A 2004s népszavazás eredménye!
  Csak tudnám mi köze a népszavazásnak MZP-hez!!!!????
  csak ennyi

 136. jáger lászló

  Már 3 benzinkút húzta le a rolót az árstop miatt!!!
  De még nincs vége
  Csak ennyi

 137. jáger lászló

  Én is a legmagasabb nyugdíjkategóriában kapom a nyugdíjat,de nem igazán vagyok elégedett!!!
  Csak ennyi

 138. jáger lászló

  A magyar csapat óvott a férfi gyorskorcsolyázó 1000m-s kizárás miatt
  A remény vész L utoljára
  Csak ennyi

 139. jáger lászló

  Polt Péter szerint Völner törvényesen van szabadlábon!!???
  Ez nem 2s mérce esete!!!???
  csak kérdezem
  ennyi

 140. jáger lászló

  Macron-Putyin
  Hosszú asztal-hosszú tárgyalás
  csak ennyi

 141. jáger lászló

  Az USA Korea,Vietnám,Afganisztán után
  Kelet Európában próbálja magát befészkelni!!!
  No persze nem létező orosz támadással fenyegetőzve
  Bagoly mondja a verébnek…..
  csak ennyi

 142. jáger lászló

  and vannak akik már az 5. oltásra várnak….
  Nekik a jóból semennyi nem elég
  A kis telhetetlenek!!!???
  csak ennyi

 143. jáger lászló

  Az EU páros lábbal állt bele az ukrán konfliktusba és tovább baszogatja Putyint a háborús blöffel!!
  Vlagyimír azonban ennek nem ül fel
  csak ennyi

 144. jáger lászló

  Olyan miatt fenyegetőzik O.Scholz ami a valóságban nem is létezik!!!
  Fantázia terméke az egész szituáció….csak ennyi

 145. jáger lászló

  Újra összeáll az Omega!!!!???..
  Na ne hülyéskedjek gyerekek…
  csak ennyi

 146. jáger lászló

  Gattyán trükkje!!???..
  A Zi-zi laborral akarja +hódítani Zuglót!!!
  Na majd +látjuk sikerül-e ez a barba trükk!!!,…
  csak ennyi

 147. jáger lászló

  Veszélyes a mammut!!
  Leesett a mammutról 1 idős nő!!!
  Szándékosan nem vigyázott!!!
  csak ennyi

 148. jáger lászló

  FO 6 új atomreaktort épít 2050-ig!!
  8 kisebb építését is +fontolja…..
  csak ennyi

 149. jáger lászló

  Gyurcsány Feri már nagyon készül a mai országértékelőre…
  Mi is várjuk az eseményt…….
  Biztosan felejthetetlen lesz!!!??l,
  csak ennyi

 150. jáger lászló

  Micsoda ötlet Stohléknál!
  Hamarosan 5lesz!!!!
  Buci máris teljesítette az éves tervet….
  csak ennyi

 151. jáger lászló

  Biden
  Ukrajna azonnali elhagyására szólította fel az amcsikat!!!!
  Joe bácsi ezek szerint már valamit tud!!!???
  csak ennyi

 152. jáger lászló

  Nem lesz háború Ukrajnában
  akárki +lássa ! Nyakam teszem rá
  csak ennyi

 153. jáger lászló

  Ha szépet és jót akar hallani
  akkor hallgassa + ma Orbán Viktor országértékelújétNem fog csalódni
  csak ennyi

 154. cryptocurrency to invest

  In this article, we discuss 10 best cryptocurrencies to invest in for beginners in 2022 according to Reddit. If you want to skip our detailed analysis of these currencies, go directly to 5 Best Crypto to Invest In For Beginners in 2022 According to Reddit.If you’re interested in investing in the cryptocurrency market an excellent way to generate above -average returns is to look for the best cheap cryptocurrency to buy.A cryptocurrency (or “crypto”) is a digital currency that can be used to buy goods and services but uses an online ledger with strong cryptography to secure online transactions. Much of the interest in these unregulated currencies is to trade for profit, with speculators at times driving prices skyward. The most popular cryptocurrency, bitcoin, has had volatile price moves this year, reaching nearly US$65,000 in April before losing nearly half its value in May. By mid-October, the price had risen rapidly again: it hit an all-time high above US$66,000 before falling back. As reported by Reddit, here are the top 10 cryptocurrencies that will make you rich in January 2022.

 155. Mistakenly deleted your files? Was your device hit by a virus that wiped your data? Don’t worry. Stellar
  for Windows can effectively recover all your deleted and lost files such as documents, spreadsheets, movies, music, photos, and other important files.Sometimes you may think the best data loss defense is real time backup, but it is really not convenient. Especially if you store your data on Windows computer hard drive, where to backup them will be a new tiresome problems. So it is necessary to prepare the most appropriate software on hand. With Windows 10 system has been launched, for Windows 10 users, to solving losing data problem, it is better for you to choose the best hard drive recovery software for Windows 10. We will recommend you some tools here.

 156. jáger lászló

  A népszavazás kérdése áll kérdés,mert semmi köze a valósághoz és a válasz 1értelmű!!
  Itt nincs választási lehetőség csak a naivak gondolják.hogy választanak,pedig a választás álságos..
  Csak bólintanak a rossz kérdésre.
  Csak ennyi….

 157. jáger lászló

  putyin és Biden tegnap jól elcsevegtek 1 órán át a világ folyásáról!!!
  Az ukrán helyzetet azonban nem sikerült b+oldani!!!!!
  csak 3nnyi

 158. jáger lászló

  Magyar külügy
  Magyarok 1Nlőre ne utazzanak Ukrajnába..
  Maradjanak a seggükön!!
  csak ennyi

 159. jáger lászló

  Zelenszkij
  Pánikaot keltenek az amcsi előrejelzések az orosz támadásról!!!
  Végre 1 józan szó!!!!

 160. jáger lászló

  PONTOSABBAN
  GYURCSÁNY EZT MONDTA
  ITT ÁLLUNKI DR.OLAH-VAL,AKI ENNEK A VÁLASZTÓKERÜLETNEK A KÉPVISELŐ JELÖLTJE
  Csak ennyi

 161. jáger lászló

  Temes megyében 1mást lövik a román vadászok a medve helyett!!!
  Hát ez nem célja a vadászatnak!!!
  csak ennyi

 162. jáger lászló

  A fidex jelentős előnnyel vezet a biztos szavazók körében
  54-41% arányban
  Na majd +látjuk ápr.3-án!!
  csak ennyi

 163. jáger lászló

  Zelenszkij máris készül febr.16-ra az orosz támadásra!!!???
  Munkaszüneti napot rendelt L az ukránok részére…..
  csak ennyi

 164. jáger lászló

  Fake news
  Apa kezdődik.
  Holnap kitör az ukrán-orosz háború!!!???…
  csak ennyi

 165. jáger lászló

  Kövér lackó elárulta,hogy 34 éve miért lett fidexes elvtárs…
  Hát nem lettünk okosabbak…
  csak ennyi

 166. jáger lászló

  Az oroszok bejelentették,hogy kivonják a csapataikat a Krímből és Fehéroroszországból!!!
  A NATO szerint az oroszok csapatokat küldenek az ukrán határra!
  Valaki itt hazudik az tuti!!!
  csak ennyi

 167. jáger lászló

  VJ IM szándékosan félremagyarázná az EB jogállamiság i döntését
  Szerinte itt a magyar családvédelmi törvényről van szó!!!???..
  Belemagyarázná Katiba a gyereket…..Nyugodj meg juditka
  Tévedsz!!!
  csak ennyi

 168. jáger lászló

  Gyurcsány trollkodása orbánnal..
  Apukám,
  nem én akarok visszatérni,hanem MO Európába!!!
  Hát így is fel lehet fogni
  csak ennyi

 169. jáger lászló

  Budai gyuszi örül mint majom a f…nak
  1.fokon pert nyer Vadai LN!!!!
  Gondolom ezzel még nincs vége….
  csak ennyi

 170. jáger lászló

  Elhunyt
  Fenyvesi Máté az FTC volt focistája
  Béke poraira
  csak ennyi

 171. jáger lászló

  Az oroszok több komolyságot várnak L az USA-tól,mert szerintük az amcsik csak bohóckodnak Ukrajna ügyében!!
  csak ennyi

 172. jáger lászló

  A fidex mind a 106 választókerületben telje erőbedobással készül az ápr.3.-ai választásokra…
  hajrá fiúk…
  csak ennyi

 173. It was extremely all around composed and straightforward. Not at all like different online journals I have perused which are truly not that good.Thanks a lot.

 174. jáger lászló

  Londonban magyar ház készül,ahol a magyarok találkozhatnak!!
  Hát sok szép találkozást magyarok!!!
  csak ennyi

 175. jáger lászló

  kásler miki bá szerint a közeljövőben csökkenhet a lélegeztetőgépen lévők és az elhalálozottak száma…
  Más
  Csökkentené a meddőségek számát!!!
  Nosza rajta miki bá!!!csak ennyi

 176. jáger lászló

  Bige László
  199 ezer forintér adja a pétisó tonnáját,miig az ammónium-nitrát 249n ezer forintba kerül….
  Ezt még Mészáros is megíriigyelheti…..

 177. jáger lászló

  Már áramot termel a Níluson épült erőmű 1turbinája.
  a következő 12 még épül….Etiópiában nagy az öröm!!!
  csak ennyi

 178. jáger lászló

  22 milliárdot spóroltak az autósok a benzin árstoppal!!
  Természetesen ennyi veszteséget könyvelhettek L a benzíiin kutasok!!!
  Hát ilyen 1XŰ a képlet!!!
  csak ennyi

 179. jáger lászló

  Smidt Mariska a terror házában imádkozik,hogy legyen vége az ukrán háborús viszonyoknak….
  csak ennyi

 180. jáger lászló

  Moszkva hajlandó tárgyalni Ukrajna semlegességéről ,az ország demilitarizálásáról…Hát ez is valami…
  csak ennyi

 181. jáger lászló

  Zelenszkij szerint az oroszoknak semmi esélyük sincs Ukrajnában!!!
  Na majd +látjuk Volodomír!!!
  csak ennyi

 182. jáger lászló

  A csecsenek már Ukrajnában vannak…..
  Semmi jóra nem lehet számítani…
  csak ennyi

 183. jáger lászló

  Zelenszkij azonnali EU tagságot kér Ukrajnának….
  Ne hiszem,hogy komolyan gondolja…….
  csak ennyi

 184. jáger lászló

  Közel 100 ezren érkeztek MO-ra Ukrajnából!!!!Kárpát Ukrajna lassan kiürül!!!????….
  csak ennyi

 185. jáger lászló

  Fekete laci a politikai sziínpadra lépett!!!
  Nem sok jövőt jósolok neki…..
  csak ennyi

 186. jáger lászló

  Ha ukrán menekült lennék
  Lehet,hogy én is a Körszállóba mennék 1 pár napos kikapcoilódásra…
  Megérdemelném….
  csak ennyi

 187. jáger lászló

  Biden ismét üzent Putyinnak.
  Továbbra is fenyegeti az orosz vezetőt!!!Nem lesz ennek jó vége Joe!!
  Csak ennyi

 188. jáger lászló

  Zelenszkij
  Megállítottuk őket!!!
  Kiket Volodimir!!!????…
  csak kérdezem….
  csak ennyi

 189. jáger lászló

  Evakuálták a kijevi nagykövetséget!!
  És miért nem Moszkvába
  Egyszerűbb lett volna és praktikusabb!!!???..
  csak kérdeztem….

 190. jáger lászló

  Én az orosz-ukrán háborúban a
  magyar lakosságot támogatom Kárpátalján—–
  csak ennyi

 191. jáger lászló

  Cuzamen
  már 2 millióhoz közelít az ukrán menekültek száma…
  hát ilyen az élet arrafelé…..
  csak ennyi

 192. jáger lászló

  Orbán szerint betonszilárdságú biztonságunk van!!!???..
  Szerintem bauxitbeton ez a szilárdság,már ami a magyar hadsereget illeti…..
  csak ennyi

 193. This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it. 토토

 194. I found your this post while searching for some related information on blog search. Its a good post, keep posting and update the information. 바카라사이트

 195. Hey! I simply wish to give an enormous thumbs up for the good info you’ve got right here on this post. I will likely be coming back to your blog for more soon. 파워볼

 196. This article gives the light in which we can observe the reality. This is very nice one and gives in depth information. Thanks for this nice article. 카지노사이트

 197. jáger lászló

  A jelek szerint
  M Tusajev csecsen vezér él és virul….
  csak ennyi

 198. jáger lászló

  OV kihelyezett kormányülést tartott Tarpán…

  Az eredmény nem érdekes….
  csak ennyi

 199. jáger lászló

  Novák K
  Beregszászon kitartóan osztotta a segélycsomagokat ahogy 1 leendő KE-nek illik…..
  csak ennyi

 200. jáger lászló

  Lmararad a márciusi szirénapróba,nehogy beszarjanak ijedtükben a magyarok….
  hát még ilyet….
  csak ennyi

 201. jáger lászló

  Éljen Március 8
  Nemzetközi Nőnap!!!!
  csak 1 szál virágot…..

 202. jáger lászló

  Vannak amcsi emberek akik már Ukrajnában harcolnak és védik a nyugati demokráciát.l….
  No ezt is megértük!!!!,,,
  Kérdés
  Mikor lesz ennek vége!!!!???…
  csak ennyi

 203. jáger lászló

  A zsidók már Moszkvában tárgyalnak az oroszokkal az orosz -ukrán háborúról….
  csak ennyi

 204. jáger lászló

  Tisztára őrület
  Már a szotyi exportját is +tiltották az orosz -ukrán háború miatt!!!
  Orbán legújabb intézkedése…..
  csak ennyi

 205. jáger lászló

  388forint az euró….
  hol van ez még a 400től!!!???
  Ég és föld…
  csak ennyi

 206. jáger lászló

  Ez a hét lesz az utolsó Ukrajnában és ezzel konyec….
  Győz az 1.fél….
  csak ennyi

 207. jáger lászló

  +szűnik a maszkírozás….
  itt a vége fuss L véle….
  csak ennyi

 208. jáger lászló

  Nem tudom mii tör5ténik ma Ukrajnában,
  nemhogy holnap,holnapután….
  csak ennyi

 209. jáger lászló

  Kérdés
  Mi újság azkor Mariupolban!!!???…
  csak ennyi

 210. jáger lászló

  1 hét múlva ismét békamenet lesz!!!!
  Bár ez semmit nem változtat a leányzó fekvésén!!!
  csak ennyi

 211. jáger lászló

  Czeglédy Csaba sokat tud az ördög ügyvédjéről.habár nem beszél róla…..
  csak ennyi

 212. jáger lászló

  Odessa
  Don’t worry be happy
  csak ennyi

 213. jáger lászló

  Új KE-t kap MO!!
  Micsoda örömhír!!!
  Hogy oda ne rohanjak….
  csak ennyi

 214. jáger lászló

  A MIG-29sek zavart okoztak a lengyel-amcsii politikai légtérben!!
  A helyzet csak +oldódik
  Meglássátok…..

 215. jáger lászló

  bayer zsolti jótollú újságíró díjat kapott!!!???
  Igazi mbert , jótollú bartjáról ismerik + !!!
  csak ennyi

 216. jáger lászló

  4 város még áll a vártán…
  Kijev,
  Harkov,
  Mariupol,
  Odessa
  Kérdés
  És meddig!!!???
  csak ennyi

 217. jáger lászló

  A fidex már
  nem a juniorok,hanem a szeniorok pártja……
  Itt az ideje ezen változtatni 1 kis vérfrissítéssel….
  csak ennyi

 218. jáger lászló

  márc.12 Gergely napja
  Minden Gergelynek boldog névnapot…..
  csak ennyi

 219. jáger lászló

  Deutsch tomi ismét leleplezte a Soros hálózatokat
  Immárom sokadjára…
  Eredmény
  Mondhatni nulla!!
  csak ennyi

 220. jáger lászló

  Joe Biden bekeményített
  Minden áron +védjük a NATO-t még háború árán is!!
  Csak kérdezem
  Ki fenyegeti a NATO-t!!!???….
  Senki….

 221. jáger lászló

  Már közel 3 millió az ukrán menekültek száma…
  And sajnos ez még nem a végső szám…..
  csak ennyi

 222. jáger lászló

  Zelenszkij továbbra is színészkedik…
  Kész tárgyalni Putyinnal askár Izraelben is!!!
  No majd +látjuk Volodimir…….
  csak ennyi

 223. jáger lászló

  Sajnálom
  de én még 1etlen ukrán migránssal sem találkoztam
  Ergo nincs kit+!védenem,segítenem….
  csak ennyi röviden

 224. jáger lászló

  Finnországban már termeli az ampert az új atomerőmű!!
  Nálunk talán majd 10 év múlva!!…
  esetleg

 225. jáger lászló

  Stoltenberg NATO főtitkár brain stormingja
  Az oroszok vegyi fegyver bevetésére készülnek!!!???..é
  ezt ő sem hiszi komolyan
  Csak 1 politikai blöff!!
  csak ennyi

 226. jáger lászló

  Hamarosan Miskolcra ér a vörösiszappal szennyezett Sajó!!A szennyezés környezetpusztító hatása beláthatatlanok…
  Köszönjük a szlovákoknak…
  csak ennyi

 227. jáger lászló

  1 kutya már nem ugat Gyöngyösön!!kénytelen volt Lhallgatni
  csak ennyi

 228. jáger lászló

  Sajó szennyezése
  Tudományos ,mérési adatokat még nem láttu7nk ,csak 1 környezetvédő híradását…
  Komoly itt a félremagyarázás azt hiszem!!
  csak ennyi

 229. jáger lászló

  Szerda pedagógussztrájk
  Lesz ,vagy nem lesz!!??
  ez itt a kérdés!!!??
  Na majd +látjuk ki hátrál +!!!
  csak ennyi

 230. jáger lászló

  Március Idusa
  Nem készítek és nem viselek kokárdát márc.15én
  csak ennyi

 231. jáger lászló

  Ifj,Lomnici szerint is az idei békamenet fő célja az erődemonstráció bemutatása ezáltal a béke felmutatása…
  Remélem elhiszed ezen szép ígéreteket
  Én 1 kicsit azért pesszimista vagyok Ifj, Lomnici kéri a felvonulókat,hogy vigyenek magukkal 1 magyar zászlóti amely szükség esetén fegyverként is használható….
  csak ennyi
  Éljen márc.15
  Hajrá MO! Hajrá magyarok….

 232. jáger lászló

  Szlovákia számol azzal,hogy katonai támadás érheti az ungvéri katonai repteret,ezért komoly fegyverkezésbe kezd!!
  nahát milyen előrelátóak…
  Csak ne kövessük mi is ezt a példát!!
  ennyi

 233. jáger lászló

  Kijevbe utazik a cseh,lengyel,szlovén ME,hogy találkozzon a z ukrán M-Eel
  Na és mit várnak ettől a találkozótól!!!??..
  szerintem semmit…
  csak ennyi

 234. jáger lászló

  OV 1848s megemlékezése!!!??Nem szólt 1848 hőseiről.hanem aktuálpolitikai beszéd volt
  No War
  Yes Peace…
  Már 1 Ápr 3ai választási beszéd volt!!
  Sajnos a politikáról szólt és nem 1848ról a hőswiről…..
  erre nincs magyarázat
  csak ennyi

 235. jáger lászló

  ij.Lomnici sze3rint még soha ennyi9en nem voltak a békameneten…..
  Na azkor mennyien is voltak!!??
  tisztázzuk végre a tények kedvéért…
  csak ennyi .

 236. jáger lászló

  Politiikai per
  Budaházy 17 év büntit kapott a Hunnia perben
  Többek között a molotov koktélos terrorista támadások miatt is!!
  csak ennyi

 237. jáger lászló

  13 havi Gyurcsány bevezette
  Bajnai ideiglenesen kivezette
  12 év ideiglenesség után Orbán visszavezette
  Remélem ezek után minden tiszta!!!???…
  csak ennyi…

 238. jáger lászló

  Bakondi 1 millió ukrán menekülttel számol!!!???…
  nem lesz ez 1 kicsit sok gyuri???
  csak ennyi

 239. jáger lászló

  Folyamatosan adományozzuk az Astra vakcinákat Ázsiába,mert lassan lejár a szavatosságuk…
  csak ennyit a nagyvonalúsághoz!!!???..

 240. jáger lászló

  A pontosság kedvéért
  A MO-ra migrált ukránok 95 %a tovább migrál nyugatra….
  Nem MO a végcél!!!Csak ennyi

 241. jáger lászló

  Mariupolban a színházban véget ért az előadás,de egyesek még maradtak a
  romok alatt6!!
  csak ennyi

 242. jáger lászló

  Hétfőn elkúrtam…???.
  Nem láttam a kálomista mozifilmet…
  Semmi baj i!!
  Azt hiszem nem sokat veszítettem…
  csak ennyi

 243. jáger lászló

  OV továbbra is rettenthetetlen bátorsággal ma is védi a keleti határunkat….
  Csak nehogy baja essen a vezérünknek
  reménykedjünk…..

 244. jáger lászló

  A helyzet fokozódik…Rakétaeső Mikolajivre…
  csak ennyi

 245. jáger lászló

  Márc-21
  Itt a tavasz
  Duzzad a f..z Remélem elhiszed
  Csak ennyi

 246. jáger lászló

  A Vucsics
  Amíig mások lehajtott fővel hallgatnak,addig MO felemelt fővel segít Szerbiát!!!
  csak ennyi

 247. jáger lászló

  Még 2 hét és választhatunk a felkínált választási étlapról!!
  Tessenek helyesen választani!!!
  csak ennyi

 248. jáger lászló

  OV 2 repcsit is igénybe vett a belgrádi vasútavatásra….
  1n már Lsem fér a kisgömböcünk!!!???…
  csak szerényen kérdezem??,
  csak ennyi

 249. jáger lászló

  Hát még ilyent
  Akár előbbre is hozhatja orbán a nyugdíjkorrekciót a választások miatt!!!????…
  No majd +látjuk
  Csak ennyi

 250. jáger lászló

  Biden Lengyelországba utazik hogy +oldja az ukrán-orosz konfliktust!!!???
  csak ennyi

 251. jáger lászló

  Szivárog az NH3 Szumiban…
  Nemsokára +szűnik a szivárgás.
  Emberéletet nem fenyeget…
  csak ennyi

 252. jáger lászló

  Hétfő délig 4444en nyuújtottak be menedékkérelmet!!
  A többi ukrán migráns továbbmigrál!!!
  Nem akarnak MO-on maradni
  csak ennyi

 253. jáger lászló

  Hatályon kívül helyezte Putyin díszplgári címét a debreceni egyetem szenátusa…..
  hát eléggé faramuci módon….
  csak ennyi

 254. jáger lászló

  Kósa Lajos szerint 800 ezer nyugdíjas jelezte,hogy szívesen dolgozna!!!??
  No ezt nem hiszem el lajcsi ha megengeded!!
  Itt valami baj van a számokkal….
  csak ennyi

 255. jáger lászló

  Fölöslegesen szívóznak az oroszok Navalnijjal
  Inkább hagynák.hogy nyugatra menekülve fejtse ki az álláspontját
  A nyugatiak örömére…
  mindenki jobban járna…
  csak ennyi

 256. jáger lászló

  Klicsko
  Max +halunk,de +adás nix!!!
  csak ennyi

 257. jáger lászló

  A Republikon szerint
  1 szőke pinaszőrszálnyi a különbség a fidex és az LNZk között
  2% , ami a hibahatáron belül van
  Na majd +látjuk…
  A vak is azt mondta…
  csak ennyi

 258. jáger lászló

  Műteni fogják az elefántot/alias Molnár Györgyöt Gyógyulást kívánok neki….
  csak ennyi

 259. jáger lászló

  A nemzet csótánya szerint nem valósak azok a +állapítások,hogy a fidex és azok tagjai lopnak….
  Hát ilyen szakvélemény is létezik elszórtan……..
  csak ennyi

 260. jáger lászló

  Gratulálok Rasovszkynak a 10000s győzelméhez!!
  Szép volt Kristóf!!!

 261. jáger lászló

  Az ukránok taktikai visszavonulást hajtottak végre..!!!.????
  Elhagyták Mariupol központját!!!Hát ez igen érdekes…
  csak ennyi

 262. jáger lászló

  Most azkor kit támogat MO/orbán az ukrán-orosz háborúban!!???
  Lehet ,hogy már maga sem tudja!!!???..
  Én sem tudom…..
  De ez szerintem +bocsájtható tudatlanság!!!???…
  csak ennyi

 263. jáger lászló

  +nyílt a szárazföldi folyosó Krim és Donyeck között!! !Gratulálunk az új útszakaszhoz!!!
  No és mikor lesz az avatás!!!??..
  csak kérdezem
  ennyi

 264. jáger lászló

  MZP hangosbemondós kampányba kezdett!!
  No +látjuk milyen eredménnyel…..
  Én nem sok sikerrel kecsegtetem….
  csak ennyi

 265. jáger lászló

  Orbán Viktor
  nagy lelkesedéssel telepíti be a német hadiipart….
  Most azkor mire készüljünk viktor!!!???
  Békére,vagy háborúra!!!??
  Nekem a peace szimpatikusabb,mint a War!!!
  ugye ez em baju!!!???
  csak kérdezem
  ennyi…

 266. jáger lászló

  Biden párhuzamot vont z ukrán-orosz háború és az 1956s LNforradalmi magyar események között
  Habár 1956-ban nem volt háború!!
  csak ennyi

 267. jáger lászló

  Hamarosan 5 millió lesz az ukrán migránsok száma
  Nem fogjuk +úszni ennél kevesebb menekülttel…
  csak ennyi

 268. jáger lászló

  Novák Katalin KE lefutotta a félmaratont 2óra alatt!
  Gratulálunk a teljesítményhez…
  csak ennyi

 269. jáger lászló

  Óriásit erősödött a fidex!!!
  Gáspár Győzi belépett a fidexbe!!
  Hát ez igazi politikai +lepetés….
  Lesz ő még államtitkár is +lássátok!!!???…
  csak ennyi

 270. jáger lászló

  Na és ki nyer több egyéni mandátumot vasárnap a választásokon!!!!
  Hát ez itt a kérdés!!!??…
  Remélem az LNZÉk!!
  csak ennyi

 271. jáger lászló

  A magyar légierő legfontosabb feladata a bombával fenyegetett repülők kisérgetése a magyar légtérben….
  Hát ez nem sok!!!!
  csak ennyi

 272. jáger lászló

  Budai gyula vagy szerelmes,vagy elsötétült!!
  minden pillanatban csak Szabó Timire tud gondolni….
  Nem lesz ennek jó vége gyuszi…
  csak ennyi

 273. jáger lászló

  Bruce Willis visszavonul a szíinészettől!!!
  Nagyon sajnálom,mert csodálatos színész volt!!
  Csak ennyi

 274. jáger lászló

  Más kőolaj esetén más paraméterekkel kell üzemeltetni a olajfinomítót és más lesz a desztillátum és a fenéktermék összetétele.
  A rendszert nem kell átépíteni
  csak ennyi

 275. jáger lászló

  ORBÁN HÜLYESÉGE
  a VÁLASZTÁS TÉTJE
  HÁBORÚ,VAGY BÉKE….
  CSAK ENNYI

 276. jáger lászló

  Orbán Viktor
  Nekem nem Zelenszkijjel van vit5ám,hanem a magyar baloldallal!!
  csak ennyi

 277. jáger lászló

  Üdvözletemet küldöm Orbán Viktornak
  Ápr.1 alkalmából….
  csak ennyi

 278. jáger lászló

  Ápr.2 Ferenc névnap
  Mini Feri üdvözletét küldi a kisszékes maxi Vikinek…..
  Ilyen a kutya macska barátság……
  csak ennyi

 279. jáger lászló

  Ki fog örülni ma 19 óra után??-…
  fidex.vagy az LNZk???
  Hát még nem lehet tudni
  csak ennyi

 280. jáger lászló

  2022 ápr 03
  Voksom a borítékban már az urnában lapít!!
  csak ennyi

 281. jáger lászló

  ápr 4

  ezen a napon ünnepeltek anno a magyarok!
  most is ez várható!!???
  csak kérdezem szerényen…
  ennyi

 282. jáger lászló

  2022 ápr 3
  Gratulálok a fidexnek az újabb 2/3s győzelméhez!
  Ez az LNZki vereség napja
  Én is csalódtam ,mer jobb eredményt vártam a baloldaltól.
  csak ennyi

 283. jáger lászló

  Érvénytelen lett a gyermekvédelmi népszavazás!!
  Öröm az ürömben
  csak ennyi

 284. jáger lászló

  Az LNZk és OV nagy dilemmája,hogy kit támogassanak ??? Ukránokat,vagy az oroszokat???
  Miközben a békét pártján állnak a háború ellenében!!!??Akár az amerikaiak???…..
  Hát ez eléggé cinikus magatartás…
  Csak ennyi

 285. jáger lászló

  Ez a demokrácia??
  NO 40,FO 35 orosz diplpomatát utasít ki!!
  Nem!
  Ez a politika!
  csak ennyi

 286. jáger lászló

  Véget ért a választási kampány.
  Jöhetnek a munkás hétköznapok a parlamentben.
  Most +látjuk ,hogy mit alakít az 5. Orbán kormány
  Hogy húzza ki a szarból az országot a maga teremtette káoszból!!???
  csak ennyi

 287. jáger lászló

  Hihetetlen
  Mariupolban még mindig tartják magukat az ukrán nacionalisták
  No de meddig
  Mindhalallálig???
  csak ennyi

 288. jáger lászló

  +találták a jósvafői barlangban eltűnt búvárt!!
  Sajnos holtan.
  Csak ennyi

 289. jáger lászló

  Mi hazánk and Toroczkai
  ásotthalmi batáta csipsszel szeretné+hódítani a MO-ot és az embereket..Na majd +lássuk Laci!!???
  Sok sikert
  csak ennyi

 290. I wanted to thank you for this excellent read!! I definitely loved every little bit of it. 바카라사이트

 291. I have been searching for such an informative post since many days and it seems my search just ended here. 바카라사이트

 292. I am so delighted I found your weblog. 바둑이게임

 293. The information provided by you is really very good and helpful for me. Keep sharing good information. 바카라사이트

 294. jáger lászló

  Zelenszkij
  Senki ne vegyen orosz olajat!!!???
  Hát ez ne reális marad inkább vágyálom….
  csak ennyi

 295. jáger lászló

  Eddig 13 ezer menedékkérő érkezett MO-ra!!
  A többi több százezer ukrán migráns továbbmigrált nyugatra….Ez nem sok
  csak ennyi!!

 296. jáger lászló

  Csókay doki szerint a Szentléleknek köszöntheti a fidex a nagyarányú győzelmét a választásokon!!!??
  Hát ilyen magyarázat is van
  Bár én nem hiszem L!!!
  csak ennyi

 297. jáger lászló

  Mit csinál mostanság az Összefogás legénysége,miután a kapitány/MZP H.mezővárosi kikötőbe, zátonyra kormányozta a baloldal hajóját !!!?? Mi az elképzelése a továbbiakban??
  Fölöttébb kíváncsi vagyok….
  csak ennyi

 298. jáger lászló

  kövér Laca a nemzet házmestere most az MZP fogadatlan prókátora szerepében lépett fel…
  És a kapitányezt +sem kszöte udvariatlanul….
  csak ennyi

 299. jáger lászló

  Gázmizéria,gázhiány Nyugat-Európában
  Megoldás
  Meg kell nyitni az Északi Áramlat 2t és megszűnik a probléma…
  csak ennyi

 300. jáger lászló

  Gyurcsány Feri azt üzeni
  Legyetek DKsok és Gyurcsányisták!!!Legyetek erre büszkék!!!
  csak ennyi

 301. jáger lászló

  Gratulálok Vajda Zoltánnak a polgármesterséghez!!
  Így csak 1 fidexes polgármester maradt Budapesten magnak….
  Hát ez ne a vidék!!!
  itt mások a viszonyok…
  csak ennyi

 302. jáger lászló

  Gratulálok Liu Shaoangnak
  aki Montrealban világbajnok lett 1500 méteren!!!
  csak ennyi

 303. jáger lászló

  Elnézést
  Gratulálok a képviselőséhez és nem a polgármesterséghez!!!
  Még1x elnézést
  csak ennyi

 304. jáger lászló

  Prága már nagyon várja a yenki katonákat
  De arra kéri őket ,hogy hozzanak sok $t magukkal költőpénzként!!
  Thank you
  csak ennyi

 305. jáger lászló

  Macron 5%előnnyel nyerte az elnökválasztás első fordulóját!!!
  Semmi +lepi,várható volt
  csak ennyi

 306. jáger lászló

  Minden Gyulának boldog névnapot kívánok!!
  csak ennyi

 307. jáger lászló

  Dobja magát hanyatt
  Jön az orbán színdarab…
  Műfaja
  Tragédia,vígjáték,dráma,bohózat…
  nem ismert
  csak ennyi

 308. jáger lászló

  Rékasinak 4cm-el megnyújtották a lábát és
  új csípő protézist kapott!!
  Most már teljesen egészséges.
  csak ennyi

 309. Your post is very helpful and information is reliable. I am satisfied with your post. Thank you so much for sharing this wonderful post.

 310. jáger lászló

  Sötétség
  3 millió agymosott fidexes még kitart!! Keserű lesz az ébredés,az megjósolható!!
  Eső után köpönyeg…
  csak ennyi

 311. jáger lászló

  Mariupol
  Ami 1seknek vereség,másoknak a győzelem szinonimája
  csak ennyi

 312. jáger lászló

  Biden amerikai katonai felszerelést ad Ukrajnának segítségül
  Természetesen a demokrácia és a béke érdekében!!!???…
  csak ennyi

 313. jáger lászló

  Örömhír
  Polt Peti barátunk keményen dolgozik!!
  Mostanság a hazaárulókat leplezi le….
  Hogy oda ne rohanjak…
  csak ennyi

 314. jáger lászló

  Kilőtték Moszkvát a Fekete tengeren…
  Nem volt szerencséjük az oroszoknak…
  csak ennyi

 315. jáger lászló

  Azkor most elsüllyedt a Moszkva Szevasztopolnál vagy nem!!!??..
  Mi az igazság???
  csak ennyi +nyugtatásként….

 316. jáger lászló

  Biden nem megy Kijevbe,mert az veszélyes!!
  Fegyvert azt küld dögivel ,hogy +védje az embereket,mert ő békepárti amcsi demokrata politikus
  Nem tűri az agressziót!!!
  csak ennyi

 317. jáger lászló

  Jézus keresztfájára ezt írták
  INRI
  ismered a jelentését!!
  Nézz utána…
  csak ennyi

 318. jáger lászló

  Emléxel még MZP-re??
  Ő volt a baloldal jobboldali ME jelöltje 2022ben…
  nem nyert!
  Tiszta röhej
  csak ennyi

 319. jáger lászló

  Lezárulta a választások
  most már csak az érdekel,hogy Húsvét után mennyi lesz a tojás, 1gombóc fagyi étolaj,benzin és a lángos ára??…
  Hát ilyen 1XŰ!!!!

 320. jáger lászló

  Bencsik János elvtárs víziója jobboldalról
  Gyurcsány Ferenccel soha nem lehet kormányt dönteni
  Mondhatni ez csak 1 rossz ómen…
  csak ennyi

 321. jáger lászló

  Ferenc pápa
  A feltámadás fénye világítson
  5:25
  Felénk már erősen világosodik
  csak ennyi

 322. jáger lászló

  Ki nyer ma???
  +kezdődött a francia elnökválasztás
  Szerintem Macron!!
  csak ennyi

 323. jáger lászló

  Vidéken a fiúk már élesítik a kölnit és tanulják a verset,hogy holnap teljes díszben mehessenek locsolkodni!!
  Lányok meg már rendezik a piros tojásokat!!???…csak ennyi

 324. jáger lászló

  A hadihelyzet 1XŰ
  Schiffer mindent tisztán lát,kivé amikor politizál és hazudik
  befolyásolva az olvasóit
  No de ezt már +szoktuk Ezt is tessenek figyelembe venni!!!!
  csak ennyi

 325. jáger lászló

  MZP soha nm adja fel
  Most új párttal már a 2024s EP választásokra készü!!!????
  Ezután több sikert Peti!!Csak ennyi

 326. jáger lászló

  Már 16 ezer ukrán kért menedéket MO-on!!!
  Ukrán kisebbség!!!??
  csak kérdezem??
  Mi lesz ebből gyerekek???

 327. jáger lászló

  A nagyeszű Kósa +állapította,hogy nem minden baloldali DKs!!
  Én pedig állítom,hogy minden DKs baloldali!!
  Hát így ils ehet nézni!!!

 328. jáger lászló

  Vidéki pasas vagyok,de nem vagyok fidexes Ezt büszkén vállalom!!
  Nálam az Orbán Viktor fajta populista politika nem nyerő .
  Engem nem tud +vesztegetni pénzzel,szofisztikával. Saját politikai elképzeléseimhez tartom magam és csak a tényeknek hiszek nem a szavaknak…
  csak ennyi

 329. jáger lászló

  Zelenszkij hiába csalogatja
  Nem megy Kijevbe
  Biden,Putyin
  Scholz,Macron
  de még Orbán sem…
  Hát ez van,ezt kell szeretni uraim..

 330. jáger lászló

  Kedves deutschen
  Mi a szándékuk az Északi Áramlat2vel!!???..
  +tartják magnak és nem hasznosítják!!??
  Hát ez fölöttébb érdekes,
  mondhatni luxus!!
  Agyament alternatíva…
  csak ennyi

 331. jáger lászló

  Az IMF 10,3 % inflációt jövendöl 2022-ben MO-on!!
  Ez jócskán a várt szám fölött lesz!!
  csak ennyi

 332. jáger lászló

  Az EON vezére az orosz energiára szavaz
  Ergo az Északi Áramlat 2 üzembe helyezésére!!
  csak ennyi

 333. jáger lászló

  A fidex Nostradamusa/Boros Bánk Levente +jósolta
  Mi lett volna MO-on ,ha az LNZk nyert volna!!???
  Azért nem kell mindent szó szerint el hinni Leventének sem!!!csak ennyi

 334. jáger lászló

  Az USA továbbra is az ukrán embereken teszteli a NATO politikai és katonai erejét!!!
  Ezt nevezik a demokrácia exportjának!!!???
  Valóságban az USA hegemóniáját szolgálja az oroszokkal szemben!!!
  csak ennyi

 335. jáger lászló

  Minden út Rómába vezet
  Orbán itt vezekel ma….
  A pápa bűnbocsánati gyakorol……
  csak ennyi

 336. jáger lászló

  MZP mandátuma még függőben…
  Hol fog kikötni az még kérdéses!!???..
  csak ennyi

 337. jáger lászló

  Putyin kiadta a parancsot
  Az acélműbe se be se ki!!!
  Csak ennyi
  Sztoj Cselovek!!!

 338. This is a fascinating subject, and I’d want to learn more about it, but I’m not sure where to start. Thankfully, you started this conversation, and I’m hopeful that everyone can help me.

 339. jáger lászló

  Csodálkoznak a kozákok!!???
  Sok a civil áldozat!!??
  Anno ők adtak fegyvert a civil emberek kezébe…!!!
  csak ennyi

 340. jáger lászló

  Kijelentem
  Nem vagyok sem NATO sem Putyin LNS!!
  Bár +lennék nélkülük is!!!!
  Csak ennyi

 341. jáger lászló

  Arra vagyok kíváncsi,hogy Odessza mikor kerül lőtávolba és mi lesz a sorsa!!
  Marad ukrán,vagy orosz fenhatóság alá kerül!!???..
  hát csak ennyi

 342. jáger lászló

  Az oroszok már a Moszkva kiemelésén gondolkodnak!!
  Ne hagyják a Fekete tenger fenekén!!!
  csak ennyi

 343. jáger lászló

  Az MTK már kvázi NB-II s!!
  Az isten sem ment + ettől a sikertől!!!???…
  csak ennyi

 344. jáger lászló

  Macron az esélyes Le Penn LN a holnapi elnökválasztáson!!
  Szerintem is nyerni fog.meglássátok…
  csak ennyi

 345. jáger lászló

  Lassan ránk rohad Orbán és Szijjártó vakcinája akár a lélegeztetőgépek….Azért a túlbiztosításnak is van határa és az nem a csillagos ég!!!!
  No persze nem a saját pénzükkel játszpttak a megnevezett ipsék!!!
  csak ennyi

 346. jáger lászló

  Gyurcsány népszerűsége 1re nő már a fidex körökben is!
  Elfogadják mint az LNZk vezetőjét és elismerik rátermettségét ,karizmatikus szónoki képességeit!ASz igazságbeszédét amit 16 évvel ezelőtt mondott már kevésbé ismételgetik ,mert nem hatásos és a feledéshomályába vész!
  Többen emlékeznek inkább az Orbán LNI vitájára!!Ismertsége igen magas és a politizálása is közismert!!
  A gyurcsányfóbiia megszűnt!!
  csak ennyi

 347. jáger lászló

  ápr.24 Szent György napja
  Ilyenkor hajtották ki először az állatokat a vidékiek a legelőre!!
  Manapság már a vidékiknél ez nem járja!! Őket hajtják ki szavazáskor a fidexesek a voksolásra….
  Így változott az állatok sorsa….
  csak ennyi

 348. jáger lászló

  Tóth Berci ősszel nem indul az MSZP társelnöki tisztségéért
  Megértette az idők szavát!!
  Eddig is észrevétlen volt mint politikus
  csak ennyi

 349. jáger lászló

  Gratulálok a szlovén parlamenti választások eredményéhez!!!
  További sikereket kívánok!!!
  csak ennyi

 350. jáger lászló

  Az beszéli az egész város
  Ismét bajnok lett a Ferencváros!
  Gratulálok a fradinak….
  csak ennyi

 351. jáger lászló

  +akadt az iliberális forradalom/ellenforradalom Európában!!!
  Mit szól ehhez Orbán Viktor!!!??
  Milyen taktikához folyamodik az új kormánya!!!??
  Kik lesznek az új barátok!!!???
  ez itt a kérdés!!??
  csak ennyi

 352. jáger lászló

  Finnek,svédek a NATO-ban!!!???
  Ők tudják,hogy mit csinálnak!!???…
  Csak +ne bánják!!!
  Utánuk a vízözön….
  csak ennyi

 353. jáger lászló

  Új családi shaw van kilátásban,amelybe beszáll az egész Gáspár famiilia!!! No majd !látjuk az eredményt!!??
  csak ennyi

 354. jáger lászló

  A baloldal nem szenvedett végleges vereséget,de stratégiai változtatásra van szüksége,hogy 2024-ben versenyképes legyen a választásokon
  Történelmi hiba lenne leírni,mert tanult a hibákból!!Igaz nagy árat fizetett!!
  csak ennyi

 355. jáger lászló

  Hegyi Gyula az MSZP alelnöke kiosztotta Brüsszelt és a Moszkva LNI szankciókat….
  És még lehet,hogy igaza is van!!??…
  csak ennyi

 356. jáger lászló

  A 93 éves Boros Péter elvtárs még mindig politizál.. Ehhez még beboroznia sem kell .No nem a fidexben,csak úgy szórakozásból,mint aktív nyugdíjas
  Csak ennyi

 357. jáger lászló

  Hosszú Katinka a realista
  Már 1 bronznak is örülne a budapesti VB-n!!!
  csak ennyi

 358. jáger lászló

  Kásler doki legszívesebben hívő gyerekeket nevelne az oskolákban!!! Ez teljes félreértése az iskolák feladatának Itt a tudásra,szellem csiszolásár, nevelésre kell koncentrálni és nem az imádkozásra!!
  Már +bocsáss doki…
  csak ennyi

 359. jáger lászló

  Parlamenti helyek elosztása Nem fair dolog a fidex javaslata
  Új helyzetben új +oldás kell !! Nem lehet mechanikusan lemásolni a választási eredményeket
  9 parlamenti frakció alakult és ezeknek kell elosztani a bizottsági helyeket valahogy igazságosan!!!
  Itt tükröződni kell az erőviszonyoknak,de kompromisszumok árán és nem izomból!!
  Várom a fejleményeket…
  csak ennyi

 360. jáger lászló

  Üdvözlöm a júliusban sorra kerülő 3,9%s nyugdíjemelését Ezt a józan ész diktálta…
  Csak ennyi

 361. jáger lászló

  2022 máj.2
  Momentum taktika a parlamentben
  Leteszik az esküt,majd lelépnek…
  csak ennyi

 362. jáger lászló

  Örömhír!?
  2022máj.2
  Régi új ME-e lesz MOnak!!!
  Van akinek igen,van akinek nem….
  Csak ennyi

 363. jáger lászló

  Sok a civil a halottak között!!!Oka
  Zelenszkij felfegyverezte a lakosságot
  Az orosz katonák ezen emberekre is lőnek…csak ennyi

 364. jáger lászló

  Schmidt Mariska 1 jó parti!!
  Most tett zsebre 2 milliárd forint osztalékot
  Ezért már lehet szeretni….
  No nem a 2 szép szeméért….
  csak ennyi

 365. jáger lászló

  2022 május 1 vasárnap Anyák Napja
  Boldog Anyák Napját kívánok minden Édesanyának!!
  Csak ennyi

 366. jáger lászló

  Semmi pánik!!
  Az ukrán gabonát román és bolgár tengeri kikötőkből L lehet szállítani
  Már ha +termelik….
  csak ennyi

 367. jáger lászló

  Mehet a lecsóba
  a 168 óra teljes szerkesztősége….
  Ez most + avagy – hír!!
  Ízlések és pofonok különböznek….csak ennyi

 368. jáger lászló

  A franciáknak nem tetszik,hogy 65 évre emelnék a nyugdíjkorhatárt!!
  Ezért tüntettek vasárnap is
  csak ennyi

 369. jáger lászló

  Még a héten elkezdődhetnek a tárgyalások a kormány és a szakszervezetek között!!!??
  Na ne röhögtess palkovics!!
  A még regnáló kormány és a a palkovics féle szakszervezett között!!??
  Hát ez 1000% ,hogy nem hoz eredményt ,mert nem képviselnek senkit!!!
  Az alkalmazottakat,foglalkoztatottakat,munkavállalókat,nyugdíjasokat biztosan nem
  A regnáló kormánytól sem várható semmi új!Értelmetlen az egész ülésezgetés!!
  csak ennyi

 370. jáger lászló

  OV a hívő református a templomba vezényelte a fidexes és a kdnp-s képviselő jelölteket az eskütétel előtt akár a birkákat
  Legyenek azok vallásosak vagy ateisták!!!???..-
  Gondolom + kellett gyónni nekik az eddigi bűneiket!!!??..!!
  Hát már ide jutottunk!!!??..
  Nem semmi….

 371. jáger lászló

  Schmidt Mariska 2 milliárdos osztalékkal a zsebében ismét előhúzta a terror házából a botcsinálta történészi ismereteit…
  Az MSZP már a süllyesztőben kvázi nem is létezik,csak még ezt nem mondták meg neki ezért nem is tudja…
  Micsoda éleslátás drága mariska….Az a fontos,hogy mindezt te tudod!!
  Máris +vagyunk nyugodva….
  csak ennyi

 372. jáger lászló

  12 év és 1millió új + munkaerő alkalmazás
  3,7- ről 4,7 millióra történő növekedés
  +tudhassuk ,hogy ezen embereket mely iparágak szippantották fel .mert erről nem beszélnek…..
  Hol nőtt a foglalkoztatottak száma!!!??.Ez nem valami statisztikai trükk!!???
  csak szerényen kérdezem
  Ennyi.

 373. jáger lászló

  Úgy tűnik
  Továbbra is a legvidámabb barak országa vagyunk!!!??
  Úgy nyeri a választásokat 12 éve Orbán.mint anno nyerte kádár20 évig….
  Hát ezt nem lehet Lvitatni,hiába is nem tetszik sokaknak
  csak ennyi

 374. jáger lászló

  A közlekedési anomáliák megszüntetésére továbbiakban is javaslom a páros és a páratlan rendszámú autók 2 naponta történő használatát….
  csak ennyi

 375. jáger lászló

  Márc.4 Flórián
  a tűzpoltók napja
  Mit mondjak???
  Kevés tüzet,kevés munkát kívánok!!
  csak ennyi

 376. jáger lászló

  Shock
  Akár 30%al i nőhet a sör ára
  NO-ban
  Túléljük!!
  csak ennyi

 377. jáger lászló

  A Születendő Stohl pici nem
  Stohl Bucika,hanem Stohl Mucika lesz!!!!
  Azért így is öröm a családnak…
  csak ennyi

 378. jáger lászló

  2022máj.05 csütörtök
  Ma a nyelvi érettségi a soros…All the best!!
  csak ennyi

 379. jáger lászló

  Az Azov ezred Zelenszkijnek könyörög,hogy mentse ki őket Mariupolban a katakombákból!!
  Késő bánat….
  Csak ennyi

 380. jáger lászló

  A Kövér házmester gyorsan és 1XŰN döntött a DK és a Momentum bizottsági helyeiről!! Coki nekik!!
  Llehet húzni a bús picsába tisztelt uraim…
  indoklás
  vagy van,vagy nincs
  csak ennyi

 381. jáger lászló

  2022 05 06
  Die matura
  laufen
  csak ennyi

 382. jáger lászló

  Örömhír
  1 jobbikos élettársát nem sikerült +erőszakolni 1 másik jobbikosnak
  Mondhatni balfasz volt az illető.
  Most aztán cseszheti…csak ennyi

 383. jáger lászló

  Kijevben már máj.9et a Győzelem napját várják!!
  Vajon mit mond Vlagyimir Putyin és mit cselexik!!!!???..
  Erre vagyok én is kíváncsi…
  csak ennyi

 384. jáger lászló

  A nézőpontnak 1etlen feladata van
  Gyurcsánytl népszerűtlenebbnek bemutatni a valóság megerőszakolása árán is!!!
  erre felhasználják a saját bejáratú telefonos adatbázisukat is…
  Azért az emberek nem hülyék,nem hisznek ekkora hazugságnak…
  Ezért ennek a hatása 0 a közvélemény szemében,mert ismerik már a nézőpontot,századvéget….
  A kutyából nem lesz szalonna…
  csak ennyi

 385. jáger lászló

  Puzsér a tisztán látó és bátor most haláluk után mindennek Lmondja Molnárt és Berkit,pedig ő sem kivétel!!
  Ő is ehhez a világhoz tartozik minden tehetség nélkül!!!
  Inkább magába szállna és önvizsgálatot tartana…
  csak ennyi

 386. jáger lászló

  2022 máj.9 Berlin A Győzelem napja megünneplése
  Tilos a szovjet,ukrán ,orosz zászlók kitűzése
  csak ennyi

 387. jáger lászló

  Soltész elvtársnak üzenem Rómába
  Ne a múltba révedezzünk! Fókuszáljunk a jelenre
  Most az orbáni diktatúrát kell felszámolni és a jelenre kell koncentrálni…
  csak ennyi…

 388. jáger lászló

  Berki Krisztián annyit dolgozott a házasságukon,hogy végül belehalt…Ez nem vicc hanem komoly!!
  csak ennyi

 389. jáger lászló

  Kövér doki és a parlament
  Szerinte a mai parlament viselkedése működése,etikátlan
  Nem méltó feladatához
  Hát a doki ezt kezdhetné saját magán!
  Aki más szemében a szálkát is meglátja.a sajátjában a gerendát sem veszi észre….
  Ö miben mutat példát!!???
  Csak kérdezem?
  csak ennyi

 390. jáger lászló

  Nagykanizsán elégedetlenek a Tungsram dolgozói……
  Máris megtalálták a felelősöket…
  Hát nem teszik zsebre amit róluk gondolnak!!
  csak ennyi

 391. jáger lászló

  Fogadni merek
  hogy berkimazsi idén már nem vág bele 1 külföldi üdülésbe…
  Itthon is élvezhető a nyaralás telelés,pihenés.
  csak ennyi

 392. jáger lászló

  Á. Jani ma lelép
  Jön helyette N.Kati
  Mondhatni
  Nem oszt nem szoroz!!!
  csak ennyi

 393. jáger lászló

  Gyeny pobedi
  máris lehet ünnepelni az orosz emberekkel csak ennyi

 394. jáger lászló

  Észrevetted
  Milyen más az élet!!???
  Új KE-e van a hazának….Még az Air is más….
  csak ennyi

 395. jáger lászló

  A Richter üzleti eredménye,nyeresége megnyugtató,habár az orosz piac esetében ez nem mondható L
  Na és mi van az ESMYA ügyben??
  Mik a legújabb fejlemények
  Csak kérdezem

 396. jáger lászló

  Stummer János
  ideológiai ,elvi elkötelezettsége,párthűsége emberi kiállása
  számomra megkérdőjelezhető…Kilépett???
  Hát lelke rajta
  Ezek után ,hol fog felbukkanni ez itt a kérdés..??
  csak ennyi

 397. jáger lászló

  Semjén fővadász átadta a felújított Guti vadászházat!!
  Tényleg csinos a házikó!
  Ettől függetlenül azt gondolom hogy nem sokat fogsz te itt pihenni 2 vadászat között!!!???..
  bár ne legyen igazam
  Ennyi

 398. jáger lászló

  jön.jön rövidesen a fagyosszentek
  Pongrác,Szervác,Bonifác
  Azét félni nem kell,mert nem fog fagyni!!
  csak ennyi

 399. jáger lászló

  A Medián a független intézet
  céltudatos és célirányos felmérése szerint csak a fidex és a mi hazánk erősödött a elmúlt időben
  A többiek lefagytak,mint a barackvirág!!!
  Hiszem,ha akarom…
  csak ennyi

 400. jáger lászló

  Bayerné pert vesztett a Válasz újságírójával szemben.
  No és mit szólt ehhez zsolti!!!??,…
  gondolom nyomdafestéket nem tűrően kommentálta az eseményt!!!??
  csak ennyi

 401. jáger lászló

  Lázár mint építésügyi miniszter!!???
  Feladata
  Újjáépíteni az orbán kormány megtépázott renoméját….
  Meglátjuk sikerül-e neki?? csak ennyi

 402. jáger lászló

  A tét nem 2026 hanem 2024 ami a választásokat illeti!!!
  Itt dől L hogy orbán marad-e továbbra is!!!???
  csak ennyi

 403. jáger lászló

  A harcok már Mikolajivért folynak amely
  Odessza előszobája…
  Nos várjuk a fejleményeket???…
  csak ennyi

 404. jáger lászló

  Jobbikos majdnem erőszak jelenlegi állása
  A sértett meg sem szólal,míg földi szívósan tagad!!
  Csak szilágyi vádol aki ott sem volt!!
  Most légy okos domokos!!???..
  Sok itt a ?,de majd a rendőrség kinyomozza kinek van igaza!!!???..
  Bízzunk benne..!!
  csak ennyi

 405. jáger lászló

  Káropát6aljai magyar romák Prágába túriistáskodnak amit a helyi garzósságok nem néznek jó szemmel.
  magyar útlevelük LNÉre segélyért folyamodnakl
  Megoldás ne adjanak nekik segélyt!!
  Ehhez Pintér BM-nek aztán semmi köze!!
  csak ennyi

 406. jáger lászló

  Závecz szerint tovább erősödik a fidex
  Már 60%/-ot döngeti a szavazóik száma…..
  Ki tudja hol áll meg a szimpatikusok számának növekedése azt még a viktor sem tudja!!
  Azért innen már nagyot lehet esni!!,,,…
  csak ennyi

 407. jáger lászló

  2022 máj.14 Bonifác
  Indul a Tour de Hongrie kazincbarcikai szakasza..
  Tekerjetek a győzelemért!!
  csak ennyi.

 408. jáger lászló

  Nem mellékesen
  Ki lesz a felelős az új Orbán kormányban az oktatásért
  egészségügyért,
  szociális dolgokért
  nem mind1
  csak szerényen kérdezem???
  csak ennyi

 409. jáger lászló

  Wittner mariska nem nyugszik…
  Petíciót indított a pesti tv fennmaradásáért!!??
  hát szíve joga a csatorna védelme
  Még pénzadománnyal is segítheti a kedvenc tv csatornáját
  Senki sem tiltja meg neki!!!..
  csak ennyi

 410. This type of article that enlighted me all throughout and thanks for this.This going to be excitement and have fun to read. thank to it. check this out to for further exciting.
  파워볼

 411. It is truly a great and helpful piece of info. I’m satisfied that you just shared this helpful info with us.
  바카라사이트닷컴

 412. jáger lászló

  Mára 2 kérdés is maradt az NB I-ben!!
  Ezüst Kisvárda vagy Puskás Kieső MTK vagy Honvéd
  Na majd estére okosabbak leszünk!!???..
  csak ennyi

 413. jáger lászló

  Kiihalt a Sajó élővilága!!??
  Pontosabban hol és milyen szakaszion?
  Mert ez így pontatlan!!
  csak ennyi

 414. I have read this excellent post. This is a great job. 카지노사이트

 415. I enjoyed reading this post. I want to say thanks for this post. 온라인카지노

 416. I really loved read this blog. Easy to understand. Thanks a lot! 카지노

 417. This is one of interesting post. You’re cool!! 바카라사이트

 418. jáger lászló

  Gyopáros Alpár
  A magyar falvak ma a reneszánszukat élik!!!???
  Kérdezem
  ? munkahely jött létre az utóbbi 12 évben a falvakban???
  Szerintem nem sok!!!
  csak ennyi

 419. jáger lászló

  Legnagyobb ukrán kikötő
  Constanta!!!??..
  csak kérdezem???

 420. jáger lászló

  Video
  Az angol rendőr afférja a kiskutyával…
  Na ezért nem szeretik a kutyák a postást!!!
  csak ennyi

 421. It’s perfect time to make a few plans for the future and it is time to be happy.

 422. I’ve read this post and if I may I want to suggest you some attention-grabbing things or suggestions. 카지노사이트

 423. Perhaps you could write next articles referring to this article.
  카지노사이트존

 424. I wish to learn even more things approximately it! 카지노사이트

 425. jáger lászló

  Jobbikos állítólagos nemi erőszak kísérlet!?
  Remélem a rendőrség helyszíni bizonyítást rendel L
  mert a helyzet áttekinthetetlen,valaki itt hazudik!!
  Majd így tisztázódik a vád!!!??..
  csak ennyi

 426. jáger lászló

  Tény
  Több 100 sebesült, rokkant ukrán harcos hagyhatta L Mariupol katakombáit…A barlangrendszerben azonban rejtőzködhetnek még katonák…
  a helyzet még nem tiszta-…
  csak ennyi

 427. jáger lászló

  Gyurcsány Ferenc törvénytelennek tartja az Orbán kabinetet
  No nem jogi,hanem morális értelemben!!!
  Ez nem tetszett a Kövér házmesternek és megfenyegette a Ferit hogy ez volt az első és utolsó felszólalása az ő parlament elnöksége alatt ,ha továbbiakban sem ismeri L legitimnek az orbánt és ezt hangoztatni merészeli a T házban….
  Feri erre behúzta fülét-farkát és elhagyta az üléstermet…
  Nem hiszem,hogy szánta-bánta volna a bűneit…
  csak ennyi

 428. jáger lászló

  A belügy IQ-ja nagyot emelkedett miután a közoktatásban dolgozók csatlakoztak a szervezethez!!!
  Na így kell emelni a színvonalat 1etlen tollvonással….Holtáig tanul az ember….
  Hát ilyen 1XŰ ez kérem szépen…
  csak ennyi

 429. jáger lászló

  Máskülönben a belügyi dolgozók nem sztrájkolhatnak!!!
  2 legyet 1 csapásra…
  Ennyit a demokratikus viszonyokról….
  csak ennyi

 430. Scan Utility is an application that allows users to scan documents, photos, and more quickly.

 431. jáger lászló

  Karrier az orbán kormányban
  lásd:
  Szalai-Szentkirályi házaspár sikereit…
  Hát nem semmi!!
  Biztosan fenemód tehetségesek!!???…
  Szerinted is??
  Csak kérdezem…
  csak ennyi

 432. jáger lászló

  Matolcsi megkondította a vészharangot ami az eladósodást,adósságállományt illeti!!!Nem lakossági ,hanem állami beavatkozást, visszafogást javasol,mert rosszul mennek a dolgok nemzetgazdasági szinten
  Lehet,hogy neki van igaza és nem a kormánynak!!??
  Nem kell dicshimnuszokat zengeni a pénzügyi, gazdasági állapotokról,mert mondhatni szar került a palacsintába…
  ideje reálisan nézni az helyzetet..
  Én 1etértek vele…!!!
  csk ennyi

 433. jáger lászló

  A jobboldal is modernizálódik
  A konzervatívak ideológiájában annak fókuszában egyre kevésbé az isten,vallás szerepel hanem a szociális kérdések,család és az identitás,nemzeti kérdések…Átvéve a baloldali eszméket.annak gondolkodását
  Ezzel tudtak nyerni 2022-ben MO-on választásokat
  csak ennyi…

 434. jáger lászló

  Erdogan ismét belengette..
  Na most mit is!!???..
  csak kérdezem?
  ennyi

 435. jáger lászló

  Valamire készülnek az azoví gárda parancsnokai a bunkerben!!??..
  Vajon mire!!???
  Majd kiderül rövidesen…
  csak ennyi

 436. jáger lászló

  Trump szerint Orbán Viktor
  úriember nem csibész!
  Hát senki sem tévedhetetlen!!!
  csak ennyi

 437. jáger lászló

  Apa mi lesz most??
  Azov parancsnokok letették a fegyvert!
  Felkészül
  Mikolaiv
  Odessza
  csak ennyi

 438. jáger lászló

  Anno oroszoknak/Moszkvának rettegett/Groznij Iván adatott
  az ukránoknak/Kijevnek manapság Gerinctörő Volodimir
  Egyik kutya,másik eb!!??..
  csak ennyi

 439. I no uncertainty esteeming each and every bit of it. It is an amazing site and superior to anything normal give. I need to grateful. Marvelous work! Every one of you complete an unfathomable blog, and have some extraordinary substance. Keep doing stunning 메이저사이트순위
  fh

 440. jáger lászló

  12 ezren érkeztek tegnap Ukrajnából
  Rövidesen tovább is mennek.!!
  Tisztára átjáróház MO
  Nem 1 letelepedésre váró hely ab Kárpát medence…
  csak ennyi

 441. jáger lászló

  Miért támadja Orbán Viktor folyamatosan Brüsszelt!!??..
  1.lehetséges megoldás!
  Feltételezhetően paranoiás a lelkem.
  Nem bizonyított,de nem is kizárt
  Nem gyógyítható mentális betegség gyógyszer hatására csökkenthető a súlyossága…
  csak ennyi

 442. jáger lászló

  Jöjjön aminek jönnie kell!!
  Semmiféle kórházat nem választok
  Se magán sem állami nincs jelenleg számításban…
  csak ennyi

 443. jáger lászló

  Donyeck már készen áll,hogy elkezdődjön az Azov gárda LiI nemzetközi bírósági eljárás…Az igazság kimondása nem tűr halasztást
  csak ennyi

 444. GOOD DAY TO YOU, I JUST WANT TO SAY THANK YOU FOR YOUR VERY IMFORMATIVE POST THAT YOU’VE SHARED TO ME,.
  THANKS…
  고스톱

 445. HI, THIS IS WOW AND AWESOME BLOG YOU HAVE WRITTEN HERE AND THIS IS KIND OF INFORMATION THAT I AM LOOKING FOR. THANKS TO YOU!
  안전놀이터

 446. WOW THIS IS GREAT INFORMATION, THANKS FOR THIS BLOG!
  성인웹툰

 447. I AM REALLY THANKFUL FOR THIS, I’M SURE THAT THE INFORMATION YOU SHARED TO US IS VERY USEFUL ESPECIALLY NOWADAYS.
  안전놀이터

 448. jáger lászló

  Pintér doktor továbbtanul
  Mostanság gőzerővel tanulja az egészségügyi és az oktatásügyi szakismereteket,elméleti valamint gyakorlati oldalról1aránt!!
  Megjegyzem ebben a korban család mellett embert próbáló feladat!!
  Nagydoktori már nem várhat L tőle,de teszi a dolgát munka mellett
  mint igaz magyar nebulói…
  Hajrá pintér doki….
  csak ennyi

 449. jáger lászló

  A PSZ és a PDSZ levelet írt Orbán Viktornak
  amelyben a munkakörülmények javítását és béremelést kérne,továbbá a sztrájkjog lehetőségét!!!Hát nem hiszek a sikerben
  Bár ne legyen igazam…
  csak ennyi

 450. jáger lászló

  A vészhelyzet továbbra is érvényben!!
  Orbán nem adja ki a kezéből a közvetlen beavatkozás lehetőségét
  Kiéli a diktátori hajlamait
  Orbán basa módjára cselexik…
  csak ennyi

 451. jáger lászló

  Az oroszok már a Donbasz utáni helyzeten gondolkodnak!!??Fél szemükkel már Odesszára figyelnek!!??..
  Nincs ebben semmi meglepetés…
  csak ennyi

 452. jáger lászló

  NK KE 1etért a rendeleti úton való kormányzással vézhelyzet esetén…
  A ME-önk máris élni kíván ezzel a lehetőséggel!!
  Hát ez van,ezt kell szeretni ebben a magyar demokráciában!!!???..Jogállamban élünk vagy mi a fene!!!???
  csak ennyi

 453. jáger lászló

  Apa kezdődik…
  Micsoda??
  Hát az orbán féle különadók bevezetése…
  Erre már vártam…
  csak ennyi

 454. You’re a champion. A useful information that will help me a lot. Thank you very much. 먹튀검증

 455. jáger lászló

  Fizetnek a bankok és a multik mint a katonatiszt,mert jön az orbán csomag
  Nincs hátra csak előre…
  csak ennyi

 456. jáger lászló

  +nyugtatok mindenkit aki eddig ideges lett!!
  Ez az orbán szülinapi adója a Mészáros birodalmat 1általán nem érinti..
  bízzunk benne…
  csak ennyi

 457. jáger lászló

  Kocsi máté interpretálása az orbán fajta különadóról
  Ez a családok védelmét szolgája az áremelkedésektől az áruk drágulásától!!
  Orbán fajta megoldás,módszer
  Fizessenek a gazdagok hamis jelszava!!
  Ez a hami populista intézkedés természetesen találkozik a szegény rétegek támogatásával…
  Máté pajtás!
  könnyű más faszával verni a csalánt
  csak ennyi

 458. . Good blog. Keep sharing. I love them

 459. I want to always read your blogs. I love them ,Are you stuck wondering where to get quality Nursing case study writing services? we are thee best solution for you. Contact us today and get the best case study writing services.

 460. jáger lászló

  Gyász
  Hódi Pamelában a férje tartotta a lelket…..Összetart a család a gyászban is….
  csak ennyi

 461. jáger lászló

  Én az önző kívánsága
  Ne nőjjönek az árak és az infláció,de nőjjönek a nyugdíjak!!
  Hát ilyen 1XŰ!!
  csak ennyi

 462. jáger lászló

  Kíváncsi lennék,hogy ma mit hazudott V.Anita/a kis firma a bíróságon a majdnem megerőszakolási ügyben
  Illetve nem is érdekelnek a hazugságok…
  csak ennyi

 463. jáger lászló

  OV és B Johnson telefonbeszélgetést folytatott pénteken.
  Megegyeztek abban,hogy továbbra is tartják a kapcsolatot!!!???.
  csak ennyi

 464. jáger lászló

  Német sziszi rezsibiztos lesz…
  nem tehet róla ,de nem ő alakítja a rezsiárakat
  erről majd a kormány/orbán fog dönteni minden alkalommal…
  ez olyan nesze semmi fogd meg jól beosztás….
  csak ennyi

 465. jáger lászló

  Kemény harcok folynak Kelet-Ukrajnában Donbasz körzetében!
  Dél- Ukrajnában 1Nlőre fegyvernyugvás van
  Síri csend honol…
  Ki tudja meddig??
  csak ennyi

 466. jáger lászló

  Már csak 1 lépés é a magyar autósok is teljes áron fognak tankolni!!
  Meglássátok ez a nap is L fog jönni…
  csak ennyi

 467. jáger lászló

  Kíváncsi leszek a 2.félévi inflációs adatokra,mert a kormány esküdözik,hogy a mostani orbán csomagnak nem lesz inflációs hatása!!??:
  Hát majd meglátjuk!!!???.-.
  csak ennyi

 468. jáger lászló

  Dinnye szezon
  Anno 5-10 kg-s dinnyéből falatoztam kvázi naponta…
  Most +!!..
  ennyi

 469. jáger lászló

  Hétfőn sok minden eldőlhet az EU -ban…
  számunkra lehet +,de -is!!!
  csak ennyi

 470. jáger lászló

  Kövérnek nem tetszik,ha másnak más politikai nézete van mint az övé!!
  Már ezért is büntet a bajszos házmesterünk!!!A toleranciát nem ismeri,vagy csak így érzi jól magát ha mindent megtorol!!???..
  csak ennyi

 471. jáger lászló

  MO átállt zsírra az olaj helyett a konzerviparban!!
  Ez is az innovációhoz tartozik!!??.
  No és lehet a +takarítot olajat jó áron nyugatra exportálni!!!??…
  Végén még kiderül,hogy egészségesebb i!!??..
  csak ennyi

 472. jáger lászló

  Kiderült
  az ülve pisilés a megfelelő EÜ szempontból!!
  Állva pisilés sem ajánlott.
  A zuhanyozás közbeni pisilés kifejezetten káros!! Nem derült ki,hogy azkor mi légyen a piszoárokkal!!
  Szerintem maradnak!!!
  csak ennyi

 473. I’ve been searching for hours on this topic and finally found your post. baccarat online, I have read your post and I am very impressed. We prefer your opinion and will visit this site frequently to refer to your opinion. When would you like to visit my site?

 474. jáger lászló

  Lemond Jakab Péter titkára/kabinetfőnöke…
  Semmi baj,majd lesz helyette másik..
  nem érdemes miatta 1 könnycseppet sem elmorzsolni,….
  csak ennyi

 475. jáger lászló

  Semmi megtakarítása nem lett Orbán Viktornak az utóbbi fél évben….
  Úgy sajnálom,mindjárt sírva fakadok…Na azért van mit a tejbe aprítani abban biztos vagyok!!
  csak ennyi

 476. jáger lászló

  Vitézy Dávid a közlekedési tótum-faktum saját kezébe vette a MÁV irányítását….
  Na várjuk a mélyreható változásokat a közlekedés menetrendjében…
  Ez biztosan lesz meglátjátok….
  csak ennyi

 477. jáger lászló

  Szomorú jubileum
  100.napja tart már az orosz-ukrán háború
  Ideje lenne már befejezni mert csak halált hoz!!
  csak ennyi

 478. jáger lászló

  Úzvölgyében újra izmoztak a románok….
  Maradtak volna inkább csendben…
  csak ennyi

 479. jáger lászló

  OV meghívót kapott Ukrajnába!!
  A bátor honvédő remélhetőleg Beregszászig csak Lmegy!!???..
  Nem sérti meg Zelenszkij elvtársat!!!???..
  csak ennyi

 480. jáger lászló

  jún.5 Pünkösd napja
  Kiáramlik a Szentlélek
  Te is megtapasztalhatod…
  Ha nem azkor biztosan nem hiszel benne
  csak ennyi

 481. jáger lászló

  100 szónak is 1 a vége
  Minden magyar embernek életszínvonal emelést kívánok minden évben!!
  No és békét a hazában és a családban…
  csak ennyi

 482. jáger lászló

  MO-Anglia 1:0
  Gratulálok a magyar foci válogatottnak!!
  csak ennyi

 483. jáger lászló

  Orbán még vacillál
  Mi légyen az árbefagyasztással???
  Még nem döntött,de rövidesen döntenie kell a barátunknak
  Kíváncsi leszek miként dönt!!??..
  2 rossz közül kell választania…
  csak ennyi

 484. jáger lászló

  Rogán átvette a titkosszolgálatokat is!!
  Ezután minden másként lesz…A propaganda titkos eszközökkel bővülve folytatódik nemcsak nyíltan…
  csak ennyi

 485. jáger lászló

  Bayer Zsolti figyelemre méltó nemzetközi sikert ért L
  Felkerült az ukránok halállistájára%%!!
  Megnyugtatom zsoltit
  Nem kell félni ,mert megvédnek a magyar emberek a halálos fenyegetéstől!!??
  Nem hagyják,hogy baja essék 1 ilyen rendes embernek!!!???..
  Ergo szerencséd van…!!!csak ennyi

 486. jáger lászló

  Extraprofit
  OV úgy döntött Lőrinc barátnak nem kell fizetnie,mert profitja nem extra!!!???..
  Hogy mik vannak????
  csak ennyi

 487. jáger lászló

  Rogán propagandista
  immár nnemcsak a titkok ismeretében,hanem a pénzben is tobzódhat!!A Pegasus kémprogramot is fogja használni!!!???
  csak kérdezem szerényen!!??
  ennyi

 488. jáger lászló

  Na és NK KE ma milyen szettben vonult a Vencel téren!!
  Kíváncsi vagyok mert nincs ennél fontosabb ma a politikában…
  Már arra koncentrálok,hogy Bukarestben milyen színű kosztümöt fog majd viselni
  csak ennyi

 489. jáger lászló

  Novák Előd folytatja a hullarablást a jobbikból
  Ebben méltó társa a fidex
  Kellenek a jobbikos támogatók
  csak ennyi

 490. jáger lászló

  Farkas flóri
  rafinált 1cigánygyerek
  8 éve nem tudják a csőbe húzni!!??
  Gondolom a fidex is segíti ahol tudja!!??..
  csak ennyi

 491. jáger lászló

  Lemondott Jakab Péter az elnöki tisztségről!!
  Mos azkor mit kell hogy csináljak!!??..
  Öngyilkos azért nem leszek
  nagyon sajnálom…
  csak ennyi

 492. I want to always read your blogs. I love them Are you also searching for Nursing Pico Writing Help? we are the best solution for you. We are best known for delivering Nursing Pico writing services to students without having to break the bank

 493. jáger lászló

  1-2 vonóval
  Kulcsár Edinában is folyik 1 kis cigány vér legalábbis szimbolikusan
  Erősen vonzódik ezen etnikumhoz…
  gondolom én!!???…
  csak ennyi

 494. jáger lászló

  A Csíki sör után a Csíki csipsz is betiltva…
  Csíkszereda,Csíksomlyó még nem….
  Habár sosem lehet tudni!!
  A hülyeségnek nincs határa!!???..
  csak ennyi

 495. jáger lászló

  Szlovénia 1ként lépett!!
  Év végéig lebontja a határkerítést a szlovén-horvát határon!!
  Meglátjuk ki lesz a következő….
  csak ennyi

 496. jáger lászló

  Szörnyű!!
  Már a folyékony kenyér/sör is drágul…
  Mi lesz velünk uraim a jövőben!!??..A totális kiszáradás fenyegeti az emberiséget!!!???..
  Szerintetek túléljük!!??..hát ez itt a kérdésbarátaim…
  csak ennyi

 497. jáger lászló

  NK KE püspöklila kabátkájában megérkezett Bukarestbe,,,,…Kell ennél több??…
  nem kell
  már ez is elég….
  csak ennyi

 498. jáger lászló

  A nemzet rendszerellenes csótánya ismét filozofált és ennek keretében újra benyalt ov-nak csontig
  hát ennyit feró politikai magatartásához…
  csak ennyi

 499. McDonald’s Menu With Prices – McDonald’s is the biggest name in the global fast-food business, and they serve an extraordinary 68 million consumers every day.
  McDonald’s Menu With Prices

 500. jáger lászló

  Lomnici Zoltán alkotmányjogász ,másodállásban CÖF-CÖKA szóvivő szerint alkotmányellenes Horn Gyuláról sétányt elnevezni Budapesten!!!???..No de zoili ezt aztán nincs tiltja a magyar alaptörvény!!!
  nemdebár!!!???…
  Szerintem ezt te is tudod.de hivatalból mégis okoskodsz!!
  De fölöslegesen!!
  csak ennyi

 501. jáger lászló

  Csak semmi pánik
  Nyugalom csigavér
  Budapesten senki nem tervezi,hogy Wittner Máriáról sétányt nevezzenek L!! Gondolom ezzel mindenki 1etért!!
  csak ennyi

 502. The good news is that here is the complete guide on how to connect your phone to Windows PC using the phone app located at aka.ms/yourpc.
  Aka.ms/yourpc

 503. jáger lászló

  +dőlt I.Jakab királysága a Momentum élén!!
  Várjuk,hogy ki lesz az új király???….
  csak ennyi

 504. jáger lászló

  Mikolajivet tovább kóstolgatják az oroszok….
  Kérdés csak az,hogy meddig??
  Mikor viszik döntésre a dolgot??
  csak idő kérdése azt hiszem…csak ennyi

 505. jáger lászló

  bocsánat a jobbik élén…

 506. jáger lászló

  Varga misit kérdezem
  Honvédelmi alappal mit garantál a kormány azon kívül,hogy fölöslegesen kitartóan fegyverkezik a láthatatlan LNség LN!!Ja
  Így költi/szórja L az extra jövedelmet..???
  Hülye játék buta felnőtteknek!!
  csak ennyi

 507. jáger lászló

  A nemzet csótánya üzent mindenkinek
  Még él és továbbra is rendszer LNS!!
  hát mindent bele feró….
  csak ennyi

 508. jáger lászló

  S Tusup mostanság kit edz!!??
  Ki a kiválasztott célszemély!!???
  érdeklődve kérdezem
  csak ennyi

 509. jáger lászló

  Leégett a dzsungel Hortobágyon…
  Ma már 1 szál fa sem emlékeztet a hajdan volt dús őserdőre
  csupasz itt minden..Na nem baj,mert az élet ennek LNÉre megy tovább
  +lássátok…
  csak ennyi

 510. jáger lászló

  Nagyon kíváncsi lennék,hogy a 840 milliárdos honvédelmi alapot mire fogják felhasználni??
  Mire fogják L kótya-vetélni???
  Hogyan fogja ez a magyar családokat megvédeni az inflációtól??
  1 kicsit részletesebben,ha lehetne??
  csak ennyi

 511. jáger lászló

  +hibásodás
  A németek kevesebb gázt kapnak az Északi Áramlat 1-en
  Megoldás
  Helyezzék üzembe az Északi Áramlat 2-őt!
  Ergo semmi gond,mert van +oldás!!
  csak ennyi

 512. jáger lászló

  A fidex nem konzervatív ideológiát valló párt,hanem jobboldali .nacionalista vallási köntösbe öltöztetett gyülekezet!!! 1 ember által irányított autoriter szervezet….átmenet a diktatúra irányába…..
  Hatalma azonban véges és nem korlátlan.Előbb utóbb véget ér!!
  csak ennyi

 513. jáger lászló

  Extraadó apropójára
  Közgazdaság hülyéknek című könyvet küldték Nagy Mártonnak a Ryanair vezetői. iMarci barátunk köszöni szépen,majd L fogja olvasni…..???!!!csak ennyi

 514. Burger King Allergen Menu USA – Burger King advises that you always please consult your doctor for questions about your diet.

  Burger King Company, its franchisees and employees, don’t assume responsibility for a person’s allergy or sensitivity to food given in Burger King restaurants.

 515. jáger lászló

  Nagy marci megsértődött a Ryanair vezér stílusán aki kiakadt a magyar extraprofitadón!!!
  Mit vártál marci
  Csak nem örömkönnyek közötti köszönetet!!??..
  Felejtsd L!!!
  csak ennyi

 516. jáger lászló

  Hatalmas törvénytelenségre bukkant az ÁSZ 3 pártalapítványnál!!!???..
  Hát akkor segítsék rendbe tenni a dolgokat,hiszen ez a feladatuk!!
  csak ennyi

 517. jáger lászló

  Pénteken temetik
  Haumann Pétert
  Isten vele. csak ennyi

 518. jáger lászló

  Meghalt 2 14 éves gyerek..
  1 kislány és 1 kisfiú.
  Halálukat valószínűleg szívelégtelenség okozta.?
  Béke poraikra
  csak ennyi

 519. jáger lászló

  Már 6 majomhiimlős magyar férfi gyógyul az otthonában…
  Egyre jobb a kedélyük….
  csak ennyi

 520. aka.ms/mcmultiplayerhelp: You may not have guessed it, but the popular game called Minecraft is given a major upgrade in 2022 in regards to real-world realism. This is known as ray tracing and was developed by the well-known chipmaker Nvidia. While initially designed to be used by PC gamers Ray Tracing will soon be made available to Xbox Series X as part of the latest version of Minecraft RTX.

  https://aka-ms-mcmultiplayerhelp.info/

 521. jáger lászló

  Orosz -ukrán háború
  Rövidesen eléri az áldozatok száma a 100 ezret!!
  Ezek az emberek már vesztesek,senki nem támaszthatja fel őket!!!És még nincs vége,az őrület folytatódik!!!!csak ennyi

 522. jáger lászló

  A Sajóba folyó szlovák vasércbánya vize radikálisan javult!!!???..
  Vajon mitől???
  Csak nem 1s adminisztratív intézkedés hatáséra!!??
  Hát ezt már nem hiszem L!!
  csak ennyi

 523. jáger lászló

  Pintér Sándor bejelentette,hogy 2023-ban a humán szférában nem lesz elvonás!!!???..
  Szintentartás várható!!!???..
  csak ennyi

 524. jáger lászló

  Hétvégén apák napja
  See you later
  csak ennyi

 525. jáger lászló

  A Sajó vize folyamatosan javul…
  A bányából érkező szennyező anyagok radikálisan csökkentek…
  Csak így tovább

 526. jáger lászló

  Szomorú hír
  Elmaradt Varga Irén esküvője….
  Bassza meg a jegesmedve!!
  csak ennyi

 527. Hello Guys! You are looking for genuine information? RushCard Activation To Activate the Rush Card

 528. jáger lászló

  Kóbor Léna elkóborolt az iskola 8.osztályából….
  Sok sikert a gimiben Lénácska….
  csak ennyi

 529. jáger lászló

  +jegyzem
  Oországban nem 1 gázmező gyulladt ki,hanem 1 gázvezeték hibásodott meg és ott égett a gáz
  A tüzet 45 perc alatt már eloltották
  csak ennyi

 530. jáger lászló

  Belgium kegyet gyakorolt
  Visszaadta a családnak
  Patrice Lumumba aranyfogát….
  Csak ennyi

 531. jáger lászló

  Szlovákia fenyegetettnek érzi magát,ezért légtérvédelmet kért Csehországtól…
  Valamit nem értek….???Ki a fene fenyegeti a tótokat!!??..Ezt tessenek nekem megmagyarázni!!???..
  csak ennyi

 532. Hello, I read the post well. 안전놀이터추천 It’s a really interesting topic and it has helped me a lot. In fact, I also run a website with similar content to your posting. Please visit once

 533. jáger lászló

  Azot vegyiüzem feletti sárga füst azt jelzi,hogy HNO3 és nitrózus gázok kerültek a szabadba amelyek rendkívül mérgező vegyi anyagok és légzési nehézséget okoznak…
  Ez nem jelent semmi jót!!!
  csak ennyi

 534. jáger lászló

  Minden édesapának további szép napozt ésszerető családot kívánok apák napja alkalmából
  cvsak ennyi

 535. jáger lászló

  Macron pártja nyerte a francia választásokat,de elveszítette az abszolut többségét a parlamentben…..
  Hát alakulnak a dolgok ott is…
  Érdeklődéssel várom a fejleményeket….
  au revoir

 536. jáger lászló

  A szakszervezet szerint akár 10% is lehet a felmondá Bpesten az egészségügyben…??
  én 5és 6%-ra becsülöm ezt az arányt,habár az is sok
  csak ennyi

 537. jáger lászló

  Nagy Mártont nem dicséri a Ryanair!!
  Meg is értem…
  csak ennyi

 538. jáger lászló

  Pintér Sanyi tiszteletbeli zsidóvá avanzsált
  0 toleranciát hirdetett az anticionizmus LN
  Hát akkor minden kóser…
  csak ennyi

 539. jáger lászló

  Sürgősen megműtötték Boris Johnsont
  Mellékesen levágták a szőke fürtjeit is…
  már L is hagyta a kórházat…
  csak ennyi

 540. jáger lászló

  A DK-s Molnár Csaba víziója a 2023-s költségvetési vitában több mint realitás!!
  A őrültek házában/parlamentben bármi előfordulhat!!!??..Tiszta őrültek háza
  amire még anno Hofi Géza sem gondolt!!!
  Hát ez van ,de nem kell szeretni!!!

 541. jáger lászló

  Őszintén megígérem
  Nem megyek S.országba a tengerbe pisilni….
  Erre mérget vehetsz!!!!

 542. jáger lászló

  Frontális karambol Bugyiban!!
  A helyszínelés tart….A forgalom elterelve…
  csak ennyi

 543. jáger lászló

  A trieszti magyar kikötő a továbbiakban sem fogadja a hajókat!!Szíves megértésüket kérjük…
  Oka
  nem alkalmas a hajók és az árúk fogadására…
  csak ennyi

 544. jáger lászló

  Ma van Szent Iván éjjele…
  Mond ez néked valamit azonkívül.hogy ez a legrövidebb éj az évben!!???..
  Nekem semmi különöset nem jelent…
  csak ennyi

 545. jáger lászló

  Alapjogokért Központ szerint a vármegye a magyar szuverenitás szimbóluma!!!
  A királyságról nem is beszélve teszem én hozzá!!
  A megye, köztársaság mind kommunista csökevény….
  Tessenek ezeket végleg eltörölni ami a fidexnek is szimpatikus !!
  csak ennyi

 546. jáger lászló

  Szeverodonyecket kvázi már elfoglalták az oroszok.most Liszicsanszk a soros!!??..
  Majd jöhet a B terv…
  Dél-nyugat Ukrajna!!Mikolajiv és Odessza!!??..
  Na majd meglássuk mit hoz a jövő!!!??..
  csak ennyi

 547. jáger lászló

  Árstop
  Az infláció magas és az árak emelkednek
  Minél később lesznek piaci árak annál keserűbb lesz az ébredés, mert magas új árakkal szembesülnek!!!
  Végül is mindennek az árát a lakosság fizeti meg!!
  Ha nem most,majd később!!
  csak ennyi

 548. jáger lászló

  Biden Ukrajna jóakarója a legtöbb kárt akarja okozni Oroszországnak!!
  A legszebb öröm a káröröm!!!
  csak ennyi

 549. jáger lászló

  Elf Bar íze,illata igen kellemes,
  de nem ez a baj vele
  hanem nem tudjuk,hogy mit tartalmaz!!!!
  Arról nem publikálnak és nincs tudományos ismeretünk róla
  ergo nem ismerjük az emberi szervezetre okozott hatását!!
  Na ez a nagy veszély mert jelenleg buták vagyunk a hatásmechanizmusát illetően!!
  Remélem hamarosan okosabbak leszünk!!!???..
  csak ennyi

 550. jáger lászló

  Vojna i mir
  Lev Tolsztoj Ezt a regényt minden ukránnak orosznak oda kéne adni olvasásra örök tanulságul
  Okuljanak a háború borzalmaiból…
  csak ennyi

 551. jáger lászló

  Az utolsó rezsiharcos addig védi fölöslegesen a rezsit
  ameddig erre utasítást kap orbántól.mert ezzel is a fidex 6almát védi
  nem mellékesen a sajátját…
  csak ennyi

 552. jáger lászló

  A honvédelmi miniszter ismét aktualizálta
  Fegyverbe,fegyverbe
  Berény Róbert plakátja-t
  mert a déli határon sok a migráns ezért van szükség a honvédelmi alapra! A hazánkat háború fenyegeti ezért,hogy a békét megvédhessük fegyverkezni kell!!!
  Ezzel a hamis jelszóval akarják becsapni az embereket!!
  csak ennyi

 553. jáger lászló

  Putyin rövidesen átlépi az orosz határt,de nem Ukrajna irányába….
  Van ahol barátiságosan,tárt karokkal,öleléssel várják!!
  csak ennyi

 554. This is an excellent post I seen thanks to share it. It is really what I wanted to see hope in future you will continue for sharing such a excellent post.

 555. jáger lászló

  Nyugi-nyugi tanárok!!
  Orbán biztosította őket ,hogy meglesz a szinten tartás!!!
  10-10-10%béremelés meglesz!!
  Kell ennél több!!???..
  csak kérdezem
  Ennyi

 556. jáger lászló

  Fidex történelmi 2/3s győzelme az időközi önkormányzati választásokon!!???…Mellékesen +jegyzem
  a részvételi arány a 20%- döngette….
  Ekkora volt az érdeklődés
  Így kell ezt a helyén kezelni…
  csak ennyi

 557. jáger lászló

  Hanyag munka
  óriási bajjal járt a Terézvárosban
  Leomlott a tetőszerkezet
  1 ember súlyosan megsebesült
  Ennyi

 558. jáger lászló

  Én már úgy várom a vármegyék,főispánok bevezetését !!
  Mit is várunk??Semmi sem fog ettől változni,mert ez csak a fidex gumicsontja!!
  Az emberek figyelmének elterelése a valóságról!!
  Mondjuk a z áremelkedésről rezsialapok kivezetéséről,extraprofit adóról,Költségvetési gondokról….
  Csak ennyi

 559. jáger lászló

  A nézőpont szerint a
  kutyák már ott csaholnak a parlament kapujában!!
  na azért mérget ne vegyél rá!!!
  csak ennyi

 560. jáger lászló

  Hihetetlen,de újra kikutatta a nézőpont
  A fidex 55%-on míg a többiek a fasorban sincsenek a teljes népességen belül….
  Ezzel csak 1 baj van,hogy ez régiesen szólva enyhe csúsztatás/hazugság!!
  Ez a megfontolt véleményem!!
  csak ennyi

 561. jáger lászló

  Navracsics szerint a II.félévben már ömleni fog az EU-s pénz Brüsszelből!!
  Nyugtával dicsérd a napot Tibi!!!
  csak ennyo

 562. jáger lászló

  jún.29 Péter ,Pál napja
  Megindultak a kombájnok az alföldön.
  Aratják a búzát!!!
  +lesz idén is az ország kenyere….
  csak ennyi

 563. jáger lászló

  WC papír korlátozás a Lidl-ben
  Semmi pánik
  Anno újságpapír volt a menő a falusi budikban….
  Majd ismét visszaszokunk,ha nem lesz más!!!???..
  csak ennyi

 564. jáger lászló

  Szijjártó
  Mi az adócsökkentés kormánya vagyunk!!!???..
  A globális minimáladót nem tudjuk bevezetni,de bevezettük az extra szuper profitadót!!!
  Ügye kristálytiszta és te is érted
  Nemdebár???
  csak ennyi

 565. jáger lászló

  VJ következményekkel fenyegeti a Ryanairt!!!??..
  És ő ezt mint IM teszi következmények nélkül!!!???.
  csak ennyi

 566. jáger lászló

  Csak a szépre emlékezem
  Huszti Péter
  Emléxel a 2006s választási TV vitára amikor Gyurcsány úgy lemosta Orbánt,hogy az meg se tudott szólalni…Nahát azért vannak akik emlékeznek erre is…
  csak ennyi

 567. jáger lászló

  Nagy Márton szerint az árstop
  nem jó dolog
  mint minden mesterséges beavatkozás a gazdasági életbe!!
  Így vagyok én a rezsiköltség befagyasztással szintén!!
  Ennek kivezetése óriási gazdasági és politikai káoszt fog okozni meglássátok….
  Sajnos ezt már nem lehet elkerülni!!!
  Várom ,hogy erre mikor szánja L magát a kormány!!!??..
  Ehhez nagy bátorság kell!!
  csak ennyi

 568. jáger lászló

  Különbség a hegyivadász és a határvadász között íAmiíg a stájer hegyivadász zergére,muflonra vadászik,.adidg a magyar határvadász iraki,szíriai migránsokra….
  Ergo a 2 sport,szenvedély között óriási a különbség!!
  csak ennyi

 569. jáger lászló

  Feltételezés
  Rendőr süllyedt L a Tisza-tóban
  Elképzelhető.hogy az EtOH-nak is volt némi szerepe a tragédiában!!???..
  csak ennyi

 570. jáger lászló

  Izgul a jobb oldal! !Ma választ pártelnököt a jobbik!!
  Nem mind1 ki lesz az elnök!!??..
  csak ennyi

 571. jáger lászló

  A vasárnapi időközi választásokon a részvételi arány szintén 20% körül várható
  Mondhatni érdektelen procedúra…..
  Inkább nyaralunk,választások helyett!!A fidexesekre a párthűség ismét hatni fog..
  csak ennyi

 572. jáger lászló

  Nem jött be Jakab terve
  Földi helyett Gyöngyösi lett a jobbik elnöke
  Most az kor sírjunk,vagy zokogjunk.
  No engem különösen nem izgatott fel!!
  csak ennyi

 573. jáger lászló

  Most tessék nevetni
  Hitárvadász fizetés
  bruttó 260 ezer forint!!!
  ennél a ME1 kicsit többet keres,mint békeharcos és országvédő ….
  Pedig csak szóbanl védi a határt…
  csak ennyi

 574. jáger lászló

  Scholz kancellár aggódik
  Putyin még skáig tudja folytatni a háborút!!!
  Az energia /olaj,gáz.áram/kérdésen pedig folyamatosan dolgozunk és igyexünk +oldani…….!!!!????
  csak ennyi

 575. jáger lászló

  Gina Lollobrigida 95 éves lett!!
  Gratulálok a születésnapjára!!
  A férjhez menésen már nem gondolkodik……..
  csak ennyi

 576. jáger lászló

  Továbbra is fenntartom Felére kell csökkenteni BP-en a gépkocsi forgalmat
  Megoldás a rendszámok alapján történő forgalomkorlátozás!!Ha te tudsz jobbat azkor súgd meg mindenkinek!!!
  Csak ennyi

 577. jáger lászló

  Ha nem akar magának hülye módon önként és dalolva további energia káoszt generálni,azkor ,engedélyezni kell az Északi Áramlat2 üzembevételét..
  Nem lehet olyan marha,hogy lábon lövi magát!!!
  Bár aki hülye az haljon meg!!
  csak 1 jótanács!!
  ennyi

 578. jáger lászló

  Bíró Ica is nyugdíjas!!
  Nyugdíja 89 ezer forint de mellette 2 helyen is dolgozik,hogy megéljen! !Mindenki a saját szerencséjének kovácsa….
  csak ennyi