A magyar sporttörténelem kisantant dézsmálói – I.

A héten Puskás-díjat nyert labdarúgónk, Zsóri Dániel kapcsán közfigyelmet nyert, hogy az egyedülállóan gyönyörű gól élénk érdeklődést és birtoklási vágyat váltott ki a szomszédosnak alig nevezhető románlakta területeken is. A jelenség azonban nem csak a románok körében általános. Mielőtt felháborodnánk, ideje szakszerűen megvizsgálni a kérdést. Vajon mi süllyeszthet olyan mélyre egy magát népnek nevező közösséget, hogy idegenlégiósokkal próbálja feltölteni a nemzeti színeket képviselő csapatait.

A románokról közismert, hogy semmiféle értékes tárgy, dolog, fogalom eltulajdonítására nem mondanak nemet. Legyen az magyar király, szász kastély, magyar történelem, latin nyelv, vagy magyar költő, mindegyiket szempillantás alatt képesek románná hazudni. Míg a szórakoztatóan csetlő-botló szlovákok önmaguknak se hisznek ilyenkor, a románok a külvilág felé sugárzott legkisebb kétely nélkül képesek végrehajtani a folyamatot. Hideg profiként vált tenyérszőrös kezük alatt románná a római anyafarkastól a magyar katonatemetőn át az erdélyi fejedelem váráig bármi, amit kicsit is értékesnek véltek.

Mivel tehát a lopás nem volt másképp a múltban sem, ennek megértéshez elsőként – forradalmi módszert választva – most nem a románokhoz, hanem egy olyan kisantant népséghez fordulunk, akinek ebből a fogalomból valami nagyon ködös, nagyon fojtogató és nagyon magyar van csak. Azazhogy nincs. Azazhogy úgy van, hogy nincs. Azazhogy, ahogy van, az úgy nem jó, ne legyen úgy, ahogy volt, úgy nem lehet? Azazhogy nagyon dolgoznak azon, hogy legyen, ahogy sose volt, de ők nagyon szeretnék, ha úgy lett volna. Ez a görcsös igyekezet 22-es csapdájaként azt eredményezi, hogy még jobban fáj nekik, hogy nincs, és ezáltal még jobban igyekeznek teremteni. Ezzel viszont semmi mást nem teremtenek, mint a mi felhőtlen és termékeny szórakozásunkat. Ugye már mindenki kitalálta? Bizony, a szlovénekről lesz szó!

Mivel a szlovákok létezésük híján kortársként képtelenek voltak magukénak hazudni magyar sportolót, ezért az időbeli anomáliát leginkább úgy oldották meg, hogy utólag írják őket annak őket a Wikipédián. Így lesz szlovákká a Pozsony mellett született Halmay Zoltán, akinek puszta neve és egykori létezése is súlyos fenyegetést jelentene a magát szlováknak nevező nép számára, de mivel 1904-ben – tehát jóval a szlovákság létezésének megindítása előtt – St Louisban 50 és 100 yardon is aranyérmes lett, ezért létezésének problémáját első körben úgy próbálták orvosolni a szlovákok, hogy megpróbálták magukénak hazudni. Ezek a folyamatok általában addig tartanak, amíg a Wikipédia nemszlovák szerkesztőjének feltűnik az illető angol nyelvű oldalával elkövetett turpisság, és magasabb szerkesztői rangját kihasználva visszaírja azokat az eredeti információkat, amit a szlovák kormányIP-ről érkező hackerovák megpróbáltak önmagukkal elhitetni.

Ugyanígy járt az egykori Szerencsekerék csinos betűforgatójának, Prokopp Dórának nagypapája, dr Prokopp Sándor is, aki első 12 gyermekévét Kassán töltötte, szlovák időszámítás szerint nagyjából i. e. 100-ban. Az 1912-ben hadipuskában elért aranyérme egyből jó célpontá tette a történelmüket görcsösen kereső, de azt sehol sem találó szlovák történelmi felfedezők számára, pedig nekik aztán fogalmuk se lehet arról, mi a fene az az 1912. A hadipuskáról talán már hallhattak Csehszlovákia idején a népüket megalkotó, majd rájuk unva őket kíméletlenül elhajító csehektől. Az a veszélyes dolog, amit szorgalmasan gyártunk a németeknek, de a német sörrel ellentétben eszünkbe se jut rendeltetésszerűen – a normális, bátor, önmagukért tevő népekhez hasonlóan – használni, mert életveszélyes következményekkel járhatna. Mindegy, ez nem gond. Bármennyire is szlovákiatlan a magyarsága és a puska miatt, aranyérmes és régi, ez pedig szlováknak tökéletesen megteszi.

Az első magyar aranyérmes 1896-ból. Az első SLOVAK!!! aranyérmes 1996-ből. Köztük pedig a 100 év metsző szlovák üresség…

Ha pedig naívan azt gondolnánk, hogy a cseh elnyomás alatti csehszlovák években ez az akkor még teljesen csehszlovák nép szlovák fele nem próbált létezni és aranyérmeket szerezni, akkor nagyot tévedünk! A szlovák sporttörténészek akkurátusan ki is bogarásztak nekünk minden SLOVAK!!! sportolót, aki a nagy cseh testvér fojtogató túlerejében is befért a csehszlovák csapatba. Herda Jóska és Matylda Pálfyová még csak az ezüstig jutottak Berlinben, de alig 12 év és egy véres-világháborús Szlovákia-létállapot után 1948-ban már végre büszke szlovák nyakába akaszthatták az aranyérmet.

A történet egyetlen szépséghibája, hogy a Wikipédia szerkesztői továbbra is nagyon makacsok, és korlátlan túlhatalmukban képtelenség valahogy megváltoztatni, hogy Július Torma mégse Budapesten “születhetessentett” meg (ez a magyarban szerencsére ismeretlen szlovák igeidő, a feltételes, meg nem történt múlt). Ráadásul főleg ne 1922-ben, amikor a szlovákok örökös menekülőösvénye az Uhorskó/Madarskó paradigma se alkalmazható. Legalább négy évvel később, 1952-ben sikerült végre összehozni, hiszen Ján Zapala révén végre született szlováknak is összejött a hőn áhított aranyérem. Mi is gratulálunk, hiszen büszkék lehetünk. Mert vajon ki lehetett a tehetséges szlovák fiú edzője? Úgy, bizony! Maga a mi Torma Gyuszink! Ez ám az önállóság! Végre valami, amit a szlovákok nem a magyaroktól loptak vagy lestek el. 😉

1964-ben aztán végre majdnem összejött, hiszen a döntőbe jutott csehszlovák olimpiai-futballválogatott cserepadján rengeteg szlovák játékos nézhette a pályához legközelebbi ülőhelyekről, ahogy jónevű szlovák Vladimir Weiss a szünet után magabiztosan a hálóba vágja a labdát, és megszerzi a vezetést… Magyarországnak. Bene gólja után aztán a szlovákok is tudat alatt belátták, hogy az arany mégis jobb helyen van apu, mintsem anyu nyakában, így bizonyára boldogan beérték az ezüstökkel. Persze, néha aranyközelbe jutottak olyan sportokban, mint az evezés, pályakerékpár, vagy férfi műkorcsolya, de bizonyára érezhették, hogy valami nem az igazi…

Kerek 100 évet kellett várjanak, hogy teljesen önálló és saját nevű államként végre a szeretett/gyűlölt/imádott népnek bizonyítsanak. Most végre nem jó cseh focisták cseréjeként meg Halmay Zoltán elhalmajosítójaként tudnak borsot törni a szigorú édesapa orra alá, hanem abban a sportban, ami fontos neki. A kajakban! Bizonyára rettentő büszkék és boldogok lehettek, amikor 100 évvel Hajós Alfréd után végre ők is beállíthattak az ódon családi ház ebédlőjébe, és büszkén az asztalra tehették végre az első saját jól megérdemelt aranyérmüket.

– Édesapa! Itt vagyok! Megcsináltam! Legyőztelek téged egy olyan sportban, ahol te is számítasz. Nagyon akartad a győzelmet, de én megelőztelek, én lettem az első!
– Ez nagyon jó, fiam, csak én síkvízi kajakban indultam és nyertem is!
– Nem baj, édesapa, akkor szerzek síkvízi magyarokat, és elindulok én is!

Mint megannyiszor, a szlovákok ismétcsak alkalmatlannak bizonyultak arra, hogy haragudjunk rájuk. Tudná bárki szívből, főgonoszként gyűlölni Bagaméri Jácintot, Clouseau felügyelőt, Frank Drebint, Pierre Richard-t, meg Mr Beant? Maga Halmay Zoltán meg Prokopp Sándor röhögne a legnagyobbat az egészen, ha bármiféle esélyük lenne megérteni, mit jelent az, hogy szlovák.

Holnap viszont megismerhettek egy a szlovákokkal ellentétben kifejezetten gyűlölhető kisantant tolvajt.

 

About Kurtz ezredes

1 013 hozzászólás

 1. Szegény tótok. Minél tovább élek a szomszédságukban, annál inkább megértem nagyon is indokolt kisebbrendűségi érzésüket…

  • These Little players of Hungarian sports history are supportive and reliable from all the ways, but there are also very beneficial and effective Assignment Writing Services available of the most reflective Assignment Master UK which are giving their all types of Assignment Writing so perfectly and respectively.

 2. My heartfelt greetings to all those people who write good posts, seeing and reading your posts will inspire me so much that I can try to make my upcoming posts more beautiful and you can be more beautiful in my life in the same way Keep writing posts.

 3. Among other courses, cultural studies coursework writing services has become popular since students seek Cultural Studies Writing Services and cultural studies essay writing services.

 4. It is Awesome and Informative site. Thanks for sharing this one. Please visit our site too. https://yhn876.com 카지노사이트

 5. Great weblog here! Additionally your web site quite a bit up very fast!
  https://yhn777.com 카지노사이트

 6. very nice… i really like your blog. Very useful informations.
  https://game79zone.com 바카라사이트

 7. It is important to seek sociology paper writing services and sociology assignment writing services since students find help when they visit Sociology Essay Writing Services.

 8. love these blog! They are adorable! Please click and visit our website 🙂
  카지노사이트
  https://yhn777.com 카지노사이트

 9. Medical coursework writing service seekers have been on the rise lately since most learners need Medical Research Paper Services, nursing research writing services and medical essay writing services.

 10. This article helps me a lot. This may help you too.
  Click the link below….
  안전놀이터

 11. There are many custom coursework writing services and Business Coursework Writing Services to choose from for those stuck with their custom paper writing services and custom college coursework writing services.

 12. Thanks for publishing this details.I simply want to let you know that I just look into your site. I truly appreciate your way of writing a blog. Please visit our website.
  카지노사이트
  https://yhn777.com 카지노사이트

 13. It is my first visit to your blog, and I am very impressed with the articles that you give out. It give sufficient perception for me. Thank you for sharing useful article. I will be back for the more great post of yours. Please kindly do visit our website, I’m sure you gonna dig it personally. Thanks!
  카지노사이트
  https://yhn876.com 카지노사이트

 14. Knowing that there’s a post like this keeps me inspired on following your vlog.
  I hope you like mine too.
  Click the link below….
  안전놀이터

 15. How is it possible to feel the atmosphere of the college dorm? Have a look at the most common freshmen slogans to get a better idea of student life.

 16. Very nice 🙂 I really like your blog. Very useful informations.
  Please visit our website. Thanks!
  카지노사이트
  https://yhn777.com 카지노사이트

 17. lawwritinguk

  Law Writing offers you to avail an opportunity forlaw essay help through a professional team of writers who have years of experience in the relevant field of academic writing.

 18. This website is very different from other options. You should definitely visit this because there is a lot of interesting information here.

 19. I really enjoying reading this, I hope you visit our website thankyou and enjoy .
  https://yhn876.com 카지노사이트

 20. Awesome blog!! Thank for providing excellent information. Actually quite helpful data accessible here. If you are looking for assignment help then you can visit our site….

 21. Getting public attention is not easy for football players, but hard work and dedication are capable of making any impossible task possible.

 22. Get Best Suited HVAC Replacement Near Me Services From Our Industry Experts!
  Finding a reliable team of certified & licensed HVAC expert is not possible by searching for the Air Conditioning Repair Near Me services. We have been working 24*7 at our platform to make your HVAC systems more reliable and glitches free through our helpline number. Our experienced HVAC experts have been delivering the most genuine services with the help of their modern tools and techniques. They know how to make your heating systems more convenient and glitch-free instantly.

 23. Get Benefits From Our Exceptional Grand Rapids Heating And Cooling Services. Call Us Now!
  We ranked as the Best Heating And Cooling Companies In Michigan because of the quality services we have for both commercial and residential individuals. You can trust on our helpline at any time of the day as we are accessible throughout the day. Our technicians are dedicated to making your HVAC systems more effective and energy-efficient.

 24. The nice article gave me a lot of explanation in very simple language that was easy to follow and execute.
  But i also want to point out one important topic for me QUICKBOOKS.
  Quickbooks accounting software is amongst the top software that easily complete any accounting or related to it issues. However, it does have its own downfall that comes in the form of error.
  Get all the info regarding Quickbooks from link above.

 25. 이것은 종종 우리 중 많은 사람들이 탐색을 진지하게 즐겼던 좋은 선물입니다. 내가 무언가를 확인할 가능성을 제공하는 것은 매일이 아닙니다.

 26. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and best of luck.
  안전놀이터

 27. What a information of un-ambiguity and preserveness of valuable familiarity concerning unexpected feelings. 먹튀검증

 28. I simply want to tell you that I am just very new to blogs and definitely savored your page. likely I’m going to bookmark your website and come to read more. You surely come with awesome blog content. Thanks for revealing your website page. Kindly do visit my site too.
  카지노사이트
  https://yhn876.com 카지노사이트

 29. In emergencies getting easy and quick HVAC Philadelphia PA services for malfunctioned or technically affected HVAC system can be a very tedious task. If you are searching for budget-friendly and professional installations, repairs, and maintenance24 Hour HVAC Philadelphia experts, dial our helpline number, and we offer you prompt support. All our experts have the most proper technicalities, which is very hard to find in the local market. We understand that HVAC systems need to run glitch-free as they can be the only heavy investment that offers you the utmost comfort in any weather conditions at your home or businesses.

 30. If plumbing systems are not fixed on time they resulting heavy expensed which are enough to burn a hole in your pocket, it is suggested by experts that it is much beneficial to get timely repairs and maintenance services from Licensed Plumbers In Philadelphia PA. If you tried your best and still unable to find one then call us as we have the best, skilled, licensed and affordable team of expert’s plumbers. They all get training to enhance their efficiency related to commercial or residential plumbing systems.

 31. This Article is very useful for us .. keep on writing and keep sharing guys .. keep it up .

 32. When we talk about the HVAC units we have the best and skilled techcnians present at our platform who are dedicated to offer you the most amazing and unmatched support to both commercial and residential owners. From Installation to repairing of major complex issues we offer complete set of services. We assure that you get much needed 24-Hour AC Repair Atlanta services from our end.
  Some of the services are listed below which make us Best HVAC Companies In Atlanta;
  • Installation & repairing of commercial cooling systems.
  • Furnace installation & tune up services.
  • Heating systems and unit installation and repairing.
  • Thermostats installation & repairing.
  • And many more.

 33. We offer affordable and prompt Georgia Plumbing Services for plumbing issues related to your commercial or residential systems. You can satisfy all your plumbing needs through our helpdesk because we are dedicated to offer you the comprehensive repairing, timely maintenance and authentic installations services with the help of our experienced plumbers.
  We have listed some of our plumbing services for your reference offered to you by our Best Plumbers In Atlanta:
  • Installation of commercial plumbing systems.
  • Fittings and fixtures of brown or leak y pipelines.
  • Drain unclogging.
  • Faucet or taps repairing and installation services.
  • And many more.

 34. We are one of the Affordable Plumbing Columbus Ohio services providers for residential and commercial places. We have the most authentic and comprehensive solutions based on the type and brand of the plumbing systems. Our Plumbers In Medina Ohio are known for their impeccable support and the full services. Plumbing systems are integral part of home or businesses but unlike any other systems they get broken or fluty with time and use. If you are getting the same issues or wanted to excel the performance of installed systems connect with our Affordable Plumber Ohio as have the genuine experience and skills to fulfil all your plumbing needs on time within your desired budget. From installations to repairing of plumbing systems we have the most authentic solutions. To know more and get your hands on the services you need to make a call on our helpline number.

 35. We all need reliable temperature at our home or office, no matter what the temperature and weather outside is. This can be only achieved when your HVAC systems work without any hassles. If you are looking for experts who can offer you the most authentic and Heating And Air Dayton Ohio solutions connect with the trusted captain experts and they provide the services which are enough to maintain good temperature at your place. If you are unable to get the much needed performance from your Heating Ohio systems reach out to us and we make sure that all your needs will be fulfilled promptly with the help of our quick fixes. Our Columbus Heating And Cooling professionals have the genuine experience and qualification to maintain your HVAC systems performances. Without wasting time call on our HVAC Repair Ohio helpline number and get assured satisfaction.

 36. We offer wide range of HVAC Services In New Jersey through our 24*7 operational platform as we believe that HVAC systems can affect your comfort anytime, We are dedicated to improve the efficiency and comfort with our highly customizable services whether you need them at commercial or residential place.
  Services we offer which are hard to find from other HVAC companies in Jersey City:
  • Installation & repairing of ventilation systems.
  • Tune up & installation of commercial & residential furnaces.
  • Boiler installation & repairs.
  • Heating systems installations.
  • And many more.

 37. Trusted captain from years dedicated to offer you the authentic and comprehensive plumbing services with full range of installation, maintenance and repairing services. We are dedicated to offer you the unmatchable New Jersey Plumbing And Heating services for the commercial or residential plumbing systems. We have experience in offering you genuine services dos that you can have the reliable experience.
  Some of the New Jersey Plumbing And Heating services we offer;
  • Installation & repairing of commercial plumbing systems.
  • Repairing & installation of broken or leaky taps & faucets.
  • Unclogging of clogged drains.
  • Fittings of the gas or water pipelines.
  • And many more.

 38. We understand that searching for Plumbing Services Near Me I case of emergency can be a very time-consuming process you need to compare and categorized services as per your needs and budget. In that scenarios, our Emergency Plumbing Service are your friend as we have the best support instantly delivered by experienced and trained plumbers even in odd hours. Call us and get the best-suited results promptly.
  Benefits of getting Affordable Plumbing solutions from our helpdesk are listed below:
  • Round the clock operational helpdesk.
  • Well qualified and trained plumbers.
  • Same day inspections.
  • No hidden charges.

 39. To live up to your expectations, our technical experts have latest tools and techniques and gone through extensive training to become certified and more proficient with both commercial and residential HVAC units. So don’t get tensed whenever you have any heating and cooling concern speak to our technicians quickly and get the perfect peace of mind even in the odd hours.
  We have listed some of our customer centric benefits you get when you search for the HVAC Replacement Near Me:
  • Round the clock support.
  • Instant inspection and solutions.
  • 100% guaranteed satisfaction.
  • Well qualified and trained professionals.

 40. Thank you Superb article. When I saw Jon’s email, I know the post will be good and I am surprised that you wrote it man!

 41. I really loved reading your blog. It was very well authored and easy to understand. Unlike other blogs I have read which are really not that good.Thanks alot!

 42. There is so much in this article that I would never have thought of on my own. Your content gives readers things to think about in an interesting way. 먹튀검증

 43. Hi i am franklin ceo of tengdabio. We provide the hgh manufacturers with the best quality and fully trusted by our clients

 44. Really satisfied with all the information I have found in this article. It gives immense knowledge on physical education, it is very helpful and quite generous to spread a good message. The author has done a brilliant job on summing all the points here. You just made a new fan with your writing skills. Cheers! 먹튀폴리스

 45. Now we know who the ssebnile one is here. Great post! 먹튀폴리스

 46. Great post full of useful tips! Site good. slope unblocked

 47. Great post full of useful tips! Site good. slope unblocked

 48. Now we know who the ssebnile one is here. Great post!

 49. Great post full of useful tips! Site good. slope unblocked

 50. I can see that you are an expert at your field! I am launching a website soon, and your information will be very useful for me .. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business

 51. I have been working as a full-time academic at MyAssignmentHelpNow to help students with their academic writing requirements. We offered online assignment help to the students who are struggling with their academic writing tasks. Our experts possess a good writing and researching skills and thus we are able to provide the best supervision to the students.

 52. celebrating the festival event is very interesting but this time of pandemic we didn’t do it again until further notice of health office.

 53. From evolving customer expectations and emerging technologies to more nimble companies entering industries, businesses today are more at risk for disruption than ever before.

 54. From evolving customer expectations and emerging technologies to more nimble companies entering industries, businesses today are more at risk

 55. From evolving customer expectations and emerging technologies to more nimble companies entering industries

 56. From evolving customer expectations and emerging technologies

 57. evolving customer expectations and emerging technologies to more nimble companies entering industries

 58. Fantasy Power 11, established in 2018, offers the cricket fan base to join their heartfelt leagues, ad in return get huge cash rewards and prizes. Join Fantasy Power 11 and play fantasy games at your fantasy destination and win money or or Paytm cash.

 59. Check out the best places to visit in nainital. If you are planning to visit nainital, then these places should be on your itinerary.

 60. We stumbled over here different page and thought I should check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to finding out about your web page yet again.

 61. Very useful document, Thanks for sharing the information.

 62. We stumbled over here different page and thought I should check things out.

 63. The information you share is of interest to many people, including me. Thanks for sharing this valuable information with us.

 64. The room is big enough to hold all the toys.
  They told me not to turn on the light.
  They asked me never to mess up the living room.

 65. Great site. A lot of useful information here. I’m sending
  it to some friends ans also sharing in delicious. And obviously, thank you to your sweat! 카지노사이트

 66. Over time, the relay’s dark origin story has faded from memory, as each new host city makes it their own. The routes have taken everywhere from days to months to complete, with backup flames (also from the original source in Olympia) now kept in miner’s lamps and carried alongside the torch.
  카지노사이트

 67. Sometimes, plans are derailed by more than an extinguished flame: During the Tokyo 1964 Summer Games, a typhoon damaged the plane carrying the torch, and a backup plane was called in while a second flame was sent ahead to make up for lost time.
  카지노사이트

 68. The torch designs, usually selected by the host city’s organizing committee, have also evolved, and now usually come from esteemed designers and artists.
  카지노사이트

 69. Yoshioka’s cherry blossom vessel and its motto “Hope Lights Our Way,” seem especially timely. The five flames join together, with each petal symbolizing “a wish for peace and for the world to come together as one,” he said. The designer hopes the flame can be “a beacon of hope for everyone.” 카지노사이트

 70. The Australian government and a United Nations body are facing off this week over whether the Great Barrier Reef is “in danger” of losing its “outstanding universal value.” 카지노사이트

 71. The United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO)’s World Heritage Committee is scheduled to vote on Friday on whether the reef, which is on the World Heritage List, should be officially labeled as “in danger.” The designation means the site is under threat, and if action isn’t taken to address concerns
  카지노사이트

 72. Australia has desperately tried to avoid that scenario through a flurry of last minute lobbying, including taking ambassadors on a snorkeling trip to the reef.
  카지노사이트

 73. still coming from scientists and celebrities, with a letter published the same day signed by 13 public figures — actors, former politicians and journalists — pushing the committee to “endorse UNESCO’s recommendation.”
  인터넷카지노

 74. “There is still time to save the Great Barrier Reef, but Australia and the world must act now,” reads the letter, signed by “Aquaman” actor Jason Momoa and ocean explorer Philippe Cousteau, among others.
  카지노사이트

 75. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon! Anthony Dietrich

 76. When we give cheerfully and accept gratefully, everyone is blessed.

 77. I appreciate your hard work and want you to know it doesn’t go unnoticed.

 78. I really dont like sports much but since I have started freelancing, I have to read and get knowledge about sports because many clients need such content and now I am interested to write about it and enjoy watching football as well. As if you enjoy things , only then you can write and take interest about it.

 79. Bitumen VG 10 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 10 in Rajasthan. Bitumen VG 10 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 80. Bitumen VG 10 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 10 in Rajasthan. Bitumen VG 10 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 81. Bitumen VG 10 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 10 in Rajasthan. Bitumen VG 10 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 82. Bitumen VG 10 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 10 in Rajasthan. Bitumen VG 10 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality

 83. Bitumen VG 10 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 10 in Rajasthan. Bitumen VG 10 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 84. Bitumen VG 10 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 10 in Rajasthan. Bitumen VG 10 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 85. “Bitumen VG 30 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 30 in Rajasthan. Bitumen VG 30 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 86. “Bitumen VG 30 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 30 in Rajasthan. Bitumen VG 30 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 87. “Bitumen VG 30 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 30 in Rajasthan. Bitumen VG 30 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 88. “Bitumen VG 30 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 30 in Rajasthan. Bitumen VG 30 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 89. “Bitumen VG 30 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 30 in Rajasthan. Bitumen VG 30 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 90. “Bitumen VG 30 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 30 in Rajasthan. Bitumen VG 30 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 91. “Bitumen VG 30 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 30 in Rajasthan. Bitumen VG 30 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 92. “Bitumen VG 30 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 30 in Rajasthan. Bitumen VG 30 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 93. “Bitumen VG 30 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 30 in Rajasthan. Bitumen VG 30 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 94. Bitumen VG 40 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 40 in Rajasthan. Bitumen VG 40 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 95. Bitumen VG 40 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 40 in Rajasthan. Bitumen VG 40 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 96. Bitumen VG 40 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 40 in Rajasthan. Bitumen VG 40 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 97. Bitumen VG 40 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 40 in Rajasthan. Bitumen VG 40 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 98. Bitumen VG 40 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 40 in Rajasthan. Bitumen VG 40 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 99. Bitumen VG 40 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 40 in Rajasthan. Bitumen VG 40 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 100. Bitumen VG 40 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 40 in Rajasthan. Bitumen VG 40 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 101. Bitumen VG 40 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 40 in Rajasthan. Bitumen VG 40 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 102. Crumb Rubber Modified Bitumen at Best Price & Quality – Developed an Innovative Product Using end-of-life Crumb Rubber to Improve Bitumen Performance.

 103. Find the latest technology news on mobile phones,
  smartphone, laptops, gadgets, gaming updates.

 104. Polymer Modified Bitumen Best Quality & Price – Bitumen Its Importance as a valued Engineering Material Continues to Enhance

 105. Polymer Modified Bitumen Best Quality & Price – Bitumen Its Importance as a valued Engineering Material Continues to Enhance

 106. JágerLászló

  Benkő T agyréme
  Mo a katonai fenyegetések középpontjában áll!!!
  Ezért kell eszementen fegyverkezni……
  Na és ki LN is fegyverkezünk ,mert én nem lom az LNséget árva földön…
  csak ennyi

 107. Jáger László

  ov +védi MOt és Európát a migránsoktól!!??Habár eddig még 1etlen migránst sem fogott L
  Esetleg álmában
  csakennyi

 108. Jáger László

  Czeglédy doktor szerint Ibolya doktor nagyot koppant az LNE indított legutóbbi perben!!!
  Hát van benne valami…!!
  csak ennyi

 109. Jáger László

  Szíjjártó ezt is elintézte…
  Ezután szabadon mehetnek az oltottak Seychelle szigetekre!!!
  Hát ezt is megértük!!!
  Máris rohanunk….

 110. Jáger László

  +halt Kim Ir Szen 1.öccse 101 éves korában…..
  Béke poraira
  Csak ennyi

 111. Premium Petro Products are a leading Importer, Trader of a wide range of Bitumen VG 10, VG 30 & VG 40 etc it’s empanelled supplier of PWD Rajasthan.

 112. Premium Petro Products are a leading Importer, Trader of a wide range of Bitumen VG 10, VG 30 & VG 40 etc it’s empanelled supplier of PWD Rajasthan.

 113. Premium Petro Products are a leading Importer, Trader of a wide range of Bitumen VG 10, VG 30 & VG 40 etc it’s empanelled supplier of PWD Rajasthan.

 114. Premium Petro Products are a leading Importer, Trader of a wide range of Bitumen VG 10, VG 30 & VG 40 etc it’s empanelled supplier of PWD Rajasthan.

 115. Premium Petro Products are a leading Importer, Trader of a wide range of Bitumen VG 10, VG 30 & VG 40 etc it’s empanelled supplier of PWD Rajasthan.

 116. Premium Petro Products are a leading Importer, Trader of a wide range of Bitumen VG 10, VG 30 & VG 40 etc it’s empanelled supplier of PWD Rajasthan.

 117. Premium Petro Products are a leading Importer, Trader of a wide range of Bitumen VG 10, VG 30 & VG 40 etc it’s empanelled supplier of PWD Rajasthan.

 118. Premium Petro Products are a leading Importer, Trader of a wide range of Bitumen VG 10, VG 30 & VG 40 etc it’s empanelled supplier of PWD Rajasthan.

 119. Premium Petro Products are a leading Importer, Trader of a wide range of Bitumen VG 10, VG 30 & VG 40 etc it’s empanelled supplier of PWD Rajasthan.

 120. Este blog é muito informativo Estou feliz em postar minha opinião neste blog. Tem sido muito útil para mim e garante a todos os revisores aqui! Este é um bom artigo. Obrigada. Não tenho dúvidas de que será muito útil para projetos futuros.
  Obrigado por dedicar seu tempo e esforço para escrever um artigo maravilhoso. Aqui está meu site. Por favor, visite meu site e deixe seus comentários. ajude meu site 온라인카지노

 121. Jáger László

  1lengyel katona átszökött a fehéroroszokhoz és menedékjogot kért….
  Hát ilyen is előfordul azon a vidéke…..
  csak ennyi

 122. Jáger László

  Hordjál maszkot
  Habár csak a portól véd,a vírustól kevésbé,de státuszszimbólumnak +felel!!!???..
  csak ennyi

 123. Jáger László

  Isten pedig létezik!
  Természetesen virtuálisan az emberek gondolataiban
  Csak ennyi

 124. Shocking day! I might have sworn I’ve visited this site before in any case in the wake of inspecting a shocking piece of the posts I comprehended it’s particular to me. Regardless, I’m obviously joyful I found it and I’ll be bookmarking it and returning reliably!

 125. Jáger László

  ov lépett
  Bejelentette
  Novák Katalint jelöli KEnek!!!???..
  Hát ez érdekes…….

 126. Once you’ve decided that you want to hire someone for thesis proposal help, go ahead and do it. In front of you, there are two possibilities. One is to seek assistance from an online thesis helper, and the other is to seek assistance from an online thesis help. So, when deciding between the two, you can plainly see that online thesis aid is far superior to physical assistance for the various reasons. Online thesis assistance is supplied on the basis of a signed agreement that guarantees high-quality reports in a set amount of time. Due to the tremendous level of competition in the web world nowadays, online thesis aid is significantly less expensive than what you would obtain from a physical thesis assistant.

 127. Jáger László

  This is
  Fidex-novák kati
  one-woman shaw
  csak ennyi

 128. Jáger László

  +HALT DAMU ROLAND
  BÉKE PORAIRA
  CSAK ENNYI

 129. Jáger László

  Az Ördög Ügyvédje válaszolt Varga Juditka IM-nek!!
  Hát gondolom nem teszi zsebre,,,,,
  csak ennyi

 130. Jáger László

  Viktor februárban ismét +beszéli közös dolgainkat Vologyával….
  Már alig várom az eredményt……
  csak ennyi

 131. Jáger László

  A MÚSZ ma foglal állást,hogy tárgyalja-e a Szilágyi ügyet!!!???
  Remélem elutasítja….
  csak ennyi

 132. Jáger László

  Az omikron fertőz,habár a hatékonysága a halálos eset tekintetében csekély!!!
  csak ennyi

 133. Jáger László

  Már várom a márciusi békamenetet!!!
  Nem várok tőle nagy durranást!!!
  csak ennyi

 134. Jáger László

  Erdő Péter szerint
  a szentmisére járók aránya igen alacsony!!!
  Ő tudja én nem tudom!!!
  csak ennyíi

 135. Jáger László

  Orbán laborja
  40 ezren tüntettek Bécsben a *vírus LN hozott intézkedések miatt!!!
  csak ennyi

 136. Jáger László

  Gyurcsány +oldása a migráns kérdésre
  Az emberi élet elsőbbséget élvez!!!
  Már csak azt kell eldönteni,hogy a miénk,vagy mindenkié!!!!???.-.
  hát itt van a probléma mert ebben nem 1Ezünk +!!!! Antagonisztiokus LNtmondás!!!????..
  Hát nem hiszem…..
  csak ennyi

 137. Jáger László

  Áder János +tartotta búcsúbeszédét a MÜPÁban a dipéplomáciai kar képviselői előtt!!
  Szokás szerint önmagát fényezte…..
  csak ennyi

 138. Jáger László

  Nálam 24.én fog csöngetni a postás!!!
  Addig is kibírom valahogy………
  csak ennyi

 139. Bitumen VG 10 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 10 in Rajasthan. Bitumen VG 10 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 140. Bitumen VG 30 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 30 in Rajasthan. Bitumen VG 30 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 141. Bitumen VG 40 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 40 in Rajasthan. Bitumen VG 40 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 142. Polymer Modified Bitumen Best Quality & Price – Bitumen Its Importance as a valued Engineering Material Continues to Enhance

 143. Jáger László

  Bige László
  nem fizeti ki a cégére kirótt bírságot!!!
  Törvénytelennek és méltánytalannak tartja!!!
  csak ennyi

 144. Jáger László

  A szlovákok
  mozdonyvezető nélküli teherszerelvényt küldtek át a magyar határon meglepetésként!!!
  csak ennyi

 145. Jáger László

  Nem tartok igényt az orvosi igazolásra…
  a 0.oltottságnál tartok momentán….
  csak ennyi

 146. Jáger László

  Illetékes helyről is +erősítették.hogy akik nem oltatták be magukat azok mind +halnak….
  Egyetértek!!
  csak ennyi

 147. Jáger László

  Kazahsztánban +szűntek az összecsapások.
  Hazaindultak az orosz csapatok…
  csak ennyi

 148. Jáger László

  Orbán Viktor bejelentette,hogy ipponal legyőzte a disznót…
  Micsoda győzelem…
  csak ennyi

 149. Jáger László

  Erdő péter bíboros missziós hevületben.
  De hisze neki ez a munkája….
  csak ennyi

 150. Jáger László

  Kikapott a magyar kéziválogatott and
  kiesett!!!
  csak ennyi

 151. Jáger László

  Lassan tele van már a tököm a Kulcsár Edina üggyel
  Be lehetne fejezni és elfelejteni!!!
  csak ennyi

 152. Jáger László

  Az USA további 300 millió $t ad Ukrajnának.Ezzel segítve a demokrácia kibontakozását!!!!
  Elvárás
  Legyen maximálisan oroszellenes!!!
  csak ennyi

 153. Jáger László

  bekövetkezett
  Kunhalmi Ágnes is elkapta
  mit!!??
  Hát az omikron influenzát…..
  csak ennyi

 154. Jáger László

  Jan.21 Ágnes névnap
  Kunhalmi Ágnes ezt a kórházban vészeli át!!!
  csak ennyi

 155. Jáger László

  Már 1re több országban minősítik influenzává az omikront
  Járványügyileg tényleg van hasonlóság!!!
  csak ennyi

 156. Jáger László

  Ákos az arénában…
  +érkezett Orbán Viktor is!!!
  No de ki ez az ákos gyerek!!!???..
  én nem ismerem
  Csak ne valami fidex szimpatizáns!!!???..
  csak kérdezem

 157. Jáger László

  Rusvai doki szerint
  akár már a jövő héten tetőzhet az omikron hullám!!
  Legyen neki igaza…
  csak ennyi

 158. Jáger László

  Székely-magyar villongás Erdélyben!!!
  Beérett a fidex politikája!!!??
  csak kérdezem
  ennyi

 159. Jáger László

  Máris szabad örülni!!!
  Hosszú Katinka is jegyben jár!
  Csak ennyi

 160. Jáger László

  Iskolaőrség
  Az iskola pedagógia csődje!!!
  Szerintem semmi szükség rá!
  Ez is a pedagógusok feladatköre,mármint a rend fenntartása….
  cvsak ennyi

 161. Jáger László

  +érkezett MO-ra az első gólya
  Nem korai ez még Kele!!!??
  Hiszen a patakok most kezdenek befagyni,
  Most jön a -20 Celsius fok!!!
  csak ennyi

 162. Jáger László

  Bayer zsolti bevallott6a,azért indul a békameneten amiért a fidexet létrehozták!!!???..
  Röviden csak ennyi
  Nem semmi……

 163. Jáger László

  Ecuador után Szudánt is +támogatjuk 1 kis vakcinával…
  csak ennyi

 164. Instead of a room full of toys for children with a large amount of money, why not choose useful, available, and free games? The Impossible Game with hundreds of games will satisfy the passion and be suitable for all ages!

 165. Jáger László

  Szíjjártó megerősítette
  Érkezett megkeresés az amcsi csapatok MO-i állomásoztatásához!!!
  Hát érdekes 1 fordulat…
  csak ennyi

 166. Jáger László

  Az USA szárnyi alá vette Ukrajnát és kész +védeni minden áron!!!
  Persze nem önzetlenül!
  Célja az USA katonai ,politikai befolyásának növelése,kiterjesztése a kelet-európai térségben…
  csak ennyi

 167. Jáger László

  A Fitch stabillá minősítette,megerősítette MO adósságbesorolását
  Hurrá fiúk,máris nyaralunk…..
  csak ennyi

 168. Jáger László

  Gyulai Zsolt lett a MOB elnöke
  Gratulálunk neki
  csak ennyi

 169. Jáger László

  Metteolli maradt az olasz elnök.
  Hát ezek az olaszok!!??
  Jól elbohóckodtak napokig….
  csak ennyi

 170. Jáger László

  Bocsánat
  S Mattarella az olasz elnök!!!
  csak ennyi

 171. Jáger László

  Biden továbbra is kavarja a szart Ukrajna körül!!!
  Fölöslegesen kelti a mesterséges pánikot az oroszok ellen
  Ebben a kérdésben eleve nem nyerhet,mert az oroszok nem engedik!!!!
  csak ennyi

 172. Jáger László

  A honvédelmi miniszter szerint
  MO-ot nem fenyegeti háborús veszély!!!!
  Ennek ellenére rohamtempóban fegyverkezünk…….
  Ki érti ezt!!!???
  csak ennyi

 173. Jáger László

  Apa kezdődik!
  Micsoda fiam?
  Hát a tanárok sztrájkja…..
  csak ennyi

 174. jáger lászló

  And ki nem adta vissza az elmúlt 12 évben a 13.havi nyugdíjat!!!??
  Te tudod!?
  Csak kérdezem
  Ennyi

 175. jáger lászló

  Szijjártó felfogta és +értette,hogy mit akarnak az oroszok a NATO ügyben!!
  Hát ez csodálatos 1 felfogóképesség az már tuti!!!???
  csak ennyi

 176. jáger lászló

  Micsoda nagylelkűség!!!???
  Biden +
  szüntetett néhány Irán ellenes szankciót!!!!
  Legközelebb talán még segíteni is fogja az iráni atomprogramot!!!???
  csak ennyi

 177. jáger lászló

  MZP Erdélybe akar menni!!!
  Támogatja a 2s állampolgárságot!!!
  csak ennyi

 178. jáger lászló

  Macron már Moszkvában tárgyal.
  Na mi fog kisülni ebből az orosz rulettből!!???
  No majd +lát6juk
  Csak ennyi…

 179. jáger lászló

  Gyurcsány Feri már nagyon készül a péneki országértékelőjére…
  Orbán pedig figyel,mert ő szombaton következik
  csak ennyi

 180. jáger lászló

  Trump
  otthon olvasgathatta
  Kim Dzsong Un leveleit!!!???
  Nos ennek már vége…
  csak ennyi

 181. jáger lászló

  Dr.Csókai a békameneten…
  Hát ott a helye……
  csak ennyi

 182. jáger lászló

  Nézőpont Intézet
  a fidex szimpatizánsok többsége jobban bízik orbánban,mint MZP-ben
  Hát ilyen 1XŰ
  Semmi +lepi….
  csak ennyi

 183. jáger lászló

  Hülyeség
  Tóth Vera nem is dagadt pi..a!!!
  Ezért nem kell mellre szívni….
  csak ennyi

 184. jáger lászló

  Olaf Schultz már európai háborúról fantáziál!!!???
  Nem korai ez még olaf!!!???
  Én ezt rémhírterjesztáésnek,feszültség szításának nevezném
  csak ennyi

 185. jáger lászló

  Egészségügy
  +szűntek a várólisták—-
  Ez nem azt jelenti,hogy minden rendbe,hiába emelték a béreket a dokiknál.
  a gondok strukturáliak….csak ennyi

 186. Thanks to the trust of thousands of students around the world, Crowd Content is able to stand out among the competition as the online assignment help service writers for all academic essays. With us, students are guaranteed to score high on all of their academic essays.

 187. jáger lászló

  Scholz
  Nem hozza nyilvánosságra az oroszok elleni szankciókat a NATO,csak fenyegetőzik….Akár a gyerekek a játszótéren
  csak ennyi

 188. jáger lászló

  Kiszelly szerint az emberek 2/3-nak életszínvonala javult az elmúlt 12 évben
  Hát van akinek igen,van akinek nem
  csak ennyi

 189. jáger lászló

  Terhelő vallomást tett Czeglédy Csabára a volt bérszámfejtő!!!!
  Ez komoly!!!!
  Na persze vádalku keretében amit nem szabad elfelejteni…..
  csak ennyi

 190. jáger lászló

  Müller Cicike lemaradt a 3.oltásnál!!
  Bezzeg mások már az 5.oltásnál tartanak…..
  Hát majd +látjuk mikor revideálja az álláspontját…
  csak ennyi

 191. jáger lászló

  Az amcsi emberek többsége elégedetlen Joe Bidennel!!??
  Ez van ezt kell szeretni….
  csak ennyi

 192. jáger lászló

  +erőszakoltak 1 nőt a repülőgép business osztályán Angliában…
  Te ezt elhiszed,mert én nem!!!
  Csak ennyi

 193. jáger lászló

  Kiderült miért nem volt ma a rádióban orbán interjú!!!!
  Oka
  Orbán teljes gőzzel a holnapi országértékelésre készül….
  csak ennyi

 194. jáger lászló

  Debreceni egyetem laborja Micsoda vegyészek azok akik nem számolnak a tartály felnyitásakor,hogy a benne lévő vegyi anyag a környezetbe kerülhet!!!
  Koca vegyészek…..
  csak ennyi

 195. jáger lászló

  Befogod a pofádat és eltűnsz a büdös francba
  üzente kedvesen a koszorús költőnk Jakabnak…
  Valentin napra…
  Ehhez nincs mit hozzátenni
  csak ennyi

 196. jáger lászló

  Sajnáloj R.Sz Romulusz
  nem kell engem a magyar honvédségnek senkitől +védeni.ugyanis senki nem fenyeget engem Csak ennyi

 197. jáger lászló

  Orbán öndicsérete
  MO még sohasem volt olyan erős mint most!!!???Nem kell komolyan venni…Mondott ő már ilyeneket máskor is—
  Költői nagyottmondásának újabb gyöngyszeme…
  csak ennyi

 198. jáger lászló

  +lepi
  Az MTK legyőzte a Puskás Akadémiát!!!!
  Ezért szép a sport!!!!!
  csak ennyi

 199. jáger lászló

  Az LNZKi pártok nem reagálnak ov országértékelő beszédére!!!
  Nem tartják 1 fontos beszédnek
  csak ennyi…

 200. jáger lászló

  Biden +íigérte,,hogy +védi Ukrajnát az oroszoktól……..
  Kincs ami nincs…
  csak ennyi

 201. jáger lászló

  Valentin nap van és febr.14!!! Máris lehet 1mást +ajándékozni!!!csak ennyi

 202. jáger lászló

  O Sschoz kedden szembesül azzal Moszkvában,hogy az oroszok mégsem támadják + az ukránokat!!!
  1 kérdésem van
  Mi lesz ezután a NATO pánikpropagandájával!!!???
  Nekem már hiányozni fog…………

 203. jáger lászló

  Bor9s és Joe bízik az ukrán válság békés +oldásában!!
  Lassan itt van febr.15-17 az orosz támadások időpontja amit ők +jelöltek ,habár az oroszok ezt nevetségesnek tartják!! Zelinszkij is össze-vissza nyilatkozik a támadásról……Bízzunk benne,hogy a hét végére minden tisztázódik és nem tör ki semmiféle háború.vég, lesz a pánikolásnak
  csak ennyi

 204. jáger lászló

  Mi ebben az érdekes!??
  Az általános iskolában a nagyobbak néha elkalapálják a kisebbeket
  Így volt ez már régebben is!!
  Mondhatni gyerekcsíny!!!???…
  Csak ennyi

 205. jáger lászló

  2022 febr.16 Joe Biden elnök még abban a hitben él,hogy az oroszok megtámadják Ukrajnát!
  Illetve ezt kommunikálja,hogy a feszkót növelje!!
  Üzenem neki
  Erősen téved……
  csak ennyi

 206. jáger lászló

  EB meghozta döntését a jogállamisági ügyben…
  VJ IM szerint politikai döntés született!!!??..
  Hát így is fel lehet fogni….
  csak ennyi

 207. jáger lászló

  Holnap érkezik J.Bolzonaro elnök MO-ra
  +tárgyalják orbánnal a világ folyását…..
  csak ennyi

 208. jáger lászló

  Csak tudnám.hogyan keletkezett CO mérgezés 1 sátorban!!!??..
  A Hősugárzó az nem okozhatta…
  CO2feldúsulása talánokozhatott fúlladást….
  csak ennyi

 209. jáger lászló

  Továbbra is gond van a
  traim trainnal,mert nem bírja a 100km/óra sebességet…
  Na majd +látjuk,hogy sikerül a javítás……..
  csak ennyi

 210. jáger lászló

  Viskys szerint
  nem sok jó vár aureliőra a böriben…
  bele kell szoknia…
  csak ennyi

 211. jáger lászló

  Újabb 60 tanár csatlakozott az Eötvös gimiből a polgári engedetlenségi mozgalomhoz!!
  Mi lesz ennek a vége!!!??
  csak kérdezem

 212. jáger lászló

  Szijjártó szerint
  magyarok vagyunk és nem hülyék!?
  No és ki állította ennek az LNKezőjét peti!!!????..
  Arra is kíváncsi lennék…
  csak ennyi

 213. jáger lászló

  Csak semmi pánik
  A durex nem hiánycikk
  Korlátlanul áll az ön rendelkezésére szíves felhasználásra csak ennyi

 214. jáger lászló

  Stoltenberg szerint az oroszok teljesíthetetlen követelményeket támasztanak az USA és a szerencsétlen NATO irányába…
  És ez már szinte casus belli!!
  Nem teljesítjük ,de a háborúval szankcióval fenyegetőzünk—

 215. jáger lászló

  Márc.1-től már az oltatlanok is beutazhatnak Izraelbe negatív teszttel!!!
  hurrá,haladunk….
  csak ennyi

 216. jáger lászló

  orbán vezetésével összeült a nemzetvédelmi kabinet az orosz-ukrán helyzet miatt! Árjuk a z eseményekre a választ!! csak ennyi

 217. jáger lászló

  zonban a béke ezzel még nem biztosított!!!
  Csak ennyi

 218. jáger lászló

  Lemaradt
  Orosz békefenntartók a szakadár ukrán területeken

 219. jáger lászló

  Zelenszkij
  Az orosz lépés után 1NLŐre behívjuk a tartalékosokat,de ezzel még nincs vége….csak ennyi

 220. jáger lászló

  Jelentős létszámú magyar kisebbség él Ukrajnában akiknek létszáma elérheti a 100 ezer főt is.
  Őket +kell védeni…
  Katonai doktrínánk
  passzív védelem
  Ok jöhetnek.de mi nem megyünk!!
  csak ennyi

 221. jáger lászló

  A brit honvédelmi miniszter szerint az oroszok egész Ukrajnát 3 akarja szállni…
  Hát ezt nem hiszem L!!
  Csak ennyi

 222. jáger lászló

  Már 2 magyar áldozata is van az orosz -ukrán háborúnak
  Sajnos ezzel még nincs vége…l.
  csak ennyi

 223. jáger lászló

  USA felajánlotta,hogy kimenekíti Zelenszkijt,de ő bejelentett,hogy marad….
  Na majd +lássuk…..
  csak ennyi

 224. jáger lászló

  Már Harkovban folynak a harcok……Zajlanak az események…
  A harcok vége még nem látható…
  csak ennyi

 225. jáger lászló

  Köszönöm zsigó robi,de nem kell +védeni engem mint nyugdíjast a gyurcsány korszaktól….
  Jól elvagyok így is….
  csak ennyi

 226. jáger lászló

  Áder J még KE,de Novák Katalin már a spájzban dörömboöl….
  áder már keresheti a pecabotját…
  csak ennyi

 227. jáger lászló

  semjén zsolti világháborús víziójához….
  Ha nagymamámnak töke lett volna,ő lett volna nagyapám…
  csak ennyi

 228. jáger lászló

  Budai gyuszi a volt katonai ügyész besorozta újhelyi pistát az orosz-ukrán hadsereg valamelyikébe……
  Sajnos a pista azonban nem vonul be!!!
  mondhatni kvázi katonaszökevény lett!!!???
  csak ennyi

 229. jáger lászló

  1re több tanár vesz részt a polgári engedetlenségben!!!!!
  Ez már nem semmi!!!
  csak ennyi

 230. jáger lászló

  2022 febr.28
  73 éves lettem én—–
  Ezt is megértem!!!!
  csak ennyi

 231. jáger lászló

  +haladta a 100 ezret a magyar földre lépett menekültek száma…
  Ennek nagy része már L is hagyta az országot…
  csak ennyi

 232. jáger lászló

  Korda György és Balázs Klári befogadja az ukrán migránsokat…
  Ergo vannak jó migránsok is
  csak ennyi

 233. jáger lászló

  Az ukrán anyukák már Budapesten szülnek….
  Kevés a magyar szülő nő….
  csak ennyi

 234. jáger lászló

  Jelentem
  nem akarok ME lenni!!
  Maradjon az a gyerekek játszótere….
  csak ennyi

 235. jáger lászló

  16 kárpátaljai magyarnak ezután a gyurcsány család viseli a gondját…..
  Hát majd +lássuk hogyan……csak ennyi

 236. jáger lászló

  Putyin
  Ukrajnában minden a tervek szerint halad!!!
  Elhisszük Vlagyimir!!!
  Ne kell semmit bizonygatni…..
  csak ennyi

 237. jáger lászló

  Orbán most ki mellett áll!!!!??..
  Bröüsszel
  Kijev
  Moszkva!!!???…
  Talán maga sem tudja!!!!???..
  csak ennyi

 238. jáger lászló

  Ma péntek van,holnap szombat!
  Mielőbbi gyógyulást Szombathy Gyula!!!
  csak ennyi

 239. jáger lászló

  Mi várható az ukrán légiótól!!!???…
  Abszolúte semmi!!!!
  csak ennyi

 240. jáger lászló

  Mariupol +tiltotta a lakosság evakuálását…..
  Normálisak ezek!!!???..
  inkább haljanak meg a harcokban!!!???..
  csak ennyi

 241. jáger lászló

  Kijevben maradnak a Kllicskó testvérek,hogy védjék Ukrajnát….
  Hát ez bátor……
  csak ennyi

 242. jáger lászló

  Az omikron influenza Ln a 4.oltás szart sem ér!!!
  Mint halottnak a csók
  csak ennyi

 243. jáger lászló

  Zelenszkij pajtás azt üzente
  elfogyott a regimentje……
  Hát most mit csináljunk!!!????…
  csak ennyi

 244. jáger lászló

  Áder J KE utoljára klimatizál Svájcban….
  Ezzel vége a klímaharcnak….
  csak ennyi

 245. jáger lászló

  OV ma a Karmelitában fogadja a magyar vezérkart!!!
  Na és mi várható azonkívül,hogy semmi!!!???..
  csak ennyi

 246. jáger lászló

  jelentem
  nem ijedtem meg a mai sziréna mormogástól
  Remélem Lhiszed!!!???..
  csak ennyi

 247. jáger lászló

  Ma reggel 8-tól megszűnik a fegyverropogás 4 ukrán városban….
  eredmény nem ismert…
  csak ennyi

 248. jáger lászló

  Márc 8 Nőnap
  Minden nőnek 1 szál virágot!!!
  Csak ennyi

 249. jáger lászló

  OV felköszöntötte a nőket
  Stílusosan
  Erőt,egészséget…..csak ennyi

 250. jáger lászló

  Semjén zsolti
  A magyar kormány békepárti….
  MIR MIRU!!!!
  csak ennyi

 251. jáger lászló

  Már nem kárpátaljaiak jönnek Beregsurányba
  Ukrajna belsejéből menekülnek…..
  csak ennyi

 252. jáger lászló

  Új KE-t választanak MO-on.
  Hát volt jobb is!!Csak ennyi
  Túléljük!!

 253. jáger lászló

  Az ápr.3-ai választás nem ov-ról és nem mzp-ről szól,hanem a magyar választók a pártok és,pártprogramok közül választhatnak!!!
  A ME t a parlamentben választják!!!
  A választóknak ebből kell választani….
  csak ennyi

 254. Splendid post! We are join with this remarkable post on our site. Keep up the striking sythesis.

 255. jáger lászló

  +választották minden magyarok KE-t.habár MO már nem is igazán köztársaság és alkotmánya sincsen,csak alaptörvénye…
  csak ennyi

 256. jáger lászló

  Rácz Géza célja
  a 8.osztály elvégzése és a 140kg elérése….
  Géza sioha nem adja fel!!!!??,…
  csak ennyi

 257. jáger lászló

  OV válasza
  Azért nem lesz választási vita,
  mert nem lesz!!!
  Punk-tum és kész!!
  csak ennyi

 258. jáger lászló

  Szétszóródott Kijev környékén az orosz katona konvoj….
  Na mi esz ebből!!??..
  majd +látjuk….
  csak ennyi

 259. jáger lászló

  Újra +nősült Moldova György
  Gratulálunk gyurii bá….
  csak ennyi

 260. jáger lászló

  Navalnij sajtóitkára szerint Putyinnak vége van mint a botnak….
  csak ennyi

 261. jáger lászló

  Zelenszkij szerint 1300 ukrán katona esett el ebben a háborúban és 13000 orosz katona….
  Hiszi a piszi!!!
  Enyhe túlzással…
  Mondhatni dezinformál az elnök úr!!!
  csak ennyi

 262. jáger lászló

  Joe Biden újabb 200 millió $al dobta meg az
  Ukrajnát a háborúban….
  Természetesen a demokrácia és a béke érdekében,védelmében 1 kis fegyverszállítással….csak ennyi

 263. jáger lászló

  Oláh Ibolya teste,bőre kvázi matyóhímzés.Habár nem olyan szép,hanem olyan kivarrott!!!
  Mondhatni 1 kaméleonra hasonlít!!!
  Van akinek tetszik!!??.
  Nekem nem!!!
  Énekelni ennek ellenére azt tud!!!
  csak ennyi

 264. jáger lászló

  Döntöttem nem megyek a békamenetre…
  Isten bocsásson meg nekem……Nem kívánja se lelkem se teste ezt a sétát…
  csak ennyi

 265. jáger lászló

  Mariupol de facto orosz kézen…Ennyi a mai nap eseményeihez Nem iiszem,hogy tévedek…
  csak ennyi

 266. jáger lászló

  Újítás
  Idén nem Varsóból,hanem Kaposvárról indul a különvonat a békamenetre…….A hangulat azonban garantált….
  csak ennyi

 267. jáger lászló

  Tovább zajlik
  a majka -gődény/alias pelikán szócsata,már,már nevetséges szinten…
  Akár a gyerekek…
  csak ennyi

 268. jáger lászló

  Ifj.Lomnici és a békemenet
  Mindenki hozzon magával 1 magyar zászlót!!
  A béke érdekében akár fegyverként s használható szükség esetén…….
  csak ennyi

 269. jáger lászló

  Orosz Őrs uram
  Most azkor a Sajóba folyt vörösiszapban As ,vagy/és S szennyeződés volt a Fe mellett!!!??..
  Esetleg NaOH is!!???
  Ezt 1 ökológusnak illene tudnia…..Remélem a laborban mindezt ki fogják mutatni…
  csak ennyi

 270. jáger lászló

  Mariupol is szép,békés város volt hajdanán,Mára romhalmazzá,halottak városává vált ahol szinte lehetetlen élni…..csak ennyi

 271. Do you need an assignment help australia? We are the best service for this. We have a team of assignment writers who will complete any kind of assignment

 272. jáger lászló

  Felvonták a nemzeti zászlót
  piros,fehér,zöld
  erő,hit,remény…
  csak ennyi

 273. jáger lászló

  Megemlékezés 1848 márc.15ről…
  Ov szinte 1 szót sem szólt a forradalomról és a szabadságharcról
  Minden a Warmnak szentelt!!
  Olyan választási beszéd volt elő ápr.3!!
  Hát erre a megemlékező beszédre nem lehet büszke OV!!Én máris elfelejtettem…
  csak ennyi

 274. jáger lászló

  Mától sztrájkolnak a tanarak…
  Mi lesz ebből gyerekek!!???..
  hát ettől még nem leszünk okosabbak az tuti….
  csak ennyi

 275. jáger lászló

  A magyar jobboldal nem hajlandó elárulni,hogy ki pénzeli OV-t és mennyivel…
  csak szerényen kérdezem…
  ennyi

 276. jáger lászló

  OV ukrán migráns hullámtól tart ezért
  Csengersimán megerősítik a határátkelő személyzetét!!!
  Micsoda előrelátás a doktortól…..
  Hát ily amikor a vezér dönt!!!
  csak ennyi

 277. jáger lászló

  17 nap múlva választások MO-on
  A választások tétje az emberek jövője…
  csak ennyi

 278. jáger lászló

  Putyin felhívta Erdogánt és +gyónt neki,majd részletesen kifejtette,hogy mit kíván az orosz nemzet….
  Nem volt ebben semmi meglepi,habár ez az ukránoknak nem igazán tetszik-…
  csak ennyi..

 279. jáger lászló

  Demeter Mártát 1,8millió forintra büntették mert ov lányának állította be a katonai rep.gépen utazó lányt.
  Most pedig magyar katonákat küldne Ukrajnába harcolni!!
  Várom a következő húzását…..
  csak ennyi

 280. jáger lászló

  Lejtmenetben a magyar-lengyel gyors,,,
  Áder nem utazik Lengyelországba…
  Gondolom pecázni megy….
  csak ennyi

 281. jáger lászló

  Zelenszkij még igencsak harcias
  No de meddig
  Kérdem én..
  csak ennyi

 282. jáger lászló

  Mariupol immár az oroszoké!!!
  Hát ez nem jó hír az ukránoknak….
  Következik Harkiv,vagy Odessza!!!???…
  csak ennyi

 283. jáger lászló

  Csak tudnám,hogyan került 1 5 hónapos baba a vízzel teli felmosóvödörbe !Ha te tudod légyszi oszd meg velem az ismeretedet!!!…
  csak ennyi

 284. jáger lászló

  A házmester a szentmise után eligazítást tartott a füzéri várban.hogy kire kell szavazni ápr.3-án!!!
  Teljes mértékben fel vagyunk homályosítva….
  csak ennyi

 285. jáger lászló

  90%s a fidex támogatottsága Eaz erdélyi magyarok körében!!! Máris érthető ,hogy miért ez a fene nagy orbán barátság az erdélyi testvéreink irányában…
  Hajrá Csíksomlyóiak…
  csak ennyi

 286. jáger lászló

  Drága lett a paradicsom nem sárga….
  Hát már ez is előfordul ,bár nem örülünk neki….
  csak ennyi

 287. jáger lászló

  Bayer zsolti legszívesebben felpofozná szarjankót/alias MZP-t
  Miért nem teszi!!???
  Mert nem meri a beszari alak!!Csak a szája jár neki!!csak ennyi

 288. jáger lászló

  Rakétabázis volt a kijevi bevásárló központ amit az oroszok leromboltak….
  Elhiszem…
  csak ennyi

 289. jáger lászló

  Megnyílt a budai 1szülős központ,
  Novák Katalin KE is +látogatta és egekig diícsérte…
  csak ennyi

 290. jáger lászló

  Bírósági tárgyalást mellőzve pénzbüntetésreíitélte Czeglédy Csabát és társát a bíróság…..
  Szerintem az ügynek még nincs vége és folytatása következik…
  csak ennyi

 291. jáger lászló

  1′ volt ukrán képviselő felesége 3bőröndnyi pénzt/10 milliárd forintot próbált áthozni a magyar határon….
  A partizán akció nem járt sikerrel…
  No és mi lett a pénzzel!!!??Csak szerényen kérdezem…
  csak ennyi

 292. jáger lászló

  Megnyílt orbán ráhel bababoltja
  Csak 1 kis más felüdülésként…
  jó vásárlást!!!
  csak ennyi

 293. jáger lászló

  Novák Katalin KE máris lépett
  Igazgatói címhez segítette a szeretett sógornőt
  A család összetart jeligével
  csak ennyi

 294. jáger lászló

  Már 1 hónapja tar az orosz offenzíva Ukrajnában…Ki tudja még meddig!!!???…
  csak kérdezem
  remélem nem sokáig
  csak ennyi

 295. jáger lászló

  OV magyar Terminátorként
  Ezt üzeni a választási kampányban!Tegyetek még rá 1 lapáttal!! 1 szívlapáttal teszem hozzá én…
  Csak ennyi

 296. jáger lászló

  Szíjjártó szerint a magyar honvédség képes +védeni MO-ot!!
  Nahát
  És kitől?
  Nem kellene azért hülyéskedni peti!!!
  Csak ennyi

 297. jáger lászló

  Több 100 NATO katona jön MO-ra
  Kérdezem én minek!!!???
  Díszpintynek???
  Mert nem ezek fogják +védeni a magyar határt!!
  csak ennyi

 298. Thank you very much for sharing the information with me. It was just what we needed, and it allows me to get back to work on my portion of the project.

 299. jáger lászló

  Vajna timinek még nem nőtt be a feje lágya…
  Ő sem tudja mit akar az életében…
  Hát az ő gondja nem az enyém—-
  csak ennyi

 300. jáger lászló

  Mariupol felett is besötétedett….
  Pár óra rmulva azonban kivilágosodik…
  Csak addig kell kibírni…
  ennyi

 301. jáger lászló

  A fidex szavazók szerint nagyobb probléma a genderlobbi és a bevándorlás ,mint az egészségügy ,infláció,vagy a korrupció!!??
  Hát érdekes..Ezen is látszik,hogy nem vagyunk 1formák
  csak ennyi

 302. jáger lászló

  Több mint 65 3z3r levélszavazat már beérkezett! Várjuk a többi szavazatot is
  Köszönjük…
  csak ennyi

 303. jáger lászló

  Még 1 hét és máris mehetünk szavazni!!
  Tudod már ,hogy kire szavazol???
  Esetleg még bizonytalan vagy?
  Gyorsan döntsél,ne a fülkében morfondírozzál…..
  csak ennyi

 304. jáger lászló

  Orbán a jog világából jött tudásával fölényeskedett a rádióban ,habár 1 másodpercig nem gyakorolta a szakmát!
  Csak most is nagyot tévedett!!
  Zelenszkij végzettsége nem színész hanem szintén jogász!!
  Na ez nagy lebőgés volt Viktor!!!!
  Csak e3nnyi

 305. jáger lászló

  Hétfőtől törökországban folytatódnak az ukrán-orosz béketárgyalások
  Remélem sikeresen!!!
  csak ennyi

 306. jáger lászló

  OV ápr.3án Terminátorként harcol majd a békéért…
  Ezt nem én,hanem ő mondá….
  Elhisszük viki….
  csak ennyi

 307. jáger lászló

  A lengyel védelmi miniszter nem jön Budapestre a V4 találkozóra
  Marad akkor V2!!!
  csak ennyi

 308. jáger lászló

  Ukrajna=orosz etnikum földrajzi és kulturális értelemben 1aránt!! Szerintem így kell kezelni amely önálló politika,nemzetii szerepre vágyik!!
  Nem kellene túldimenzionálni a szerepét!!
  csak ennyi

 309. jáger lászló

  Milyen most a harci helyzet Ukrajnában???
  Zelenszkij szerint nagyon nehéz A győzelmi jelentések LNÉre mindezt el is hiszem..
  csak ennyi

 310. jáger lászló

  Tessenek +nyugodni
  Idén már nem lesz OV-MZP TV vita….
  OV nem látja értelmét….csak ennypi

 311. jáger lászló

  Az európai országok
  euróban is fizethetnek az orosz olajért és gázért nem csak rubellel!!
  no de azkor mi itt a könnyebbség!!!???..
  nem értem….

 312. jáger lászló

  Igazat mondott-e bántalmazásáról Szilágyi Lilana!!???
  Szerintem nem!!
  Hazudott amit a MUSZ is bevett!!!
  csak ennyi

 313. jáger lászló

  Ápr 3-án
  az ördög vagy az angyal között között kell választani
  állítja a fidex és az LNZk
  vice versa
  No de ki az ördög és az angyal???
  Hát ez az ami ízlés kérdése!!!!
  csak ennyi

 314. jáger lászló

  Mariupolban idők kérdése a város eleste
  Már csak utóvédharcok folynak

 315. jáger lászló

  +mútötték elefántot/alias Molnár Györgyöt
  Mielőbbi gyógyulást kívánok neki-…
  csak ennyi

 316. jáger lászló

  Ki nyer ma!
  Ez itt a kérdés?
  hát este 19re L fog dőlni….
  csak ennyi

 317. jáger lászló

  2022 ápr 03Máris leszavaztam!!
  Balesetmentesen…
  csak ennyi

 318. jáger lászló

  Úgy tűnik elég lanyha a szavazási hajlandóság!!!???
  Remélem ez a következő órákban változni fog!!???
  csak ennyi

 319. jáger lászló

  Ápr 4
  ez a fidex győzelem napja
  gratulálok a fidexnek!Többet vártam az LNZktől!!
  csak ennyi

 320. jáger lászló

  Gyurcsány is fölöttébb csalódott!!!
  Nincs más hátra
  Le kell vonni a politikai konzekvenciát az Összefogásnak…
  csak ennyi

 321. jáger lászló

  MZPnek a vesztes hadvezérnek
  1enlőre….
  sikerült megbuktatnia az LNZket és annak reményeit
  Azért ma is ki fog sütni a nap!!!
  csak ennyi

 322. jáger lászló

  2022 04 04
  A követke3ző 4évben Budapest viszi tovább az LNZki zászlót
  Itt fog lobogni!!!
  csak ennyi

 323. jáger lászló

  Javaslom az LNZknek,hogy a nagy választási vereség után hagyjanak fel a bűnbak kereséssel!!
  Koncentráljanak inkább a fidexre, az Orbán Viktorra és az intézkedéseire,
  Ez lehet az új politika…csak ennyi

 324. jáger lászló

  Donáth Anna az LNZk választási vereségét,csalódottságát
  teremtő erővé szeretné váltani….
  Hát +lássuk Annácska,hogy fog ez sikerülni????
  csak ennyi

 325. jáger lászló

  Fidex2/3
  Cigánytábor az égbe megy
  szovjet film
  Makra Csudra
  Maxim Gorkij alapján
  Csak ennyi

 326. I am excited to see the valuable glimpse of a particular subject, but I do not succeed to find it everywhere. I feel very cool after landing on this website. In case you experience some fluctuation to create the solution, then you can leverage from the facility of Assignment Help. After all, it becomes a boon for us for getting worthy solutions.

 327. jáger lászló

  +indították a jogállamisági eljárást MO ellen Brüsszelben!!
  Kíváncsi leszek ,hogy fog ebből OV kikecmeregni
  Hát nem áll jól MO szénája itt most az biztos!!!….
  Csak ennyi

 328. jáger lászló

  MZP
  Gyurcsányt és a háborút teszi felelőssé a súlyos vereségért.mert az a választási program tökéletes volt amit ő képviselt!!!
  Ergo nem vállalja a kapitány a zátonyra futást!!!
  Hát ez is 1 álláspont
  Mások+ másként látják
  Nézőpont kérdése az egész!!!????
  Hol itt az igazság!!!???
  Ez itt a kérdés amire sok válasz létezik…csak ennyi

 329. jáger lászló

  Lezárult a választás Ismét elkezdődött a Brüsszel LNI támadássorozat
  Lásd guge szijjártó,varga j,kovács z nyilatkozatait,,,,
  egészségükre…

 330. jáger lászló

  OV tagadja,hogy még az idén gazdasági +szorítások lesznek MO-on….
  Hát megmondom őszintén
  Ezt nem hiszem L
  Már +bocsássanak!!
  csak ennyi

 331. jáger lászló

  Május végén +alakulhat az új Orbán kormány!!
  Hát nem hamarkodják L!!!???
  csak ennyi

 332. jáger lászló

  Orbán belebegtette
  Lázár miniszteri helye kvázi biztos az új kormányban…
  Erre akár a fejemet teszem…
  csak ennyi

 333. jáger lászló

  Szilágyi Lilliana 1 olyan influenszer aki szeretné magát a középpontba állítani és sajnáltatni
  Szerintem + 1 hazug csaló nőszemély
  csak ennyi

 334. jáger lászló

  Feltámadott a tenger
  Petőfi Sándor
  Hiába erőlködött Budapest ,győzött a vidék,mert a többség/víz,vidék az úr!!
  csak ennyi

 335. jáger lászló

  Sikerült beérnie az Orbán kormánynak a Gyurcsány kormányt ami
  a inflációt illeti….
  Hát ez nem valami büszkélkedni való siker.
  csak ennyi

 336. jáger lászló

  MZP ismét +szólalt
  Azért a katasztrofális vereségért amelyet az összefogás elszenvedett vidéken a kapitány Gyurcsány Ferencet tette felelőssé!!!
  Ő mossa a kezeit ,mert jó volt a programja!!!???
  Szerintem az utóbbi 3 hónapban össze vissza beszélt amit nem vett be az emberek gyomra sem a szelleme..
  Ezt a zavart a vidékiek is észlelték!! Csak ennyi

 337. jáger lászló

  Az NVB megbírságolta azon szervezeteket akik érvénytelen voksolásra buzdítottak a népszavazáson!!
  Mondhatni nevetséges 1 üléspont!!!
  csak ennyi

 338. jáger lászló

  Fegyőr lesz a Momentum frakcióvezetője a parlamentben!!
  +látjuk mit fog alakítani??
  Remélhetőleg nem lesz nyuszi!!!???csak ennyi

 339. jáger lászló

  1 hét múlva Húsvét
  Tessenek a kölnit beszerezni a locsolkodáshoz
  A sonkát is illik +venni!!
  csak ennyi

 340. jáger lászló

  ukrán-orosz háború
  Az USA és 1s NATO országok fegyverekkel segítik az ukránokat,hogy a háború minél tgvább tartson
  Ezáltal 1re többen halnak meg a katonák és a békés lakosok…
  Ezzel nem lesz közelebb a béke időpontja..É így látom…
  csak ennyi

 341. jáger lászló

  A soproni lányok kosártörténelmet írtak!!!
  Gratulálok a lányoknak!!!
  csak ennyi

 342. jáger lászló

  Az ÁSZ megállapította ,hogy a tanárok olyan jól élnek,hogy megtakarításra is telik nekik
  Na és mit szólnak ehhez a tanárok!!??L
  gondolom ezzel nem értenek 1t!!??
  csak ennyi

 343. jáger lászló

  Ápr 11
  József Attila születésnapja
  A magyar költészet napja
  csak ennyi

 344. jáger lászló

  Még kapott 200 milliót rókai fulöp Petőfi történelmi filmje!!!
  Már alig várjuk a szuperprodukció bemutatóját!!!???
  csak ennyi

 345. jáger lászló

  Czeglédy is +találta maga felelősét aki miatt vesztett az összefogás!!!…
  Hát azért neki sem kell elhinni mindent!!
  Már engedjék ! ezt a véleményt.
  csak ennyi

 346. This is a very unique and magnificent post with readable and informative content, I’m absolutely impressed. Thank you for sharing these amazing reads….

 347. jáger lászló

  Képzeld L
  a baloldali ME jelölt
  most 1 jobboldali pártot akar grundolni!!!??+áll az ember esze!!!???….
  csak ennyi

 348. jáger lászló

  Ukrajna katona megsegítése nem igazi segítség!!
  Csak +növeli a háborút az emberek szenvedéseit
  A halottakról már ne is beszéljünk továbbá a hatalmas gazdasági károkról!!
  csak ennyi

 349. jáger lászló

  Nagycsütörtök
  Mond ez néked valamit!!???..
  Mert nekem abszolut semmit!!!
  Csak ennyi

 350. jáger lászló

  Lóképű,vagy jóképű!!??
  A magyar derby arca
  Tóth Gaby
  csak ennyi

 351. jáger lászló

  Én így készülök a Húsvétra
  No nem Húsvéti sonkával hanem Zipser sunkával…
  nekem +felel…
  csak ennyi

 352. jáger lászló

  A győztes ,okos vidéki keresztény haza és családszerető fidexesek rövidesen a parlamentből oszthatják az igét a a buta bolsevik baloldaliaknak…..
  Lesz népnevelés meglátjátok magyarok…
  no persze ettől a vidéki észtől nem leszünk okosabbak az tuti!!
  csak ennyi

 353. jáger lászló

  Nekem úgy tűnik
  Mesterházy mostanság nem szereti Gyurcsány Ferencet
  Mi az oka azt ne tudhassuk!!
  Reménykedjünk hogy előbb,vagy utóbb +szereti és talán még puszipajtások is lesznek A politikában semmi nem lehetetlen!
  csak ennyi

 354. jáger lászló

  2022 ápr 15 Nagypéntek
  A Szamoson tömegesen jön Romániából a szemét!
  Köszönjük de szívesen nem kérnénk!!!csak ennyi

 355. jáger lászló

  Moszkva víz alá került!!
  Mi lesz a sorsa a közeljövőben???
  Felszínre kerül még
  csak kérdezem szerényen…

 356. jáger lászló

  Az LNZknek most 1 új vidékstratégiát kell kidolgozni,hogy sikeresen szerepeljen a parlamentben az országban és 2 év múlva az EU é az önkormányzati választásokon….
  A mostani választások tanulságait le kell vonni,de a sebek nyalogatására,bűnbakkeresésre nincs szükség…
  Nincs más hátra csak előre!!
  csak ennyi

 357. jáger lászló

  Novák Katalin KE a nemzeti egységről fantáziál…
  Amely olyan messze van a valóságtól,mint Makó Jeruzsálemtől!!
  Szép szavak,de nincsenek a realitás talaján….
  csak ennyi

 358. jáger lászló

  A fidex a választások óta hallgat,mondhatni sunnyog!!
  semmit nem árul L a terveiből.nem beszél arról,hogy mit tervez a közeljövőben
  Teljes homályban,sötétségben tartja a magyar vidéket
  Pedig most jön majd a fekete leves amit le kell nyelni az átvert magyaroknak…lLassan,de biztosan ébredezni fog majd a magyar vidék is
  Meglássátok…
  csak ennyi

 359. jáger lászló

  Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek
  csak ennyi

 360. jáger lászló

  Erdő Péter
  1etlen nagy családot alkotunk
  De szép lenne!!!???
  Elméletileg!
  Gyakorlatilag azért más a helyzet!!csak ennyi

 361. jáger lászló

  Szerinted normális??
  Tordai Bence legszívesebben fegyvert szállítana Ukrajnába…Őt + katonának kellene exportálni Mariupolba!!!
  csak ennyi

 362. jáger lászló

  Szilágyi L 1 beteges hazudozó mondhatni pszichiátriai eset
  Ezt már mondottam anno.. And van aki beveszi a dumáját…
  csak ennyi

 363. jáger lászló

  Szilágyi L
  1 beteges hazudozó, már pszichiátriai eset
  Ezt már anno mondtam
  Véleményem azóta sem változott

 364. jáger lászló

  GwM 40 milliós autóval kérkedik,de a gyermektartási igényt sokalja….Tessék alkudni művész úr!!
  csak ennyi

 365. jáger lászló

  Ezt az oroszok soha nem gondolták volna?
  Harkovnál MiG-29sekre fognak lövöldözni!!!???…csak ennyi

 366. jáger lászló

  Macron most nem megy Kijevbe!
  Jobban izgatja a vasárnap sorra kerülő francia elnökválasztás…
  csak ennyi

 367. jáger lászló

  Micsoda nagylelkűség
  Az Orbán házaspár 3 üveg borral ajándékozta + Húsvétra Mága Zoltán hegedűművészt!!!
  Gondolom a reprezentációs alapból!!!??
  A művész úr ezt nagyon szépen +köszönte….
  Hogy oda ne rohanjak!!!!
  Csak ennyi

 368. jáger lászló

  Máris gratulálok
  Vasas már NB Is csapat
  csak ennyi

 369. jáger lászló

  A franciák már készülnek/vagy nem a vasárnapi elnök választás 2.fordulójára!!!???
  Macront az isten sem menti + attól,hogy2X is elnök legyen!!!??
  csak ennyi…

 370. jáger lászló

  Nézőpont
  máris +kezdte kimosdatni MZP-t a választási vereségből és Gyurcsányra kenni az egészetTermészetesen ezt politikai célból teszik!!
  Ezzel amortizáljni szeretnék az LNZk vezetőjét…
  csak ennyi

 371. jáger lászló

  Deutsch Tomasz politikai lúzernek nevezte MZP-t!
  Hát azkor téged minek lehet nevezni tomi!!???..
  csak kérdezem

 372. jáger lászló

  Lassan beindul a választási dömping
  +lássuk hogy választanak az okos vidéki magyarok
  Tanultak a képviselő választásokból!!??csak kérdezem

 373. jáger lászló

  A jobbik szavazói átszavaztak a szélsőjobbra!
  Visszataláltak a gyökerekhez!!! Ebből a fidex is erősen merített főleg vidéken!!!
  Mi ebből a tanulság a baloldalnak!!???
  Hát majd +fejtik!!!???..
  Remélhetőleg!!??
  csak ennyi

 374. Premium Petro Products are a leading Importer, Trader of a wide range of Bitumen VG 10, VG 30 & VG 40 etc it’s empanelled supplier of PWD Rajasthan.

 375. “Bitumen VG 30 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 30 in Rajasthan. Bitumen VG 30 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 376. Bitumen VG 40 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 40 in Rajasthan. Bitumen VG 40 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 377. jáger lászló

  Gyurcsány 1 karizmatikus egyéniség
  Visszavonulása nem növelné,hanem rontaná a baloldal esélyeit
  Ez a véleményem
  Csak ennyi

 378. Bitumen VG 10 – Government Approved Manufacturer of Imported Bitumen VG 10 in Rajasthan. Bitumen VG 10 Suppliers in INDIA at Best Price & Best Quality.

 379. jáger lászló

  Elitiskola lesz az OPNI helyén
  A hagyományok tovább élnek amit nem hagyunk veszni!!??..
  csak ennyi

 380. jáger lászló

  Zelenszkij a biztos halálba küldi Mariupol megmaradt védőit!!
  Nem engedi,hogy megadják magukat ezért inkább hősi halottakká nyilvánítja és az oroszok áldozatának szerepét szánja a szerencsétleneket
  Hát az ilyen vezetőt minek nevezzem!!??…
  csak ennyi

 381. jáger lászló

  Leggyengébb láncszem
  A jobbikos Jakab a baloldalon
  Őt kell levadásznia a jobboldalnak,hogy zavart keltsenek a baloldalon
  csak ennyi

 382. jáger lászló

  Zelenszki
  mint a demokrácia védelmezője
  John F.Kennedy díjat kapott!!??
  tisztára az ukrán front szerepkörében….
  csak ennyi

 383. jáger lászló

  Az USA cumijából táplálkozik az ukrán nemzet és nemzettudat..Biden emlőjén szívják a demokráciát.
  Hát jól +szívják !!
  Ennek az ukrán halottak a +mondhatói…
  csak ennyi

 384. jáger lászló

  A DK és Gyurcsány elfogadottsága 1re nő,népszerűsége ezzel 1ütt szintén!!
  Megszűnőben a Gyurcsány fóbia amit a jobboldal épített!!
  Igazságbeszédét sokan megértették..
  csak ennyi

 385. jáger lászló

  Az LNZKI politikus arra kéri Áder Jánost,hogy ne fogadja L a neki felajánlott nyugdíjas “garzon” lakást
  Kicsinek ugyan nem kicsi,de túl tágas 2jüknek ebben tengetni az életük hátralévő részét…
  csak ennyi

 386. jáger lászló

  Nagy érdeklődéssel kérdezem???
  Mit keresett az a marha azM6-oson!!!??..
  Perrsze,hogy elgázolták!!!
  Csak ennyi

 387. jáger lászló

  Zelenszkij
  Ha az oroszok végeznek Mariupol védőivel azkor nem tárgyalunk többé.mert nincs kiről!!!??..
  csak ennyi

 388. jáger lászló

  Új orosz molotov koktél
  Könnygáz+ valami V/vegyianyag amit a bunkerharcban vetnek be…
  Hatásossága még nem bizonyított!!!

 389. jáger lászló

  Klasszikus jobb és baloldal MO-on mint ilyen már ne létezik
  Legutóbbi választáson a fdex baloldalii szocialisztikus íigéretekkel,jóléti intézkedésekkel nyert!!
  A baloldal pedig kemény megszorítások bevezetését ígérte az emberek érdekeit háttérbe szorította…..
  Bei9ndult a hazugságkampány!!
  A 2 oldal ideológiája kvázi már összeért,összemosódott ami a vidéki lakosság tisztánlátását megzavarta és mindezt elhitte!!??..
  Csak ennyi

 390. jáger lászló

  Noszty fiú esete Tóth Marival
  Mikszáth Kálmán
  után szabadon
  Újhelyi Pista esete az MSZP-vel…
  Ha vesztettünk azkor legyen más minden a politikában….
  csak ennyi

 391. jáger lászló

  Gyurcsány már távolabbra teint!A 2024s EU választásokra és a MO önkormányzati választásokra..
  Addig is a parlamentben politizál és a vidékre fókuszál ,mert ott dőlnek el a voksok és a képviselői helyek …
  csak ennyi

 392. Welcome! Phenomenally solid bearing inside this article! The little changes produce the best changes. Grateful for sharing!

 393. jáger lászló

  OV ezzel kábítja a fiatalokat
  MO az egyik legjobb hely Európában!!!
  Nem beszélve a többiről….. nos ezt nem teszi hozzá!!
  csak ennyi

 394. jáger lászló

  Micsoda Vajna Timi!!???
  Csak 1 felejthető influenszer!!!??
  Ideje rövidesen lejár +lássátok!!!
  csak ennyi

 395. jáger lászló

  A kormány lassan mondja
  Nem készül +szorításokra!!! Ezt Szarvas Szilveszter is +erősíti!!!???…No én ezt nem hiszem L akár hogy is állítják!!!
  Már engedtessék +!!
  Csak ennyi

 396. jáger lászló

  Az oroszok elzárták a gázt.Lengyelo. és Bulgária felé….
  Apa kezdődik!!!
  csak ennyi

 397. jáger lászló

  Nézőpont felmérése a pártokról
  továbbra is a vicc kategóriájában….
  Fidex, kdnp mérését nem végezték L külön -külön!
  vajon miért nem!!??
  csak kérdezem?

 398. jáger lászló

  A roma nem buta,hanem műveletlen,tájékozatlan
  ezért naiv és könnyen befolyásolható
  csak ennyi

 399. jáger lászló

  Ny-európai országok nem hajlandók rubelben fizetni az orosz gázért és olajért!!
  Mi ennek a merev LNállásnak az oka??
  Politikai vagy gazdasági szempontok játszanak szerepet!!!???
  Nem értem a húzódozást!!!???..
  Ez is pénz az is pénz
  Nem mindegy,hogy $ euró,rubel!!!???
  csak bután kérdezem!!!??..
  ennyi

 400. pg slot เกมยอดนิยม เกมยอดฮิต PG SLOT ค่ายเกมส์ สล็อต น้องใหม่ที่มาแรง ที่พร้อมเปิดให้บริการท่านในต้นปี 63 ที่จะถึงนี้ มาพร้อมกับเกมส์ สล็อต รูปแบบใหม่ ที่น่าตื่นตาตื่นใจ

 401. jáger lászló

  Rétvári Bence és a kiragadott statisztika
  Nem 2000 -2022 között,hanem 2010- 2020között!!!
  Ott már más lenne a leányzó fekvése…..
  Már ami a gyermekszületések számár illeti…
  csak ennyi

 402. jáger lászló

  Ökológiai Kutatóközpont
  A faöltetés akár káros is lehet!!!???
  Hát ez eddig eszembe sem jutott!!!…
  csak ennyi

 403. ดูทีวีออนไลน์ ไป เล่นเกม pg ไปไป PG SLOT เกมที่สามารถเล่นได้ทุกที่ ทุกเวลา เพียงแค่คุณมีมือถือหรือคอมพิวเตอร์และ อินเทรอร์เน็ต แม้ว่าเรากำลังจะจำกินกรรมอื่นอยู่ก็ กดเกมสล็อตไปด้วยได้ ไป เล่นเกม pg ไป PG SLOT เกมที่สามารถเล่นได้ทุกที่ ทุกเวลา เพียงแค่คุณมีมือถือหรือคอมพิวเตอร์และ อินเทรอร์เน็ต แม้ว่าเรากำลังจะจำกินกรรมอื่นอยู่ก็ กดเกมสล็อตไปด้วยได้

 404. jáger lászló

  2022 május 1
  Nemcsak a munka ünnepe
  hanem Anyák Napja is!!!
  Boldog Anyák Napját kívánok minden Édesanyának
  Csak ennyi

 405. jáger lászló

  Hadházy kvázi állatorvosi eset
  Maga sem tudja hová ülne be igazán…
  Önjáróvá vált…
  csak ennyi

 406. jáger lászló

  Szijjártó urat kérdezem
  Ki fizeti a $-rubel konvertálási költségeket, árfolyamkülönbség/vétel-eladás okozta költségeket …
  Gondolom az oroszokat itt veszteség nem éri,mert azkor nem vezették volna be ezt a fizetési szisztémát!!:???..
  Csak ennyi

 407. jáger lászló

  Van 1schanda gyanúm,hogy ov tudja,hogy
  ápr.30-tól miért nem államtitkár már a miniszterhelyettes úriember!!!???…
  csak ennyi

 408. jáger lászló

  Toroczkay és a 3.út…
  A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve…
  No majd +látjuk milyen lesz ez a furcsa utcácska…
  csak ennyi

 409. jáger lászló

  Minden Jakabnak
  Boldog névnapot kívánok!
  csak ennyi

 410. jáger lászló

  OV Esztergomban ünnepli meg az EU-hoz csatlakozás 18.évfordulóját
  Hát ez nem semmi!!!
  csak ennyi

 411. jáger lászló

  Vége az árstopnak Szlovéniában!!!
  Jelentős mértékben emelkedik az üzemanyagok és az áram ára hétfőtől!!!
  Rövidesen ez vár MO-ra is meglássátok!!!
  csak ennyi

 412. jáger lászló

  Szerinted miért veszítette La választásokat az LNZk vidéken!!!???
  Nekem +van az elméletem,de nem árulom L!!
  Gondolkozz Te is!!!
  csak ennyi

 413. jáger lászló

  Joe Biden bácsi a héten Romániába és Szlovákiába kirándul a kedves feleségével….
  jó utat és élményekben gazdag látogatást kívánunk az USA elnökének..
  csak ennyi.

 414. jáger lászló

  Hadházy ma messzire elkerüli a parlamentet….Ki nem állhatja az eskü letételét Orbánnal, Zsigmond napján!!!
  Hát ez sokak számára érthetetlen iínnyáskodás!!!..
  csak ennyi

 415. jáger lászló

  MZP nem adja fel,tovább harcol.mind a jobboldali/orbán,mind a baloldail/gyurcsány LN!!!
  Tovább építi a jobbközép pártját a fidex romjain és ezért tovább dolgozik a nemlétező pártprogramján!
  Mindenkit befogad aki ezzel 1-et ért!!Várja őket a vidéki H.vásárhelyen.hogy építsék 1-ütt a jövő MO-ját…csak ennyi

 416. jáger lászló

  Hosszú Katinka 33 éves!
  Gratulálok
  Már csak 1-2 VB érem hiányzik a boldogsághoz!!???
  csak ennyi

 417. jáger lászló

  2022 EP választások
  A szuverenisták kontra föderalisták harca
  Másként
  a nacionalisták és az internacionalisták harca várható!!
  Nem hiszem,hogy tévednék…
  csak ennyi

 418. jáger lászló

  bocsánat
  2024 évi EP választások…

 419. jáger lászló

  Kövér házmester máris feladata magaslatán!!??
  Kénye -kedve szerint dönt a parlamenti tisztségekről!!!Ahogy úri kedve diktálja…
  Persze a magyar nép/fidex érdeke szerint!!!???..
  csak ennyi

 420. jáger lászló

  Az idén is belföldi nyaralást tervezek,természetesen itthon!!!
  Habár megengedhetném magamnak a külföldi kiruccanást is, de nincs kedvem az utazáshoz!!
  Csak ennyi…

 421. jáger lászló

  Rövidesen kezdődik a töri érettségi…
  Hajrá fiúk,hajrá lányok
  Mindent bele a jobb jegyért
  csak ennyi

 422. jáger lászló

  Sz Liliána ismét kinyitotta a száját amit 1s újságírók készpénzek vesznek
  tisztára hülyék…
  csak ennyi

 423. jáger lászló

  A német politikusokkal.ipari lobbival LNtétben én nem támogatom az orosz olaj embargót!!Határozottan LNE vagyok.mert ez az emberek érdeke LN van!!
  Csak ennyi

 424. jáger lászló

  Rettentően kíváncsi vagyok,hogy a dobbantós Körömi,most melyik párt felé veszi az irányt
  melyik pártot fogja boldogítani!!!???
  Van ahol még várják???
  Csak kérdezem szerényen?
  csak ennyi

 425. jáger lászló

  Micsoda hír!!!
  A lengyel külügyminiszter szerint
  Ott fog együttműködni a V4 ahol konszenzus várható!!!???
  Hogy oda ne rohanjak….csak ennyi

 426. jáger lászló

  M Ricsi már Luci Ferivel veri a blattot…
  csak ennyi

 427. jáger lászló

  Rendkívüli hír
  41 éves korában
  meghalt Berki Krisztián a volt foci kapus…..
  csak ennyi

 428. jáger lászló

  Nem kell az olajembargót misztifikálni!!!
  A rezsicsökkentés megszűnése után rögtön beáll a 6700 forintos benzíinár
  Ezt még ti is megérhetitek abban biztos vagyok
  A rezsicsökkentés sem tart ugyanis örökké!!!
  csak ennyi

 429. jáger lászló

  Ukrajnai háború győztese
  Oroszország? Ukrajna?
  Amerika?
  Háború hősei??
  Ilyenek nincsenek csak vesztesei!!
  Az az 50 ezer ukrán,orosz halott akik fölöslegesen áldozták az életüket a politika átszóterén..! !Nyertesek a fegyverek gyártói és szállítói….
  csak ennyi

 430. jáger lászló

  Nyilatkozik itt már mindenki a jobbikos erőszakról,csak majdnem áldozat hallgat mint a sír!!???..
  érted te ezt,mert én nem!!
  Csak ennyi

 431. jáger lászló

  A nézőpont ismételten Lvégezte a baloldali politikusok részrehajló népszerűségi vizsgálatát.
  Eredmény a szokásosan elfogult eredményt hozta….
  Et a vizsgálatota jobboldali politikusoknál természetesen nem végzik L politikai szempontok miatt!!!
  Ilxyen 1XŰ!!!
  Csak ennyi

 432. ผู้เล่นทุก ๆ ท่าน ที่เข้ามาเล่น เกมสล็อตออนไลน์ เว็บ BETFLIX เครดิตฟรี 100 และเข้าใช้บริการ Pragmatic Play ส่วนใหญ่ มักเล่นเกมเพื่อ หาผลกำไรเพียงอย่างเดียว และ เล่นเพื่อคลายเครียด หรือ หารายได้ เสริมเล็ก ๆ น้อย ๆ ด้วยความที่ เกมทดลองเล่น SLOT PP สล็อตมีผู้เข้าเล่นจำนวนมาก BETFLIX เครดิตฟรี 100

 433. jáger lászló

  11 helye választanak ma MO-on
  Estére +látjuk az eredményeket,hogy ki nyert ma!..
  csak ennyi

 434. jáger lászló

  Nem baloldali mítosz
  46 ezer felett az eddig *vírusban elhunytak száma MO-on Ezen nincs mit szépíteni…csak ennyi

 435. jáger lászló

  1 szirénázó mentőautó karambolozott 1 személautóval az autó vezetője elhunyt,az autóban utazó 3személy súlyos balesetet szenvedett
  A mentők 4 tagú személyzete könnyű sérüléssel megúszta…
  csak ennyi

 436. jáger lászló

  kövér doki szerint a mai parlament 1 bolhacirkusz ahol ő a porondmester…ő irányítja a fidexes fellépők
  mutatványát mindenki örömére….
  Minden bele doki…
  csak ennyi

 437. jáger lászló

  Harkov mellett Odessza is az orosz célkeresztbe került!!
  Sajnos még ott lesz 1 ideig….
  MIR MIRU még nem jött L!!
  csak ennyi

 438. jáger lászló

  Újabb 170 főt evakuáltak Mariupolből…
  Remélhetőleg ők már nyugodtabb napok elé nézhetnek holnaptól???
  csak ennyi

 439. jáger lászló

  Krásznaja Ploságy ismét +telt!!
  A Győzelem Napját ünneplik…
  csak ennyi

 440. jáger lászló

  Most légy tökös OV
  Ma veled fog tárgyalni este Ursula von der Leyen
  Remélem sikerül + győzni olaj és gázügyben
  Tessék felkötni a gatyát!!!…
  csak ennyi

 441. jáger lászló

  Véget ért Orbán Viktor és Ursula von der Leyen vacsorával 1be kötött tárgyalása a Karmelita kolostorba……
  Az eredmény nem ismert!!
  UvdL már L is utazott Budapestről….
  csak ennyi

 442. jáger lászló

  Macron és Scholz Berlinben +állapították,hogy Putyin Moszkvában elmondott Győzelem napi beszédének nagy eredménye,hogy nem mélyítette tovább a konfliktust
  Hát már ennek is lehet örülni manapság!!!??..
  csak ennyi

 443. jáger lászló

  A bauxit beton szilárdságú alaptörvény 10.módosítását tárgyalja ma a parlament…..Máris be lehet nyújtani a 11.-et….
  csak ennyi

 444. jáger lászló

  Kibővül a NATO méltóan híréhez
  ÉSZAK Atlanti Védelmi Szövetség
  Tagja lesz Svédország és Finnország is!!
  Na és mit lép erre Oroszország az még titok!!!
  Gondolom erre a lépésre válaszolni fog méltó módon…
  csak ennyi

 445. jáger lászló

  Orosz-ukrán háború
  Elhúzódása 1értelműen az USA érdeke
  Több 10 milliárd $s fegyveres támogatásban részesíti az ukrán felet
  Vesztesek ebben a háborúban Ukrajna
  Oroszország
  Európa és elsősorban a harcoló felek az ott élő emberek!!
  csak ennyi

 446. Stoltenberg szerint az oroszok teljesíthetetlen követelményeket támasztanak az USA és a szerencsétlen NATO irányába…

 447. jáger lászló

  Már a csehek is harcba szálltak Ukrajnában
  Fene a jó dolgukat!!
  Csak meg ne bánják utólag!!??..
  csak ennyi

 448. jáger lászló

  ezentúl már az új KE sokat tehet azért,hogy a pedagógusok,ápolónők fizetése ne legyen röhejes!!??..
  na majd meglátjuk??..
  csak ennyi

 449. jáger lászló

  KSH szerint ők azért mérnek alacsonyabb inflációt mint a GKI
  mert ők objektív adatokkal dolgoznak szemben a GKI-val akik szubjektív adatokkal!!!??
  Hogy oda ne rohanjak ezkora magyarázaton!!!???..
  Ezt még a hülyék sem veszik be!!!
  csak ennyi

 450. jáger lászló

  Kövér kontra Hadházy csata
  kezd már nevetségessé válni
  Hadházy esküdne ,de Kövér ezt akadályozza
  bár ez nem tartozik a házmester jogkörébe
  Ez nincs a munkaköri leírásában fixálva!!! Hasra ütéssel dönt,mint sok más esetben is a bajúszos házmesterünk…

 451. jáger lászló

  Fiume soha nem volt a magyar királyság, MO része ergo MO-nak nem volt saját tengere tengerpartja…
  Az igaz,hogy az 1900s évek elején sok magyar élt Rijekában , sokan üdültek itt és sok magyar cég működött itt!!
  Ezért lélekben magyarnak is tekintettük…
  csak ennyi

 452. jáger lászló

  Fagyosszentek
  Pongrác,SZERVÁC,Bonifác az élő cáfolata mindezeknek…
  csak ennyi

 453. Truly an incredeble article worth my time i learn a lot with this article i will recommded to read this article to my friends also

 454. Get the best online assignment help ireland from experts at affordable prices. qqi assignments provide you the best assignment help from professional assignment writers of Ireland on time and deliver you A+ quality content.

  https://www.qqiassignments.com/

 455. The Online HND Assignment Help Provider has the ability to supply Writing high-quality HND assignments within the deadline. The British Dissertation Help is one of the most demanded after 24-hour assignment help and HND assignment help in the United Kingdom. With help of professional online HND Assignment writers, you can finish the most compelling HND Assignments without any hustle.

 456. jáger lászló

  Szilágyi György még mindig a jobbikba/balikban harcol élettársa becsületéért
  kitartás gyuri!!
  Azt igazság győzni fog meglátod…
  csak ennyi

 457. jáger lászló

  Megnövekedett Pintér és Rogán hatásköre az új Orbán kormányban!!
  Kásler miki bá pedig eltűnt mint Petőfi a ködben…
  Miki bá mondhatni leszerepelt…
  csak ennyi

 458. jáger lászló

  Menczer Tamás belengette
  A Momentum is az SZDSZ sorsára juthat,ha a ffidexen múlna….1NLre ez még nem a fidexen múlik,de dolgoznak rajta…
  csak ennyi

 459. jáger lászló

  Toroczkai fínnyáskodi8k….
  Nem mindenki jöhet a MI Hazánkba!!!??..
  Csak az akit mi is akarjuk.ezért +válogatjuk a személyeket…
  csak ennyi

 460. jáger lászló

  Eurovíziós Dalfesztiválon Ukrajna nyert!
  A politika itt is közbeszólt!!!
  csak ennyi

 461. jáger lászló

  Kálmán Olga a DK frakció szóvivője lett!!!
  Sok sikert kívánok neki a munkájához…
  csak ennyi

 462. jáger lászló

  Újhelyi tanár úr 5 pontból álló házi feladatot adott az Orbán kormánynak
  Várjuk tisztelettel a megoldást!!
  csak ennyi

 463. jáger lászló

  Ma választják meg OV-t ME-nek
  Ettől ,már a jóisten sem ment meg bennünket
  Innen fog nyugdíjba menni ez a pasas???
  csak szerényen kérdezem??
  csak ennyi

 464. jáger lászló

  A magyar innováció 1.csúcsteljesítménye
  Már van olyan legelőnk amely légkondicionálóval,sőt műholdas vevőkészülékkel, van felszerelve. Az itt legelésző állatok nagy örömére….
  Ezáltal teljes komfortot biztosítva a szóbajöhető állatoknak
  Nem kérdeztem meg az állatokat,de biztos vagyok benne,hogy meg vannak elégedve….!!!???
  Várjuk az ínnováció széleskörű kiterjesztését
  bővebb felvilágosításért forduljatok Schanda Tamás úrhoz!!
  csak ennyi

 465. jáger lászló

  Hát ez nem semmi…
  Többek között a
  Várkonyi-Mészáros gerlepár is figyelmesen hallgatta Orbán Viktor ünnepi beszédét a parlamentben. Közben azért l1-2 csók is lezajlott a fiatal szerelmesek között. Ezzel is tudomására adva a jelenlévőknek,hogy tart még a nagy szerelem… Köszönjük szépen ezt a bennfentes információt!!…
  További jó éjszakát mindenkinek
  csak ennyi

 466. jáger lászló

  Sülinek és Magernek 6 havi bánatpénz jár mert megszűnik a beosztásuk.
  Orbán nem tart igényt a munkájukra….
  ez 30-30millió forintot kóstál…
  Azt a kutyafáját…
  csak ennyi

 467. jáger lászló

  Határozottan kijelentem
  nem lépek be MZP megalapítandó jobbközép pártjába
  Mindenki gondolja meg,hogy jobb,vagy baloldalon akar-e politizálni,ha már erre szánja a fejét!!
  csak ennyi

 468. jáger lászló

  Szilágyi György karrierje a jobbikban véget ért amin már élettársa sem segíthet…Kár a gőzért gyuri…
  csak ennyi

 469. jáger lászló

  Szalai-Bobrovniczky..HM
  Eddig mindent a nemzet érdekében csináltam
  Lásd:
  Repülőgépüzlet
  Vasútüzlet
  Casino biznisiz
  Ezután is ezt fogom
  No persze magánzsebre is és ezt ne feledjük!!!???..
  Az üzleti dolgokat pedig megoldjuk valahogy…
  1 tartalékos katonának ez semmi….
  csak ennyi

 470. Visit our website Google. Thank you
  Visit our website [url=https://www.google.com/]Google[/url]. Thank you

 471. jáger lászló

  A V.Anita sex storyja tovább folytatódik,annak LNÉre,hogy a rendőrségi vizsgálat még tart,de már a szaftos részleteken csámcsog a jobboldali média és a közvélemény…Mondhatni politikai üggyé vált ez a piti történet amiről 100%-ban nem tudjuk,hogy igaz,vagy sem …
  V Anita máris média személyiséggé vált!!??..
  csak ennyi

 472. jáger lászló

  Navracsics Tibi majd elintézi
  And máris jöhet az uniós pénz Brüsszelből!!!??..
  csak ennyi

 473. jáger lászló

  Rogán Tóni szeretné.hogy a hozzá tartozó Ország Imázs központot Szentklirályi Alexandra vezetné!!???..
  Kormányszóvivő is ő lenne…
  Hát azkor éljen a Szalai-Szentkirályi-Rrogán örök barátság kormányszinten is!!
  csak ennyi

 474. jáger lászló

  Jó kezekbe került a magyar közoktatás és az egészségügy!!!??..
  na majd megtapasztaljuk saját bőrünkön…..
  Én várakozó állásponton vagyok,habár nem látom a fényt az alagútban!!
  csak ennyi

 475. jáger lászló

  Legfontosabb triumvirátus 1 gyermek életében
  Család,
  Óvoda,
  Iskola
  itt alakul a jelleme és készül fel a felnőttkorra…
  csak ennyi

 476. jáger lászló

  Tovább tart a vita Pintér és a PDSZ között a tanárok,presztízséről,sztrájkjogáról,megbecsüléséről….
  Azkor kinek is van igaza az az igazi kérdés!!!??..
  csak ennyi

 477. jáger lászló

  NK KE véleménye szerint 1ütőképes haderőre van szükség amely megvédi az országot a ránk támadó külföldi haderő LN!!
  Szerényen megjegyzem
  ilyen külföldi haderő szerencsére nincs kilátásban!!!
  csak ennyi

 478. jáger lászló

  Az amcsik felajánlották,hogy örömmel szállítanának fűtőanyagot Paksra….
  Micsoda lehetőség!!!??..
  csak ennyi

 479. jáger lászló

  USA nagy barátja manapság Ukrajna akit felhasználhat faltörő kosként az oroszok meggyengítésére….
  Zelenszkij pedig pincsiként engedelmesen ugrik!!!
  Nem ismeri fel ,hogy ő csupán 1 eszköz!!
  Az ukrán emberek pedig az igazi áldozatok!!
  Lásd Mariupolt!!
  csak ennyi

 480. jáger lászló

  Az LNZk nem készül forró nyárra
  Üdülni sem fog menni…
  Spórolnak az idén….
  Behúzzák fülüket. farkukat!!
  csak ennyi

 481. jáger lászló

  Rémhír volt az 1200 forintos lángos!!
  Alig kerül 800 forintba a Balatonnál a natúr!!
  Micsoda örömhír

 482. jáger lászló

  Az ukránok különleges kapcsolatba lépnek a lengyelekkel..
  a végén még 1esülnk!!!???…Zelenszkij nem bír magával….
  csak ennyi

 483. jáger lászló

  Sajó vize
  Szlovákiában egyes szakaszon a színe, minősége kifogásolható
  MO-om már normális..
  Érdekes nem!!??..
  csak ennyi

 484. Having trouble with an Excessive MBA assignments, don’t worry engage MBA assignment help from Malaysiaassignmenthelp.com and get your MBA Assignments completed by the professionals at affordable rates.

 485. jáger lászló

  VJ IM úgy látja,hogy a magyarok
  támogatják a kormány Európa politikáját
  Juditka megnyugtatlak
  Rosszul látod…
  Különben konkrétan mire gondolsz,mert a magyarok többsége kritikusan szemléli orbán pajtás szivárvány politikáját amit Brüsszelben folytat!
  Ez a politika kimondottan EU LNS míg a magyarok többsége EU párti!!
  Csak ennyi

 486. jáger lászló

  Győzött és
  bennmaradt a Bundesligában a Hertha…
  Hát gratulálok
  csak ennyi

 487. jáger lászló

  Ma megalakul az 5.Orbán kormány!!
  Mit is mondhatok??
  Jóból is megárt a sok!!
  csak ennyi

 488. jáger lászló

  Ma meglesz az gránitszilárdságú alaptörvény 10.módosítása. Gratulálunk a jubileumhoz!!???..
  csak ennyi

 489. amazing blog you post I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made
  Dehradun Escorts Service

 490. Thank you for posting this article.really amazing content
  Escorts in Dehradun

 491. Thanks for sharing us a great information that is actually helpful

  Escorts Service in Dehradun

 492. It help me very much to solve some problems
  Dehradun Escorts

 493. I got lots of information through it.Cool post. It’s actually quite valuable post..
  Surat Escorts

 494. jáger lászló

  8 oldalas levelet kapott Pintér Sándor a MOK-tól pedig csak most nevezték ki!!
  Ebben kérték az egészségügyi anomáliák sürgős +oldására,mert ez nem tűr halasztást
  A helyzet fokozódik….
  csak ennyi

 495. jáger lászló

  Palkovics reméli,hogy az év végére magyar tulajdonba kerül a Ferihegyi reptér
  Úgy legyen!! Laci!!
  csak ennyi

 496. jáger lászló

  Halkan kérdezem
  Kik kapják az orbán fejéből kipattant a rezsi és honvédelmi alapba befolyt összeget???
  A lényeg itt van eltemetve!!Rövidesen megtudhassuk ki is jár majd jól!!??..
  csak ennyi

 497. jáger lászló

  Orbán demokráciája
  Orbánnak vészhelyzet kell a parlament helyett.A parlamenti vitákat mellőzve
  Nincs más hátra mint előre jelszóval…
  csak ennyi

 498. jáger lászló

  Jobbikos majdnem erőszak esete Azért jó firma ez a V.Anita
  Mindenki ki kezd vele a jobbikban
  Nála ez már természetes
  csak én nem,mert nem vagyok a párt tagja…
  Hiszem,ha akarom
  csak ennyi

 499. jáger lászló

  Orosz -ukrán háború utórezgése
  Vészhelyzet bevezetése
  Majd ennek keretében jön az orbán csomag
  Hát van akik megszívják MO-on is a háborút…
  Nem kell azért örülni ,mert te sem fogsz kimaradni ebből az ajándék cunamiból!!???..
  csak ennyi

 500. Such great content.This is authentic. Are you also searching for nursing writing services login? we are the best solution for you. We are best known for delivering the best

 501. I want to always read your blogs. I love them Are you also searching for Nursing capstone Writing Help? we are the best solution for you. We are best known for delivering Nursing capstone writing services to students without having to break the bank

 502. Such great content.This is authentic. Are you also searching for Professional Roles and Values? we are the best solution for you. We are best known for delivering the best

 503. jáger lászló

  V Anita nem tervezi kilépését a jobbikból!!!
  Továbbra is jól érzi magát ebben a politikai közösségben!!???.
  További sikereket kívánok Anitának ami a politikai karrierjét illeti….
  csak ennyi

 504. jáger lászló

  Közlekedési káosz??
  Továbbra is javaslom a páros-páratlan rendszámok alapján való közlekedést!!
  Mindjárt felére csökkenne a forgalom….
  csak ennyi

 505. jáger lászló

  Az ápolók és a rendőrök már készülődhetnek…
  Rövidesen hagyhatják a nem szeretett munkahelyüket
  Lesz ember a pótlásukra???
  Csak szerényen kérdezem??
  ennyi

 506. jáger lászló

  Závecz háborút vizionálva felmérést végzett
  a lakosság 50 %-a harcolna,ha az országot támadás érné..
  Én a másik 50%-hoz tartozom…
  csak ennyi

 507. jáger lászló

  MO az akku gyártás európai központja
  Ezt megtapasztalták már sajnos Gödön is!!!
  csak ennyi

 508. jáger lászló

  Nem mellékesen
  1945-ben a felszabadító szovjet csapatok katonái az oroszok mellett főként ukránok voltak egyebek között!!
  Ezt nem kéne elfelejteni…csak ennyi

 509. jáger lászló

  Ébresztő gyerekek!!
  Éljen a gyermeknap egész nap!!!
  csak ennyi

 510. jáger lászló

  A KE 1 gyermekklinikát látogatott meg a gyermeknapon
  Ennyi,mert ettől több gyermek nem fog születni mostanság…

 511. jáger lászló

  Célkeresztben a Druzsba!!
  Kérdé,hogy meddig jön rajta az olaj??
  Remélem még sokáig!!
  Sokáig tart még a barátság!!!??..
  csak ennyi

 512. jáger lászló

  Berki mazsi máris kiheverte…
  már posztol-…
  Engem nem igazán érdekel—-
  csak ennyi

 513. jáger lászló

  Ledőlt Csokonyavisonta templomtornya….
  A jó Isten sem tudta megmenteni a viharban…
  csak ennyi

 514. jáger lászló

  A Magyarságkutató társaság szakcikke 1 zagyvaság
  Összekeveri a szezont a fazonnal…
  Nem derül ki belőle semmi,sőt tovább fokozza a káoszt !!
  Már azt lehet tudni,hogy 1általán magyarok vagyunk-e ebben a nagy honfoglalási kavarodásban!!!??..
  csak ennyi

 515. jáger lászló

  Már Molnár Gyula is a DK-ban!!-???…..
  Kérdés
  Ki marad ezek után az MSZP-ben!!???..
  Hát változnak az idők változnak az ízlések…..Mi lesz veled MSZP!!!???..
  csak ennyi

 516. jáger lászló

  Orbán Ráhel bababoltja
  mondhatni 1 nonprofit szervezet. Nem célja a profit maximalizálása
  Célja a kicsi babák minél jobb szociális körülményeinek javítása a babák és az anyukák legnagyobb örömére…
  Nemes szándék,de nem mindenki kultiválja és nem látogatja,nem vásárol a boltban Orbán Ráhel nagy sajnálatára….
  csak ennyi

 517. jáger lászló

  Szerényen megjegyzem
  Mirkóczi csak a sajttájékoztató megtartását tiltotta le az önkormányzati helyiségekből amihez joga van!
  Az önkormányzati helyiségek nem erre a célra vannak fenntartva…
  A pontosság kedvéért!!
  csak ennyi

 518. jáger lászló

  Rácz Géza már 150 kg közelében!Ennek ellenére Schobert Norbert tovább pátyolgatja….Ha hiszed,ha nem…
  A cél a 100kg-s vágósúly elérése….
  csak ennyi

 519. jáger lászló

  A vállalkozók 2/3a ellenzi a pesti rakpart lezárását!!
  Lesz kompromisszum!!??..
  erre kíváncsi vagyok!!
  csak ennyi

 520. jáger lászló

  Azkor most tuti majomhimlős a 38 éves magyar férfi,vagy csak gyanú van rá!!??.
  A hatóságok is csak mellébeszélnek….
  Nem mind1!!
  csak ennyi

 521. jáger lászló

  Nem is értem
  Miért nem emelik 3xosára OV fizetését!!!
  Micsoda kicsinyesség!!
  Nem oszt ,nem szoroz ez a pénz,de nem ezen kellene spórolni!!!
  Ugye 1et értesz!!!??…
  csak ennyi

 522. jáger lászló

  Vészhelyzet a nyúlfronton!!??
  Bodrogi Gyula gyógyuló félben
  Már élesíti a puskáját és indul a nyuszik LN !!
  csak ennyi

 523. Great Post! Thank you for visiting here.

 524. jáger lászló

  MO és a történelem
  Nem Trianonról és a régmúltról kellene nosztalgiázni folyton,
  hanem a jelenre és a jövőre kellene koncentrálni
  Az emberi technikai erőforrásokat erre kellene fordítani…A jövő a gyermekeinké elsősorban…
  Mi pedig a jelenben döntsünk helyesen!!
  csak ennyi

 525. jáger lászló

  Kulcsár Edina miközben GwM-ra asszociál
  elárulta,hogy milyen a cigány kolbász…
  Ő már csak tudja…Hát egészségére…
  csak ennyi

 526. jáger lászló

  Csíksomlyón megszűnt az ima és az áhítat
  az emberek most már mehetnek haza ,lelkileg kielégülve…
  Megkapták amire vágytak….Boldogok a lelki szegények,övék a mennyek országa….
  csak ennyi

 527. jáger lászló

  Az 21etlen majomvírussal fertőzött magyar honfitársunk otthon pihizik
  Köszöni jól van…
  A gyógyulás útjánvan
  csak ennyi

 528. jáger lászló

  Apa kezdődik!!
  Micsoda fiam? Hát az orbán féle megszorítások csomagja…
  Nem kell megijedni,mert nem ez az utolsó!!
  Most jön a feketeleves!!
  csak ennyi

 529. jáger lászló

  Pünkösdhétfő A háború nem szünetel Ukrajnában,…
  Az oroszok-ukránok továbbra is barátkoznak,az utolsó csepp vérig…
  csak ennyi

 530. jáger lászló

  Niedermüller Péter fordítva látja a magyarok helyzetét a határon belül és a határon kívül
  Elképzelhető,hogy erősen téved!!
  Ti mit gondoltok??,
  én nem hiszem L amit állít!!
  csak ennyi

 531. jáger lászló

  NK KE a világjáró
  Most Prágába látogat a prágaiak örömére…..
  Örömére!!!???..
  hát nem s olyan biztos…
  csak ennyi

 532. jáger lászló

  A házmester szerint 1 varjú nem károghat a parlamentben!!
  Meg vonta tőle a szót….Nem szereti,ha törvénytelennek nevezik az orbán kormányt .
  Csak dicsérni lehet orrba szájba,mert az megengedett
  Na ennyit a törvényes,demokratikus rendről
  csak ennyi

 533. jáger lászló

  Kész a 2023s költségvetés
  Ha megismered azkor nem fogsz szívből örülni Nem a röhögéstől fogsz fulladozni az tuti…
  csak ennyi

 534. jáger lászló

  Sajó szennyezése
  Most az AS tartalom magasabb az üledékben 1 kicsivel….
  Repül a nehéz kő,k tudja hol áll meg…
  csak ennyi

 535. The Aerocity escort girls will make you reach the heights of ecstasy, and they will make sure that you have the ultimate level of pleasure with them. will be gone. If you are in Aerocity

 536. jáger lászló

  Buszban felejtett kislány esete
  Na és hol voltak a szülei,hogy ne vették észre!!!???
  Csak szerényen kérdezem??
  Nekem itt valami bűzlik!!!
  csak ennyi

 537. jáger lászló

  Navracsics borúlátó,ezért kiadta a jelszót!!
  Világ konzervatívjai 1süljetek!!De legalább a magyar konzervatív jobboldal!!
  csak ennyi

 538. This is quite a .good blog. Keep sharing. I love them Are you also searching for Nursing Writing site? we are the best solution for you. We are best known for delivering nursing writing services to students without having to break the bank.

 539. This is quite a good blog.Are you also searching for BSN Writing Services. we are the best solution for you. We are best known for delivering nursing writing services to students without having to break the bank.

 540. jáger lászló

  Szabó Timi esete a pedofíliával!!??
  Mentelmi joga bánta!!??..Hát ennek még nincs vége
  azt hiszem!!??..
  csak ennyi

 541. jáger lászló

  Hernádi és a benzinár stop…
  na majd meglátjuk meddig él a 2s ár!!!
  Ez már az Uniónak is szemet szúrt!!
  csak ennyi

 542. jáger lászló

  NK KE megigérte
  Ha 100 jó törvényt kap mindegyiket gondolkodás nélkül alá fogja írni…!!
  Nekem nincsenek kétségeim
  A golyóstoll biztosan rendelkezésre fog állni…
  csak ennyi

 543. jáger lászló

  A Ryanair máris áthárította az utasokra orbán különadóját…
  Hát ilyen 1XŰ ez kérem szépen…
  Lehet szidni a Ryanairt ezután!!!!
  csak ennyi

 544. jáger lászló

  Duplájára emelkedett Mo-on a majomhimlővel fertőzöttek száma…
  már ketten vannak,de sikeresen gyógyulnak
  Nincsenek életveszélyben…
  csak ennyi

 545. jáger lászló

  Orbán megvédte a rezsicsökkentést
  1része továbbra is marad,de másként…
  100 ezer kkv- s is örülhet…
  A továbbiakat pedig majd meglátjuk…
  csak ennyi

 546. jáger lászló

  Nógrádi György szerint
  Putyin mentette meg Ukrajnát a gazdasági összeomlástól!!??..
  Hát ez is 1 érdekes teória amit már senki nem tud bizonyítani….

 547. jáger lászló

  Pofátlanul drágul a benzin Amerikában!!
  Lassan már 500 forintba kerül 1 liter!!??..
  istenem hová jutottunk!!??..
  csak ennyi

 548. jáger lászló

  Hatalmas sikerű koncert
  et adott a Groupama Arénában jún 7.-én az Iron Maiden együttes
  Köszönet mindenért..
  csak ennyi

 549. jáger lászló

  Pityingernek elgurult a gyógyszere
  Dopeman esete godfather-el…
  Ez a fazon így született,vagy most hülyült meg….????Tipikus influenszer a figura….
  csak ennyi

 550. jáger lászló

  Tele van a tököm a folyamatos nyugdíjemelésről szóló hírekkel…
  Már 1000x hallom , a vízcsapból is ez folyik…
  Fölösleges reklámozni,mert már mindenki tudja.,még a óvodások is…
  csak ennyi

 551. jáger lászló

  Deutsch Tomi megmakacsolta magát
  Nem enged a benzin árstopból!!
  Na majd meglátjuk ki fog végül engedni!!!???
  Nekem nincsenek kétségeim….
  csak ennyi

 552. jáger lászló

  A hálapénz megszűnik..
  Amikor a pina dalol-…
  csak ennyi

 553. jáger lászló

  A FICSAK elnöke rendkívül elégedett orbán család politikájával.
  No persze a családi pótlék évek óta nem emeléséről,Lértéktelenítéséről 1 hangos szót sem ejtett!!
  A családi kölcsönfelvételeket maximálisan dicsérte,
  Nem szólt az eladósodás mértékének rendkívüli megnövekedéséről…..
  Csak ennyi

 554. jáger lászló

  Gyurcsány axióma
  gyenge forint= gyenge kormány=gyatra kormányfő
  Na azért erre a tételre nem kell mérget venni,mert nem bizonyított
  ezt az alapigazságot a fdexesek kétkedéssel fogadják,egyenesen vitatják….
  csak ennyi

 555. jáger lászló

  Foci
  Ma lesz az angol-magyar
  Eredmény 3 esélyes!!!
  Bár az angolok az esélyesebbek…
  csak ennyi

 556. jáger lászló

  A extra hadi adó felhasználásánál teljes a bizonytalanság!!
  840 milliárd forintról van szó uraim!!
  Senki nem tudja mire fogják felhasználni..Hogy lesz ebből inflációellenes családbarát hasznosulás!!
  Porhintés az egész!!
  Feladat a költségvetési lyukak betömése….
  csak ennyi

 557. jáger lászló

  fidex úgy teremtett 1 millió munkahelyet 2010-től,hogy a feketén foglalkoztatottakat átterelte a legális szférába…
  Ennyit a 3,7millióróll 4,7milliórara történő foglakoztatáshoz…
  Statisztika az egész!!
  Churchill mondta
  Annak a statisztikának hiszek amelyet én hamisítottam…
  csak ennyi

 558. jáger lászló

  A magyarok a meccsen ,majd a végén ismét térdre kényszerítették az angolokat!!! Hát ez nem volt akármi!!
  Szép volt fiúk!!
  csak ennyi

 559. jáger lászló

  Maradnak a civilek az AZOT üzemi bunkereikben Szeverodonyeckben..
  Tisztára Mariupol2!!!
  eredmény is ugyanaz lesz!! Nem várok más megoldást!!!
  csak ennyi

 560. jáger lászló

  Rezsibiztos sziszi keményen megfenyegette azokat akik az extraprofitadót nem nyelik le és áthárítanák a tisztelt lakosságra…
  Ezt a kormány nem tűrheti!!!
  csak ennyi

 561. jáger lászló

  A 3 nyugati vitéz/testőr már Kijevben tárgyal és védi a békét!!!???..
  csak ennyi

 562. jáger lászló

  Már az amerikaiak is őrültségnek tartják a Brüsszel által az oroszok ellen hozott gazdasági szankciókat!!
  Szerintük több kárt okoznak,mint amennyi hasznot hoznak!!
  Hát van benne valami!!
  csak ennyi

 563. jáger lászló

  A végén még megérem,hogy a szentiistváni/Mezőkövesd
  reptér NATO légibázis lesz,miután Orbán engedélyezte a NATO csapatok Kelet MO-ra történő telepítését!!!…Mit meg nem él az ember!!!???..
  csak ennyi

 564. jáger lászló

  Érdeklődve kérdezem
  Mi van most a rengeteg lélegeztető gépekkel,valamint a hatalmas Covid ellenes vakcina készlettel
  Szíjjártó most biztosan csuklik!!!???…
  csak ennyi

 565. jáger lászló

  100 ezer mikrovállalkozásnál megmarad a rezsicsökkentés…
  köszönik szépen jól vannak
  csak ennyi

 566. jáger lászló

  Továbbra is zavartalan a földgázszolgáltatás MO felé-…
  reméljük még sokáig!!??..
  csak ennyi

 567. jáger lászló

  Érdekes
  Ez a szuverenitás elvét valló Orbán kormány kompromisszumokra kényszerül hogy megkapja az EU-s pénzeket!!!???..
  Okos enged ,szamár szenved elv alapján
  csak ennyi

 568. jáger lászló

  6 helyen polgármestert fognak választani vasárnap
  Független jelöltek győzelme várható,de a helyiek döntenek…
  csak ennyi

 569. jáger lászló

  Ruzsa Magdikának!!
  Ha 1xrre sír mind a 3 gyerkőc nem kell megijedni
  Ott a hinta tegye őket bele és hintáztassa
  Rövidesen abbahagyják majd a sírást meg tetszik tapasztalni!!
  csak ennyi

 570. jáger lászló

  Bakondi jelenti
  Folyamatosan nyomás alatt van a déli határ
  A kerítéseink továbbra is LNállnak a nyomásnak
  Törökországban pedig gyülekeznek a migránsok,hogy elindulhassanak Máskülönben a búzának biztosítani kell a szabad utat,hogy eljussanak az éhezőkhez…
  Röviden ebbyi

 571. jáger lászló

  Bayer Zso9ltit korlátozta a Facebook
  Nem volt szerencséje mert kiszúrták a szépírót!! Hátillyen is van zsoltikám
  Eszem a zúzádat!!
  csak ennyi

 572. jáger lászló

  6 településén ma választ a nép!!!
  Remélhetőleg jól döntenek és nem bánják meg!!
  csak ennyi

 573. jáger lászló

  Minden édesapának szép napot kívánok és szerető családot apák napja alkalmából…
  csak ennyi

 574. jáger lászló

  Ukrajnában az orosz nyelvet,orosz irodalmat,orosz zenét is betiltják!!!???…
  Ezek normálisak!!???..
  Kérdezem nem szerényen???!!!
  Mi lesz a következő lépés ebben a fene nagy soviniszta,nacionalista ukrán őrületben!!???..
  And még ők akarnak az EU-ba integrálódni???….
  Hát majd meglátjuk-….
  csak ennyi

 575. PG SLOT เกมสล็อตออนไลน์ https://pgslot-games.co/
  ที่ได้รับความนิยม อันดับ 1# ในปี 2021 pgslot เว็บตรง ที่ดีที่สุด เกมสล็อต รูปแบบใหม่ ถูกพัฒนามาให้ SLOT เล่นบนมือถือ เปิดโอกาส ให้กับทุกคน ที่สนใจเล่น พีจีสล็อต ได้เริ่มต้นการเล่น สล็อตทุนน้อย โดย สล็อต pg ฝากถอน 1 บาท ก็สามารถ เล่นสล็อต ได้ PG SLOT มาพร้อม โบนัสสมาชิกใหม่ 100% เพียง สมัคร สล็อต ฝาก100รับ200 ทันที รับประกัน pgสล็อต แตกง่าย กับ เว็บตรงสล็อตpg ที่มีการเงินมั่นคง ปลอดภัย ด้วยระบบ pg slot ฝากถอนออโต้ ที่ทำรายการได้อย่าง รวดเร็ว ภายใน 3วินาที ปลอดถัย 100%

 576. PGSLOT สล็อตออนไลน์ ที่มาแรงที่สุด https://pgslot-games.com/ แห่งปี pgสล็อต เว็บตรง ไม่ผ่านเอเย่น เล่นง่าย ได้เงินจริง โปรโมชั่น pgslot เครดิตฟรี แจกเยอะ แจกจริง สล็อตpg มีเกมมากมายให้เลือกเล่น พร้อม รับโบนัส 100% เปิดให้บริการ เกมสล็อต รูปแบบใหม่ ที่มีความสวยงาม ทันสมัย เหมาะกับยุคสมัยมากขึ้น ในการ เล่นสล็อต สามารถเล่นได้ ทุกเวลา สามารถ ทดลองเล่นสล็อตpg ใหม่ ฝาก-ถอน อัตโนมัติ สะดวก ไม่ต้องเสียเวลา เป็นเศรษฐีใหม่ สล็อต ได้ตลอดเวลา ใช้ทุนน้อย เพียง 1 บาท ก็สามารถเล่นได้

 577. Mega Game เกมสล็อตออนไลน์ https://megagame.vegas/ เว็บใหม่ล่าสุด 2021 เว็บสล็อตอันดับ1# สมัครรับเครดิตฟรี 100% เป็นเว็บที่รวมเอา megagame slot auto ยอดนิยม เกมสล็อต ที่ดีที่สุด ในปี 2021 มารวมไว้ในเว็บเดียว กว่าหลายร้อยเกมส์ สล็อต(slot) เล่นผ่าน เว็บตรง Megagame เว็บใหญ่ ฝาก-ถอน ออโต้ที่รวดเร็วมากที่สุด สมัครสมาชิก เล่นสล็อตฟรี ไม่มีค่าบริการ สล็อตเมก้า ค่ายใหม่มาแรง ระบบฝาก-ถอนรวดเร็วที่สุด MEGA SLOT ใช้งานได้ทั้ง บนมือถือ และ คอมพิวเตอร์ ทุกชนิด ไม่ต้องโหลดโปรแกรมให้ หนักเครื่อง เพียง สมัครสมาชิกใหม่ ก็รับ สล็อตเครดิตฟรี ได้แล้ว ทุนน้อยก็เล่นได้ ใช้เงินเพียง 1 บาท ก็สมัครรับยุสเซอได้ 1ยุสเซอ สามารถเล่นได้กว่า 14 เกมส์

 578. jáger lászló

  Szi Li 1re csak fejlődik
  ezt már ő is észrevette,,,
  Miből lesz a cserebogár….
  teljesen megváltozott??
  csak ennyi

 579. jáger lászló

  Tovább tart az idétlenkedés a kormány és a Rynair között!!
  A kormány attól tart,gy ez precedenst teremthet az extraprofitadó semlegesítésére….csak ennyi

 580. jáger lászló

  Volodimir Vktorral csevegett telefonon…
  Viktor megígérte,hogy támogatja Ukrajna EU tagságát.
  Volodimir pedig megköszönte Viktorunknak/MO-nak Ukrajna részére nyújtott segítséget……..
  A 2 puszi pajtás megértette 1mást,majdnem 1más nyakába borultak…
  csak ennyi

 581. jáger lászló

  A felcsúti doktor zavaros gondolatai ismét a múltba révedeznek Legszívesebben királyságot hozna létre MO-on vármegyékkel .főispánokkal
  Máskülönben ő mármost is király a maga szemétdombján/fidexben. Nem is tudom mit akar még többet!!??,..
  Na majd meglássuk a vak is azt mondta…..
  csak ennyi

 582. jáger lászló

  Elefánt alias Molnár György augusztusban akár 4 2láb is de színpadra áll!!!
  Hát erre én mérget nem innék….
  Maradjunk ennyiben…
  csak ennyi

 583. jáger lászló

  NK főparancsnok nagyon meg van elégedve a magyar honvédséggel!!
  Nagyon fegyelmezettek és tisztelettudóak a magyar katonák…
  Ergo jó kezekben van a béke védelme….
  A miskolci katona azonban ennek ellenkezőjét bizonyította…
  csak ennyi

 584. jáger lászló

  pökh4endiségh
  Scholz elképzelhetetlennek tartja a partneri viszonyt Putyinnal!!!
  Bezzeg a gáz kellene igaz Olaf pajtás!!!
  Vissza kellene venni az agarakkal ,mert a télen még megfáztok!!!??..
  csak ennyi

 585. jáger lászló

  Cigányvér
  Tiszadadán megjelent a fojtogatós asszonyság!
  Tragédia lett a vége,de a férj megmenekült!!!…

 586. jáger lászló

  SzBK mint békeharcos!!?
  A békéhez erő kell!!
  Elég antagonisztikus,mondhatnám cinikus vélemény
  Fegyverrel a békéért!!!???..
  csak ennyi

 587. jáger lászló

  Ukrán helyzet
  Kör közepén állok,
  Így könnyen eltaláltok
  Így könnyen eltaláltok,rosszak!
  Edda Múvek
  Csak ennyi

 588. They also come from north India and north east where we offer pick and choose facilities. Our therapists are all young, some from colleges and universities. We use only the best olive oils.

 589. jáger lászló

  Szlovákiában még 450 ezren vallották magukat magyarnak…Ez a szám azonban folyamatosan csökken,ami nem 1pozitív tendencia…10 év múlva mennyi magyar lesz azt nem lehet megjósolni……
  csak ennyi

 590. jáger lászló

  Nem vagyok homofób,de a majomhímlős pasasokkal nem szimpatizálok….
  Mondhatni gyanakvással gondolok rájuk,mert lehet,hogy maguk is tehetnek a fertőzésről!!???..
  nem biztos,de lehet…
  csak ennyi

 591. jáger lászló

  Havas 73 éves lett,de továbbra is össze vissza beszél…Nem hazudtolja meg önmagát!!
  Most azon fanyalog,hogy élete nagy tévedése volt,hogy TV-s lett!!???
  Inkább író lett volna és fogatókönyv író!!??
  Azkor most Hollywood híressége lenne!!!??..
  de ki hiszi ezt L a tanár úrnak!!!???..
  Én biztosan nem!!!
  csak ennyi

 592. jáger lászló

  Távozik az örökös ÁSZ elnök….
  Most légy okos Domokos!!!??..
  csak ennyi

 593. jáger lászló

  Mazsi a nemzet özvegye talpig gyászban,zokogva bár,de
  megüzente elhagyja az országot,hogy felejtsen!!!???..
  Reméljük mindent elfelejt…..
  csak ennyi

 594. jáger lászló

  Jelenleg nem takarékoskodnak se a vízzel,se az árammal se a gázzal se a benzinnel
  De lesznek itt még piaci árak is és akkor jön a megdöbbenés az embereknél és a politikusoknál!!!??..
  Nem tudom ki fog jobban meglepődni,mert a németh sizzsi még most is a rezsivédelem mellett teszi le a voksát
  Ezzel is a kormány népszerűséget védené hamisan!!??Ezt az áll rezsivédelmet illene már folyamatosan felszámolni,mert rettenetesen fog fájni,ha 1xerre zúdul a családokra ennek megszűnése…
  csak ennyi

 595. jáger lászló

  A házmester szigorú volt!!
  Igazolatlan hiányzás miatt pénzbüntetésre ítélt több DK-s képviselőt!! Rendnek kell lenni ebben a kuplerájban a jövőben!!!! Én majd gondoskodom róla alattvalóim…..
  csak ennyi

 596. jáger lászló

  Nem tisztázott
  Minek is kell nevezni,szólítani az új titulussal bírókat
  tekintetes ,méltóságos,nagyméltóságú úr,úrnő???…
  Köszönés
  Alázatos szolgája,engedelmével, kérem alásan….
  csak ennyi

 597. เมก้าเกม นำไปเล่นเกมได้ทุกๆ เกมในเวลานี้ทางค่ายของเรานั้นจะมาจัดโปรโมชั่นแสนพิเศษให้กับผู้ที่เข้ามาเล่นทุกท่าน mega game เครดิตฟรี เพียงเท่านี้

 598. Everything is very open with a really clear explanation of the challenges. It was definitely informative. Your site is useful. Thank you for sharing. Feel free to visit my website

 599. jáger lászló

  Lezajlottak az időszaki választások 58 körzetben fidex fölénnyel.
  Üröm az örömben,hogy a részvétel arány cirka 20%b volt
  ergo teljes érdektelenség!!!!
  csak ennyi

 600. jáger lászló

  Nincs gáz
  Meg kell nyitni a németeknek az
  Északi Áram2 gázvezetéket és
  máris lesz gáz
  Ilyen 1XŰ a megoldás….
  Fölösleges panaszkodni!!!!
  csak ennyi

 601. jáger lászló

  Üzenet az LBZknek
  A remény hal +utóljára…
  100 szónak is 1 a vége
  Szerintem ennyi is elég

 602. jáger lászló

  Mi várható?
  A rezsicsökkenés +szűnése a jövőben kegyetlen áremelkedéssel fog járni,amire a lakosság nincs felkészülve!!
  Ezért is halasztja a fidex ennek kivezetését ,mert ez akár társadalmi földrengéssel is járhat!!?K??
  Nem tudom ,hogy fogja ezt a gorbán +oldani!!!???..
  hát várjuk ki!!!
  nincs más hátra mint előre!!!??..
  csak ennyi

 603. jáger lászló

  Apropó
  apróság
  néhány bolti morzsa
  1kg cukor 300 ft
  1/2kg kenyér 370-400 ft
  1l 2,8%s ESL tartós tej 350 ft
  2,5l Soma Cola 195 ft
  80gr cukorka 260 ft
  200gr nápolyi 370 ft
  1db zsömle 45 ft
  1cs Borsodi sósrúd 150 ft
  70gr burgonya chips 100-350 ft
  1cs kávé 750 ft
  1db nyalóka 150 ft
  csak ennyi

 604. jáger lászló

  Mit szarakodnak???
  Belépnek a NATO-ba a svédek és a finnek,vagy maradnak semlegesek!!!??Addig totojáznak míg kimaradnak!!!…
  Szerintem ez lenne a jó +oldás!!!
  csak ennyi

 605. jáger lászló

  A törökök már nem gáncsolják az északiak felvételét!!!
  Micsoda pálfordulás!!!???..
  csak ennyi

 606. เพื่อประหยัดระยะเวลาให้กับสมาชิกทุกท่านที่เข้ามาใช้บริการ pg slot ทดลองเล่น ไม่ให้สะดุดระหว่างการเล่น PG SLOT PG

 607. jáger lászló

  Berki Renátai levelét megírta,
  Szerelmes könnyével azt is telesírta Na és Balin milyen a z élet 1 víg özvegynek!!???..
  csak érdeklődöm…
  ennyi

 608. The World Health Organization has called for state run relationship to stop tobacco lifting to get youngsters far from taking up smoking.The Hater Joey Ally Red Blazer

 609. jáger lászló

  Gyermekszülés
  Vajna Timi lassan 40 éves,de nem sieti L a dolgot!
  Múlik az idő Timikém,ha nem sietsz még lekésed az eseményt!!!???..
  csak ennyi

 610. jáger lászló

  Toborzó
  A szép fényes katonának
  Gyöngy ,arany élete/műdal/
  A Magyar Honvédség teljes gőzzel toboroz….
  Sajnálom
  Engem nem érdekel….
  Különben sem szívem csücske a katonaság…
  csak ennyi

 611. jáger lászló

  Ízlések és pofonok
  Rubint Réka műmellei….
  Megmondom őszintén nekem sem tetszenek…
  Fölösleges 2lufi a bordái fölött!!
  csak ennyi

 612. jáger lászló

  Extraprofitból több mint 800 milliárdos hadiadó!!
  Lassan kiderül,hogy miért van rá szükség…..
  Orbán elmondta ,hogy a 2024s honvédelmi fejlesztéseket előre hozzák 2023-ra ami cirka 400 milliárdos szárazföldi és300 milliárdos légvédelmi +kiadást jelent!!
  Ez páncélozott járművek,lokátorok ,légelhárító rendszerek beszerzését jelenti…
  Így a kormány máris teljesíti a NATO elvárást
  Az elvárás a GDP 2%át meghaladó hadi kiadás
  Továbbá új határvadász egység létrehozása annak finanszírozása Nem beszélve a haderő logisztikai fejlesztéseiről…
  Ennyit a béke védelme érdekében ,mert a békét nem adják ingyen!!
  Ugye értitek mindezt Tisztelt Uraim!!!??….
  csak röviden ennyi

 613. jáger lászló

  Nagy Márton pénzügyi,gazdasági és politikai világválsággal riogat!!
  Bár ne legyen neked igazad azt kívánom Marci
  Üljünk le és gondolkodjunk 1 kicsit.hátha megtaláljuk a megoldást!!???..
  csak ennyi

 614. jáger lászló

  Júl.1 Semmelweis nap az EU dolgozók ünnepe.
  Meg is kapták az ápolók ami jár nekik.No nem forintban, se nem yenben,hanem pontosabban ilyenben
  Mondjam,vagy mutassam!!!??..
  csak ennyi

 615. jáger lászló

  Mészáros a Testőr kft megvételével új irányba kacsingat???
  Lehet,hogy szerepet vállal a létrejövő határvadászatban!!!???..
  Kiszélesítve a biztonsági cég profilját….
  nem lennék meglepve….
  csak ennyi

 616. jáger lászló

  Tovább folyik a harc a békéért Liszicsanszkban
  Kérdezem
  +éri az áldozatot???
  csak ennyi

 617. jáger lászló

  Az ország közel 30 településén az emberek méla unalommal járulnak az urnákhoz.
  Nem látszódik a politikai elkötelezettség,elhivatottság az arcokon…csak ennyi

 618. jáger lászló

  Az orosz katonai erők most már Donyeck megyére koncentrálhatnak.
  No és persze délre, Odesszára és Mikolajivre…
  Forró nyár várható az biztos…
  csak ennyi

 619. jáger lászló

  Brrrr
  Holnap érkezik a hidegfront!!!!
  Csak meg ne fagyjunk!!!??
  Reménykedem!!!???…
  csak ennyi

 620. jáger lászló

  Ungár Péter LMP elnök!!???..
  Na majd meglátjuk,vagy csak vágyálom maradt!!???..
  csak ennyi