Így fegyelmezte meg Magyarországot a haladó Nyugat (exkluzív felvételek) – 1. rész

A héten elfogadott Sargentini-jelentés csak a jéghegy csúcsa. Húzódik már egy ideje ez a feszültség a magyar kormány és az európai vezetés között, amelyben mindkét fél önmaga lényegét adja. A magyar kormány mindenekelőtt az ország szuverenitását őrzi, míg a német dominanciájú uniós hatalom összeurópai értékeket és érdekeket próbál érvényesíteni, összetéveszthetetlenül németes modorban. Pedig már megváltoztak. Exkluzív felvételeken mutatjuk be közelről azokat a nyugati európai értékeket, amelyeket a magyar kormány makacsul elutasít, továbbá a Sargentini-jelentés előkészítését.

Egy nyitott, sokszínű, toleráns országban a vezető politikusok nem kényszerülnek kordonok mögé húzódni, hanem bátran és jókedvűen vesznek részt az akadálymentesített parádén, és vegyülnek a vonulókkal. Tanulhatnánk a nyugati haladóktól!

A Vezér zöld része látnoki sugallatra leállítja a hiroshimai erőműrobbanás után hirtelen cunamiveszélyessé vált vízienergia-termelést, hogy a helyét a zölden tüzelő barna- és feketeszénerőművek vegyék át.

Németország toleráns, sokszínű kultúrája bevándorlók millióit vonzza minden egyes háborús évben, akik saját kultúrájukkal gazdagítják, színesítik az első vonal legjobbjait.

Soros György és Jean-Claude Juncker tárgyalnak az Európai Bizottság épületében. Az agg filantróp a nyitott, befogadó, boldog társadalom ellen uszító, folyton ellenségképet gyártó haladásellenes erőkkel szembeni határozottabb kommunikációra buzdítja a Bizottság elnökét.

Az EU vezetői vegán vacsoraasztal mellett beszélik meg, hogy az európai értékek megmentése érdekében milyen nyomásgyakorló lépésekre lehet szükség, hogy jobb belátásra bírják Magyarországot, Lengyelországot, Csehországot és Szlovákiát.

A német rendőrség szorosan együttműködik a Facebookkal, hogy megtalálják a helytelenül gondolkodó kelet-európaiakat (főleg a magyarokat) az információs óceánban.

Andreas Schwarz-Raab átveszi a kitüntetését Timmermans EP-képviselő asszisztensének a titkárától, amiért elérte, hogy a 2024-es olimpia ne Budapesten, hanem a Nagynémet Birodalomban legyen.

Ezek után óriási csalódást jelentett a sok csillogószemű fiatalnak a 3,06%-os választási eredmény. Sajnos a magyar választópolgár még túl buta ahhoz, hogy egy ilyen külföldről jött és külföldi érdekeket őszinte ifjonti hévvel képviselő pártra szavazzon. Ezért is kéne vele tenni végre valamit… (Thomas Ödenburger, Andreas Schwarz-Raab, Daniel Berg és Klaus Morgendämmerung, amint épp nem gratulálnak Orbán Viktornak a Momentum eredményváróján.)

A momentumos küldöttség Straßburgban vigasztalódik – szakmai látogatás az ALDE frakciójának német tagjainál.

Az európai értelemben vett német kereszténydemokrácia egy kiugrott KDNP-s segítségével mutat utat a krisztusi utat elhagyó, magukat kereszténynek nevező, de valójában a legfontosabb tanításokat (engedj magadhoz sok-sok muszlimot) tagadó magyarokat.

A kohéziós alapokhoz való hozzáférést is megvonhatják Magyarországtól, amennyiben a 7-es cikkely életbe lép. A képen az Európai Unió fejlesztési biztosa részletezi a Bizottság álláspontját.

Az Európai Parlament LIBE bizottsága CDU-s tagjainak munkalátogatása Budapesten 2018 májusában.

Egy német liberális képviselő a Sargentini-jelentés tényanyagát tanulmányozza brüsszeli dolgozószobájában.

Osztrák civilek közel-keleti menekülteket mentenek ki a szélsőjobboldali magyar államhatalom karmaiból (Budapest, Keleti pu., 2015 július – bizonyító erejű dokumentum a Sargentini-dossziéból).

Niedermüller Péter (szemüvegben), a Demokratikus Koalíció EP-képviselője asszisztenseivel és német frakciótársával áttekinti a Sargentini-jelentést.

Özil, Gündogan és Khedira mégis visszatértek a német válogatottba, miután megígérték nekik, hogy Magyarország megbüntetése után senki sem fogja merni gáncsolni a nyílt Izrael-ellenes fellépést. A képen éppen azt tanulmányozzák egy edzésen, hogy miért antiszemita Bibi Netanjahu.

Frans Timmermans Lengyelországban lobbizik, hogy a 7-es cikkely elfogadására bírja a magyarokkal társutas lengyeleket.

Az EP jogi szakszolgálata arról dönt, hogy a tartózkodó szavazatokat úgy veszik majd, mintha nem szavaztak volna.

Tovább a második részre

 

About Bezzegnemzetek

14 hozzászólás

 1. Nincs jobb dolga a sok paranoiás bolsi vörösmérgező nyálú varangykirálynak, hogy ilyen állatságokat vartyogjon. Addig jár a korsó a kútra … mígnem egyszer megégetitek magatokat.
  Csodálom ezt a sok agyamentet akiknek nincs semmilyen értelmes viziójuk csak a pofázás, lázítás, felforgatás, a nép és sz ország tökéletes kifosztása, a nép elszegényítése.
  Gyurcsóró varangy király honnan indult és most ismét nyíltan kollaborál országunk kifosztóival.
  Lehet hogy kell az ellenzék de nem így.
  Nem folytatom mert a végén kicenzúráznak mint többször előfordult.

 2. “Az államalapítás óta Mo.nyugati ország.amely saját jószántából sohasem akar többé a Kelet része lenni.A keleti politika nem tűri az önállóságot,nem tűri a függetlenséget,és nem tűri a szabadságot.Felszámolja az emberek független életét védő védvonalakat.Vagyontalanná,kiszolgáltatottá tesz,elszegényít,ha kell megfélelmít.A ha-
  talomtól függő élet láncába fűz.Mindig is harcoltunk az áldemokrácia ellen,ahol az élet rendjét az emberek helyett a hatalom szabja meg,a hatalom önkénye működteti,ha érdekei úgy kívánják,hazugsággal,csalással,
  maffiapolitikával,ha kell,erőszakkal is.”
  Idézet:Orbán Viktortól 2007 október 23.-án hangzottak el e mondatok.
  Most a keleti diktátorok a példaképei: a török, a kazah,az örmény,a türkmén és a kirgiz.Én Európa felé húzok.

  • Ez a baj a liberálisokkal! Mindig csak Európa felé húznak! Örülnék, ha végre oda is érnének. Remélem, nem lesz viszontlátás…

  • Netán arról is Orbán tehet, hogy Európa időközben anarcholiberális áldemokráciába ment át? És még mindig “feléje húzol”? Ha majd muiszlimot ültet a nyakadba, akkor is?

  • Közben pedig ez a leirás manapság sokkal jobban illik a haladó nyugati áldemokráciákra.
   Apám szerint “csak sokáig kell élni, hogy az ember mindennek az ellenekzőjét megérje.”

  • Jol teszed;huzz is EL!!!

  • Nilton Santos 4307

   Lutz Jákób , olyanról még nem hallottál, hogy változik a világ ??!! Fejlődnöd, haladnod kellene, mert ellenkező esetben az agyag beszuvasodik…..

 3. Jó fényképek az akasztani való liburnyákokról!

 4. Az umlaut sz -szel irt Strassbourg kulon dicseret 😀

 5. Tanulhatnánk tőlük democsokráciát. megöltek 10 000 000 indiánt,megöltek 10 000 000 bölényt,kiírtottaák az összes vadat,kifogták az összes halat,millió tonna mérget szórnak a földekre , a PROFIT érdekében. Telerakták a tengereket műanyaggal,stb,ect,

 6. Hazánk ellenség-ellenzéke eladta magát a külföldi vadkapitalista Hálózatnak, amelyet az olyan spekulánsok és népnyuzók pénzelnek, mint sorosgyuri!
  Ellenségeink ők, már rég, talán még az ükapjuk is az volt, [labancok, 1919, Trianon] , idegenlégiósokká szerveződnek össze ellenünk, mindennap balhéznak, pocskondiázzák a nemzetet.
  Szerintük “birka” a nép, amiért nem áll be ebbe a nemzetellenes Idegen Légióba. Azokká, birkákká válnának, ha velük paktálnánk, ha felforgatnánk az ország nyugalmát idegen érdekekért, magunk alatt vágva a fát.
  Népellenes ellenség-ellenzék, valljátok színt, énekeljétek a Véreshurka indulót!

  Tiens, voila du boudin

  Voila du boudin

  Voila du boudin

  Pour les Alsaciens, les Suisses, et les Lorrains
  De, lehet magyarul is, akkor sokan azt hiszik, hogy ti is a magyarokért, á
  Íme hát a hurka,

  Íme a hurka,

  Íme a hurka,

  Az elzásziaknak, a svájciaknak és a lotaringiaiknak,

  A belgáknak nem maradt,

  A belgáknak nem maradt,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük