Görög ábécével a jóságért

Görög betűkkel jelöli mostantól a WHO a koronavírus különböző mutánsait, hogy az emberek és a média ne „stigmatizáló és diszkriminatív” megnevezéseket használjon. Ezek a stigmatizáló és diszkriminatív megnevezések a brit, a dél-afrikai, a brazil és az indiai variáns. Vagyis azok az országok, ahol időszakosan, vagy kitartóan elkúrták a járvány elleni védekezést, szabad tombolási lehetőséget kínálva a vírusnak, amely természetesen élt is vele. A WHO kezdeményezése tehát arról szól, hogy ne nevezzük néven a kínos országokat, hanem felismerhetetlen kódolással rejtsük el őket. Ez az a pont, ahol nem maradhat csendben a Bezzegnemzetek.

Pontosan tudjuk persze, hogy minden országnak egyik legfontosabb célja a szennyes elrejtése a nemzetközi vélemény-ítélőszék elől, mi viszont azért vagyunk, hogy kiderüljön az igazság egy-egy szennyeskosárról. Lássuk hát, mire képes a WHO ötlete, tegyünk vele egy próbát!

Az alfa máris foglalt a britekre, akik az összes háborújukat – beleértve a koronavírus ellenit is – iszonyú balfasz módjára elszerencsétlenkedik, de aztán valahogy mindig melléjük áll az undorító mértékű szerencse, jelentkezzen az amerikai beavatkozás vagy éppen az EU vakcinafejlesztési pénze formájában, és győztesen kerülnek ki a balhéból. A bétát kapta Dél-Afrika, amely az apartheid-rendszer megszüntetése óta csak az elszegényedést, az AIDS terjedését és a fehér lakosság irtását volt képes megszervezni, a járvány elleni védekezést nem. A saját focistáikat normálisan elnevezni is képtelen braziloknál tulajdonképpen csak az történt, amiből az egész független történelmük áll: a WHO által utóbb gammának elnevezett mutáns megpuccsolta a kínai alapváltozatot.

Itt jut eszünkbe, hogy a kínai alapvírusnak járt volna az alfa, hiszen az elviselhetetlen, hogy Trump kínai influenzának meg kung flunak nevezze azt a vírust, amit kínai laboratóriumban/denevérben/tobzoskában tenyésztettek ki, de ahhoz is hülyék voltak, hogy a tárolási helyén belül tartsák. India viszont rögtön két betűt is kapott (övék a Gangesz tiszteletére a delta, valamint a kappa), ami az ottani higiéniai állapotokat elnézve még visszafogottnak is tűnik. Ezek a szent folyóikba szemetelnek, azokba engedik a habzó ipari váladékot, azokra engedik rá tutajon a holttesteket, amelyeket aztán a madarak tépnek szét, azokba szarnak, azokban tisztálkodnak, azokban játszanak a gyerekeik, és azokban végzik a rituális fürdést. Valójában az a furcsa, hogy csupán két indiai vírusmutáns bukkant fel.

Mi továbbra is attól tartunk, hogy egyszer elindul tőlük a koronavírusból, veszettségből, tífuszból, kolerából és sárgalázból összeállt Járvány Kapitánya.

És akkor menjünk tovább ezen a vonalon, hogy a kínos országokat átkódoljuk görög betűkre, nehogy esetleg szembe kelljen nézniük azzal, hogy olyan böszmeséget rajtuk kívül csak kevesen csináltak, mint amit nekik sikerült.

Indiai csendélet a folyónál: az előtérben varjú lakmározik egy holttestből, a háttérben mosakodnak, pancsolnak, talán isznak is.

Mindenki bújjon görög betűk mögé!

A 10 éven át legális dán pedofilpornó hazája legyen mondjuk az epszilon! Ugyanezért Hollandia és Svédország viszi a zétát meg az étát. A német hódítási módszertan számára kicsit megalázó is, hogy csak a ró jut neki, viszont az R mindig eszükbe juttathatja Oroszország anyácskát. Ha már németek, legyen a théta a minden konfliktushelyzetből megfutamodó, a fegyvert még a fegyvert letett nácik előtt is letevő cseheké, hogy lelkifurdalás nélkül ülhessenek a melegedő sörük mellett, amíg mások megoldják a világ dolgait. Az olasz szervezőképesség teljes hiánya sokkal kevésbé lesz kellemetlen az olaszoknak, ha inkább iotának nevezzük. A kopár sivatagot meghódító grandeur és a megszálló németeknek borozgatással ellenálló gloire jutalma a franciáknak az omikron. A lambda fedje az oroszokat, amiért kizárólag külföldről közvetlenül lopott, vásárolt vagy kapott tudásból, technikából és humán erőforrásból építették fel a világbirodalmukat, és ezek híján alighanem még mindig furkósbotokkal kergetnék egymást a Pripjaty-mocsarak körül.

A belga állam a mű. A szlovák meg a nű.

A nácizmus és a deep state lelkes körülcselédkedése nélkül nem is értelmezhető ukrán lét is rettenetesen kínos, úgyhogy ezentúl a kszí kódnév alatt találjátok. Ezt ugyan csak mi, a szerető sógoraik értjük, de huncutul kacsintunk, hogy az osztrákoknak a pince kezdőbetűjét juttatjuk, így már a pí is foglalt. Az ómega Svájcé, hogy ezentúl senki ne stigmatizálja, amiért akkor sem számol föl extra illetéket, illetve nem von le a kamatból, ha neki kell lemosnia a vért a megőrzésre nála hagyott aranyról. A 200 éve fennálló görög államcsődöt nevezhetjük görög helyett szigmának, és akkor önfeledten folytathatja ugyanezt tovább ez a bölcs nemzet anélkül, hogy bármit tanulna belőle. A szerbek magával ragadó, folyamatos vérivással, dühöngéssel, önmagukkal való összeverekedéssel küzdenek a mélybalkáni reménytelen országuk ellen – a tau rejti el ezt a kínosságot.

A görög gazdasági egyensúly múzeuma Athénban

Az üpszilon lesz Románia búvóhelye a világrekorder számú árulásért és átállásért meg úgy általában az Európa segglyuka létért őt övező közundor elől.

Volt már szó a csodálatos, ősi Kínáról, amely elsősorban azt bírta alanyi jogon kiharcolni, hogy a neve egybeforrt a gagyi szarral. Azonban ti se gyanakodnátok annyira, ha azt olvasnátok a kiszemelt tárgyon a boltban, hogy „Made in Φ” (fí). Japánt a teljes görög ábécé sem hozhatná helyre, annyi aberráció terem arrafelé, a „mindegy, hogy itthon vagy külföldön, csak vérontás legyen” jellegű történelmüktől kezdve a használt lánybugyi-automatákig. Ám most csak egy betű jut nekik, és így máris nem annyira röhejes, hogy fí még mindig faxgépet használ. Az arabok hadászati képességei már akkor is kétségbevonhatatlanok voltak, amikor az Atlanti-óceántól a Balhas-tóig levágtak minden nem nekik hódoló fejet. Más kérdés, hogy az összes meghódított, virágzó területet magabiztosan rohasztották le fáradt sivataggá. Ugyanakkor mennyivel könnyebb dolguk lenne a jogvédők által szorongatott heréjű rendőröknek, ha nem kéne olyan varázsszavakkal ügyetlenkedniük, mint „bevándorló hátterű”, „észak-afrikai kinézetű” meg „közel-keleti származású”.

Csak annyit kéne közölniük, hogy egy zavart elméjű pszí fiatal fejezte le azt a papot, zavart elméjű pszí fiatalok lőttek le zsidó gyerekeket az iskolánál, vagy éppen a társadalom peremén élő pszí elkövetők öltek halomra egy koncertteremnyi embert, egyaránt egyedi elszigetelt esetek keretében.

És mi lesz az amerikaiakkal? Mi lesz az örményekkel? Hát a kanadaiakkal, ausztrálokkal, spanyolokkal, portugálokkal? Elfogyott a görög ábécé. Nem tehetünk mást, visszaküldjük második olvasatra ezt a javaslatot a WHO-nak, mert megint nem sikerült megoldani a világ népeinek jobbá tételét.

About Gudea enszi

530 hozzászólás

 1. Gratula. Tetszett.

 2. Angolkór,= D-vitamin hiány. “Ez a betegség különösen jellemző volt Angliára, tehát a kór leggyakoribb előfordulási helyéről kapta a nevét. De nem csupán a magyar nyelvben található meg a kifejezés: németül englische Krankheit, dánul Engelsk syge, hollandul Engelse ziekte vagy például lengyelül angielska choroba. Ezek szerkezetileg ugyanúgy épülnek fel, mint a magyar elnevezés: ”angol + betegség”.
  .
  franciabetegség= Szifilisz . “…a franc, francia kór (szifilisz) betegségnevünk, melynek használata ma már nem túl gyakori. A népies franc változat szitokszóként maradt fenn (vö. Franc essen bele! A francba!). A betegség eredetéről nincs sok információ, valószínűleg Kolombusz Kristóf amerikai utazásából hazatérő hajósok hozták be Európába. Az első feljegyzések a XV. századból, Nápolyból származnak, mely ekkor francia megszállás alatt állt. A szifiliszt vélhetően a hazatérő francia katonák terjesztették el Európában, innen ered a megnevezés, vagyis nem az előfordulási helyhez köthető, mint az angolkór esetében. (…)
  .
  (…) latinul morbus Gallicus, vagyis gall betegség, finnül ranskantauti, észtül prantsuse haugus, svédül Franska sjukan, szó szerint francia betegség. Azonban olyan elnevezések is megtalálhatóak, amelyek nem a francia névhez köthetőek. Németül például amerikanisches Übel (amerikai betegség) – ez minden bizonnyal arra az elméletre reflektál, hogy az Amerikából visszatérő hajósok révén került a betegség Európába.
  .
  spanyolnátha= Influenza. (…) A spanyolnátha az influenza A vírusának világméretű járványa volt 1918–19-ben. Az elnevezés onnan ered, hogy az első hírek a betegségről Spanyolországból érkeztek, vagyis itt térbeli összefüggésről van szó. Az előzőekhez hasonlóan ezt a betegséget is nagyon hasonló módon nevezték el más nyelvekben is. Németül spanische Krankheit, finnül espanjantauti, svédül spanska skujan (spanyol betegség), angolul Spanish flu, olaszul influenza spagnola, franciául grippe espagnole még spanyolul is gripe española (spanyol influenza).
  .
  osztjónapot.

 3. A görög ABC -vel jelölés rasszizmus.
  Oszt DobreVécser Klára.

  • Alvarez Lopez Havanmit

   Én azért örülök, hogy nem a rovásírást használják!
   Használhatták volna a kínai betűket is, mert ez az ógörög kultúrára utalás, már megint a fehér felsőbbrendűségre utal!
   Az is igaz, hogy a nem létező fekete afrikai abc jeleit nem használhatták, mert olyan nincs!

 4. A negatív dolgokról való beszédet kellene a WHO-nak megtiltania és akkor rögtön eltűnne minden betegség és szenvedés a Földről.

 5. Elegem van a rohadt political correct dumákból. Egy rendes qrvát sem talál manapság az ember, mert csak bejelentkezésre fogad, de a netre Brigitte Bardot lánykori képét tölti fel. Különben is ő már régen nem qrva, hanem szexmunkás, és a tarifája is ennek megfelelően ugrott egyet.

 6. Valójában a szlovák állam a mű, a belgáknál pedig erőszakolás fenyegeti az összes nűt

 7. Jáger László

  Na és ez mire jó,miért hasznos, mire való+!!!???
  Csak kérdezem?

 8. Ritka,ismétlem ritka jó írás!!!!Kétségbeejtő a politikailag korrekt nyelvezet,komplett fogalomzavar,káoszt ültet el a fejekben,tönkrevág minden egészséges gondolkodást és beszédet!!!!Ha nem lehet semmit a nevén nevezni,hogyan lesz fejlődés,hogyan lesz egészséges kritikát elfogadó intelligens hozzáállás,látásmód???…és az abból fakadó értelmes vita…mely előrevisz,megoldást hoz,elsimítja a nézeteltéréseket?Szinte biztos,hogy tudatos ez a tudat és beszédmódosító nyelvezet,kiírtja még a legalapvetőbb gondolkodási képességet,zombigépek leszünk,a végén még egymással sem tudunk beszélgetni,nemhogy életképes közösséggé -Urambocsá egységes nemzetté váljunk!!A wéháó pedig egy nagy rakás hazugság úgy ahogy van !!!!

 9. Szerintem a polkorrektséget legjobban ez a régi hasonlat teszi érzékelhetővé:
  – Nem [email protected] bele a kútba, csak a kávájára. Onnan majd belelököm.
  Ennyi.

 10. Jáger László

  delta,epszilon, pí, omega görög jele….
  csak ennyi

 11. Economics is a study of how corporations, states, governments and individuals can make such decisions to distribute their resources in order to fulfil their country’s wants and needs. A comprehensive analysis of Economics assignment help can assist you in deciding how financial efforts to produce a highly efficient production can be structured and coordinated. We provide you with various Economics assignments amenities available to help make the process smoother.
  Students can face a variety of complications when drafting economics-related tasks, and guess what? To fix each of the dilemmas and setbacks listed below, we already have effective solutions available. Simply define the problem region, contact us at the earliest, and immediately get an expert to brilliantly assist with economic assignments.
  ● Facing issues when attempting to draw ideas for your paper out-of-the-box.
  ● Experiencing difficulties when using referencing and citation formats and becoming lost.
  ● Struggling and finding it difficult to interpret and assess the subject matter.
  ● Lack of topic knowledge and tools and resources for writing properly.
  ● Unsure if you are exempt from plagiarism in the assignment written by you.
  ● Running short of adequate time to complete the task within the deadline.

 12. Jáger László

  Na és ki nyeri a kard olimpiát Tokióban 2021ben!!!???
  Találd ki!!!!???,
  ha kitalálod te vagy a helikopter…..
  csak ennyi

 13. Wow!!! What a blog. The way you explain it the way you use this word is mind-blowing. I just love this. Thanks for spreading this knowledge to us.

 14. How do you make such a hard games.

 15. Thank you so much admin for uploading such amazing content with us your blog is really helpful for me. wish you all the best for upcoming comments.

 16. Saying thank you is more than good manners, it is good spirituality.

 17. Friday Night Funkin is a music game where you have to try to get a kiss from him and then get acquainted with the rhythm of impressing your friend’s father. Friday Night Funkin’ is a rhythmic game developed by Ninjamfin 99, Phantom A Cadet, and Quanisprit.

 18. Thank you for your sharing, it is very helpful to me and many others. I will visit often to read your new posts. Please continue to uphold!

 19. I am reading a blog on this website for the first time and I would like to tell you that the quality of the content is up to the mark. It is very well written. Thank you so much.

 20. I agree with you. This post is truly inspiring. I like your post and everything you share with us is current and very informative, I want to bookmark the page so I can return here from you that you have done a fantastic job.

 21. Jáger László

  Sidi Péter román állmpolgár lett
  Gratulálunk
  csak ennyi

 22. Jáger László

  Van amit nem hiszek L!!!
  Például,hogy a maszk használata 53%ban védelmet nyújt!!!!
  csak ennyi

 23. Jáger László

  Gibraltárban 100% az oltottság mégis tombol a járvány!!!!!
  Maszkot is hordanak rendületlenül…
  csak ennyi

 24. Jáger László

  Joe Biden csak kivizsgáláson volt a kórházban
  Csak ennyi
  Nem kell +ijedni

 25. It takes a lot of time to prepare for all assignments. Students have to work on it extremely hard to prepare their assignments nicely. Students currently have no time to undergo work other than their academics. They can hardly manage their time for these activities. The fact that so many works are still pending causes stress. They stay less burdened by the distribution of all their work to these services. You can buy assignment help online at an affordable cost and do all your assignments and homework in the required timeframe.

 26. Jáger László

  ov szerint
  A baloldal a multik
  jobboldal az emberek oldalán áll!!!???
  Azért nem kellett volna ezkorát hazudni viktor,mert még L is hiszem…
  csak ennyi

 27. Get the best academic writing agency in your town. They have experience of years that’s why students ask Insta Research to solve the queries of the dissertation, writing, research paper, coursework, academic writing. Enjoy Flat 30% off on your first order. In addition, we also provide more facilities to our valuable needy students.

 28. Do you want a professional digital marketer? If yes thus ask Prolynxs and Technologies. We have experience and designers who not only design your website but also design the best logo for your brand. Thereafter, we start working on your project by creating top-notch website content and then rank your website by SEO, PPC, digital marketing, social media marketing, email marketing, and so on. Hire your favorite designer today to seek the experts of Prolynxs.

 29. Jáger László

  Róna Péter szerint

  A magyar emberek 75%nak az európai szegénységi küszöb alatt van a jövedelme…
  Ennyit a magyar életszínvonalhoz
  De azért élünk,habár nem virulunk…..

 30. Jáger László

  Szíjjártó új érvei,új irányvonal a vasút mellett!!!
  már nem a Belgrád-Budapest-Varsó
  Mostantól lKína-Görög kikötők-Belgrád-Budapest-Ny Európa….
  változik a világ,változnak az Lképzelések….
  csak ennyi

 31. Jáger László

  Müller Cicike
  +jósolta mikortól csökkenhet a járvány!!!
  Szerény becslése szerint ennek 1-2 hét múlva itt lesz az ideje
  Hát legyen neki igaza!
  csak ennyi

 32. Jáger László

  Guge szerin a nézőpont szerepe kiemelt fontosságú a fidex életében….
  hát ez is 1 nézőpont…..
  csak ennyi

 33. Jáger László

  Zelenszkij puccveszélyt sizzmatol
  Nem kell félni volopdimír mert erre a birodalomra senki nem áhítozik józan ésszel…
  bsak ennyi

 34. Jáger László

  Kövér L braing stormingja
  A legnagyobb veszélyt az LNZk jelenti,fejtette ki a titkosszolgálatoknak…..
  csak ennyi

 35. Jáger László

  Szabó Timinek nincs igaza
  Kásler nem hentes!
  Egyesek onkológusnak mondják!!!!????
  Csak ennyi

 36. Jáger László

  VJ IM aggódik
  NO elesett!!!????
  Bezzeg a németek nem így látják juditka…
  csak ennyi

 37. Jáger László

  Macron biztosan azért nem jön MO-ra,mert tart attól,hogy Trianon
  miatt felelősségre vonják!!!???
  Ez is 1 feltételezés….
  csak ennyi

 38. Jáger László

  A jobboldal nem hagyja,hogy MOon diktatúrát építsen ki a baloldal!!! Micsoda bátor vállalkozása az emberek érdekében…
  Így őrzik keményen a demokrácia eszméjét.lángját….
  csak ennyi

 39. Jáger László

  MO az oltakozás szerintem azért futott fel ,mert hamarosan lejár az oltási igazolvány érvényessége és az ezzel járó előnyös +különböztetés…
  Ezt az előnyt szeretnék +tartani a 3.oltással…
  csak ennyi

 40. Cookies with the same name will be stacked into that pile and will give more points when clicked. The goal of this game is to get as many points as possible.

 41. Jáger László

  Pesti srácok
  And a hírkeresőben mikor lesz olvasható!!!???
  csak kérdezem

 42. Assignment help USA students may find the homework problem and supervisors’ expectations difficult to understand, or they may lack the time or writing skills to work on the assignments due to a lack of time or strong writing qualities. We look after your abilities and help you reach good scores in all subjects. Get Allassignmenthelp.com/us which is focused on the pleasure and immediate satisfaction of students.

 43. Jáger László

  Macron és a magyar LNZk 1etért,hogy erős Európára van szükség
  Orrbán szerint pedig erős nemzetállamokra!!!
  Az LNtmondás kvázi antagonisztikus!!!…????
  na majd +lássuk….

 44. Jáger László

  +kezdődött a 2022s választás
  ov már az ürömi állatotthonban kampányolt…
  500 kg tartós élelmiszer csomagot vitt karácsonyra az otthon lakóinak…..
  csak ennyi

 45. Jáger László

  +kezdődött a 2022s választás
  ov már az ürömi állatotthonban kampányolt…
  500 kg tartós élelmiszer csomagot vitt karácsonyra az otthon lakóinak…..

  Karácsonyra itt a vakcina ajándékként a gyerekeknek…
  micsoda örömhír!!!???…
  csak ennyi

  csak ennyi

 46. Jáger László

  UvdL orosz támadással pánikol ukrajnjra LN
  amelynek semmi valós alapja sincs!
  Így kerek….

 47. Jáger László

  Az AB jóváhagyta a kormány óvodások nem váltó műtétjéről feltett népszavazási kérdését!!!!!????…
  Na és az óvodások mit szólnak ehhez!!!!???..
  érdekes lenne +tudni….
  csak ennyi

 48. Jáger László

  ov Brüsszelben késhegyig menő harcban +védte a rezsi kérdésben a magyar álláspontot!!!!???..
  Hát ez már döfi!!!
  csak ennyi

 49. Jáger László

  Lbúcsúztatták Kóbor Jánost a Bazilikában!
  Örökre emlékezünk rá.
  csak ennyi

 50. Jáger László

  A kormány nagyvonalú
  A hónap végéig még bünti nélkül oltakozhatnak a tanarak….
  Megjegyzem
  Sokan nem fognak vele élni….
  csak ennyi

 51. Jáger László

  nem vagyok 1 nagy jós,de előre +mondom,hogy az omikron határozottan tarolni fog a következő hetekben…
  csak ennyi

 52. Jáger László

  Putyin küldte?
  Csercseszov már az üllői úton tartja a fradi edzését1 ideig….
  csak ennyi

 53. Jáger László

  Ha lúd,hát legyen kövér….
  Én még galló és novák mellett budai gyuszit is jelölném KEnek
  Hiszen ő a nemzet lelkiismerete.mindenkiről van 1-2 olyan véleménye,hogy az igen pátok felett álló és leleplező……
  Ő igazán őrködne az igazság felett a nemzetünk érdekében mindenki +elégedésére…..
  csak ennyi,ki kéne próbálni…….

 54. Jáger László

  Rusvai doktor
  Akár 20 covid oltást is lehet kapni…????!!!
  Na ennyit a vakcina hatékonyságához……
  csak ennyi

 55. Jáger László

  Felhomályosításként
  A 2010s 20 000 milliárd forintról
  2022re 40 000 milliárd forintra növekedett6 MO adósságállománya!!!
  Nem semmi az biztos…
  csak ennyi

 56. Jáger László

  Sajó völgye
  Veszélyes a levegő,de nem a
  halál völgye!!!
  Itt is élnek emberek!!!
  csak ennyi

 57. Jáger László

  A csengeri asszony feljelentette kósa lajost2,5 millió forintot és bocsánatkérést követel tőle
  Hát majd “látjuk
  a vak is azt mondta….
  csak ennyi

 58. Jáger László

  Több száz magyar zsoldoskatona idegen földön karácsonyozik…..
  megfizetve….
  csak ennyi

 59. I really like reading through a post that can make people think. Also, many thanks for permitting me to comment! atari breakout

 60. Jáger László

  Akinek nincs jobb dolga,nincs más vágya
  Az ünnepek alatt is felveheti az oltást!!
  Gratulálunk hozzá!!!
  csak ennyi

 61. Jáger László

  Eljegyezték
  Tóth Verát!!!!???
  Most azkor mit csináljak!!!!????
  csak szerényen kérdezem????
  ennyi….

 62. Jáger László

  KÉPZELD L
  MÁRIS +VETTEM A SZILVESZTERI PEZSGŐT AMELYET SZÚK CSALÁDI KÖRBEN FOGYASZTOK L!!
  REMÉLEM TE IS!!??..
  CSAK ENNYI

 63. Jáger László

  Dömötör Csaba a vakcinában bízik a pandémia LNI harcban
  Én pedig a Covid 19 spontán +szűnésében!!!!
  Ennyi a különbség a 2 álláspont között!!

 64. This is a fantastic website , thanks for sharing.

 65. Jáger László

  Czeglédy Csaba szerint
  Varga Juditka IM fidex irányultsága nem elfogadható!!!??..
  Hát nem is tudom…Csak ennyi

 66. Jáger László

  Elhunyt
  Kalász Márton
  Béke poraira
  csak ennyi

 67. Jáger László

  Fogadatlan prókátor
  Wladár Sanyi Szilágyi Lilian védelmére kelt,habár semmit nem tudhat SzL 6 évvel ezelőtti családi ügyeiről!!
  Különben is semmi köze a a család magánügyeihez a MUSZ elnökének!! Csak 1XŰEN ennyi

 68. Whenever I come to this forum, I learn a lot. I wait for new posts from you. Thanks for sharing.

 69. Jáger László

  Sz Lilia továbbra is fantáziál….
  1 szavát sem hiszem L!!!
  26 éves,de olyan gyerekes…
  csak ennyi

 70. Jáger László

  BUÉK mpndenkinek
  csak ennyi

 71. Jáger László

  Én továbbra is 0 oltakozásnál tartok.Nincs is szándékomban vakcinázni!!
  Most azok veszik fel az oltást akiket köteleznek rá,mert máskülönben retorzió érheti őket!!
  csak ennyi

 72. Jáger László

  Ma van vízkereszt máris lehet a lebontani a karácsonyfákat
  csak óvatosan,mert a díszek törékenyek…
  csak ennyi

 73. jager lászló

  Kazasztánban áll a bál!!!
  Az emberek az utcán elégedetlenkednek…
  csak ennyi

 74. Jáger László

  Elhunyt
  Dobos Attila a
  zseniális táncdal szerző
  Béke poraira…

 75. Wow, this is really interesting topics. I am glad I found this and got to read it. Great job on this content. I like it.

 76. Jáger László

  Jan.19-20án folytatódik a Czeglédy Csaba LNI per…
  Várjuk a per kimenetelét….
  csak ennyi

 77. Jáger László

  Min 60 ezer fővel csökkent 2021ben a magyarság létszáma….
  Azért nem kell félni,mert még nem fogyunk L!!!
  csak ennyi

 78. Great post. Thanks so much for sharing your knowledge! It’s great to see that some people still put in the effort to manage their websites. I will definitely be back soon.

 79. Jáger László

  Göttsegen György Kardiológiai Intézetben
  12 ember kapott 1xre 6 adag vakcinát véletlenül….
  Pánikra nincs ok!!!
  csak ennyi

 80. Jáger László

  Komoly érv az oltás LN!
  Nem olthatjuk 6 havonta az emberiséget,mert ez lehetetlen!!!!
  csak ennyi

 81. Jáger László

  Érdekes
  Nagy Britania lakossága 70 millió
  covidban elhunytak száma 150 ezer
  MO lakossága 10 millió
  covidban elhunytak száma 40 ezer!!!
  csak ennyi

 82. Jáger László

  Kazahsztánban eddig már több mint 5000 embert zártak dutyiba de még nincs vége….
  csak ennyi

 83. Jáger László

  100%,
  hogy nem gattyán a megoldás az LNZknek
  Ő is csak 1 önjelölt a sok közül….
  csak ennyi

 84. Jáger László

  73 éves én még nem vagyok,de ígérem egyetemre sem megyek!!!!
  csak ennyi

 85. Is anyone available to Do My Assignment for Me? Alright, Students Assignment Help is available 24/7 for you here; However, we provide Best Assignment Help to the students living in the New York and other cities of USA. We have best academic PhD Native USA writers and they are eager to write your assignment at very low cost and in very short period of time.

 86. This is a fantastic website , thanks for sharing.

 87. Jáger László

  Elhunyt az EP elnöke…
  Béker poraira.
  csak ennyi

 88. Jáger László

  Áder János kitűzte
  Ápr.3án lesz a választás
  no nerm vagyok elájulvamert valamikor +kell rartani….
  csak
  ennyi

 89. Jáger László

  Müller Cicike szerint 3oltás segít,hogy nagy valószínűséggel ne kerüljünk kórházba covid 19 miatt!!!???
  Hiszem ,ha akarom….
  csak ennyi

 90. Jáger László

  Szputnyik V törzskönyvezése még hátravan
  Nyúlik mint a rétestészta….
  Az EMA nem sieti L az biztos!!!
  csak ennyi

 91. Jáger László

  Gyurcsány Feri +változtatta álláspontját!!!!!
  Most már +tartaná a határkerítést,mert a lakosság is támogatja….
  csak ennyi

 92. Jáger László

  nem indul az EP alelnöki címért DK!!!
  Inkább a magyar választásokra koncentrál!!
  csak ennyi

 93. Jáger László

  400 ezer vakcinával segítjük Ghánát
  Altatagépet most nem adunk,pedig abból is van dögivel……
  No majd talán Kenyának…..
  csak ennyi

 94. Jáger László

  Orbán Viktor bejelentette,hogy 6 élelmiszer árát be kell fagyasztani 2021 okt 15.ei szinten!!
  Ez mit is jelent???
  Nemcsak a fogyasztói árak,hanem a cégek árbevételei is be lesznek fagyasztva!!!
  Ergo
  csökken az árbevételük….
  Ennyit a rezsicsökkentésről!!!
  Ez azonban nem tarthat örökké!!!
  csak ennyi

 95. Jáger László

  A csuda Orbán féle élelmiszer árstop miatt annyit ++takarítok,hogy 1000 év múlva akár milliomos is lehetnék…..
  Elvileg
  Mert lisztet olajat,csirke és sertéshúst,cukrot igen ritkán vásárolok…
  csak ennyi

 96. Jáger László

  +kezdődött a férfi kézilabda EB
  A magyarok szempontjából rossz Ómennel!!!
  nem baj,majd javítunk!!!???…
  csak ennyi

 97. Jáger László

  Elvileg már
  készülök a 4.oltásra
  habár eddig még 1et semexponáltam….
  csak ennyi

 98. Jáger László

  Most az egész ország azért izgul,hogy a csirkefarhát bekerül-e 7.ként az árstoppos termékek körébe!!!????…
  remélem bekerül!!!???…
  csak ennyi

 99. Jáger László

  Ápr.3 választás!!!
  Felhívom a figyelmet,hogy nem ME-ot hanem képviselőket választunk!!
  Jelenleg mégis a ME személyéről vitáznak
  A pártok,képviselők által képviselt programokról kevésbé!!!
  Azt a választók kvázi nem is ismerik……
  csak ennyi

 100. Jáger László

  A Századvég szerint akár 0,5-1 %al is csökkenhet az infláció az élelmiszer árstopp miatt!!!
  Hát ez már döfi…….
  csak ennyi

 101. Jáger László

  Vita tárgya
  A gyermekek nevelése elsősorban a szülők feladata
  Azonban az állam is részese ennek!!!
  Nem szabad a kettőt szétválasztani és egymással szembeállítani!!!
  A2 szervesen összetartozik!!!
  nincs csak,csak……
  ennyi

 102. Jáger László

  Cáfolj az immuológus Orbán Viktort
  Nincs szükség a 4.oltásra!!
  csak ennyi

 103. Jáger László

  Gyurcsány Feri
  csirkefarhát receptje Orbán Viktor számára…..
  teljesen önzetlenül….
  csak ennyi

 104. Jáger László

  Ungár Klára
  Fidexes melegekkel ismerkedne!!!???…
  csak ennyi

 105. Jáger László

  Babicsek Bernát már a mennyekben harmonikázik az angyaloknak……
  csak ennyi

 106. Jáger László

  Djokovics már nincs is Ausztráliában…..
  Ugyanis nincs Ausztrál vízuma…
  csak ennyi

 107. Jáger László

  Bayer Zsolti
  1 olyan exhibicionista aki akkor érzi jól magát,ha másokat megaláz!!!
  fene a jellemét!
  csak ennyi

 108. Jáger László

  Üllői erőszakoló
  Gondolom orális erőszak történt!!!??..
  Vaginálist,análist elképzelhetetlennek tartok….
  Erre nem tért ki a cikk írója.Ennek ellenére szigorú ítéletre számítok!!!
  csak ennyi

 109. Jáger László

  12 év fidex kormányzás
  Eredmény
  Csirkefarhát árbefagyasztása…..
  csak ennyi

 110. Jáger László

  Árbefagyasztás 2022
  És mennyibe fog kerülni a
  kenyér
  tojás
  paradicsom
  paprika
  felvágott
  kolbász
  1,5%s tej
  tejföl
  zöldség
  burgonya
  sertés karaj
  sajt
  vaj
  margarin
  májkrém
  zsömle
  …….
  csak kérdezem

 111. Jáger László

  Gattyánból nem lesz képviselő,hiába szeretne….
  csak a szája nagy,de politikailag súlytalan……
  csak ennyi

 112. Jáger László

  Kulcsár Edina esete a cigány kolbásszal.
  Van aki ezt szereti,,,,,,
  csak ennyi

 113. Jáger László

  Nem spendírozok oltási igazolványra
  ugyanis 0 oltással rendelkezem….
  de így is jól +vagyok…
  Az Omikron messzire elkerül….
  csak ennyi

 114. Jáger László

  Olaf Scholz a német kancellár blöfföl!!!
  Ismét elővették az Ukrajna +támadási kártyát!!!
  Azzal a hülyeséggel fenyegetőznek,hogy az Északi Áramlat 2t is leállíthatják…..
  Miközben szó sincs Ukrajna +támadásáról,csak a NATO berkekben riogatnak ezzel….
  csak ennyi

 115. Jáger László

  Járóka Lívia a legkevesebb szavazatot kapta az EP alelnök választásokon
  Ezért visszalépett,de Deutsch ezt is nagy sikernek tartja
  O tudja….

 116. Jáger László

  Anglia a jövő héten megszünteti a covid miatt hozott korlátozásokat!!!
  Hát ez mutat valamit
  csak ennyi

 117. Jáger László

  Ismét lehet örülni
  Folytatódik a Czeglédy per!!!
  De ezzel még nincs vége…….
  csak ennyi

 118. Jáger László

  Orbán V
  február 1én Moszkvába látogat és Putyinnal tárgyal
  Paks2 biztosan napirendre kerül a tárgyalások során…….
  csak ennyi

 119. Jáger László

  Lrted te ezt!?
  MOon viszonylag magas az átoltottság és mindenki viseli a maszkot
  Ennek ellenére rekord magas a fertőzöttek száma!!!
  Ennyit a terápia gyakorlati hasznosságáról!!!
  csak ennyi

 120. Jáger László

  Élelmiszer árbefagyasztáshoz
  Havonta vásárolják
  Kristálycukor
  liszt
  olaj
  Hetente vásárolják esetleg
  Disznóhús
  Csirkehús
  naponta vásárolják egyesek
  2,8%os tej…
  Na azkor mennyi is a havi +takarítás az októberi árakat figyelembe véve!!!???
  csak ennyi

 121. Jáger László

  Joe Biden már alig várja,hogy az orosz csapatok átlépjék az ukrán határt és az USA büntethessen!!!!
  A NATOnak itt nem osztanak szerepet……
  csak ennyi

 122. Jáger László

  Csollány Szilveszter már 50 napja van kómában….
  Gyógyulást kívánok neki…
  csak ennyi

 123. Jáger László

  Csirkefarhát
  Eddig sem fogyasztottam és ezután sincs szándékomban
  +hagyom másnak……
  csak enny

 124. Jáger László

  Ukrajna fegyverkezik
  Háborúra készül a NATO és a Balti államok ezt fegyverekkel segítik!!!
  Közben a NATO szítja a feszültséget,az oroszokat vádolja a háború előkészítésével és gazdasági szankciókkal fenyegetőzik!!! Erre használják Stoltenberget!!!f!
  csak ennyi

 125. Jáger László

  +érkezett q 200 millió$s USA fegyverszállítmány Ukrajnába
  Célja a tartós béke fenntartása a térségben!!!???
  Te ezt elhiszed,
  mert én nem!
  csak ennyi

 126. Jáger László

  NATO védelem
  Spanyol és holland vadászgépek
  immár Bulgária légterét is védik….
  Tartós béke köszöntött Szófiára!!!???…
  csak ennyi

 127. Jáger László

  Ez most a kérdés
  Van diplomája Borbély Ildikónak,vagy nincs!!!??…
  csak ennyi

 128. Jáger László

  Mráz Á szerint a magyarok 2/3a fidex győzelmet vár a választásokon…
  Hát nem biztos,hogy tévednek
  csak ennyi

 129. Jáger László

  Az USA már evakuálja Ukrajnából a diplomatáit!!!!
  Az amerikaiak ergo valamit már tudnak!!!????…
  csak ennyi

 130. Jáger László

  Kizárták Borbély Ildikót az MSZP-ből!
  Oka
  Valótlan tényeket közölt az önéletrajzában….
  csak ennyi

 131. Jáger László

  A WHO szerint is véget érhet a covid 19 járvány az omikron hullám lecsengésével…
  szerintem is…
  csak ennyi

 132. Jáger László

  Az omikron fertőzöttek száma 13300/nap
  Hát csak ennyit a szájmaszk hatékonyságához!!!!???…
  Fölösleges glancolás,flancolás mert nem véd a vírus LN!!!
  csak ennyi

 133. Jáger László

  Jens Stoltenberg a békülés jeléül NATO haderőt küld az orosz határ közelébe…..
  Oka
  A orosz fenyegetés +akadályozása Ukrajna LN
  Jens ürügyet keres az NATO akciójához!!
  Komolytalan!!!
  csak ennyi

 134. Jáger László

  Elhunyt
  Csollány Szilveszter
  Nyugodjék békében
  csak ennyi

 135. Jáger László

  Igencsak hideg va
  Azonban a ez a migránsokat nem zavarja
  Ma is támadni fogják a déli határkerítést!!
  csak ennyi

 136. Jáger László

  Putyin
  már készül Orbán fogadására…
  +lepi lesz!!!????…
  csak kérdezem
  csak ennyi

 137. Jáger László

  Biden,Scholz,Macron továbbra is blöfföl!! Az oroszokat azzal vádolja,hogy Ukrajna +támadására készül!!!???.. Az oroszok pedig csak a saját országukban tartanak hadgyakorlatot,csapatmozgást.
  A NATO pedig ezért a Kelet európai országokba telepít katonákat, haderőt!!!
  Most azkor ki is készül háborúra!!!???..
  Politikai erőfitogtatás a javából…!!???
  Csak kérdezem
  ennyi

 138. Jáger László

  A kormánypárti influenszer rókai fülöp 4,5 milliárd forintot kapott,hogy elkészíthesse a csodálatos Petőfi filmjét!!!
  Na erre kíváncsi leszek!!!
  Itt a magyar Oscár díj várományos….
  csak ennyi…

  • Szívjátok le a Csútit.

   Milyen ironikus, édesapja Petrovics István aki szláv volt, azért a hitelesség fontossága miatt ezt remélhetőleg megemlítik ebben hatalmas költségvetésű filmben 😀
   A nagy világban nem is ismerik Petőfi Sándort, akkora világtörténelmi személyiség volt 😀
   Béke poraira.

  • Szívjátok le a Csútit.

   Én inkább a diadalmas Győri csatáról forgatnák filmet 😀
   Ezek komolyan akkor is azt hitték, hogy ők Bonaparte Napóleon seregét is leverik 😀 😀 😀
   Futás lett a vége 😀 😀

 139. Jáger László

  Rövidesen érkezik a 24 önjáró német tarack,amivel akár 60 km-ről is lőhetjük a nem létező ellenséget!!
  Micsoda öröm!!!???…
  csak ennyi

  • Szívjátok le a Csútit.

   Hagyjad már ezeket a kutyákat, az oláhkok 2 nap alatt Bugyinpesten lennének !
   Ahogy anno voltak is. A magyar soha nem lesz Bukarestben, na ez biztos.

   Ezek kutyafejű mongolok, nem szkíták. A Szent Korona alsó részét tessék átadni a helléneknek kutyák !!!
   Görög korona ! Nem magyar.
   A Lánchíd építési költségeit is, a Nemzeti múzeumotok költségeit is, az MTA építési költségeit is, görög pénzen épültek ! De facto. Mai árfolyamon kamattal ! Lássuk milyen emberek vagytok, mongolok ! De mindenki tudja, rakás szar.

 140. There are many options available to you in your spare time, but will you choose pure entertainment or both entertaining and training yourself? Fun, comfortable, free, and ich are what Sudoku 247 gives you.

 141. Jáger László

  Csehország
  4000 ágyúlövedéket ajándékoz Ukrajnának a béke védelmére!!!!????…
  Micsoda együttérzés!!!???…
  csak ennyi

 142. Jáger László

  Agyonlőtte 5 társát 1 ukrán katona!,
  Az oroszok már belulről támadnak!!!???…
  csak kérdezem

 143. Sziívd le a Csútit.

  Büdös patkány prostisrácok, a lukatok meglesz csinálva !!!
  Ótvar fidesz csicskák.
  Ennyi.

 144. Szívjátok le a Csútit.

  Egy birodalmatok sem volt ! Csak a szaros Trianonért sírtok, mint egy rossz kurva.
  Megérdemeltétek, és még nincs vége !

 145. Szívjátok le a Csútit.

  Arkadiopoliszi csata (970).
  Miért menekültetek el a Bizánci sereg elől ? Akkor is abban a hittben éltetek, hogy hú mi kemények vagyunk.
  Aztán meglett [email protected] a szátok úgy, hogy egy életre elment a kedvetek a kalandozástól, mongol kutyák.

 146. Jáger László

  Árstop
  Erősen hiányolom a csirkés kosárból a csirkefej,csirkenyak,csirkeszárny,csirkeláb,csirkecomb tételeket!!!
  Így nem teljes a lista…..
  Már +bocsásson Orbán Viktor…
  csak ennyi

 147. Jáger László

  Kövér László véleménye szerint VJ IM viselhet akár toronyórát lánccal is!!
  Ez nem tartozik a házmester hatáskörébe….
  csak ennyi

 148. Jáger László

  FO mindenkor számíthat MO katonai segítségére
  Maliban cirka 100 fős magyar kontingens segíti a francia csapatok rendcsinálását…
  csak ennyi

 149. Jáger László

  Márki-Z órákon keresztül tárgyalt Bajnaivak Londonban!!!!
  Csak nem a ME-i választásról!!!!???..
  pontosabban
  Esetleg bajnai javára lemondana a választáson való indulásról!!!???…
  ez csak 1 feltételezés…
  csak ennyi

 150. Jáger László

  Orbán pénteken Abascal Vox vezéréve tárgyalt Madridban,majd
  szombaton Sárkozyvel a volt elnökkel Párizsban tárgyal….
  A jobboldal így letudva…
  Most már jöhet Putyin Moszkvában……
  csak ennyi

 151. Jáger László

  Kásler Miklós rém víziója
  Akár napi 30 ezerre is nőhet a fertőzöttek száma!!!
  Remélem téved a doki!!!!???..
  csak ennyi

 152. Jáger László

  MO lakóinak túlnyomó többsége keresztény,habár nem vallásos
  Keresztény elveket vall,de nem gyakorolja a vallást ,nem templomba járó.
  csak ennyi

 153. Jáger László

  And azt honnan a fenéből lehet tudni,hogy mikor kapott sztrókot a börtönben M. Richárd!!!???..
  Szerényen kérdezem
  A végén még +sajnálom a figurát…….
  csak ennyi

 154. Jáger László

  USA után már a britek is NATO csapatok telepítését fontolgatják Kelet-Európába
  Köszönjük,de nem kérjük!!!
  csak ennyi

 155. Jáger László

  Az ellenzék arra kéri Orbánt ne utazzon Moszkvába…
  Orbán ennek LNÉre mégis elutazik!!
  Igaza van!
  csak ennyi

 156. Jáger László

  Rusai doki pesszimista omikron ügyben!!
  Én pedig optimista vagyok
  várom,hogy kinek lesz igaza…
  csak ennyi

 157. Jáger László

  Orbán Viktor kért elvitelre 1 cukrászdában maszk nélkül 2 puncsminyont és 2 Rákóczi túróst
  Természetesen kiszolgálták!
  Lehet,hogy már Putyinnak szánja!!!???
  Amit szabad Jupiternek ,nem szabad………
  csak ennyi

 158. jáger lászló

  Hát az7kor
  Ki nem madta visswza a z ideiglenesen !stzüntetett 13. havi nyugdíhar6t!!!???Te tudod!!!???
  Én csak bután kérdeze4m!
  Csak ennyi

 159. jáger lászló

  Az ukrán csapatok
  Pripjatyban gyakorlatoznak,így védik a békét!!!???
  Csak ennyi

 160. jáger laszlo

  Putyin and Hszi 1 húron pendülnek
  a NATO Kelet európai terjeszkedésének vonatkozásában
  csak ennyi

 161. jáger lászló

  Orbán Viktort Józsefvárosban hat almas tömeg fogadta!!!???
  Msajdnem farsangi királlyá koronázták!!!????…
  csak ennyi

 162. jáger lászló

  Az amcsi katonák most Lengyelországgal ismerkednek…..
  Jó kis ismerkedésnek,kirándulásnak tűnik…
  csak ennyi

 163. jáger lászló

  Rusvai doki
  nem oltatom be magam 4xerre!!!
  Vállalom a veszélyt!Én pedig 1általán nem oltatom be magam!!
  én is vállalom !!!csak ennyi

 164. jáger lászló

  Nagylelkűség
  Szijjártó P
  MO kész együttműkódni NO-al……
  csak ennyi

 165. jáger lászló

  Óriási hír
  2022-ben MO rendezheti az úszó világbajnokságot!!!
  Csak ennyi

 166. jáger lászló

  Putyin
  Macron több elképzelése reális Ukrajna esetében!!!
  No majd +látjuk….
  csak ennyi

 167. jáger lászló

  Lukasenka szerint
  15 éven belül Oroszország,Belorusszia,Ukrajna 1 unióban 1sül!! Kazahsztán csatlakozása sem kizárt!!
  csak ennyi

 168. jáger lászló

  MZP

  Iványi Gábort javasolná KE-nelk!!??
  Hát nem is tudom!!!Bárt lenne olyan jó,mint a fidex jelöltje Novák Katalin asszony!
  csak ennyi

 169. jáger lászló

  Több mint 100 amcsi katona érkezett Romániába megvédeni az országot az orosz agressziótól!!!!????
  hát majd +látjuk a hatásfokát……
  csak ennyi

 170. jáger lászló

  A weimari 3szög csitiítaná a feszkót az ukránok és az oroszok körül amit az amcsik kialakítottak
  No majd +látjuk milyen sikerrel!!!??,…
  csak ennyi

 171. jáger lászló

  Azt nem tudjuk elérni.hogy a járvány véglegesen +szűnjön
  Együtt kell tudni élni vele….csak ennyi

 172. jáger lászló

  Gyurcsány válasza 1 Orbán-Gyurcsány vitához
  Dakota közmondás
  Aki a gyávát +menti az maga is gyáva.
  Én pedig gyávákat nem mentek.
  Értsd ahogy akarod…..
  csak ennyi

 173. jáger lászló

  VJ IM ismét Brüsszel ellen kampányol
  Nem tud kibújni a bőréből.!!!
  csak ennyi

 174. jáger lászló

  Készüljetek
  Febr 14 Valentíin nap!!!
  csak ennyi

 175. jáger lászló

  Újabb körzetben indulnak a 2farkú kutyák
  Győzelmi esélyük azonban 0!!!!!csak ennyi

 176. jáger lászló

  Dobrev szerint
  Rövidesen a rezsicsökkentés megy
  a megszorítás pedig jön
  Ezek a kilátások a jövőre nézve….
  csak ennyi

 177. jáger lászló

  Lemondott a Scotland Yard vezetője. Mi lesz veled Anglia!!!???
  Majd 3+ússzák valahogy…..
  csak ennyi

 178. jáger lászló

  Szerintem MZP nem is akar ME lenni
  Beszédei retorikailag nem is értelmezhetőek
  Csak zavart akar vele kelteni a fidex körökben és az orbán stábban….
  Nem konzekvensek annyira értelmezhetetlenek…Csak ennyi

 179. jáger lászló

  Orbán Viktor Budapestre hívta Trumpot a választások előtt,ezzel is segítve a fidex véghajráját!!!
  Ravasz ez az orbán gyerek nemdebár!!!???…
  csak ennyi

 180. jáger lászló

  Biden szombation1eztet putyinnal…
  Ez már több mint Raszputyin….
  csak ernnyi

 181. jáger lászló

  Az ukrán külügyér 48órás ultimátumot adott Moszkvának ,hogy válaszoljon az orosz katonai mozgásokra Oroszország területén….Mondhatni a nap vicce…
  csak ennyi

 182. jáger lászló

  A CIA szerint febr.16-án
  +indulnak az oroszok Ukrajna LN
  Ez ismét a CIA óriási tévedése,vagy hazugsága,,,Tessenek választani!!!
  csak ennyi

 183. jáger lászló

  Csak a pontosság kedvéért
  a 2022s választás ne Orbánról és MZP-ről fog szólni,mivel a ME-t a képviselők választják!!!!!!
  A választás a fidex és a LNZk programjáról szól!!!
  Melyik program a hiteles,melyiket fogadják L a választók!!!
  A képviselő jelölteknek erről kell beszélni és a választók,majd eszerint választanak…csak ennyi

 184. jáger lászló

  OV
  Bajnaival és Gyurcsánnyal fenyeget a 2022s választásokon.
  MZpP-vel nem számol….
  Na majd +látjuk mit hoznak az egyéi körzetek a pártlista mellett!!!csak enyi

 185. jáger lászló

  A KÉRDÉS MÁR CSAK AZ
  OV megy vagy marad!!???
  Hát majd +látjuk
  Csak ennyi

 186. jáger lászló

  Liu Shaoang olimpiai bajnok!!!!Gratulálunk Neki!!!!
  +érdemelte
  Csak ennyi

 187. jáger lászló

  Elkezdődött a Velencei karnevál
  kezdődhet a mulatozás.maskarázás…
  csak ennyi

 188. jáger lászló

  A CIA nagy tévedése .Az oroszok nem támadnak febr.16-án!!!
  Ezt én is garantálom Biden elnöknek és Zselenszkij elnöknek
  Csak ennyi

 189. jáger lászló

  Az LNZk KE jelöltje
  Róna Péter54 Győzelmi esélye nincs!!
  Az már előre lefutott kategória
  Jelölése jelképes…
  Csak ennyi

 190. jáger lászló

  Beindult a 100millió $s magyar űrhajósprogram 100 résztvevővel….
  Már a tesztlapokat töltik online…Előbb-utóbb +lesz a magyar Űrhajósjelölt!!!
  Kérdés már csak az
  Nekünk mi ebből a haszon!!!!???…
  csak ennyi

 191. jáger lászló

  Fake News
  2022 febr,16
  Az oroszok +támadták Ukrajnát!!!+???
  Te elhiszed??
  Mert én nem!!!
  csak ennyi

 192. jáger lászló

  Bayer5 zsoltit megnyugtatom
  Ő is 1 helikopter!!
  Méghozzá H145 M tipusú…….
  csak ennyi

 193. jáger lászló

  +jegyzem a diktatúra,demokrácia,jogállam kifejezések definiálása,meghatározása nem politikai kategória ,nem a kormányok feladata!!!
  Ez inkább ideológiai,filozófiai jogi szakkérdés….
  csak ennyi

 194. jáger lászló

  wittner mariska is megszólalt MZP ügyben 1956 apropóján…..
  Máskülönben MZP 1972-ben született….
  Semmi köze 56-hoz!!
  csak ennyi

 195. jáger lászló

  Az orosz hadsereg az orosz határokon belül
  A amcsi,brit,kanadaii csapatok Romániában,Litvániában,Lengyelországban,Németországban…
  Azkor miről is beszélünk itt!!!???..
  csak ennyi

 196. jáger lászló

  Joe Biden bácsi bízik benne,hogy hamarosan kitör az ukrán -orosz háború……
  Micsoda rendes 1 szivar!!!???..

 197. jáger lászló

  Moszkva kénytelen lesz reagálni,ha az USA/NATO elutasítja a biztonsági garancia igényeit!!
  csak ennyi

 198. jáger lászló

  A szülők feladata a gyermekek jogainak biztosítás és semmi köze a jogállamiság kérdéséhez!!
  A jogállamiságot független igazságszolgáltatás és az antikorrupciós intézkedések alapján lehet megítélni..
  A gyermejogpokat a családoknak kell biztosítani…
  Itt téved nagyot VJ IM!!!
  csak ennyi

 199. jáger lászló

  Babát vár Rogán Cecilia
  Noés mit szól ehhez Rogán Antal!!!??..
  csak kérdezem….

 200. jáger lászló

  Az ukránok nem tárgyalnak a szakadárokkal,de nem is támadják + őket!!!
  Ez 1 olyan exlex állapot!!Hát mi lesz ebből az még nem látható
  csak ennyi

 201. jáger lászló

  A katalizátor sem segített
  Lebuktak a tolvajok akik a honvédségtől loptak…
  addig jár a korsó a kútra ímíig el nem törik….
  csak ennyi

 202. jáger lászló

  Boris Johndon már nagyon bevezetné a szankciókat Moszkva LN.habár az oroszok bgékén hahyják az ukránokat
  Hát már ez sem tetszik 1Seknek…
  csak ennyi

 203. jáger lászló

  Deutsch tamás a nagy demokrata nagyon félti az EU alapértékeit!!!
  Hát ez nem kerül semmibe
  Csak szavak……
  ennyi

 204. jáger lászló

  juszt lászló
  A házmester mentális állapotán nem segítettek,inkább rontottak az elmúlt évek….
  csak ennyi

 205. jáger lászló

  A CIA szerint Putyin kiadta a parancsot Ukrajna lerohanásának előkészítésére!!!??
  Erre hivatkozik Stoltenberg/NATO febr.21-én….
  Hogy oda ne rohanjak…
  csak ennyi

 206. the hub of superior-quality assignment writing services. Submitting quality solutions for your project can lay the foundation of a successful academic career.

 207. jáger lászló

  Rágyújtott 1 oxigénterápián lévő román beteg az O2 palack mellett kórházban…
  Fel is robbant
  csak ennyi

 208. jáger lászló

  putyin lépett
  Elismerte a 2 kelet-ukrajnai köztársaságot!!!
  No most légy okos Domonkos..
  csak ennyi

 209. jáger lászló

  Háború és béke Lev Tolsztoj
  Hát igazán most aktuális!!
  csak ennyi

 210. jáger lászló

  Trump
  Putyin a zseniális!!!!Oroszok békefenntartóként Donyeckben és Luhanszkban!!!
  Hát ezt is +értük!!!csak ennyi

 211. jáger lászló

  Biden bejelentette az orosz LNS szankciók első részletét
  Csak úgy baráti alapon,mert az USA nem akar háborút!!!!csak ennyi

 212. jáger lászló

  NO a mazochista…..Nem nyitja + az Északi Áramlat 2t!!!
  Kinek fog ez fájni!!!???
  Hát nem nekem az biztos….
  csak ennyi

 213. jáger lászló

  Ukrán-orosz háború kirobbanása…
  Engem is +lepett!!!
  csak ennyi

 214. jáger lászló

  +kezdődött a visszaszámlálás
  Zelenszkij már számolja a hátralévő napokat…
  csak ennyi

 215. Covid-19 is very dangerously ill and has spread in th whole world very rapidly, but most of the advanced countries have invented its vaccine, which can be the source of escaping it.

 216. jáger lászló

  Szijjártó Budapestre hívta az ukránokat és az oroszokat 1 kis béketárgyalásra…..
  csak ennyi

 217. jáger lászló

  Börtönbüntetést is kaphat aki leszakít 1 hóvirágot!!!
  Nem túlzás azért ez 1 kicsit???!!…….
  Szerintem az!!!
  csak ennyi

 218. jáger lászló

  Zelenszkij már idegen légiót szervez Ukrajna védelmére…..
  Hát ez már a vég kezdete….
  Az országukat maguknak az ukránoknak kell +védeni és nem másnak!!!!
  csak ennyi

 219. jáger lászló

  Órákon belül találkoznak az ukrán és az orosz vezetők Pripjatynál…
  remélem a találkozó sikeres lesz…..
  csak ennyi

 220. jáger lászló

  +ígérem senkivel l nem osztom meg az információmat a magyar honvédség csapatmozgásáról….
  Kisdobos becsület szavamra…
  Nem vagyok a haza ellensége…
  csak ennyi

 221. jáger lászló

  A magyar kormány bekeményített
  Nem engedik át az ukránoknak szánt fegyverszállítmányt a magyar -ukrán határon……
  Ezen NATO szállítmányok Lengyelországot6 fogják +célozni….
  Hát ilyen 1XŰ!!!!
  csak ennyi

 222. jáger lászló

  Az ukrán védelmi miniszter
  amnesztiát és pénzt ígért azon orosz katonáknak akik leteszik a fegyvert és kapitulálnak….
  Nos majd +látjuk…..

 223. jáger lászló

  Ukrajna
  A keleti menekültek Oroszországba
  a nyugasti menekültek Lengyelországba,MO-ra,Szlovákiába,,Romániába tartanak nemzetiségük szerint…..csak ennyi

 224. jáger lászló

  Ma folytatódik a Czeglédy Csaba pere Kecskeméten…..
  várjuk az igazság kibontását….
  csak ennyi

 225. jáger lászló

  A jobboldali és a baloldali magyar média +hasonlott!!
  Nem tudja kit kell támogatnia az orosz-ukrán háborúban!!!!!???..
  Ez az igazi dilemma…
  csak ennyi

 226. jáger lászló

  Róna Péter soha nem lesz KE csak jelölt.mert nem a fidex embere…
  csak ennyi

 227. jáger lászló

  Lévai Anikó
  Kárpát alján osztja a fidex igét a z ukránoknak….
  csak ennyi

 228. jáger lászló

  Az ukrán migránsok
  jöttek,jönnek és nyugatra mennek….
  csak ennyi

 229. jáger lászló

  A DK téved
  A Paks 2 pedig +épül!!!
  csak ennyi

 230. jáger lászló

  Az ég kék
  a fú zöld
  and az orosz-ukrán háború tovább folytatódik…..
  csak ennyi

 231. jáger lászló

  Most tűnik L a magyar
  kisebbség Kárpát Ukrajnában…
  .
  csak ennyi

 232. jáger lászló

  Szili katira mindenki számíthat
  Szavakban….
  Azonban ez nem jelent semmit!!!
  csak ennyi

 233. jáger lászló

  Józan ész diadala Hétfőtől +szűnik a maszkviselési kötelezettség
  A védettségi igazolvány biztosította korlátozás
  A kötelező oltási előírás…..
  Végre….
  csak ennyi

 234. jáger lászló

  Nem jönnek a lengyelek a békemenetre
  l vannak foglalva az saját ukrán békemenetük fogadásával….
  Micsoda idők……..
  Éljen a lengyel-ukrán barátság…..
  csak ennyi

 235. jáger lászló

  MO tragédiája
  MO-nak nem harckocsikat,hanem Javelin páncéltörő rakétákat kellene gyártani!!!Ennek igazán hasznát venné a magyar hadsereg,szemben a harckocsikkal….
  csak ennyi

 236. jáger lászló

  Továbbra is tartom
  O1G!!!
  csak ennyi

 237. jáger lászló

  Az orbán kormány igazán peace párti!!Még a kutyákat ,macskákat is befogadja humanitárius okokból….
  Ezaztán döfi…
  csak ennyi

 238. jáger lászló

  budai gyuszi pert nyert Czeglédy LN!!!
  Nem sértette meg jó hírnevét,mivel csak véleménynyilvánítás volt amit mondott!!!
  Csak 1 kis szofisztika,más semmi…
  csak ennyi

 239. jáger lászló

  Most zajlik Ukrajna demilitarizálása….
  majd a következő évek döntik l milyen sikerrel!!!????…Én remélem sikeresen….
  csak ennyi

 240. jáger lászló

  Mg-i támogatási boom!!!!Ov 1 személyben 80%ra emeli a
  mezőgazdasági termékek ártámogatásét!!!
  Hét ez hihetetlen!!!
  Lsem hiszem!!!!
  csak ennyi

 241. jáger lászló

  Mariupol hiányzik a közszolgáltatás
  semmi baj,majd kibírják valahogy
  Már csak napok kérdése….
  csak ennyi

 242. jáger lászló

  Én a paksi bővítés feltétlen híve vagyok szemben az LMP-vel!!!
  A PAKS 2 pedig +fog épülni +látod
  csak ennyi

 243. jáger lászló

  Mariupol polgármesterének rémálma…
  Holnap már 1000sével fogja számolni a halottakat!!!???…Mégsem evakuálnak!!!???…persze 1 kicsii túlzással….
  csak ennyi

 244. jáger lászló

  Zelenszkij a békeharcos
  Nem bocsájtunk meg
  nem felejtünk
  mindenkit megbüntetünk!!!
  No de Volodimiir elvtárs nem túlzás ez!!!???
  Csak ennyi…

 245. jáger lászló

  4 csapdahelyszín
  Kijev
  Harkov
  Mariupol
  Odessa
  Tessenek választani….csak ennyi

 246. jáger lászló

  Kijev már felkészülve várja az orosz csapatokat….No nem állítom,hogy nagy szeretettel
  Sőt…..
  csak ennyi

 247. jáger lászló

  ukrán menekültek MO-on
  Már 170 ezren jöttek ,láttak .mentek….
  csak ennyi

 248. jáger lászló

  Gyermekvédelmi népszavazás
  Én érvénytelenül szavazok.mert hülyeségnek tartom a témát napirenden tartani!!!
  Ma ez nem kérdés ,hanem álkérdés+!!!
  csak ennyi

 249. jáger lászló

  Zelenszkij még mindig Kijevben várja az orosz csapatokat….
  csak ennyi

 250. jáger lászló

  Már közel 200 ezer ukrán menekült jött MO-ra,de csak pár ezren maradnak….
  A többség továbbáll!!
  Nincs ebben semmi +lepi….
  csak ennyi

 251. jáger lászló

  Boris már Londonban győzködi Viktort
  Vica versa szintén….
  csak ennyi

 252. jáger lászló

  Guantanamót
  Joe Biden be fogja záratni!!!???
  Te ezt elhiszed!!???
  Én csak remélem!!!!
  ennyi

 253. jáger lászló

  A Pentagon szerint nem életszerű a lengyel M)G-ek átadása
  Nem használhatók Ukrajnában….
  csak ennyi

 254. jáger lászló

  1000%,hogy MZP-ől nem lesz ME!!!
  Ezért javaslom,hogy önként és dalolva mondjon le ezen vágyáról!!!
  Nem 1 nagy áldozat!!!
  csak ennyi

 255. jáger lászló

  Nitrogénművek átmenetileg leállítja az NH3 termelését….
  majd újraindítják!!!
  meglátod
  csak ennyi

 256. jáger lászló

  Ha Zelenszkijnek esze lenne
  Nem hagyná.hogy Kijevet porig rombolják az orosz csapatok….
  csak ennyi szerényen

 257. jáger lászló

  Hernadi szerint nincs üzemanyaghiány MO-on,csak 1 kis logisztikai zavar lépett fel….
  csak ennyiA helyzet rövidesen +oldódik….

 258. jáger lászló

  A Shell kutakon már csak 50 litert benzínt lehet tankolni 1Xi alkalommal….
  csak ennyit…
  Legfeljebb 2x +x állhatsz sorba…

 259. jáger lászló

  Mitől hírhedt járai máté???..
  Ha valaki még nem tudná….
  És még dicsexik is vele:::::
  Én nem dicsekednék….
  csak ennyi

 260. jáger lászló

  Mariupol már félig orosz kézben…
  mikortól lesz teljesen!!!???.-..
  csak ennyi

 261. jáger lászló

  Kórház lebombázása Mariupolban!!??
  Nagyon érdekes,hogy a bombázás LNÉre a emberi veszteség minimáliis,kvázi semmi…
  Ezért a látottak alapján manipulációról lehet szó….
  ilyen szétrombolt épületnél sokkal nagyobb lehet a veszteség,mint amit közölt az ukrán média…
  csak ennyi

 262. jáger lászló

  Nemzeti Ökörség Intézet szerint
  a magyarok szeretik MO-ot a legújabb felmérésük szerint….
  hát még ilyent!!!!???..
  csak ennyi

 263. jáger lászló

  A házmester szerint nem lehet hátradőlni,mert a választások után jön ápr.4.e!!!
  Ezt ne feledjük…
  csak ennyi

 264. jáger lászló

  Összefog Zelenszkij és Porosdenkó Putyin LN!!!
  Na majd +látjuk az eredményt!!!???…
  csak ennyi

 265. jáger lászló

  Joe Biden oda csap ahová köll!!??Nincs tovább orosz hal,vodka gyémánt Amerikában!!!?
  Na majd + látjuk…
  Ez is elmúlik majd akár az influenza…
  csak ennyi

 266. jáger lászló

  Dobrev Klára
  önkéntes tolmácsként segítette az ukrán menekülteket!!!
  Gondoltad volna!!!??..Most jöhet a fidex!!!
  csak ennyi

 267. jáger lászló

  Zelenszkij csökönyös mint a szamár!!
  A csökönyösségét azonban az ukrán emberek szívják +illetve halnak meg!!
  Majd emlékezni fognak erre,mert ebben a háborúban Ukrajna nem nyerhet
  Csak ennyi

 268. jáger lászló

  Stefka pista esete Mikszáth Kálmánnal
  Hát ezt is +írták,habár senki nem olvassa L!!!
  1nek azért elmegy 1seknél….
  csak ennyi

 269. jáger lászló

  Zelenszkij a politikus diplomata gondolata,
  Ukrajna nem fog +bocsájtani sem a megszállóknak sem a kollaboránsoknak!!!??..
  Na majd meglátjuk Volomodír!!!???..
  csak ennyi

 270. jáger lászló

  Az oroszok már Kijev kapujában
  Mariupolt pedig már félig Lis foglalták….
  Következik Harkov és Odessza…
  csak ennyi

 271. jáger lászló

  Ukrán-orosz háború
  Eredmény
  sok ezer halott és végtelen pusztítás amit a politika okozott!!!
  Hol maradt az ember aki gondolkozik is néha!!!???…
  csak ennyi

 272. jáger lászló

  Kedden OV ott lesz a Kossuth téren és ismét elmondja szokásos imáját a hívőknek akár Ferenc pápa
  and Ámen…csak ennyi

 273. jáger lászló

  Megszületett Czutor Zolii 6.gyereke és már a 7.re készül!!!No de ki ez a czutor zoli!!!???
  a fene sem tudja kicsoda őkelme……
  Csak szerényen kérdezem….
  ennyi

 274. jáger lászló

  Menekült ukrán diákok költöztek be az SZFE Vas utcai kollégiumába!!!
  Na és az SZFEs diákok hová költöztek!!!????…
  csak szerényen kérdezem…..
  ennyi

 275. jáger lászló

  Z.Kárpáttal van tele a média..
  De ki a csoda ez a figura a 1kor kart lengetet!!!
  Csak szerényen kérdezem
  ennyi

 276. jáger lászló

  Most MO kipróbálja,hogy milyen 1 nő államfőként.
  Beválik-e majd +látjuk.
  csak ennyi

 277. jáger lászló

  Mennyi ismeretlen magyar kapott Kossuth és Széchenyi díja!!!???..
  Nem is gondoltam volna ,hogy ennyi zseni él MO-on….Gratulálok mindenkinek….
  csak ennyi

 278. jáger lászló

  Éljen márc.15
  Habár nekem ez is olyan mint a többi nap.Még a békamenetet is kihagyom…..OV-t sem hallgatom+
  csak enyi

 279. jáger lászló

  Ez a magyar Sajó nem az a szlovák Sajó…
  Itt nem észlelhető semmiféle vízszennyezés
  kristálytiszta,fenékig le lehet látni….
  csak ennyi

 280. jáger lászló

  OV már készen áll a békamenetre és a 15 órakor elmondandó beszédére…
  Most hangolódik rá lelkileg…
  csak ennyi

 281. jáger lászló

  Megemlékezés 1848s för5radaoomról és annak hőseiről!!???
  OV kváz6i 1 szót sem szólt róluk!!!!!
  Aktuálpolitikának szentelte a beszédét olyan választási beszéd szintjén
  No war
  Yes peace
  Felejthető reagálás 1848 márc,15ről a szabadságharcról…
  elvitte a politika a józan megemlékezést!!!
  csak ennyi

 282. jáger lászló

  MZP ma reggel 8kor megkapja a neki járó 5 percet az MTVtől!!!???..
  Igyexik is hasznosan kihasználni a neki engedélyezett időtartamot.
  Na és mire lesz ez elég azt még nem tudhatjuk.
  Szerintem semmire!!!
  ezt már most +előlegezhetem…..
  csak ennyi

 283. jáger lászló

  A mariupoli polgármester szerint a szétlőtt kórházból lőnek az oroszok,miközben az alagsorban az orvosok operálnak…….
  Közben 500 túszt tartanak fogva…..
  Hát ezt hiszem,ha akarom…
  csak ennyi

 284. jáger lászló

  OV 3 napra Debrecenbe költözik és innen követi az ukrán-orosz eseményeket és az ukrán migránsok helyzetét…
  Követi,mert +akadályozni nem tudja….
  Sok javulás ettől nem várható,mert a +oldást nem itt hozzák….
  csak enny

 285. jáger lászló

  Biden háborús bűnösnek nevezte Putyint
  Ezért a béke érdekében 1. 8 millió $ értékben fegyvereket klüld Kijevnek….
  Használjátok egészséggel
  Hát 1 kicsit cinikus nem!!!???..
  csak ennyi

 286. jáger lászló

  Kirilenko a mariupoli AZOV vezér szerint az orosz csőcselék meg akarja semmisíteni Mariupolt és fizikailag a lakosságát…
  Szerintem ez enyhe túlzás…
  Itt a katonai győzelemről van szó és nem a megsemmisítésről…….
  csak ennyi, habár ez sem 1 babazsúr…

 287. jáger lászló

  Sándor,József .Benedek
  zsákban hordja a meleget
  Itt a tavasz
  And már OV is megkezdte a tavaszi határszemléjét….
  Kezdődhet a veteményezést,vetés….
  csak ennyi

 288. jáger lászló

  450 ezer migráns lépte át a magyar-ukrán határt.
  Közülük 400 ezer tovább migrált nyugatra
  Csak ennyi a pontosság kedvéért..

 289. jáger lászló

  H2O paradoxon
  Sajópüspökinél minden rendben a Sajóval…
  Érthetetlen helyzet….
  csak ennyi

 290. jáger lászló

  Putyin Scholznak
  Ukrajna halogatja a tárgyalásokat….
  Hát így látják az oroszok….csak ennyi

 291. jáger lászló

  Már közel 4 millió az ukrán migránsok száma….
  Vagy már Lis érte!!????
  csak ennyi

 292. jáger lászló

  Rezsicsapda!!!??
  Előre jelzem,hogy nagyon fájó lesz amikor megszüűnik a rezsitámogatás és vissza kell állni a piaci árakra….
  Mert ez is be fog következni előbb vagy utóbb!!!
  csak ennyi

 293. jáger lászló

  Index esete Mészáros Lölővel
  Hát nem mondható ideálisnak a házasság…
  csak ennyi

 294. jáger lászló

  Bakondi megvédi a menekülőket,kivéve a déli határ felől jövőket…Na ez is a 2s mércéhez tartozik…
  csak ennyi

 295. jáger lászló

  Azov ezred a végét járja Mariupolban.Hogy lesznek itt katonai sikerek!!!????….
  csak ennyi

 296. jáger lászló

  Újhelyi felmondatná a debreceni oltóanyaggyár orosz szerződéseit!!!!
  Már ide is beszivárgott a politika…
  csak ennyi

 297. jáger lászló

  Ukrajna üzent
  Eszünk ágában sincs megadni magunkat Marupolban!!!??
  no majd +látjuk
  csak ennyi

 298. jáger lászló

  Újra tárgyalnak az oroszok és az ukránok….A végeredményt illetően szkeptikus vagyok…
  Bár ne lenne igazam
  csak ennyi

 299. jáger lászló

  Zelenszkij
  Soha nem fogunk +hajolni az oroszok ultimátuma előtt!!
  Hát mondta ezt már más is kedves Volodimir….
  csak ennyi

 300. jáger lászló

  MZP Kolozsvárra látogat és valószínűleg megtekinti Mátyás király szülőházát is…
  Micsoda esemény…
  Hogy oda ne rohanjak
  csak ennyi

 301. jáger lászló

  Nézőpont szerint
  fidex 49%
  Baloldal 41%
  És van aki mindezt Lhiszi….
  Jó neki…
  csak ennyi

 302. jáger lászló

  Hann E szerint2 esélyes az ápr.i választás
  az nyer aki jobban mozgósít…
  Na majd ápr.4-én meglátjuk….
  csak ennyi

 303. jáger lászló

  Puztyin a gonosz aki +támadta vUkrajnát
  Zelenszkij az angyal aki megpróbálta megvédeni Mariupolt áldozatok árán is!!!
  Az áldozatok már nem beszélnek!!!
  Te is így látod!!!???Esetleg másként!!!???…
  csak ennyi

 304. jáger lászló

  2% a különbség a fidex és a baloldal között a fidex javára.Csak ennyi!???
  Hát ez semmi!!
  ennyi semmi több!!

 305. I have been browsing online greater than three hours lately, yet I by no means discovered any interesting article like yours. It is pretty price sufficient for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content material as you probably did, the internet will be a lot more useful than ever before.
  https://www.gostopsite.com

 306. Hi there excellent blog! Does running a blog like this take a lot of work?
  I’ve very little knowledge of coding but I was hoping to start my own blog in the near future.
  Anyways, should you have any ideas or techniques for new blog owners please share.
  I know this is off subject nevertheless I simply wanted to ask.
  Thank you!
  https://www.totositeweb.com

 307. I’m not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep it up!
  I’ll go ahead and bookmark your site to come back down the road.
  Cheers
  https://www.19guide03.com

 308. Hello there, just changed into aware of your blog through Google,
  and located that it’s truly informative. I’m going to watch out for brussels.
  I will be grateful for those who continue this in future.
  Numerous people might be benefited out of
  your writing. Cheers!
  https://www.totosafedb.com

 309. jáger lászló

  Szegények
  A MOL 242 milliárd forint osztalékot fizet…Hernádinak jut is marad is…..
  csak ennyi

 310. jáger lászló

  Eltemették
  Kis Sándor ukrán tengerészt Ungváron!
  Béke poraira…
  csak ennyi

 311. jáger lászló

  Finnország nem építi + az orosz atomerőművet
  Indoklás
  A Roszatom megsértette a nemzetközi jogot!!!
  A politika ide is beszivárgott!!
  csak ennyi

 312. jáger lászló

  +nyugtató
  Szíjjártó mindent +tesz hogy +védje MO-ot Én máris +vagyok nyugodva……csak ennyi

 313. jáger lászló

  Guge
  abban bízik,hogy több mint 100 képviselőt küldhet a fidex a parlamentbe….???
  Remélem téved az úr!!!???..csak ennyi

 314. jáger lászló

  Benkő HM után szabadon
  Nem indokolt MO nyugati részébe idegen NATO csapatok telepítése!!!Ettől még MO védelme nem erősödik,sőt gyengül!!
  MO katonai kitettsége nagyban erősödik amely nem a magyar emberek érdeke!!!
  Csak ennyi!

 315. jáger lászló

  Rövidesen,vasárnap eljön az óraállítás ideje
  1 órával előre kell tekerni
  csak ennyi

 316. jáger lászló

  Az ápr.3ai választás 3 edsélyes
  1. fidex nyer
  2.fidex nyer 2/3al
  3.ellenzék nyer
  más +oldás nincs…..
  csak ennyi

 317. jáger lászló

  Az ukránok és az oroszok +1eztek!
  Miben???
  Hát a nagy semmiben!!!
  csak ennyi…

 318. jáger lászló

  Novák Katalin KEként legfőbb feladatának a családok és a gyerekek védelmét tekinti
  EZ MINDEN MÁST +ELŐZ.
  csak ennyi

 319. jáger lászló

  A Republikon szerint bizonytalan,hogy a bizonytalanok közül hányan mennek L szavazni!!!Nahát!! Ennyit a felmérések pontosságához…
  ennyi

 320. jáger lászló

  Biden elvtárs legszívesebben már azt is +szabná,hogy ki legyen Oroszország elnöke!!!
  Hát azért erre még várni kell 1 kis ideig Joe!!!
  csak ennyi

 321. jáger lászló

  A little,big man/OV össze vissza beszél!! Hol Brüsszel ellen hangol,hol,az oroszok LN máskor + az ukránok LN!!
  Migránsokról,amcsikról már nem is beszélve
  Szinte már nem is lehet érteni a szélkakasunkat…..
  Tiszta harc az élete…
  csak ennyi

 322. jáger lászló

  A fidex 10 ezer aktivistát vet be a választási győzelem érdekében…És ez elég lesz!!!???
  Na majd +látjuk
  A vak is azt mondta….
  csak ennyi

 323. jáger lászló

  1becsületes magyar ember kire szavaz vasárnap….
  Na majd +látjuk hétfőn!!
  csak ennyi

 324. jáger lászló

  Závecz szerint 1 héttel a választások előtt
  fidex 41%
  LNZÉk 39 %
  Hát ez a hibahatáron belül van…csak ennyi

 325. jáger lászló

  Novák Katalin főparancsnok +tekintette MO fegyveres védelmi tervét!!!
  Mos már + vagyok nyugodva….
  Ezután nyugodtan hajtom álomra a fejem!!!
  csak ennyi

 326. jáger lászló

  Orbán Viktor
  Háború,vagy béke…
  Lev Tolsztoj nyomán szabadon!!!!
  csak ennyi

 327. jáger lászló

  V Zelenszkij
  hajlandó a semlegességről tárgyalni,de a demilitarizációról nem!!! Valamit tud ez az ukrán zsidó figura…
  csak ennyi

 328. jáger lászló

  Nézőpont nézőpontja szerint
  fidex 47%
  LNZÉk 42 %
  Hiszem,ha akarom
  csak ennyi

 329. jáger lászló

  2022v választások
  OV már Jézust és Barabást is belekeverte a voksolásba….
  Csak tudnám mi közük van ezen bibliai alakoknak a vasárnapi szavazáshoz…..
  csak ennyi

 330. jáger lászló

  4 nap múlva mehetünk szavazni!
  Tudod már kire fogsz voksolni!!!???..
  én tudom…
  csak ennyi

 331. jáger lászló

  Orbán Viktor figyelmébe
  A magyarok 80-90%a nem tudja mit jelent a gender kifejezés
  Ezért feleslege erről és a nem átalakításról népszavazást tartani…
  Mondhatni káros,bűn kihasználni az emberek tudatlanságát
  csak ennyi

 332. jáger lászló

  Én 110-115 fidex mandátumra számítok az ápr.3i választásokon
  Nem hiszem ,hogy nagyot tévednék!!Nem lesz abszolut2/3 az tuti!!
  Csak ennyi

 333. jáger lászló

  Hát ez sikerült!!!??
  V4 helyett V0
  Mondhatni óriási blamázs!!
  csak ennyi

 334. jáger lászló

  Ápr 1
  Mindenkinek szép napot kívánok így bolondok napja alkalmából—-
  csak ennyi

 335. jáger lászló

  Sorsdöntő választás következik Orbán Viktpr számára
  Menni vagy maradni
  ez itt a kérdés
  csak ennyi

 336. jáger lászló

  Orbán Viktor
  Volt már olyan amikor vasárnap elveszítettük a választást
  Remélem nem utoljára…

 337. jáger lászló

  Ma még magabiztos a fidex,
  de holnap mi lesz a szavazófülke magányában
  az 2 esélyes!!!
  Csak ennyi

 338. jáger lászló

  Publicus mérése szerint
  fidex 47% LNZk47%
  a biztos szavazók körében!!
  A választást a hezitáló választók döntik L a holnapi választásokon!!!
  Jó választást mindenkinek
  Csak ennyi

 339. jáger lászló

  OV be van rezelve a vasárnapi választások miatt!!
  Már nem biztos a a fidex győzelmében!!
  Legyen neki igaza….
  csak ennyi

 340. jáger lászló

  2022 ápr.3 vasárnap
  Máris lehet készülődni és menni szavazni
  Tessék jól +gondolni,hogy kire adod a voksododatcsak ennyi

 341. jáger lászló

  Képzeljék L
  Már le is adtam a voksomat!!
  Semmi különös esemény nem történt
  csak ennyi

 342. jáger lászló

  Nálunk 1 nanométer hó sem esett!!
  Remélem nem is fog….
  csak ennyi

 343. jáger lászló

  Nem akarok dicsekedni,de bevállalom.
  Nm a fidexre szavaztam…
  Remélem nem bűn!!???
  csak kérdezem

 344. jáger lászló

  Gratulálok a fidexnek az újabb 2/3s győzelméhez.
  Ez számomra +lepetés!!!
  Én többet vártam az LNZktől!! csak ennyi

 345. jáger lászló

  2022 ápr 04
  Vége MZP ME jelölt ámokfutásának….
  Új nap kezdődött!!
  csak ennyi

 346. jáger lászló

  LNZk
  Nincs más hátra mint előre de nem MZP vesztes hadvezérrel+!!!
  csak ennyi

 347. jáger lászló

  Kormányüléssel kezdi a hetet ov
  Kijelölik,hogy milyen változások lesznek a közeljövőben,mert ami eddig volt az már nem maradhat sokáig
  Semmi pozitív dologra ne számítsatok emberek
  Most jön a fekete leves…

 348. jáger lászló

  Paradoxon
  A legalacsonyabb státuszú emberek körében legelfogadottabb a fidex!
  Itt az OV nimbusza isteni magasságokban szárnyal…Tekintélye kvázi +kérdőjelezhetetlen!
  Demagógiája,populizmusa itt hat a legerősebben!!
  Kérdésem
  Meddig még!!!???

 349. jáger lászló

  Ez is 1 nagy kérdés???
  Elfújta a Szél
  Bernadettet??
  Na majd “+látjuk
  csak ennyi!!!

 350. jáger lászló

  MZP
  Marad Hmvásárhelyen és hagyja a képviselőséget másra…
  Micsoda nagyvonalúság!!???
  Hát ilyen csak 1 vesztes hadvezérrel fordulhat elő…
  csak ennyi

 351. jáger lászló

  +indult a jogalkalmazásii eljárás MO LN!!!
  Hát nem lesz ennek jó vége fiúk +látjátok!!
  csak ennyi

 352. jáger lászló

  Tóth Berci/MSZP önvizsgálatba kezdett és
  más politikát ígért a következő 4 évre!!!
  hát majd +lássuk….
  csak ennyi

 353. jáger lászló

  OV
  ma nemzetközi sajtótájékoztatót tart amikor is önmagát és a fidext fogja fényezni!!!
  Na azért ne legyünk ünneprontók….
  csak ennyi

 354. jáger lászló

  Az LNZk 1.8 millió szavazatot kapott a választásokon
  800 ezerrel kevesebbet mint 4 éve!!!
  A fidexre pedig2.8 millióan szavaztak….
  csak ennyi

 355. jáger lászló

  OV győzelemnek tünteti fel a sikertelen népszavazást,
  ezért nem vonja vissza az un pedofil törvényt!!!
  Így lesz a fából vaskarika…
  csak ennyi

 356. jáger lászló

  Stoltenberg NATO főtitkár
  folyton a nem NATO tag/Ukrajna érdekeivel foglalkozik
  Ez is 1védelmi szövetség feladatköre!!::
  Csak kérdezem

 357. jáger lászló

  A NATO 1 katonai védelmi szövetség.
  Ukrajna pedig nem NATO tag! Stoltenberg mégis arról ábrándozik,hogy Ukrajnának katonai segítséget kéne nyújtani!!
  Hát ,hogy gondolná et a főtitkár úr!!:::
  csak szerényen kérdezem

 358. jáger lászló

  Én szeretem a gyümölcsöt, gyümölcslevet
  különösen a narancsot
  kifacsarva..
  csak ennyi

 359. jáger lászló

  Gyurcsány Feri most azon gondolkozik,hogy ki legyen a kapitány az Összefogás nevű yachton/ vitorláson miután a régebbi kapitány lemondott! !Hát ez nehéz feladat az biztos…
  csak ennyi

 360. jáger lászló

  Sokba kerülhet idén a kormánynak a rezsicsökkentés!
  Elérheti akár az 1300 milliárd forintot is!!
  Habár ő tudja…
  csak ennyi

 361. jáger lászló

  A miniszterelnöki megbízott megíigérte,hogy az idén nem lesz lakossági adóemelés!A gazdasági folyamatok miatt kiigazítások várhatók amik elsősorban a multikat érintik!!
  Nem kell félni,mert csak 1 kicsit fog fájni
  Meglássátok!!!??
  Hát higgyünk neki!!!???
  csak ennyi..

 362. jáger lászló

  Rubellel földgázért!!
  Na és ki fizeti az átváltási költséget!!???
  hát az sem 2forint!!
  csak szerényen kérdezem

 363. jáger lászló

  MZP siker
  205 szavazattal legyőzte Lázárt H. vásárhelyen….
  Öröm az ürömben….
  csak ennyi

 364. jáger lászló

  + kezdődött a francia elnökválasztás
  Macron az esélyes jelölt
  csak ennyi

 365. jáger lászló

  Virágvasárnap
  mond ez neked valamit így Húsvét előtt!!??csak ennyi

 366. jáger lászló

  Liu triplázott!!!! Ez 1 csoda….
  Ehhez nincs mit hozzátenni!!!
  Csak ennyi

 367. jáger lászló

  Hadházy úgy lép fel a fidex LN,hogy nem lép fel a parlamentben
  Más pártokat is erre biztat…
  csak ennyi

 368. jáger lászló

  MZP a baloldali Összefogással csúnya vereséget szenvedett
  Ezért most már jobbközép néppártot alapít!!!!!!!
  Hát nem jósolok itt sem sok sikert peti fiú!!!
  csak ennyi

 369. jáger lászló

  A DK nem a sebeit nyalogatja a vereség után
  hanem már az önkormányzati és az EUs választásokra öszpontosít ahol jól akar szerepelni…
  remélem sikeresen
  csak ennyi

 370. jáger lászló

  Jobbik esete a mi hazánkkal…
  Hát ez is +érne 1 misét…
  A történetük még nem ért véget….
  várjuk a folytatást….
  csak ennyi

 371. jáger lászló

  Gyurcsány bekeményít
  Csalással vádolja az Orbán kormányt amely még + sem alakult!!
  A csalás már a választások előtt elkezdődött!!???
  csak ennyi

 372. jáger lászló

  RSz Romulusz
  megnyugtatta Ádert,hogy a magyar honvédség felkészült a legrosszabbra….
  áder jani ettől megnyugodva mehet ezután horgászni…..
  csak ennyi

 373. jáger lászló

  Gyurcsány legfontosabb feladata 1 olyan aktív karizmatikus gárda kialakítása amely csapatként demokratikus politikai eszközökkel képes a vidéki emberek meghódítására,meggyőzésére és a baloldali eszmék elfogadására a fidex i politikai populizmus leleplezésére…
  ehhez 1edül Gyurcsány kevés!!
  Ide 1 igazi baloldali gárda szükséges!!
  Na majd +lássuk….
  csak ennyi

 374. jáger lászló

  puzsér is megszólalt MZP ügyben
  De minek???
  csak ennyi

 375. jáger lászló

  Boldog most a magyar vidék
  Narancsködben úszik,mert övék a mennyek országa 4 évig…
  Azt hiszik nyertek,pedig igazán vesztettek…
  Illúziót kaptak és majd most jön a keserű valóság….
  Megérdemlik….
  csak ennyi

 376. jáger lászló

  Nincs más hátra,mint előre…
  Orbán Viktor 5ödszörre is ME lesz
  Ezt kapjuk mi magyarok május 1 tiszteletére május 2án!
  csak ennyi

 377. jáger lászló

  Áder Jani és neje
  ezentúl 720m2n fogja hát5ralévő napjait tengetni….
  remélem elférnek!!!???..
  csak ennyi

 378. jáger lászló

  Ma nincs harangszó!
  A harangok Rómába mennek!
  csak ennyi

 379. jáger lászló

  Tetszhalott
  A Mi Hazánk saját halottjának tekinti a jpbbikot!!
  No és a temetés mikor lesz!!!???
  Azt még megvárom, ha addig élek is!!!…
  csak ennyi

 380. jáger lászló

  Most azkor szeressük az oroszokat vagy ne???
  Most meg vagyok lőve Nagypénteken,mert nem tudom mitévő legyek.Valaki elárulhatná azt nagyon +köszönném!!!
  csak ennyi

 381. jáger lászló

  Nagypéntek
  Jézus kereszthalárára emlékezünk
  csak ennyi

 382. jáger lászló

  Gyurcsány elfogadottsága 1re nagyobb még a fidex rajongók között is
  A választásokon a DK ezt csak megerősítette mert az övé lett a vezető szerep a baloldalon!!
  A jobboldali gyurcsányozás már nem igazán negatív jelző! Szinte már elismerésként hangzik….
  csak ennyi!

 383. jáger lászló

  Orosz csoda
  Moszkva tengeralattjáróvá változott
  Ennek örülnek Odesszában!!!
  csak ennyi

 384. jáger lászló

  Ma éjféltől 1 olyan eseményt ünneplünk ami a valóságban nem létezik
  Ezt nevezzük Húsvétnak Jézus feltámadásának
  vannak emberek akik mindezt elhiszik!! Boldogok a lelki szegények…
  csak ennyi…

 385. jáger lászló

  Nemcsak Szél,de Czeglédy is készül a parlamenti tagságra!!???…
  Mit szóltok ehhez uraim!!!??,..
  csak szerényen kérdezem??
  ennyi

 386. jáger lászló

  Szabad locsolkodni???
  Mindenkinek kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok
  csak ennyi

 387. jáger lászló

  Fegyverletétel Mariupolban!!!???
  Hát majd +látjuk
  Nem számítok sikerre az Azovi gárdánál!!!
  csak ennyi

 388. jáger lászló

  Rövidesen kezdődik a román népszámlálás.
  Én 800 ezer magyarra számítok
  Sajnos fogy a magyar és a székely…
  csak ennyi

 389. jáger lászló

  Jézus feltámadott
  Már ahogy a vallás/egyház tartja…
  Én csak bibliai történetnek tartom
  érdekes ,de semmi köze a tényekhez
  csak ennyi

 390. jáger lászló

  Máris indulhatunk locsolkodni!!!
  Lányok készítsétek elő a piros tojást és a pálinkát!!!
  csak ennyi

 391. jáger lászló

  A vidéki fiatalok ismét beindultak
  No nem szavazni,hanem locsolkodni!!!
  A győzelem biztos több mint 2/3al!!
  A magyarság körében +valósul az összefogás!!
  csak ennyi

 392. jáger lászló

  A3s ikrek már voltak a templomban,de nem imádkoztak és nem is gyóntak…..
  hát még ilyent……
  csak ennyi

 393. jáger lászló

  Szerfölött érdekel
  Felszínre hozzák a robbantott Moszkvát,vagy örökre a hullámsírban marad!!!???…
  Melyik alternatívára kell számítani a közel jövőben!!!??..
  Téged is érdekel???..
  csak kérdezem

 394. jáger lászló

  Már alakul az
  V.Orbán kormány,mint púpos gyerek a prés alatt!!!
  Úgy tűnik ,hogy +lepetésre is számíthatunk…..
  No nm csak humán szinten,hanem gazdasági szinten is!!!
  +lássátok…
  csak ennyi

 395. jáger lászló

  Kíváncsi vagyok
  Hogy fogják az oroszok kifüstölni az azoviakat a pincerendszerből!!??
  Avagy
  Mindhalálig
  Móricz Zsigmond
  effektus lép életbe….???
  csak ennyi

 396. jáger lászló

  Szilágyi L
  nem akar a rendőrséggel beszélni
  Beszélni nem akar,de továbbra is hazudozik ez az influenszer….
  Nem változik…
  csak ennyi

 397. jáger lászló

  Ez lesz II.Erzsébet királynő sorsa
  Előbb ,vagy utóbb +fog halni é Gyászolni fogja az az egész világ…
  csak ennyi

 398. jáger lászló

  Az LNZk választási veresége a vidéki magyarokon múlott!!
  A fidex populizmusa hatott!!
  Sikerült +venni a nyugdíjasokat fiatalokat,sőt az aktív dolgozókat a money varázsával
  Az ideológiai elkötelezettség csődöt mondott!!!???..
  Hát van mit javítani a baloldalon…. csak ennyi

 399. jáger lászló

  Orbán Rómába megy…
  Gyónni megy,vagy felveszi az utolsó kenetet!!??
  Hát teljesen mind1
  Ettől még nem fog +változni!!!
  Csak ennyi

 400. jáger lászló

  Dilemma
  Azkor most már a jobbik kvázi ballik!!!??..
  Hát a fene sem tudja!!???..
  Legyen ez a Jakab gondja
  Még a névváltoztatás is felmerülhet az ideológia váltás mellett!!
  csak ennyi

 401. jáger lászló

  Good Morning Mariupol!!
  Peace or war!!!???..
  ez a mai nap kérdése…
  csak ennyi

 402. jáger lászló

  Meghalt
  Markó Iván
  Isten nyugosztalja…
  csak ennyi

 403. jáger lászló

  Putyin nem kockáztat
  Nem támadja az acélmű katakombáit,csak körülzárja íKíimélve az orosz katonák életét…
  csak ennyi

 404. jáger lászló

  Babaváró kölcsön
  Nem aktuális!
  Egyáltalaán semmiféle kölcsönre nem tartok igényt!!
  Sajnálom ,de nem adósodom L!!!
  csak ennyi

 405. Your article is very amazing. It is very helpful for newcomers. It really makes me happy. Thanks for this great article. I am a gamer and I would like to suggest to you a game xxx which is really interesting.

 406. jáger lászló

  Erősödik a református- katolikus barátság
  2023ban MO-ra látogat a szentatya várhatóan???…csak ennyi

 407. jáger lászló

  Gyurcsány F visszavonulást sürgetőknek. Ime Grécyi Zsolt válasza
  Ugye viccelnek!!!???..
  csak ennyi

 408. jáger lászló

  Orbán Viktor
  bízik a Szentatyában,különösen a családügyben a kormányprogramja összeállításánál…
  csak ennyi

 409. jáger lászló

  Mariupolban lassan normalizálódik a helyzet!
  Takarítják az utcákat ,az emberek szabadon mozognak! Azoviak még kitartanak és a föd alatt bujkálnak 1Nlőre!!
  Esélyük minimális a túlélésre ilyen helyzetben !csak ennyi

 410. jáger lászló

  A gyurcsány fóbia az orbán rezsim vesszőparipája…
  Orbán nem felejti a tv vitán elszenvedett vereségét!!!A gyurcsány igazságbeszédével vág vissza,de ez már lerágott csont!!
  Mondhatni hatástalan,csak vidéken bevethető populista frázis…
  csak ennyi

 411. jáger lászló

  Zelenszkij paradoxon
  Ha +kapják a nyugati fegyvereket azkor sok ezer ember életét lehet +menteni!!!???
  Természetesen a háború így fog elhúzódni
  hát ilyen az amikor valaki a fegyverek erejében bízik és így védi a békét,demokráciát és az emberek életét!!!??…
  csak ennyi

 412. jáger lászló

  Az Azovi gárda kész meghalni Zelenszkijért!!
  Ez ám a húség….
  Azért a gárdisták és a zsoldosok 1 kicsit gondolkozhatnának is!!!!
  Kinek jó ez!!%??
  csak ennyi

 413. jáger lászló

  2022 05 24 elnökválasztás!!!
  Macron ,vagy Le Pen
  ez itt a kérdés,
  Szerintem Macron
  Nem is lehet vitás
  csak ennyi……..

 414. jáger lászló

  Dél Ukrajna
  Herszon után jön Mikolaiv, amely Odessza előszobája
  Az oroszoknak nincs megállás nyugat felé-….hát ez várható…

 415. jáger lászló

  Deutsch számára nem kétséges,hogy a jobboldal vezére Orbán Viktor
  Mindenről személyesen egyedül ő dönt!
  Természetesen az emberek érdekében
  Akik ezt megkérdőjelezik azok hazaárulók,mondhatni magyar ellenesek!!!???
  Persze vannak akik ezt nem így látják,de azok nem vidéki kiművelt emberfők.Buta városi értelmiségi ,globalista nemzetárulók akik nem is keresztények ,hanem idegenszívűek…Rájuk semmi szüksége a magyar nemzetnek!!
  Mondja ezt adtomi…
  csak ennyi

 416. jáger lászló

  SZ.L.
  Apám mégy nagyapámat is megverte!!???
  Micsoda család???
  Mik ki nem derülnek!!??
  ezt sem hiszemL!!
  csak ennyi

 417. jáger lászló

  Újra Macron a francia elnök!
  Gratulálok az elnök úrnak!!!
  Csak ennyi

 418. jáger lászló

  Zelenszkij
  Jöhetnek az amcsik,de nem üres kézzel!!
  De ne is sütit hozzanak!!
  csak ennyi

 419. jáger lászló

  Szükség van az iskolarendőrökre!!??
  Szerintem nincsen!!
  Alig 500 esetben intézkedtek összesen a fennállásuk óta….
  Fölösleges ezért fenntartani őket…
  csak ennyi

 420. jáger lászló

  Zelenszkij Amerikában az amcsi fegyverekben és a $-ban bízik…
  Ukrajna 1 maga képtelen +védeni magát!!!
  Zelenszkijnek csak a szája jár….
  Csak ennyi

 421. jáger lászló

  2022 ápr.26
  Máris van 1/több rossz hírem!
  Tovább folytatódik az orosz-ukrán háború!
  A béke érdekében Varsó harckocsikat küld Ukrajnába!!!?
  Az amcsik pedig fegyvereket az ukrán hadszíntérre szintén a béke érdekében……,
  Macron és Biden pedig tárgyalnak ugyanerről a végtelenségig….
  Hát nem vagyok +nyugodva az szent igaz….
  csak ennyi

 422. jáger lászló

  Tóth Berci ezután epizódszerepben/frakcióvezetőként az MSZP-ben….
  Itt sem fogja +váltani a szocialistákat ahogy pártelnökként sem tette…
  Regnálása semmi +újulást nem kínál…
  csak ennyi

 423. jáger lászló

  Nem hazudok
  Megmondom
  Rövidesen emelkedni fognak az befagyasztott élelmiszer, benzin ár és a rezsiárak is
  Mondhatni a jégkorszak nem tart örökké és visszatérünk a normál árakhoz…
  Bármennyire fájni fog is!!!No persze ezt nem emelésnek fogják hívni ,hanem korrekciónak….
  Ebben biztos vagyok…
  csak ennyi

 424. jáger lászló

  2008s világgazdasági válság és hatása
  AQ magyar gazdaság nem jutott piaci hitelekhez ezért nem volt képes finanszírozni a gazdaságot
  Miközben a kormány gazdaságpolitikai hibákat is elkövetett
  kvázi csődhelyzet alakult ki aminek hatására cirka 20 milliárd euró hitelt vett fel az IMFtől és az EUtól!!!
  Ebből nem használt fel 4milliárd eurót,és a gazdaság így működőképes marad
  Ennyit a Gyurcsány kormányról akinek a regnálása alatt mindez bekövetkezett!!
  Ergo a pénzügyi körülmények és a világgazdasági helyzet okozták a problémát!!t!!
  Remélem elhiszed,mert ez a valóság 14 év távlatából is!!!
  Minden más csak belemagyarázás,hogy Gyurcsány csődbe vitte az országot!!….
  Csak ennyi

 425. jáger lászló

  Ma dönt OV az élelmiszer árstopról!!Adóemelés pedig nem lesz!!!
  csak ennyi

 426. jáger lászló

  Szeretnék minden nyugdíjast megnyugtatni
  Ne izguljanak!
  Júniusban nem lesz 10! a nyugdíjemelés,de még a fele sem
  csak ennyi

 427. jáger lászló

  Gyurcsány már fegyőrrel 1eztet az új parlamenti munkáról!!
  Már várjuk a létrejövő parlament bemutatkozását!!
  Reméljük jobb lesz mint a most regnáló!!!???
  ez az óhaj…..
  csak ennyi

 428. jáger lászló

  Húzzák, mint a rétestésztát
  Júl.1ig marad az árstop!!
  Ov megvéd minket!!!
  csak ennyi

 429. jáger lászló

  Gondolkozzunk 1 kicsit!
  Mi lesz Júl.1 után az árSTOP alól felszabadított termékekkel???
  Mik lesznek az új árak és ezek milyen áremelkedést
  generálnak!!!??
  Kik határozzák meg az új árakat!!!??1 biztos,hogy mindez alakosságot érinti és ők fizetik + az árát!!
  Na és mi várható a rezsiárak tekintetében a közeljövőben!!??
  Sok itt a homály azt hiszem…
  csak ennyi

 430. jáger lászló

  Üzlet az üzlet
  Orosz gázt akarnak az ukránolk ukrán vezetéken!!!
  csak ennyi

 431. jáger lászló

  A borsodi cigányok +hívták ov-t 1 kis falulátogatásra!!??..
  Ismerkedjék a ME a vidéki valósággal…..Kíváncsi leszek
  Viktor szakít -e időt erre a kirándulásra!!??..
  Csak ennyi

 432. jáger lászló

  Biden 33 milliárd $ támogatást kért a kongresszustól,hogy Ukrajnában +védje a békét!!??..
  Micsoda pofátlan cinikus magatartás!!!???..
  Persze ezt a pacifikálást amcsi fegyverekkel képzeli L
  Az amcsi tőkéseknek így nőhet a profitjuk!!
  Ki van ez találva kérem szépen!!!
  csak ennyi

 433. jáger lászló

  A.Guterrest /ENSZ Főtitkárt,cirkálórakétákkal köszöntötték Kijevben!!
  Nem igazán örült neki…
  csak ennyi

 434. jáger lászló

  Ki nyer ma
  A háború állása! kozákföldön
  Halottak számában mérve
  50 ezer ukrán-orosz
  3 magyar
  1 amcsi
  ….
  Nos azt hiszem1 értelmű!!!
  Nem is kell magyarázni!
  csak ennyi

 435. jáger lászló

  Budapesten tüntetnek az ukránok és az oroszok….
  Már azt várom hogy az amcsi pártiak is itt tüntessenek az egyik ,vagy a másik ország mellett!!!
  Szerencsére a magyarok ég nem hülyültek+ No de ami késik nem múlik….
  csak ennyi

 436. jáger lászló

  Áder és villája
  Hát 1 kicsit sokba került nekünk!!
  Szegénynek nem volt hol laknia!!!???..
  Hát vplt ,de neki nagyobbra fájt a foga….
  csak ennyi

 437. jáger lászló

  Toroczkai is elbúcsúzott
  Ásotthalomtól…
  Hát jó ez nekünk!!??
  A fene sem tudja….
  csak ennyi

 438. jáger lászló

  Éljen máj.1
  a munka ünnepe!!!
  Dolgozni nem kell,mert vasárnap van amúgy is!!!
  csak ennyi

 439. jáger lászló

  2022 máj.2
  ov 2xi is esküszik…
  Hát a jóból is megárt a sok….
  én is ezt gondolom…
  csak ennyi

 440. jáger lászló

  Véget ért a majális már ahol volt!!
  Erre is kevesen fognak emlékezni az biztos…
  csak ennyi

 441. jáger lászló

  Menthetetlen!!
  Pár óra múlva OV ismét ME lesz!!!
  A jó isten sem tudja ettől őt +menteni!!!
  Na + bennünket sem………
  Ezért azonban nem jár köszönet…
  csak ennyi

 442. jáger lászló

  Ma kezdődik az érettségi magyarból széles e hazában a diákoknak
  1 kalappal mindenkinek gyerekek…
  csak ennyi

 443. jáger lászló

  Már 700 ezer ukrán menekült jött MO-ra amiből 650 ezer tovább is ment
  Ennyit az ukrán migrációról…
  Azért ez sem semmi….
  csak ennyi

 444. jáger lászló

  Lebontották a Nemzeti Színház siófoki üdülőjét
  Javaslom
  hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is+maradjon…
  legyen továbbra is itt minden nemzeti
  Nemzeti dohánybolt
  Nemzeti kormány üdülő
  Nemzeti kaszinó
  Nemzeti szálloda
  Nemzeti…..
  Tovább nem okoskodom
  Valami nemzetit ti is javasoljatok nemzeti tudatossággal…
  csak ennyi

 445. jáger lászló

  9óra
  azkor kezdődik a matek érettségi…….
  nem kell félni, fog ez menni
  Meglássátok…
  csak ennyi

 446. jáger lászló

  MZP és Lázár meleg kézszorításokkal köszöntötték 1mást és azonnal +kezdték a tárgyalást a problémák tisztázása érdekében!! H.vásárhelyiek izgatottan várják az eredményt!!!???..
  csak ennyi

 447. jáger lászló

  Vojna i mír
  Lev Tolsztoj Háború a valóság,míg a béke a remény szimbóluma az
  orosz-ukrán háború 70 napja alatt!!!
  Remélem véget ér hamarosan….
  csak ennyi

 448. jáger lászló

  Boris Johnson azzal hitegeti az ukránokat,hogy Ukrajna győzni fog
  Joe Biden is ezt állítja,miközben felhasználja az ukránokat
  Zelenszkijék ,pedig elhiszik! !Következmény
  Nem veszik észre,hogy át vannak verve szándékosan!!
  Egye több ukrán vér és háborús áldozat!!!!
  csak ennyi

 449. jáger lászló

  Pintér doktor lesz az EÜ védő- őrző angyala!!???
  Hát ez meglepi!!!
  Ehhez is ért a doktor úr!!!????
  csak szerényen kérdezem!!??…
  ennyi

 450. jáger lászló

  Nem is értem
  Mit cicóznak itt Brüsszelben!!??
  Mondják le az orosz gázt és az olajat!!!
  Jöjjön aminek jönnie kell!!
  Lehet szibériai hideg és benzin mentes hétköznapok…
  Álljanak a sarkukra nem!!!???..
  csak ennyi

 451. jáger lászló

  Kövér szakvéleménye
  Ádernek nagy a tekintélye horgász körökben és különösen a halak között!!!
  Hát L is hiszem……
  csak ennyi

 452. jáger lászló

  Hadházy észretértés megtért
  Jelezte.hogy letenné az esküt,de időpontot még nem kapott
  Ákos
  Ami késik az nem múlik
  Ne idegeskedj!!!
  Az eskütételnek is eljön majd az ideje
  Meglátod!!csak ennyi

 453. jáger lászló

  A héten még Áder János a KE!!
  Utána horgász a pácban,avagy a nyuggerek kényelmes ,gondtalan életét élheti…Minden jót Jani….
  csak ennyi

 454. jáger lászló

  Schmidt Mariska kvázi 1 militarista nőszemély
  Lásd
  Terror Háza igazgatója,általános hadkötelezettség bevezetése mind a férfiaknak,mind a nőknek….Úgy tűnik elgurult a Cavinton otthonról!!!??
  A botcsinálta történészünk Legújabb brain stormingja…
  csak ennyi

 455. jáger lászló

  1s jobbikos pártvezetők nagyon fickósak…
  Már a Pártülésen is próbálkoznak nemi erőszakkal
  1Nlőre sikertelenül…
  Csak ennyi
  Habár ami késik nem múlik….
  Azért ne itéljjünk szigorúan,mert vannak rendes párttagok is a jobbikban…

 456. jáger lászló

  11 helyen tartanak önkormi választásokat vasárnap .Meglátjuk ,hogy tart-e még a vidéki körökben a döbbenetes fidex előny vagy már kijózanodtak az emberek!!!???..
  csak ennyi

 457. jáger lászló

  Orbán Viktor ma fontos bejelentést tesz mondotta a sajtófőnök!!
  Várjuk a bejelentést viki!!
  csak ennyi

 458. jáger lászló

  A NAV nagy fogása
  31 ezer doboz sört foglalt le…
  Kérdés ezek után
  Mi lesz a dobozos sörök sorsa!!!???..csak ennyi

 459. jáger lászló

  A finnek és a svédek a NATO tagság küszöbén!!!???
  Felkészülnek a svájciak és az osztrákok!!!????
  csak ennyi

 460. jáger lászló

  Orbán Viktor elárulta,hogy miért harcol?,
  Megvédje a magyarokat a
  Migrációtól
  Pandémiától
  Rezsicsökkentés eltörlésétől,
  Háborútól
  Szegény ember még szerencse ,hogy ennyi harc után még életben van!!!??,
  Más már rég belepusztult volna…. Ő azonban1 igazi felcsúti születésű, református nemzeti hős!!!???
  Legyenek a fidexesek büszkék rá!!!
  csak ennyi

 461. jáger lászló

  And ki nyerte a Giiro d’Italiia 1.szakaszát!!??
  Szeretném tudni…
  csak ennyi

 462. jáger lászló

  Tegnap 50civil hagyta L Mariupolban az acélmű területét
  Ma is hasonló kimenekítés várható
  Remélem sikeres lesz az akció!!???…
  csak ennyi

 463. jáger lászló

  Rogán nem győzött meg,hogy olyan jó üzlet a magyar államnak 35 évre egyetlen cégnek koncesszióba adni az autópályákat!!!!
  1etlen érv az volt,hogy magyar cégcsoport a nyertes!!???/mészáros,szíjj…./
  Az EU-nak meg semmi köze hozzá…
  Tónikám azért más döntő érv is elkelt volna mondjuk 1kis statisztikai,pénzügyi alátámasztás….
  De így holtomiiglan,holtodiglan odaadni 1 kicsit meredek…

 464. jáger lászló

  Ki nyer ma a jobbikban!!???
  A Jakab,vagy a Stummer???
  A balik ,vagy a jobbik…
  hát majd kiderül ki marad életben a párton belül!!!??,…
  csak ennyi…

 465. jáger lászló

  E i lehetséges
  Járai Kíra meleg üzemmódba hirdetik extrém életvitelüket…
  Nem kötelező őket utánozni
  Ettől még lehetsz normális is!!
  Csak ennyi

 466. jáger lászló

  Ukrajna bejelentette
  Minden nőt,gyermeket,idős embert evakuáltak a Mariupolban az acélgyárból
  A gyárban már csak katonák vannak akik továbbra is harcban állnak a z orosz támadó erőkkel.
  csak ennyi

 467. jáger lászló

  Erdélyben asszimiláció vár a még meglévő 800 ezer magyarra nem autonómia….
  Ezt már Tőkés is elismeri!!
  Ezt megállítani nem,csak lassítani lehet!!
  csak ennyi

 468. jáger lászló

  Odessza megmenekülhet
  Ha minél hamarabb megadja magát az orosz csapatoknak
  Ez az egyetlen útja annak,hogy ne legyen romhalmaz…
  csak ennyi

 469. jáger lászló

  Deutsch nagy tévedésben
  A magyar benzin és gázár egyedül a fidex kormánytól függ!!
  Semmi köze a baloldal véleményéhez
  csak ennyi

 470. jáger lászló

  Képviselő választás
  A választásokon mindenhol a függetlenek taroltak
  1etlen kivétel volt
  Agyagosszergény ahol az 1edül induló nyert!!
  Ott még tart a fidexes mámor!!!???…Semmi baj!!!
  Majd kijózanodnak!!!???…
  Gratulálok minden nyertesnek…
  csak ennyi

 471. jáger lászló

  2022 máj.9
  Győzelem Napja
  Moszkvában már javában készülődnek a megünneplésére…
  No persze a világon mindenhol megemlékeznek róla,még az USA-ban és NO-ban is bármilyen a mai világpolitikai helyzet!!
  csak ennyi

 472. jáger lászló

  Gratulálok Solti Ádámnak a +született kisbabához utólag js
  Neveljék nagy szeretetben
  Apropó kisfiú,vagy kislány a baba!!???..
  csak kérdezem?

 473. jáger lászló

  Kocsis Máténak és a jobboldalnak nem tetszik,hogy az LNZK ott van a parlamentben és Gyurcsány is aki mellesleg az LNZk vezetője…
  Legszívesebbek kitakarítanák a tisztelt házból.mert csak zavarja a köreiket…
  Azért,hogy Gyurcsány ott van az LNZéket teszi felelőssé….
  Micsoda Látásmód ez Máté!!??
  Máskülönben mi közöd van hozzá!!???
  Te egyenlőre nem vagy DK-s aki erről dönthet,nemdebár!!!??..
  csak ennyi

 474. jáger lászló

  Az orosz erők már Odesszára fókuszálnak
  A precíziós cirkálórakétáikat itt próbálgatják
  Szoktatják a lakosságot a közelgő frászra…..
  csak ennyi

 475. jáger lászló

  Én is elköszönök a régi KE-től
  Bye Jani
  and köszöntöm az új KE-t
  Ciao Kati…
  csak ennyi

 476. jáger lászló

  A jobbik szerint a zöldi erőszak ügye nem ügy
  Mondhatni mondvacsinált probléma!!??

  Azért maga a párt és a rendőrség is vizsgálatot folytat…
  csak ennyi

 477. jáger lászló

  A Jobboldali Stummer elvtárs meghasonlott és kilépett a jobbikból
  Kérdés ezek után az
  melyik pártban folytatja a politikai pályafutását……???
  Olyan izgatott vagyok….
  csak ennyi

 478. jáger lászló

  Novák Katalin KE máris történelmet írt!
  A Sándor palotában fogadta Orbán Viktor ME-t és Kövér Lászlót a parlament elnökét!!
  Hát itt már megvalósult a demokrácia….
  csak ennyi

 479. jáger lászló

  Kásler doki még utoljára szórja a moneyt az NNK dolgozói között ,hogy szívesen emlékezzenek rá a dolgozók…
  Van az a pénz…csak ennyi Mindenkit meg lehet venni…

 480. jáger lászló

  Az új ov kormány ma összeszoktató edzést tartott a Karmelita kolostorban és a résztvevők meghallgatták a ME tanácsait….
  Máris okosabbak lettek…
  Csak ennyi

 481. jáger lászló

  Magyar Nemzet
  Szánthó Miklós szerint
  Áder János a nemzetegyesítés elnöke volt
  Egész elnökségét a megfontoltság jellemezte…Ezt a tulajdonságát még a halak is ismerték!!!??? Semmit nem hamarkodott L
  Ráérünk arra még volt a jelmondata a regnálása alatt!!!
  Ezt lehet akár +,de -politikai jellemvonásnak is minősíteni…..
  De ez már a múlt.Fölösleges róla beszélni…….???
  csak ennyi

 482. jáger lászló

  Bakondi
  700 ezer ukrán menekült érkezett eddig MO-ra!!
  Közülük 50 ezer sincs, aki itt is akar hosszabb távon maradni
  mondom én…
  Hát lehet a tények közül válogatni…

 483. jáger lászló

  finnek,svédek kvázi már NATO tagok
  Most boldogok???
  Ők azt hiszik bekerültek a mézes köcsögbe,de most jön majd az ébredés….
  csak ennyi

 484. jáger lászló

  Caputová csalódott Orbánban
  már ami az olajembargó tekintetében azl álláspontját illeti…
  Hát ennek LNÉre a Viktor nem fog a kardjába dőlni az tuti!!
  csak ennyi

 485. jáger lászló

  A cinizmus netovábbja
  Az USA fegyvereket ajándékoz Ukrajnának a mielőbbi BÉKE érdekében!!??..
  Azt hiszem nincs miről beszélni—–
  csak ennyi

 486. jáger lászló

  2022 máj.13 péntek
  Szervác napja.
  Eddig minden rendben
  Semmi különös nem történt
  csak ennyi

 487. jáger lászló

  Mariupol
  Az Azovi gárda halállabirintusában bujkál.
  A jövőjük teljesen kilátástalan
  csak ennyi

 488. jáger lászló

  Putyin nagyon rossz állapotban van mint fizikailag ,mint mentálisan az ukrán hírszerzés szerint!
  Olyan sok betegséggel küzd,hogy azt még maga sem tudja,nemhogy az amerikaiak,Az oroszok pedig nem árulják L mi is a baja Vlagyimirnak , ezért kénytelen a világ találgatni!!???…
  A játék tovább folytatódik…
  Mindenki tippelhet…
  csak ennyi

 489. jáger lászló

  G.Fodor Gábor bedobta a köztudatba a saját Brain stormingját
  Lehetne Olyan LNZk a magyar LNZk amely konstruktív!!
  Nem az Orbán rendszer leváltására törekedik,hanem rendszerkritikus
  Kvázi baráti!!!???.. !
  Nem Orbán LNS,hanem kvázi lojális!
  Alternatívákat kínál és javaslataival segítené a kormány munkáját a parlamentben
  Zseniális politikai javaslat a demokrácia kiterjesztésére magyar módra….
  Tipikus 1pártrendszeri +oldás
  A viták helyét átvennék a baráti felszólalások!!!??..Mindjárt +könnyítenék a kormány és az LNZk munkáját….is
  Gabikám ez csak 1 álom aminek nincs valóságalapja
  Felejtsd L a javaslatodat!!
  Ergo
  Maradnak továbbra is a késhegyig menő viták,kiabálások ,kivonulások a parlamentben
  Javaslatod nem aktuális
  csak ennyi

 490. jáger lászló

  Lrajtolt a Tour de Hongrie mezőnye
  Kazincbarcikáról!!!
  Most tanulja meg a világ KAZINCBARCIKA
  nevét no meg a BorsodChem-Wanhua nevét…
  csak ennyi

 491. Vending Ways is a UAE-based leading distributor of Coin Operated Washing machines for the MENA region. We take pride in our excellent service. wifi coin operated stacked washer

 492. jáger lászló

  Gondok és bajok mindenütt vannak
  Ukrajnában háború
  USA-ban infláció
  Afrikában éhínség
  Kínában Covid
  Európában migráció
  MO-n megszűnhet a sírgondozás

  a gondok ,bajok azért vannak,hogy megoldjuk őket!

 493. jáger lászló

  Ha nem az oroszotoktól vásároljuk a nyersolajat
  azkor nekünk kell úgy összemixelni,hogy a lepárlás paraméterein ne sokat keljen változtatni! Ezáltal a desztillátum és a fenéktermék összetétele nem sokat fog változni…No persze bizonyos körülmények között ami a vásárolt olaj összetételétől,viszkozitásától nem független… csak ennyi

 494. jáger lászló

  Ha megszűnik a benzin árstop MO-on is 600-700 forintos benzin ár várható!!
  Erre kell készülni ,mert csökkenni nem fog az biztos!
  csak ennyi

 495. jáger lászló

  Már közel 7 millió az ukrán menekültek száma!!
  Örömhír hogy 1re többen térnek haza
  A visszatérők már többen vannak,mint a migrálók…..
  csak ennyi

 496. jáger lászló

  A finnek,svédek már fél lábbal a NATO-ban
  Oda az évszázados semlegesség!!!
  Na most már örömtáncot lejthetnek az északiak….
  Bár azt nem tudják,hogy hová is léptek be…..
  No de majd kijózanodnak….
  csak ennyi

 497. It’s actually a nice and helpful piece of info. I’m satisfied that you simply shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 498. jáger lászló

  MTK tragédiája
  Szerző:
  maga az MTK csapata
  Jövő:
  MTK küzdj és bízva bízzál
  csak ennyi

 499. jáger lászló

  Legszebb öröm a káröröm
  Azt kapták amit megérdemeltek….
  Mondá Kövér Laci nagy átéléssel..
  csak ennyi

 500. jáger lászló

  Természetese az LNZk választási vereségére gondolva…
  csak ennyi

 501. jáger lászló

  NK KE Varsóba megy 1 pofavizitre
  Folytatva a mosoly diplomáciát. Nem hisze,hogy sok valós , kézzelfogható eredményt fog hozni….maradjunk ennyiben…

 502. jáger lászló

  Disznóvágáson a fürdőszobában Földi a nemi szervét a jobbikos Anikó jobb kezébe tette ami óriási traumát okozott neki.Ezt a mai napig nem tudta feldolgozni….
  Remélem nem lesz szükség pszichológusra,hogy ezt a sexista eseményt feldolgozza…??
  Legjobb lesz ha mindezt sürgősen elfelejti…Javaslom,hogy a Földivel pedig ne találkozzon!!!
  csak ennyi

 503. jáger lászló

  Nem kuponokat kel osztogatni ahogy Újhelyi javasolja, hanem a miinimáliis nyugdíjat kel100 ezer forintra emelni és a családi pótlékot többszörösére módosítani…Máris segítene a kormány a legrászorulltabbaknak!! A differenciálás is elképzelhető….Erre van most a legnagyobb szükség
  csak ennyi

 504. jáger lászló

  Na és ki a 1 személyes diktátor a jobboldalon!!!?????
  Hát az Orbán Viktor!!
  Ezt nem vitatja sem a jobb sem a bal…
  No de semmi sem tart örökké az is vitathatatlan és tény!!
  csak ennyi

 505. jáger lászló

  Nosztalgia!!?
  NK KE
  Gyulafehérvárra látogat emlékezni az 1918s törvény 104.évfordulójára!!??
  Bucarest nem fogadja a KEt….
  Kérdezem
  Mit vár ettől NK!?
  csak ennyi

 506. jáger lászló

  ab tekintélye a béka segge alatt
  Nem az alkotmányozás őre,hanem az alaptörvény szégyene.Legutóbbi döntése is ezt támasztja alá
  Jogilag nem megalapozott!!
  Nem baj,majd elmúlnak akár az influenza….
  csak ennyi

 507. jáger lászló

  Pintér Sándor mindenkit megnyugtatott,hogy nem ő fog gyógytani.
  Remélem oktatni sem az iskolákban!!?? Ezzel elismerte hogy konzultációra és konszenzusra van szüksége,hogy elkerüljék a konfrontációt ,mert a BM keretein belül nem lehet sztrájkolni! !Ehhez kívánok sok sikert és jó egészséget!!
  Ez mindannyiunk érdeke…
  Magam részéről kíváncsian várom az új struktúra szereplését…
  csak ennyi

 508. jáger lászló

  Egyedül az oroszok tudják,hogy kinek és mennyiért adják a gázt!!
  A többi a fantázia terméke
  Tessenek elhinni
  csak ennyi…

 509. jáger lászló

  Varga Mihály PM úrnak
  Lehet tervezni 2023-ban 73,8%s GDP arányos államadósságot,de azzal nem dicsexik.hogy ez nominálisan közelít már az 50 ezer milliárd forinthoz!!!!…
  Ez is a költségvetés sarokszámaihoz tartozik
  nemdebár!!!??..
  csak ennyi

 510. Hello everyone, This is a great site, there are very insightful and useful articles, I will visit often to find the necessary information, thank you and wish you all the best of luck and happiness.

 511. jáger lászló

  12 pont avagy Mit Kíván a Magyar Nemzet
  74 év után Orbán Viktor újrafogalmazta,aktualizálta
  a Nemzet kívánságát
  Lehet hogy nem mindenkinek tetszik ,de annyi baj legyen.
  Azért a mi kutyánk kölyke….
  csak ennyi

 512. jáger lászló

  Elhunyt a világhírű görög zeneszerző
  Vangelis
  Béke poraira….
  csak ennyi

 513. jáger lászló

  Lázár János megígérte,hogy Karácsonnyal Budapest építésén fog dolgozni és nem a bontásán!!
  na majd meglátjuk….csak ennyi

 514. jáger lászló

  Novák Katalin KE
  Erdélyből üzent
  Itt vagyok ragyogok
  magyar vagyok és református
  Na és akkor mit csináljak Katika!!???..csak kérdezem
  ennyi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.