Nem adhatok mást, csak mi lényegem – Így kezeli Európa a járványt

Bajban se idő, se erő nincs az arcoskodásra, ott mindenki a lényegét adja. Úgy látszik, továbbra is az alaptalan álhírek és vágyközlések közé sorolhatjuk az összes olyan véleményt, amely szerint bármelyik nép megváltozott volna. A koronavírus ellen mindenki őszintén védekezik.

A spanyolok Thomas Magnumnak öltöztetett legionáriusokat masíroztatnak az utcán, ám a járványt ez nem hatja meg, és egyre nagyobb bajba kerülnek. Esetleg zsabót is varrhatnának arra a sexxy légiós-egyenruhára, hátha attól már megfutamodna a koronavírus. A franciák gloire típusú önfényezése egészen addig működött, amíg a váratlan irányból, váratlan gyorsan és váratlan erővel érkező vírus bekerítette őket, és most éppen a gloire letépett karjával készül agyonverni a grandeurt. Az olaszok erkélyen előadott muzsikaszóval, himnuszénekléssel és zászlólengetéssel próbálnak védekezni, ellensúlyozandó, hogy a szervezés és a fegyelmezettség utoljára talán Hadrianus császár idejében volt erősségük. Természetesen a járványt ez sem állítja meg, de legalább benne van az a könnyedség és érzék a menő külcsínre, amiben tésztáék hagyományosan jók. Aztán itt vannak az olaszok és franciák szolgai másolásán kívül leginkább a törvényen kívüli tevékenységekhez – rabláshoz, kolduláshoz, prostitúcióhoz, autólopáshoz – értő románok, akik mi mást is csinálnának, mint szolgaian másolják az olaszokat.

Román rendőr és akikre hasonlítani szeretne

De persze minden olaszos eleganciát mellőzve, igazi surmó, balkáni tempóban csinálják: rendőrautókból bömböltetik a himnuszukat. Az Olaszországból és Spanyolországból hazamenekült eperszedők így együtt dalolhatják az odahaza élő bezzegnyomorgókkal, hogy

„Inkább meghalunk csatában, teljes glóriában,
Mint hogy újból rabszolgák legyünk régi földünkön.”

Hiszen mindannyian tudjuk, hogy a románok így szoktak harcolni – hősiesen kitartva ugyanazon az oldalon, mindhalálig megküzdve a dicsőségért. Persze ne legyenek kétségeink, kiknek üvölt valójában ez a himnusz! Ha megkérdeznénk a románokat, milyennek képzelik a koronavírust, legtöbbjük alighanem székely népviseletben rajzolná le.

Eközben a haladó sajtó kedvenc Bezzegromániája annyira lemondott önmagáról, hogy már meg sem kísérli nyomon követni, kik, honnan és hová terjeszthetik a kórságot, és olyan színvonalú eszközparkot vonultat fel a vírus ellen, amilyet egy polgárháborúban álló Libéria is képes lenne.

Vécépapírból és befőttesgumiból készített román arcvédő maszk

A britekre sosem volt jellemző, hogy precízen, előre kiszámolnák a háborúik lefolyását és kimenetelét, hiszen mégsem németek. Ennek ellenére ők meg szokták nyerni ezeket. A győzelemhez hibbant előfeltevéseknek, elképesztő gondatlanságnak és makacs butaságnak köszönhető, kínos harctéri szívások sokaságán, majd az ezek miatt megváltoztatott stratégián át szokott vezetni az útjuk. Ám a sikerük kulcsa mégsem a változtatás képessége, hanem a förtelmes mennyiségű szerencse és a külső segítség szokott lenni, amely a spanyol hajóhadat szétszóró vihartól a kimeríthetetlen amerikai hadiipari támogatásig bezárólag nagyon sokféle lehet. Nem aggódunk értük, a végén úgyis megint győzni fognak, hiszen a koronavírus elleni védekezésük is a kipróbált módszerükre emlékeztet. Ahogy a vadkapitalizmus őshazájának azon nemes hagyománya is ereje teljében van, hogy a gazdasági szempontok legkésőbb a birtokbekerítések óta egyértelműen előbbrevalók a hétköznapi emberéletnél. John Bull pótolható, ám a Szent Piac Szent Keze által halmozódó mai profit csak ma szerezhető meg, hiszen holnap már a holnapit kell begyűjteni. Nem beszélve arról, hogy a havi sok száz fontért cipősdobozban lakó, import feketemunkások mennyire pótolhatók ebben a sokak által bálványozott álomországban.

De persze nem mindenhol mondanak le ilyen könnyen a feketemunkásokról. Németországban ugyan szintén igencsak elterjedt már a járvány, de egyelőre nincs bajban az egészségügyük, köszönhetően annak, hogy az elmúlt másfél évtizedben jelentős humán erőforrást vontak magukhoz a kelet-közép-európai térségből – természetesen ellenszolgáltatás nélkül.

Ami jár, az jár. A német szerint a németnek például minden. Neki jár a szerződés nélkül munkaszolgálatra fogott posztkomcsi ápoló is, és rettenetes árulás, ha Małgorzata a járványügyi határzár miatt mégsem jön el kitörölni a német nyugdíjas seggét.

A gleiwitz-i adótorony után az egészségügy már a második német birtok, amely lengyel agresszió áldozata lett

Nagyon megkapó, ahogy a németek a T-800-es modell érzelmi készletével dolgoznak: „szükségem van a ruhádra és a motorodra”. Ők is monokróm belső nézetből jelentik ki, hogy „szükségem van a munkaerődre”. A mostani visszautasítás ugyanúgy a szolidaritás fájó hiánya, mint amikor a lengyelek 1939-ben nem akartak nekik egy korridort átengedni Kelet-Poroszországhoz, vagy amikor Magyarországnak 1944-ben már nem sok kedve volt a németek visszavonulását fedezve vágóhídra menetelni. Ezek a fafejű, nacionalista keletiek egyszerűen nem értik a közös európai értékeket, ahogy nem értették 1939-45 között se. Ilyen borzasztó szomszédsággal kénytelenek együtt élni szegény németek. Amikor most a köztévéjük a német egészségügyet orvul megtámadó lengyeleken kéri számon a szolidaritást, az épp’ úgy egy humanista segélykiáltás a közös Európáért, mint az 1939. szeptember 1-jén megindított hetes cikkely szerinti eljárás, vagy mint amikor szőnyegbe csavarva az Európai Bizottság elé idézték ifj. Horthy Miklóst, hogy így kényszerítsék az apját a jogállamiság tiszteletben tartására.

És ha már szó esett a németekről, meg kell említeni a kollektív tudatalattijukat, az osztrákokat is. Ők az a nép, amely ott sem volt, amikor gáz van.

Ha valami sunnyogást követtek el, és az lelepleződik, akkor még a sunnyogásból is kisunnyognak.

Most például egy tiroli kocsmából gyakorlatilag lefolytatták a Kitzlochübung hadműveletet, amennyiben egy gyors rajtaütés keretében sikerült elintézniük Dániát, Norvégiát és bónuszként Izlandot, de úgy próbálják lerázni a felelősséget, mintha csak egy elbukott világháború utáni, villámgyors semlegessé átlényegülésüket látnánk.

A Kithlochübung hadművelet arról kapta a nevét, hogy a Kitzloch kocsmából indultak útnak az inváziós erők Skandinávia felé

A németeknek van továbbá egy kollektív befektetési tanácsadójuk is, a hollandok. Ők így kettesben akadályozták meg, hogy az eurózóna közösen finanszírozza a védekezést. A járvány elleni védekezés ugyanis rettentő költséges, amit egy magára valamit adó holland nem tűrhet. A pénzügyminiszterük inkább azt szeretné tudni, hogy kinek miből sikerült erre fordítható tartalékot felhalmoznia. Aki szerint a magyart izgatja rettentően, hogy mennyi pénze van a másiknak, és amikor megtudja, akkor irigy dühvel akarja kideríteni, miből van neki annyi, az nem ismeri a hollandokat.

Magyarországon viszont az önszerveződés (például 56-ban is megcsillantott) képességéhez méltón egyre többen találják meg rövid időn belül, hogy miként tudnak beszállni a védekezésbe a saját eszközeikkel.

A bezárt éttermek ételt szállítanak az orvosoknak és ápolóknak, a szállásadók alvóhelyet biztosítanak nekik, a Béres Gyógyszergyár Béres cseppet küld az egészségügyi dolgozóknak és az idősotthonoknak, Mészáros Lőrinc nagyon sok pénzt ad, Csányi Sándor pedig kórházat kölcsön. Eközben a hagyományos népi igényt ismét bebizonyítva, még azok is elégedettek az erős központi hatalommal, akiknek pár hónapja eszükbe se jutott, hogy ez megeshet velük. Na, és persze évszázados magyarországi hagyomány, hogy a legpusztítóbb történelmi kataklizmában is vannak olyan ügynökök és agitátorok, akik minél nagyobbra szeretnék duzzasztani az országra zúdult bajt. Ők most (és máskor is) képesek az előbb felsorolt országok bármelyikét bezzegelni, hogy rontsanak a magyar közhangulaton és önbecsülésen. Ez a munkájuk.

Facebook hozzászólások

About Gudea enszi

162 hozzászólás

 1. Kurva jó, üvöltök.

 2. Nagyon jó bezzegnemzetek cikk.
  Csak egy nemzetről nem tesz említést, az új importfajról. Az most mit csinál?
  Ahogy őkelméket ismerem, nem mondanak le napi ötszöri Allahnak szexuális stílusú felkínálkozásaikról, és ezzel sikeresen körbefertőzik egymást a mecsetekben. Aztán emennek a pincébe és élesítgetik a handzsárokat.
  Hazamenvén megfertőzik az asszony I-II.III. meg a gyogyós Mónikát amelyik divatos barnát szült a németek dicsőségére, és aztán elfoglalnak egy betegükhöz egy egész kórtermet és agyonverik a nem csak őket ápoló kafír orvosokat és nővéreket.
  Sztem a németekre csak most jön el a haddelhad, ahol a muzulmán lieblingjeikkel zsúfolt saját kórházakból kihajított ősnémetek utolsó leheletükkel azt fogják pihegni:
  – Donnerwetter, nagy marhák voltunk, hogy nem becsültük meg a keleti szerény, szorgalmas rabszolgáinkat és bedajkáltuk a gyilkosainkat.
  Az ember valóban a halálos ágyán ténygleg meg szokta vallani az igazat, úgyhogy pár hónap következik, ahol e haldoklók okán sokat fogunk csuklani.
  Amúgy egészségetekre, telhetetlen bezzegnyugati hólyagok!

 3. T. Moderátor!

  Hova lett a kommentem? És mi baj volt vele?

  Kérem válaszoljon, e-mail címemen.

 4. Szuper jó cikk, abszolút lényeglátó és fergetegesen humoros! Éljen a szerző!

 5. Állati!

 6. Már kezdtem azt hinni, hogy hagyjátok elsorvadni ezt a roppant tanulságos blogot, amit nyilvánvalóan kötelező tananyaggá kellene tenni a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, vagy bármely tanszéken, ahol politikát tanítanak.

 7. ha én egyszer

  Fájóan hiányolom a skandinávokat; élükön a svédekkel.

 8. Jáger László

  bocsánat
  nem 20-hanem 50 ezer maszkot szállítottunk Vatikánnak Lnézést

 9. Gratulálok, fergeteges írás!

 10. Hajózni muszáj

  Remek cikk, köszönöm!

 11. You have written a good post and I will appreciate it, it is a post worth praising, so I want to tell your post that it is very good post, I have seen such posts very rarely, seeing your post, let me write my post Will get even more inspiration.

 12. Szuper jó írás!
  Kérek még ilyeneket!

 13. Jáger László

  Csatlakozzatok feleim…
  Mihez!!???
  Hát a nagykanizsai 1ezményhez!!!
  Írjatok alá minél többen!!!
  Ezzel is a békét véded!!???..

 14. Jáger László

  BB hiába erőlködik,nem lesz már belőle 1 2. Kazinczy Ferenc az tuti…
  Azét , ha tanácsolhatom,máskor nézesse át mással is azt amit leírt…

 15. Jáger László

  Radnóti lebukott Gödön…..
  tiszteletdíjra fájt a foga….
  Micsoda esetek ….

 16. Jáger László

  A mentősök köszönik szépen az ov jókívánságát,de azért nem ártana 1 kis zsozsó sem a szép szavak mellett!!

 17. Jáger László

  SzNT elnökének biztatásként
  Mondottam ember:Küzdj és bízva,bízzál
  Az ember tragédiája Madách Imre

 18. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 05 12
  fertőzöttek 3313
  elhunytak 425
  gyógyultak 1007

  kórházban 746
  gépen 45

 19. Jáger László

  A kúria jól döntött a Gyöngyöspata ügyben!!
  Aki ezt vitatja az nem ért a joghoz!!
  Itt nincs értelme a cigányság LNI hangulatkeltésnek!!!

 20. Jáger László

  Menczert Tamás szerint minden lélegeztető gép jó,hiszen szakeberek választották ki!!!
  Van amelyik erre van amelyik arra van amelyik amarra…..
  Beszerzésük folyamatos,bár nincs is szükségünk rá hiszen jelenleg 45-60-an szorulnak a gépre….

 21. Jáger László

  orbán körül 1re fogy a levegő Brüsszelben!!!
  Lassan már lélegeztető gépre kerül!!!???…

 22. Jáger László

  pt újabb vicce
  Budai sorra nyeri a személyességi pereket Czeglédy LN!!!
  Na és milyen hosszú ez a sor pt úr!!??..
  Csak kérdezem

 23. Jáger László

  vj +sértődött,mert D Sassoli nem fogadta Brüsszelben ,ahol nem védhette + OV-t!!
  Máskülönben nem 1 kormánytagot hívtak + hanem kifejezetten OV-!!
  A ME pedig gyáván +futamodott!!
  Bezzeg Belgrádba mr volt ideje Lmenni!!!!???::
  Nemdebár!!!

 24. Jáger László

  Vigyázat
  Ez fake new!!
  Imádon és Lvagyok ájulva Orbántól,mint politikustól!!!?

 25. Jáger László

  No fake news
  Orbán Viktor:
  Hosszú időnek kellett eltelnie,hogy ki tudjam mondani
  hívő keresztény ember vagyok.
  Komolyan!!!

 26. Jáger László

  Hollik
  Karácsony 1X sem járt a Pesti úti idősek otthonában!!
  Ergo nem ő vitte be a *vírus fertőzést az otthonba az 1000 %-ban kimondható!!
  Csak ennyi

 27. Jáger László

  Ami Müller Ceciliának +dicsőülés,az a kdnp-nek a keresztény hit +gyalázása!!???..
  Hát az ízlések itt jelentősen különböznek…..

 28. Jáger László

  *vírus ügyben
  fertőzött 3598
  elhunyt 470
  gyógyult 1454
  ———-
  kórházban 5539
  gépen 29
  ————-
  Már több mint 5000 lélegeztetőgéppel rendelkezünk és rendelés alatt további 3000,miközben a jelenlegi gépek 1%-a van használatban!!!??..
  Nem túlzás ez 1 kicsit!!!??..
  Nem kéne azért ilyen tempóban az EÜ-t fejleszteni uraim!!!..
  Nemdebár!!??..
  csak szerényen kérdezem…

 29. Jáger László

  Orbán +veregette saját és kásler vállát a*vírus LNI küzdelemben végrehajtott cselekedeteik ürügyén!!!
  Történelmi tettet hajtottunk végre
  Igaz miki!!???..
  Jók voltunk!!!

 30. Jáger László

  Gyurcsánynak +rendült a bizalma kásler miniszter iránt!!!???..
  Legszívesebben lemondatná és nyugdíjazná az onkológust!!!???..
  Már nem bízik benne……

 31. Jáger László

  Gyurcsányék továbbra is az EU ügyészséghez való csatlakozás mellett,Orbánék +LNE!!
  Nekik teljesen +felel Polt Péter vezette kormány iránt hű, lojális ügyészség
  Nem kérnek az EU ügyészségből!!
  Mert esetleg nem értene 1et a magyar állásponttal,gyakorlattal!!!??..

 32. Jáger László

  KépzeldL
  Orbán hiába kéri
  az LNZK nem kér bocsánatot a diktatúrázásért!!!????..Az Orbán rendszeréről fenntartja továbbra is a véleményét!!!

 33. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 05 25
  fertőzött 3756
  elhunyt 491
  gyógyult 1711
  ———
  kórházban 430
  gépen 30

 34. Jáger László

  kásler miki bá
  levélhamisítással vádolja a sajtó munkatársait és az orvosokat teszi felelőssé,hogy kipaterolták a betegeket a kórházakból!!!!
  Hát ez nem semmi!!!!

 35. Students find International Relations Research Paper Services as being of great assistance since they are able to complete their custom international research papers and international relations essay services on time.

 36. Jáger László

  Most azkor vannak Budapesten patkányok,vagy csak véletlenül tűntek fel a Deák téren néhányan!!!???…
  Csak kérdezem

 37. Jáger László

  *vírus helyzet MO-on
  fertőzött 3816
  elhunyt 509
  gyógyult 1996
  ———-
  kórházban 404
  gépen 24

 38. Jáger László

  A nap híre
  OV 2hímzett szájmaszkot és levelet kapott 1 választópolgártól…
  A levélben +köszönte a ME-nek az áldozatos munkáját amit az operatív törzs élén betölt a*yírus LNI
  küzdelemben…..

 39. Jáger László

  Bées csepp pedig nem segít a*vírus LN!!
  Lhiheted!!!
  Természetesen a daganatos betegségek LN sem….

 40. Jáger László

  Vésey Kovács László a ps-től komolyan és őszintén aggódik a jobbikban zajló események miatt!!!???…
  Ne aggódj laci,mert lesz ez még így se….

 41. Jáger László

  2020 05 31
  *vírus helyzet
  fertőzött 3876
  elhunyt 526
  gyógyult 2147
  ——-
  kórházban 419
  gépen 25

 42. Jáger László

  *vírus helyzet MO-on
  2020 06 01
  fertőzött 3892
  elhunyt 527
  gyógyult 2156
  ——-
  kórházban 417
  gépen 25

 43. Jáger László

  Lomnici doktor a távolbalátó!!??..
  Budapestről kristálytisztán látja mi történik Amerikában!!???..
  Természetesen Soros mozgatja az eseményeket!!
  Így akarja +buktatni Trump elnököt…..
  Hát ez fantasztikus teljesítmény
  Nemdebár!!???..

 44. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 06 03
  fertőzött 3931
  elhunyt 534
  gyógyult 2190
  ——
  kórházban 414
  gépen 24

 45. Jáger László

  Ma 1/25órakor +áll Budapesten 1 percre a tömegközlekedés…
  Így emlékezik Budapest Trianonra….

 46. Jáger László

  Mo–o eddig a 90 nap alatt elhunyt koronavírusban 539 fő
  Más betegségekben cirka 33000…
  Csak ennyit a tények kedvéért…

 47. Jáger László

  Mától kezdve Csongrád ,Csongrád-Csanád megye!!
  Csanád bekerült Ajtony kimaradt…..

 48. Jáger László

  Matovics bocsánatot kért a felvidéki magyaroktól…
  A szó Lszáll,de az írás és a valóság marad!!!
  Lásd a Benes dekrétumokat és következményüket…

 49. Jáger László

  Bősz-esen kérdezem
  Meddig hozatja még sz peti Kínából az 1x használatos szájmaszkokat milliószámra a Wizz Air-al!!!???..
  Nem kéne már befejezni ugyanis lassan lecseng a járvány!
  Különben is ezek a maszkok nem védenek a*vírus LN!!!
  Ezt már mindenki tudja
  Ez csak 1 placebo hatás!!

 50. Jáger László

  Úgy tűni a*vírus csatát vesztett MO-on
  A fertőzöttek száma 10 alá csökkent.
  Mondhatni kipurcant!!???..

 51. Jáger László

  Fegyőr körömszakadtáig védte a momentum elnökségébe beszavazott körömit!!
  Hiszen ö mint köztudott maszületett momentumos ,régi motoros a szakmában!!

 52. Segg vadasz itt keresi a kenyeret! Akadjon a torkan!

 53. Jáger László

  vj ismét a politikai szinpadra lépett!!
  Az EP nem a +ogást ,hanem a problémát kereste..NeTörténelmi bűnt követett L mert nem segítette MO-ot a*vírus LNI küzdelembe!!
  Hát ez is 1 vélemény,bár sokan nem osztják!!
  csak 3nnyi

 54. Jáger László

  és vannak akik szórakozásból segget csinálnak a szájukból és még élvezik is!!??..

 55. Jáger László

  A monda szerint Szvatopluknak 1 fehér lovat küldtük és miénk lett Dunántúl…
  Erdélybe 4 mént küldtünk…………….
  Eredmény!!!!???….

 56. Jáger László

  Szp bejelentette,mivel ez a mániája….
  a héten 2800 lélegeztetőgép és 8millió szájmaszk érkezett MO-ra…
  +jegyzés
  Lélegeztetőgépekkel már tele van a pince és a padlás is miközben 20-an vannak lélegeztetőgépen MO-on!
  Köztudottan a sebészeti szájmaszk semmiféle védelmet nem nyújt a*vírus LN!! Csak placebo hatása van !!
  1edüli védekezés a* vírus LN a távolságtartás!!!

 57. Jáger László

  Azért a szobrok rongálása már korábban +kezdődött!!
  Lásd a Sztálin szobor ledöntését 1956-ban…
  Majd folytatódott az 1990s években a szobrok szoborparkba küldésével…
  Legutóbb a Kossuth téri szobrokat távolították l!!
  Erről csak ennyit

  • Jáger László

   Üzenem pt-nek,hogy maradjon nyugodt!!
   Ezidáig és ezután is is bátran mehet a WC-re !!! Nem kell engedélyt kérni Brüsszeltől….
   Már ez is +!Nemdebár???

 58. Jáger László

  Pt kérlek ne idegeskedj,mert árt a szépségednek!
  +nyugtatlak Amerikában nem lesz államcsíny,legfeljebb hatalom és kormányváltás képzelhető L novemberben…

 59. Bayer Zs üzent a csenyétei mentősöknek!!
  Kitartás!! Veletek vagyok verbálisan!!
  Csak ennyi

 60. Jáger László

  Elhunyt Bálint György a legendás Bálint gazda.
  Isten veled Bálint gazda

 61. Jáger László

  Én már a 13.és a 14.havi
  nyugdíjra is fel vagyok készülve…
  Várom nagy szeretettel……..

 62. Jáger László

  MC-t kitüntetik a a *vírus LN végzett bátor keresztény erőt,bátorságot kedvességet sugárzó ,odaadó tevékenységéért a KÉSZ!!!
  Már kásler is ezt a munkát is Lismerte 1 vázával………
  Ez 1 a magyar anyának kijár!!….

 63. Jáger László

  Vadai szembeszállt pp által a vadhajtásokkal…..
  Várjik a +oldást!!!??,..

 64. Jáger László

  pt nyugodjál +!!
  Vedd be a piruládat és máris vége lesz az amnéziás rémálmodnak…
  Donáth Anna nem akar polgárháborút ,eszébe sem jut ilyen őrültség !!
  Hidd L!!!

 65. Jáger László

  Engem például az sem sértene,ha
  1 éretlen sárgás-zöld narancsot a sarló és és kalapács védőernyője alatt ábrázolnánák!!
  Stílszerű lenne…

 66. Jáger László

  Az alapjogokért ezután megafonnal erősíti a nemzeti hangokat!!!?? ..
  Csak bele ne süketeljünk!!!???…

 67. Jáger László

  A n.konzultációs ívek mindenkinek a saját magántulajdonát képezik!!
  Senkinek semmi köze,hogy mire használja ,hová teszi ,kinek adja, kinek küldi!!!….
  Guge itt erősen téved,mert nem használható adatgyűjtésre akár a postaládák sem!!!
  Személyi adatokat nem tartalmaz!!!

 68. Jáger László

  Menczer t másokat vádol hazugsággal a lélegeztetőgép vásárlási baromság miatt miközben
  saját maga állít ökörségeket és folyton+cáfolja önmagát a hazugságaival….
  Na és kinek is adjuk L a 6-8000 fölösleges lélegeztetőgépeket jó áron drága tomi !!!???..
  Most lehet tamáskodni…..
  Csak ennyi

 69. Jáger László

  OPSZ
  1990 előtt leánykori nevén úgy hívták,hogy munkásőrség
  Különbség csak annyi,hogy manapság nem viselnek fegyvert,de szerepük lényegében ugyanaz…

 70. Jáger László

  Mo Európa lakosságának 1.8%a, de
  vj azt hiszi,hogy a farok csóválja a kutyát….
  Lásd a Sargentíni jelentés körüli vitát……

 71. Jáger László

  MC a *vírus LN továbbra is a gyakori kézmosást és a távolságtartást ajánlja.nem tartja károsnak azonban a gyakori fogmosást sem!!!
  A lábmosást is hasznosnak tartja napi 1X…….

 72. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 06 30
  fertőzöttek 4155
  elhunytak 585
  gyógyultak 2892
  ———-
  kórházban 169
  gépen 9
  ——
  EÜ-i fertőzött 567 fő!!
  Május 31 állapot

 73. Jáger László

  Szanyi T bejelentette,hogy az
  ISZOM mozgalom taglétszáma hamarosan Léri a 30 főt!!!!!!
  Ez komoly és nem a vicc kategóriája………

 74. Jáger László

  Az az 500 ezer bruttó lényegében 350 ezer nettót jelent a 170 ezer EÜi dolgozónak…
  Köszönik szépen…..

 75. Jáger László

  A 2 szingli…..
  Kállay borika and vitray tomika…
  csak ennyi…

 76. Jáger László

  Karácsony +igérte hogy a fidex,tarlós 9 éves totojázása után ő felújítja a Lánchidat ,ha fene fenét eszik is!!
  9hónapig várta a kormány segítségét,de már Lfogyott a türelme,hogy a világörökség része így nézzen ki….
  csak ennyi…

 77. Jáger László

  J.Kr. szerintem a szemita népcsoporthoz tartozhatott amennyiben 1általán létezett!!????
  Hiszen csak a legendában,mesében, Bibliában létezik…..

 78. Jáger László

  MSZP a párbeszéd és a kutyapárt satujában,szorításában!!!???…
  No ez ami nem valószínűsíthető…

 79. Jáger László

  *vírus helyzet MO-on
  2020 júl.04
  fertőzöttek 41t4
  elhunytak 589
  gyógyultak 2784
  ——-
  kórházban 140
  gépen 8
  —-
  A Föld lakóinak
  0,14%-a
  fertőzött a*vírustól
  0.007% pedig az elhunytak száma
  miközben a más betegségben az Lhunytak aránya cirka 1.3%

 80. Jáger László

  Nyugi Gyopáros A
  máris fel/kivirágzott a magyar vidék!!
  Ha nem mástól azkor a parlagfűtől……..

 81. Jáger László

  Az un konzultációs íveket a yösszegyüjtik,+számolják ,tárolják majd végül annak rendje módja szerint mindenki örömére+semmisítik pl kazánban elégetik…
  mindent oda ahová való jelszóval……

 82. Jáger László

  Alacsony biztonsági besorolású súlyos bűncselekmény miatt elítélt fogvatartott +szökött az állampusztai lovászatból!!???..
  Hát én itt valami Lntmondást vélek felfedezni….

 83. Jáger László

  Amerikában már 3 millióan fertőződtek + *vírustól.pedig orrba szájba viselik a maszkot!!!
  Ennyit a maszk hatékonyságáról….
  Tovább nem ragozom…

 84. Jáger László

  Kaleta g nem pedofil,hiszen papírja van róla!!!???…
  1XŰN szereti a gyerekeket és a fotókat az átlagosnál jobban!!
  Mondhatni rendes ember a piszok……
  Ezt már polpot elvtárs is elismerte….

 85. Jáger László

  Az + milyen büntetőjogi kategória,hogy minimum jogilag aggályos!!!???..
  Az ilyen frazeológia a számomra ismeretlen….

 86. Jáger László

  A szájmaszk használata sehol nem indokolt,mert ahol használják ott sem csökken a fertőzöttek száma.ugyanis a vírus LN nem nyújt védelmet!!
  Csak a placebo ,pszichikai,távoltartási effektus érvényesül.ha érvényesül…!!!????
  A tények is ezt bizonyítják!!!

 87. Jáger László

  Ha szabadna kérnem
  Ne tessenek összekeverni a jobboldali fasisztákat,terroristákat anarchistákat a baloldali antifasisztákkal!!
  nem szép dolog összemosni a 2t!!!

 88. Jáger László

  Dömötör szerint óriási az érdeklődés a nkonzultáció iránt!!!
  A kiküldött 8millió csomagból máris 232 ezret visszaküldtek,pedig a határidő csak 1 hónap múlva jár le!!!???..
  Hát ez fantasztikus siker….

 89. Jáger László

  Tovább tzombol a pandémia MO-on!!!???..
  Az utóbbi 10 napban 4-N haltak + a*vírus okozta fertőzésben és 65-N fertőződtek+!!!!
  Miközben a normál halálesetek száma naponta 360-370 fő………
  csak ennyi

 90. Jáger László

  Szp máris felkészül a 2.*vírus hullámra…
  indul az újabb lélegeztetőgép beszerzés és a sebészeti max beszerzés +lássátok!!!???..

 91. Jáger László

  A törzsfőnök mint született virológus bekeményít a*vírus LNI harcban!!
  Brüsszel LN már +engedőbb,puhább/klopfoltabb álláspontra helyezkedett gazdasági szakemberként!!!
  Migránsokkal,sorossal már nem is foglalkozott,mint politikus …
  Csak ennyi

 92. Jáger László

  Örömhír!!!
  2020 augusztusától akár már magyar gyártású lélegeztetőgépen is lélegezhetsz ,ha úgy kívánod!!!???..
  csak így kissé cinikusan….

 93. Jáger László

  Kásler szerint az
  Afgán agár és a magyar puli is rokonok,kvázi 1kutya,
  csak 1 kicsit mutálódtak az évezredek alatt!!!???..
  Hát ezt már nem hiszem L drága onkológus professzor úr,ha +engedi!!!!???…

 94. Jáger László

  Az operatív törzsfőnök még 1 kis ideig húzza halasztja a kötelező maxviselés +szüntetését bejelentő időpontot!!!????..
  Lassan már letelik a nyár!!!???…
  Addig is mindenki izzadjon a placebo alatta.Fene vigye L ezt a fránya*vírus pandémia,pánikkeltést…
  Hát ő tudja,hiszen ő a virológus szakember és ezért fizetik!!!!???…

 95. Jáger László

  Holnapra 07 12
  4-5 fertőzöttet és 1-2 elhunytat prognosztizálok előre is hiába a max használat….
  A *vírus nem ismeri a max okozta kerítést!!Bár már visszavonulót fújt a nem létező vakcina és gyógyszer
  LNÉre…
  Lassan +szűnik,Lmúlik……

 96. Jáger László

  1 kis statisztika
  a viágban
  elhunytak /fertőzöttek 4.5%
  MO-on
  elhunytak/fertőzöttek 14%
  csak ennyi
  Llehet gondolkodni mi az oka!!!???i……
  kevés volt a teszt???
  Ilyen az orvosi Llátás???
  Kevés volt a max????
  Nem volt elég orvosi ágy és lélegeztetőgép???
  ……..
  Vagy valami más????

 97. Jáger László

  Alapjogokért központ szerint sérti a nemzetek szuverenitását,hogy Brüsszel ki akarja szervezni nemzeti hatáskörből 1S döntéshozó szervezeteket
  például a bíróságokat,ügyészségeket és más döntéshozókat…….
  csak ennyi

 98. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 07 12
  fertőzöttek száma 4234
  elhunytak 595
  gyógyultak 3036
  kórházban 128
  gépen 05

 99. Jáger László

  FG szerint nincs diktatúra MO-on
  Illiberális 1 személyi bolsevik demokrácia van,,…
  Aki nincs velünk az LNünk van!!!
  Ez+mi!!???
  A demokrácia fogalmának kiterjesztése!!!????…
  Csak kérdezem kedves fg…..

 100. Jáger László

  Trisztán üzeni Izoldának
  Az utóbbi 2évezred legszörnyűbb emberjogi válsága a világnak a keresztényüldözés!!!???…
  no persze a*pandémia és a migráns válság után…
  Ezért is soros a felelős többek között és a kommunista libsik…
  Mindjárt belehalok………

 101. Jáger László

  Emmi az EÜ +újítására készül a Belügyminisztériummal,hazai és nemzetközi szervezetekkel közösen.
  Ehhez még az egészségügyi dolgozók véleményét is kikérik kérdőíveken,mert nem tudják,hogy mit is kéne csinálni!!!???…
  Több szem többet lát jelszóval….

 102. Jáger László

  kmiki bá arra kéri a magyar apákat és anyákat ,hogy ne utazzanak külföldre!!!
  Miért??
  Ott halálos a *vírus miközben nálunk nem!!!,,,
  Na azért ne legyünk már hülyék,ha nem muszáj!!

 103. Jáger László

  *vírus MO-on
  fertőzöttek 4258
  elhunytak 595
  gyógyultak 3106
  —-
  kórházban 131
  gépen 5
  —–
  EÜ-i fertőzött <700
  Ennyit a max használatáról….
  No + a BCG oltás hatékonyságáról

 104. Jáger László

  A fidex-kdnp EUs képviselő csoportja felháborodott,hogy a németek Lenin szobrot merészeltek állítani az országukban…….!!!????
  Csak kérdezem
  Mi közük hozzá!!!???..
  Szerintem abszolút semmi!!!

 105. Jáger László

  Pt-nak elgurult a gyógyszere…..
  Iszonyatos brüsszelitának titulálta Dobrev Klárát mert a magyar parlamentben L merte mondani a véleményét!!!???..
  hátrébb az agarakkal tomi!!!
  Több szerénységet és objektivitást

 106. Jáger László

  Az Iráni diákok újra Budapesten…
  Csak ennyi

 107. Jáger László

  Merkely professzor a maxra esküszik a*vírus LNI harcban!!
  Sajnálom én + nem!!
  Inkább a távolságtartásra és a BCG oltás hatására…

 108. Jáger László

  Novák katyi hülyeségeket beszél…
  Mi köze a giga gazdasági csomagnak a 7s cikkelyhez!!??,
  színtiszta politikai zsarolási kísérlet…
  Összekeverik a szezont a fazonnal

 109. Jáger László

  A Lánchíd állagának romlása nem 2019 otóber 13-án ,de nem is karácsonykor kezdődött hanem sokkal régebben…
  Csak semmi pánik ,mert fel lesz újítva mindenki +lássa…

 110. Jáger László

  emjén
  Én és a vadászok mi vagyunk a kultúra alapjai…
  Ezt már a történelem is bebizonyította….
  nem puskás emberek,hanem a kultúra az élet,művészet +teremtői…..

 111. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 07 18
  fertőzött 4315
  elhunyt 596
  gyógyult 3228
  ———–
  EÜi fertőzött 576
  tegnapi fertőzött 22
  Na ennyit a szájmaszk hatékonyságához….

 112. Jáger László

  Merkely Béla továbbra is a maszkviselést favorizálja annak LNÉre,hogy ő is tudja,hogy a *vírus LN nem véd mivel nem ez a funkciója
  Biztosan sok van raktáron….????!!
  Különben is az 1 használatos maszkot az emberek 95%a hónapokig hordja nem cseréliézért így igazán akár veszélyes is lehet!!!???….

 113. Jáger László

  Szlávik jános virológus is beállt a maszkhasználat szigorítását akarók szűk körébe…..
  Nesze semmi fogd +jól elv alapján…
  Bár ő is tisztában van a*vírus tulajdonságaival!!!????….
  Ellene nincs se gyógyszer se vakcina…..
  A gázálarc talán hatékony lehet!!!???..
  Azért ebben mégsem járhatunk
  Nemigaz!!!???..

 114. Jáger László

  Szerényen +jegyzem az un Vadászati Világkiállítás nem igazi világkiállítás,mert nem kegyzett hanem Nemzetközi Vadászati és Természeti kiállítás …
  ami azért nem mind1!!

 115. Jáger László

  Baranyi K Cipruson nyaral!!
  No és ezzel mi a baj!!!???…
  Talán csak nem irigyled!!!????..

 116. Jáger László

  Én nem támogatom GZs MO-i állami újratemetését
  Nyugodjon békében ott ahol van…

 117. Jáger László

  Tegnap csak 19*vírus fertőzöttet találtak….
  Ennyit a szájmaszk hatékonyságához….

 118. Jáger László

  Továbbra is
  Szálnak a darvak
  Tatjána Szamoljova
  Továbbra sem
  rengette + orbán sallerei,kokijai ,nyaklevesei a brüsszeli diplomatákat

 119. Jáger László

  d tomas +állapította,hogy az LNzék nrm a hazája érdekében ,hanem a hazája LN küzd!!!
  Mire alapozza!!??
  Nem a fidex álláspontját képviseli,mert csak a fidex a demokratikus és jogállami ,habár 1 kicsikét illiberális….
  no és ő az aki gyurcsányfóbiás és orbánhívő egyes egyedül!!
  Csak ennyi

 120. Jáger László

  Szanyi ME jelölt lesz!!???..
  csak 1 a sok közül….
  Hát ami szabó gergőt illeti.biztosan bolond gombát vacsorázott,hogy ilyen hülyeségekkel etteti a magyarokat…

 121. Jáger László

  K onkológus +újítja a magyar egészségügyet……
  A 65+éves dokik ismét munkába állhatnak…..
  Övék a jövő……

 122. Jáger László

  pt legnagyobb öröme most az index várható kimúlása!!!M????…
  Hát ez legyen a legnagyobb örömöd az életben drága tomi….

 123. Jáger László

  A veszély nem múlt L ,de a Lánchíd felújítási tendert máris kiírták…..
  Azért még lehet tovább fanyalogni,sopánkodni,de a híd nem dől össze!!!….

 124. Jáger László

  Orbán Viktor napszemüvegben,szalmakalapban a Balatonnál.
  Nekem a kép láttán elsőre Csehov Ványa bácsija ugrott be…,
  csak ennyi

 125. Jáger László

  Veszprémben +szűnt a jobbik,alakulóban a ballik…
  csak ennyi

 126. Jáger László

  Nemzeti Dal
  Talpra magyar,hí a haza
  Itt az idő,most vagy soha.
  Petőfi Sándor
  Immár Gyurcsány Ferenc is Lszavalta bátran…

 127. Jáger László

  Nahát ez a mező g !!???
  Talált 1 újabb gumicsontot…
  Hát rágódjon rajta sokáig….
  semmi LNvetésem

 128. Jáger László

  M lőrincz barát szalmonellás tojásokat szállított olcsón a Lidl üzleteibe!!!….
  Most szállíthatja vissza és süthet belőle szalonnás rántottát……

 129. Jáger László

  A világban az *vírusban Lhunytak száma a fertőzöttekhez viszonyítva 4%
  Míg ez a szám MO-on 13. 5%
  Erről csak ennyit + a szájmaszk használatának orvosibiológiai hatékonyságáról….

 130. Jáger László

  Lehet hogy Orbán Viktor kissé dagi,de ő ennek LNÉre nem csípi a kövér katonatiszteket…..
  Hát ilyen az ízlése a MEünknek….
  Nem tehet róla….
  Ízlések,pofonok különböznek….

 131. Jáger László

  A kormányszóvivő szerint napi 100 forintért izgalmas programokat kínáltak a gyerekeknek a nyári táborokban!!???..
  Na ezt a hazugságot azért én sem veszem be …..
  Itt valami óriási fennfogás van…
  mondjuk 1-2 nagyságrendi tévedés…….

 132. Jáger László

  Irán ballisztikus rakétát tesztelt…
  Ez már nem hír!!!
  Az lesz hír ,ha majd földalatti atomrobbantásról szól a média….

 133. Jáger László

  Tornaóra
  Szellemi,vagy fizikai?
  Egyéni,vagy csoportos?
  Vízi,vagy szárazföldi?
  kötelező,vagy szabadon választot??
  …..

 134. Jáger László

  A BvOP szerint hadházy nem mond igazat….
  valami azért csak van ,mert a cáfolat kissé erőltetett!! Enyhén szólva súrolja a lécet…….
  Ha nem is lopás történt ,de fölösleges pénzköltés gyanúja azért felmerül…..

 135. Jáger László

  Tevan-nak 1 nap után tele lett a töke…
  Mégsem lesz a index főszerkesztő helyettes!!!

 136. Jáger László

  ov illiberális fordított logikája
  Fenét kapunk mi +pénzt az Uniótól!!
  Csak visszakapjuk azt amit a multik nyereség címén kiloptak az országból!!!???…
  Ennek LNenére milliárdokkal támogatjuk a multikat, mert munkahelyet teremtenek és exportképes termékeket gyártanak…
  +áll az eszem az ilyen baromság hallatán!!!

 137. Jáger László

  A román ügyészség kimondta
  Magyarok kifelé az országból
  nem gyűlöletkeltő,kvázi baráti felszólítás….
  Mondhatták volna
  Magyarok húzzatok L a picsába….

 138. Jáger László

  Az orvosok küzdenek Benkő László életéért…
  A rajongók reménykednek és imádkoznak Laciért…

 139. Jáger László

  Engem is letiltott a facebook
  miért!!??
  Mert többször kértem a kódszámot…
  manapság pedig új telefonszámot kér mert a régit letiltotta…
  csak ennyi

 140. Jáger László

  Nem kell félni Vidnyánszky úr!!
  Gyurcsány is csak 1 politikus!! Beszél minden félét!!
  Amelyik kutya ugat az nem harap…..

 141. Undeniably believe that which you stated. Your favourite justification appeared to be on the net the easiest factor to take note of. I say to you, I definitely get annoyed while other people think about issues that they plainly don’t recognize about. You controlled to hit the nail upon the top and defined out the entire thing with no need side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks|

 142. Jáger László

  Sherlock Holmes +állapította ,hogy az öngyilkos gyilkos szándékosan ugrott ki a toronyház valamelyik erkélyéről,hogy letarolja a2 gyermekes anyukát…

 143. Jáger László

  Vidnyánszky és csapatának kinevezése az SZFE élére már a HÖK-nek sem tetszik!!!
  Erősen berzenkednek LNE!!!
  Pontosabban nem bíznak + benne…..

 144. Jáger László

  Lesz másik
  Index
  Van másik
  Eötvös Gábor
  után szabadon!!

 145. Jáger László

  A magyar kormány minden menekült hazatérését támogatja sóban,hiszen ez nem kerül semmibe…..
  Mindenhol jó,de legjobb otthon jelszóval…

 146. Jáger László

  Bejrútban felrobbant 1 műtrágyát/NH4NO3-at tároló raktár…
  A halottak száma több mint 100 a sebesülteké több ezer

 147. Jáger László

  Idén sem megyek a Balatonra üdülni!!!
  +ígérem…..
  Így járok a legjobban…

 148. Jáger László

  Deutsch üdülős félmeztelen fotója igencsak gusztustalan!!!
  Van akinek tetszik!!!???..
  nekem a hátamon is feláll a szőr….

 149. Jáger László

  Rátóti Z javaslata falra hányt borsó…
  Nem nyugtatta + a SZFE HÖK tagjait…
  Na és mi a vidnyánszy áállás és üléspontja a kérdést illetően!!???
  Hátha ezt is +tudhassuk…..

 150. Jáger László

  ov a virológus szakember/törzsfőnök + jelölte a stratégiát a*vírus 2.hulláma LN!!!
  Előre az eddigi úton és győzni fogunk!!!!
  Hajrá magyarok…….
  Csak ennyi

 151. Jáger László

  Nem mellékesen +jegyzem
  Azok a fiúk,férfiak akik érdeklődnek a lányok,női nem iránt azok nem beteges hajlamúak hanem természetes nemi ösztön szerint cselekednek…
  Semmi érdekes ebben nincs,hiszen ez így megy évezredek óta amióta az emberi faj létezik…
  Nem kell összekeverni a fajtalanságot a fajfenntartás ösztönével…

 152. Jáger László

  32 -vel nőtt a fertőzöttek száma ,pedig az emberek viselik a hatástalan maszkot akárki Láthassa….
  No persze ugyanazt a maszkot hónapok óta….
  A vírusnak ez annyi, mint embereknek a placebo a szívinfarktus esetén….

 153. Jáger László

  Tállai +üzente
  Nix ugri bugri nyugdíjasok!!
  Az utóbbi 4 évben ugyanis 220 milliárddal többet kaptak…..
  Kvázi túl vannak szponzorálva anyagilag…..!!!!???
  +sem érdemlik!!!!????…
  Köszönjék mind ezt a zorbán kormánynak térden állva……
  No és nekem tisztelettel….

 154. Jáger László

  Nemi erőszak,vérfertőzés,pedofília … nem mentális zavar,hanem súlyos bűncselekmény!!
  Ezt így kell megítélni és elítélni az elkövetőt…
  Nekem ez a véleményem etikai és jogi szempontból 1aránt…

 155. Jáger László

  Nagy Imre +érdemelte a sorsát!
  Nem lehet valaki 1Xerre forradalmár és LNforradalmár!!!
  Választani kellett és ő habozott!!!Ezért +fizetett…

 156. Jáger László

  Ne bántsátok müller cicit!!
  Nem ő tehet a *vírus fertőzés terjedéséért!!
  De nem is orbán,se nem gyurcsány!!
  Terjed az magától is hiába a fog, kéz és lábmosás…..

 157. Jáger László

  Felkészülés
  Máris itt kopogtat a*vírus 2.hullámban….
  Most hány 10milló esetleg 100 millió maszkot rendeltünk,hogy legyőzzük ezt a piszok vírust!!!
  Érdeklődve és kíváncsian kérdezem a Szíjjártó urat!!!::::

 158. Jáger László

  Covid 19 helyzet MO-on
  2020 08 11
  fertőzöttek 4746
  elhunytak 605
  gyógyultak 3527
  —–
  kórházban 62
  gépen 05
  A MO-on elhunytak száma átlagosan 370 fő naponta……
  Ennyit erről…..

 159. Jáger László

  Gyurcsány tanár úr B.lellén n növeli a népszerűségét a fiatalok körében a nyári egyetem keretében…
  A hatás leírhatatlan…..

 160. This site may Hi there! I just wish to give an enormous thumbs up for the nice info you?ve right here on this post. I shall be coming again to your blog for extra soon.

 161. Jáger László

  Nein,ich bin kein Deutscher,Englis ich bin Ungar.
  Ergo beszélgessünk magyarul,hátha jobban +értjük 1mást!!
  Csak ennyíi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük