Nem adhatok mást, csak mi lényegem – Így kezeli Európa a járványt

Bajban se idő, se erő nincs az arcoskodásra, ott mindenki a lényegét adja. Úgy látszik, továbbra is az alaptalan álhírek és vágyközlések közé sorolhatjuk az összes olyan véleményt, amely szerint bármelyik nép megváltozott volna. A koronavírus ellen mindenki őszintén védekezik.

A spanyolok Thomas Magnumnak öltöztetett legionáriusokat masíroztatnak az utcán, ám a járványt ez nem hatja meg, és egyre nagyobb bajba kerülnek. Esetleg zsabót is varrhatnának arra a sexxy légiós-egyenruhára, hátha attól már megfutamodna a koronavírus. A franciák gloire típusú önfényezése egészen addig működött, amíg a váratlan irányból, váratlan gyorsan és váratlan erővel érkező vírus bekerítette őket, és most éppen a gloire letépett karjával készül agyonverni a grandeurt. Az olaszok erkélyen előadott muzsikaszóval, himnuszénekléssel és zászlólengetéssel próbálnak védekezni, ellensúlyozandó, hogy a szervezés és a fegyelmezettség utoljára talán Hadrianus császár idejében volt erősségük. Természetesen a járványt ez sem állítja meg, de legalább benne van az a könnyedség és érzék a menő külcsínre, amiben tésztáék hagyományosan jók. Aztán itt vannak az olaszok és franciák szolgai másolásán kívül leginkább a törvényen kívüli tevékenységekhez – rabláshoz, kolduláshoz, prostitúcióhoz, autólopáshoz – értő románok, akik mi mást is csinálnának, mint szolgaian másolják az olaszokat.

Román rendőr és akikre hasonlítani szeretne

De persze minden olaszos eleganciát mellőzve, igazi surmó, balkáni tempóban csinálják: rendőrautókból bömböltetik a himnuszukat. Az Olaszországból és Spanyolországból hazamenekült eperszedők így együtt dalolhatják az odahaza élő bezzegnyomorgókkal, hogy

„Inkább meghalunk csatában, teljes glóriában,
Mint hogy újból rabszolgák legyünk régi földünkön.”

Hiszen mindannyian tudjuk, hogy a románok így szoktak harcolni – hősiesen kitartva ugyanazon az oldalon, mindhalálig megküzdve a dicsőségért. Persze ne legyenek kétségeink, kiknek üvölt valójában ez a himnusz! Ha megkérdeznénk a románokat, milyennek képzelik a koronavírust, legtöbbjük alighanem székely népviseletben rajzolná le.

Eközben a haladó sajtó kedvenc Bezzegromániája annyira lemondott önmagáról, hogy már meg sem kísérli nyomon követni, kik, honnan és hová terjeszthetik a kórságot, és olyan színvonalú eszközparkot vonultat fel a vírus ellen, amilyet egy polgárháborúban álló Libéria is képes lenne.

Vécépapírból és befőttesgumiból készített román arcvédő maszk

A britekre sosem volt jellemző, hogy precízen, előre kiszámolnák a háborúik lefolyását és kimenetelét, hiszen mégsem németek. Ennek ellenére ők meg szokták nyerni ezeket. A győzelemhez hibbant előfeltevéseknek, elképesztő gondatlanságnak és makacs butaságnak köszönhető, kínos harctéri szívások sokaságán, majd az ezek miatt megváltoztatott stratégián át szokott vezetni az útjuk. Ám a sikerük kulcsa mégsem a változtatás képessége, hanem a förtelmes mennyiségű szerencse és a külső segítség szokott lenni, amely a spanyol hajóhadat szétszóró vihartól a kimeríthetetlen amerikai hadiipari támogatásig bezárólag nagyon sokféle lehet. Nem aggódunk értük, a végén úgyis megint győzni fognak, hiszen a koronavírus elleni védekezésük is a kipróbált módszerükre emlékeztet. Ahogy a vadkapitalizmus őshazájának azon nemes hagyománya is ereje teljében van, hogy a gazdasági szempontok legkésőbb a birtokbekerítések óta egyértelműen előbbrevalók a hétköznapi emberéletnél. John Bull pótolható, ám a Szent Piac Szent Keze által halmozódó mai profit csak ma szerezhető meg, hiszen holnap már a holnapit kell begyűjteni. Nem beszélve arról, hogy a havi sok száz fontért cipősdobozban lakó, import feketemunkások mennyire pótolhatók ebben a sokak által bálványozott álomországban.

De persze nem mindenhol mondanak le ilyen könnyen a feketemunkásokról. Németországban ugyan szintén igencsak elterjedt már a járvány, de egyelőre nincs bajban az egészségügyük, köszönhetően annak, hogy az elmúlt másfél évtizedben jelentős humán erőforrást vontak magukhoz a kelet-közép-európai térségből – természetesen ellenszolgáltatás nélkül.

Ami jár, az jár. A német szerint a németnek például minden. Neki jár a szerződés nélkül munkaszolgálatra fogott posztkomcsi ápoló is, és rettenetes árulás, ha Małgorzata a járványügyi határzár miatt mégsem jön el kitörölni a német nyugdíjas seggét.

A gleiwitz-i adótorony után az egészségügy már a második német birtok, amely lengyel agresszió áldozata lett

Nagyon megkapó, ahogy a németek a T-800-es modell érzelmi készletével dolgoznak: „szükségem van a ruhádra és a motorodra”. Ők is monokróm belső nézetből jelentik ki, hogy „szükségem van a munkaerődre”. A mostani visszautasítás ugyanúgy a szolidaritás fájó hiánya, mint amikor a lengyelek 1939-ben nem akartak nekik egy korridort átengedni Kelet-Poroszországhoz, vagy amikor Magyarországnak 1944-ben már nem sok kedve volt a németek visszavonulását fedezve vágóhídra menetelni. Ezek a fafejű, nacionalista keletiek egyszerűen nem értik a közös európai értékeket, ahogy nem értették 1939-45 között se. Ilyen borzasztó szomszédsággal kénytelenek együtt élni szegény németek. Amikor most a köztévéjük a német egészségügyet orvul megtámadó lengyeleken kéri számon a szolidaritást, az épp’ úgy egy humanista segélykiáltás a közös Európáért, mint az 1939. szeptember 1-jén megindított hetes cikkely szerinti eljárás, vagy mint amikor szőnyegbe csavarva az Európai Bizottság elé idézték ifj. Horthy Miklóst, hogy így kényszerítsék az apját a jogállamiság tiszteletben tartására.

És ha már szó esett a németekről, meg kell említeni a kollektív tudatalattijukat, az osztrákokat is. Ők az a nép, amely ott sem volt, amikor gáz van.

Ha valami sunnyogást követtek el, és az lelepleződik, akkor még a sunnyogásból is kisunnyognak.

Most például egy tiroli kocsmából gyakorlatilag lefolytatták a Kitzlochübung hadműveletet, amennyiben egy gyors rajtaütés keretében sikerült elintézniük Dániát, Norvégiát és bónuszként Izlandot, de úgy próbálják lerázni a felelősséget, mintha csak egy elbukott világháború utáni, villámgyors semlegessé átlényegülésüket látnánk.

A Kithlochübung hadművelet arról kapta a nevét, hogy a Kitzloch kocsmából indultak útnak az inváziós erők Skandinávia felé

A németeknek van továbbá egy kollektív befektetési tanácsadójuk is, a hollandok. Ők így kettesben akadályozták meg, hogy az eurózóna közösen finanszírozza a védekezést. A járvány elleni védekezés ugyanis rettentő költséges, amit egy magára valamit adó holland nem tűrhet. A pénzügyminiszterük inkább azt szeretné tudni, hogy kinek miből sikerült erre fordítható tartalékot felhalmoznia. Aki szerint a magyart izgatja rettentően, hogy mennyi pénze van a másiknak, és amikor megtudja, akkor irigy dühvel akarja kideríteni, miből van neki annyi, az nem ismeri a hollandokat.

Magyarországon viszont az önszerveződés (például 56-ban is megcsillantott) képességéhez méltón egyre többen találják meg rövid időn belül, hogy miként tudnak beszállni a védekezésbe a saját eszközeikkel.

A bezárt éttermek ételt szállítanak az orvosoknak és ápolóknak, a szállásadók alvóhelyet biztosítanak nekik, a Béres Gyógyszergyár Béres cseppet küld az egészségügyi dolgozóknak és az idősotthonoknak, Mészáros Lőrinc nagyon sok pénzt ad, Csányi Sándor pedig kórházat kölcsön. Eközben a hagyományos népi igényt ismét bebizonyítva, még azok is elégedettek az erős központi hatalommal, akiknek pár hónapja eszükbe se jutott, hogy ez megeshet velük. Na, és persze évszázados magyarországi hagyomány, hogy a legpusztítóbb történelmi kataklizmában is vannak olyan ügynökök és agitátorok, akik minél nagyobbra szeretnék duzzasztani az országra zúdult bajt. Ők most (és máskor is) képesek az előbb felsorolt országok bármelyikét bezzegelni, hogy rontsanak a magyar közhangulaton és önbecsülésen. Ez a munkájuk.

Facebook hozzászólások

About Gudea enszi

367 hozzászólás

 1. Kurva jó, üvöltök.

 2. Nagyon jó bezzegnemzetek cikk.
  Csak egy nemzetről nem tesz említést, az új importfajról. Az most mit csinál?
  Ahogy őkelméket ismerem, nem mondanak le napi ötszöri Allahnak szexuális stílusú felkínálkozásaikról, és ezzel sikeresen körbefertőzik egymást a mecsetekben. Aztán emennek a pincébe és élesítgetik a handzsárokat.
  Hazamenvén megfertőzik az asszony I-II.III. meg a gyogyós Mónikát amelyik divatos barnát szült a németek dicsőségére, és aztán elfoglalnak egy betegükhöz egy egész kórtermet és agyonverik a nem csak őket ápoló kafír orvosokat és nővéreket.
  Sztem a németekre csak most jön el a haddelhad, ahol a muzulmán lieblingjeikkel zsúfolt saját kórházakból kihajított ősnémetek utolsó leheletükkel azt fogják pihegni:
  – Donnerwetter, nagy marhák voltunk, hogy nem becsültük meg a keleti szerény, szorgalmas rabszolgáinkat és bedajkáltuk a gyilkosainkat.
  Az ember valóban a halálos ágyán ténygleg meg szokta vallani az igazat, úgyhogy pár hónap következik, ahol e haldoklók okán sokat fogunk csuklani.
  Amúgy egészségetekre, telhetetlen bezzegnyugati hólyagok!

 3. T. Moderátor!

  Hova lett a kommentem? És mi baj volt vele?

  Kérem válaszoljon, e-mail címemen.

 4. Szuper jó cikk, abszolút lényeglátó és fergetegesen humoros! Éljen a szerző!

 5. Állati!

 6. Már kezdtem azt hinni, hogy hagyjátok elsorvadni ezt a roppant tanulságos blogot, amit nyilvánvalóan kötelező tananyaggá kellene tenni a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, vagy bármely tanszéken, ahol politikát tanítanak.

 7. ha én egyszer

  Fájóan hiányolom a skandinávokat; élükön a svédekkel.

 8. Jáger László

  bocsánat
  nem 20-hanem 50 ezer maszkot szállítottunk Vatikánnak Lnézést

 9. Gratulálok, fergeteges írás!

 10. Hajózni muszáj

  Remek cikk, köszönöm!

 11. You have written a good post and I will appreciate it, it is a post worth praising, so I want to tell your post that it is very good post, I have seen such posts very rarely, seeing your post, let me write my post Will get even more inspiration.

 12. Szuper jó írás!
  Kérek még ilyeneket!

 13. Jáger László

  Csatlakozzatok feleim…
  Mihez!!???
  Hát a nagykanizsai 1ezményhez!!!
  Írjatok alá minél többen!!!
  Ezzel is a békét véded!!???..

 14. Jáger László

  BB hiába erőlködik,nem lesz már belőle 1 2. Kazinczy Ferenc az tuti…
  Azét , ha tanácsolhatom,máskor nézesse át mással is azt amit leírt…

 15. Jáger László

  Radnóti lebukott Gödön…..
  tiszteletdíjra fájt a foga….
  Micsoda esetek ….

 16. Jáger László

  A mentősök köszönik szépen az ov jókívánságát,de azért nem ártana 1 kis zsozsó sem a szép szavak mellett!!

 17. Jáger László

  SzNT elnökének biztatásként
  Mondottam ember:Küzdj és bízva,bízzál
  Az ember tragédiája Madách Imre

 18. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 05 12
  fertőzöttek 3313
  elhunytak 425
  gyógyultak 1007

  kórházban 746
  gépen 45

 19. Jáger László

  A kúria jól döntött a Gyöngyöspata ügyben!!
  Aki ezt vitatja az nem ért a joghoz!!
  Itt nincs értelme a cigányság LNI hangulatkeltésnek!!!

 20. Jáger László

  Menczert Tamás szerint minden lélegeztető gép jó,hiszen szakeberek választották ki!!!
  Van amelyik erre van amelyik arra van amelyik amarra…..
  Beszerzésük folyamatos,bár nincs is szükségünk rá hiszen jelenleg 45-60-an szorulnak a gépre….

 21. Jáger László

  orbán körül 1re fogy a levegő Brüsszelben!!!
  Lassan már lélegeztető gépre kerül!!!???…

 22. Jáger László

  pt újabb vicce
  Budai sorra nyeri a személyességi pereket Czeglédy LN!!!
  Na és milyen hosszú ez a sor pt úr!!??..
  Csak kérdezem

 23. Jáger László

  vj +sértődött,mert D Sassoli nem fogadta Brüsszelben ,ahol nem védhette + OV-t!!
  Máskülönben nem 1 kormánytagot hívtak + hanem kifejezetten OV-!!
  A ME pedig gyáván +futamodott!!
  Bezzeg Belgrádba mr volt ideje Lmenni!!!!???::
  Nemdebár!!!

 24. Jáger László

  Vigyázat
  Ez fake new!!
  Imádon és Lvagyok ájulva Orbántól,mint politikustól!!!?

 25. Jáger László

  No fake news
  Orbán Viktor:
  Hosszú időnek kellett eltelnie,hogy ki tudjam mondani
  hívő keresztény ember vagyok.
  Komolyan!!!

 26. Jáger László

  Hollik
  Karácsony 1X sem járt a Pesti úti idősek otthonában!!
  Ergo nem ő vitte be a *vírus fertőzést az otthonba az 1000 %-ban kimondható!!
  Csak ennyi

 27. Jáger László

  Ami Müller Ceciliának +dicsőülés,az a kdnp-nek a keresztény hit +gyalázása!!???..
  Hát az ízlések itt jelentősen különböznek…..

 28. Jáger László

  *vírus ügyben
  fertőzött 3598
  elhunyt 470
  gyógyult 1454
  ———-
  kórházban 5539
  gépen 29
  ————-
  Már több mint 5000 lélegeztetőgéppel rendelkezünk és rendelés alatt további 3000,miközben a jelenlegi gépek 1%-a van használatban!!!??..
  Nem túlzás ez 1 kicsit!!!??..
  Nem kéne azért ilyen tempóban az EÜ-t fejleszteni uraim!!!..
  Nemdebár!!??..
  csak szerényen kérdezem…

 29. Jáger László

  Orbán +veregette saját és kásler vállát a*vírus LNI küzdelemben végrehajtott cselekedeteik ürügyén!!!
  Történelmi tettet hajtottunk végre
  Igaz miki!!???..
  Jók voltunk!!!

 30. Jáger László

  Gyurcsánynak +rendült a bizalma kásler miniszter iránt!!!???..
  Legszívesebben lemondatná és nyugdíjazná az onkológust!!!???..
  Már nem bízik benne……

 31. Jáger László

  Gyurcsányék továbbra is az EU ügyészséghez való csatlakozás mellett,Orbánék +LNE!!
  Nekik teljesen +felel Polt Péter vezette kormány iránt hű, lojális ügyészség
  Nem kérnek az EU ügyészségből!!
  Mert esetleg nem értene 1et a magyar állásponttal,gyakorlattal!!!??..

 32. Jáger László

  KépzeldL
  Orbán hiába kéri
  az LNZK nem kér bocsánatot a diktatúrázásért!!!????..Az Orbán rendszeréről fenntartja továbbra is a véleményét!!!

 33. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 05 25
  fertőzött 3756
  elhunyt 491
  gyógyult 1711
  ———
  kórházban 430
  gépen 30

 34. Jáger László

  kásler miki bá
  levélhamisítással vádolja a sajtó munkatársait és az orvosokat teszi felelőssé,hogy kipaterolták a betegeket a kórházakból!!!!
  Hát ez nem semmi!!!!

 35. Students find International Relations Research Paper Services as being of great assistance since they are able to complete their custom international research papers and international relations essay services on time.

 36. Jáger László

  Most azkor vannak Budapesten patkányok,vagy csak véletlenül tűntek fel a Deák téren néhányan!!!???…
  Csak kérdezem

 37. Jáger László

  *vírus helyzet MO-on
  fertőzött 3816
  elhunyt 509
  gyógyult 1996
  ———-
  kórházban 404
  gépen 24

 38. Jáger László

  A nap híre
  OV 2hímzett szájmaszkot és levelet kapott 1 választópolgártól…
  A levélben +köszönte a ME-nek az áldozatos munkáját amit az operatív törzs élén betölt a*yírus LNI
  küzdelemben…..

 39. Jáger László

  Bées csepp pedig nem segít a*vírus LN!!
  Lhiheted!!!
  Természetesen a daganatos betegségek LN sem….

 40. Jáger László

  Vésey Kovács László a ps-től komolyan és őszintén aggódik a jobbikban zajló események miatt!!!???…
  Ne aggódj laci,mert lesz ez még így se….

 41. Jáger László

  2020 05 31
  *vírus helyzet
  fertőzött 3876
  elhunyt 526
  gyógyult 2147
  ——-
  kórházban 419
  gépen 25

 42. Jáger László

  *vírus helyzet MO-on
  2020 06 01
  fertőzött 3892
  elhunyt 527
  gyógyult 2156
  ——-
  kórházban 417
  gépen 25

 43. Jáger László

  Lomnici doktor a távolbalátó!!??..
  Budapestről kristálytisztán látja mi történik Amerikában!!???..
  Természetesen Soros mozgatja az eseményeket!!
  Így akarja +buktatni Trump elnököt…..
  Hát ez fantasztikus teljesítmény
  Nemdebár!!???..

 44. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 06 03
  fertőzött 3931
  elhunyt 534
  gyógyult 2190
  ——
  kórházban 414
  gépen 24

 45. Jáger László

  Ma 1/25órakor +áll Budapesten 1 percre a tömegközlekedés…
  Így emlékezik Budapest Trianonra….

 46. Jáger László

  Mo–o eddig a 90 nap alatt elhunyt koronavírusban 539 fő
  Más betegségekben cirka 33000…
  Csak ennyit a tények kedvéért…

 47. Jáger László

  Mától kezdve Csongrád ,Csongrád-Csanád megye!!
  Csanád bekerült Ajtony kimaradt…..

 48. Jáger László

  Matovics bocsánatot kért a felvidéki magyaroktól…
  A szó Lszáll,de az írás és a valóság marad!!!
  Lásd a Benes dekrétumokat és következményüket…

 49. Jáger László

  Bősz-esen kérdezem
  Meddig hozatja még sz peti Kínából az 1x használatos szájmaszkokat milliószámra a Wizz Air-al!!!???..
  Nem kéne már befejezni ugyanis lassan lecseng a járvány!
  Különben is ezek a maszkok nem védenek a*vírus LN!!!
  Ezt már mindenki tudja
  Ez csak 1 placebo hatás!!

 50. Jáger László

  Úgy tűni a*vírus csatát vesztett MO-on
  A fertőzöttek száma 10 alá csökkent.
  Mondhatni kipurcant!!???..

 51. Jáger László

  Fegyőr körömszakadtáig védte a momentum elnökségébe beszavazott körömit!!
  Hiszen ö mint köztudott maszületett momentumos ,régi motoros a szakmában!!

 52. Segg vadasz itt keresi a kenyeret! Akadjon a torkan!

 53. Jáger László

  vj ismét a politikai szinpadra lépett!!
  Az EP nem a +ogást ,hanem a problémát kereste..NeTörténelmi bűnt követett L mert nem segítette MO-ot a*vírus LNI küzdelembe!!
  Hát ez is 1 vélemény,bár sokan nem osztják!!
  csak 3nnyi

 54. Jáger László

  és vannak akik szórakozásból segget csinálnak a szájukból és még élvezik is!!??..

 55. Jáger László

  A monda szerint Szvatopluknak 1 fehér lovat küldtük és miénk lett Dunántúl…
  Erdélybe 4 mént küldtünk…………….
  Eredmény!!!!???….

 56. Jáger László

  Szp bejelentette,mivel ez a mániája….
  a héten 2800 lélegeztetőgép és 8millió szájmaszk érkezett MO-ra…
  +jegyzés
  Lélegeztetőgépekkel már tele van a pince és a padlás is miközben 20-an vannak lélegeztetőgépen MO-on!
  Köztudottan a sebészeti szájmaszk semmiféle védelmet nem nyújt a*vírus LN!! Csak placebo hatása van !!
  1edüli védekezés a* vírus LN a távolságtartás!!!

 57. Jáger László

  Azért a szobrok rongálása már korábban +kezdődött!!
  Lásd a Sztálin szobor ledöntését 1956-ban…
  Majd folytatódott az 1990s években a szobrok szoborparkba küldésével…
  Legutóbb a Kossuth téri szobrokat távolították l!!
  Erről csak ennyit

  • Jáger László

   Üzenem pt-nek,hogy maradjon nyugodt!!
   Ezidáig és ezután is is bátran mehet a WC-re !!! Nem kell engedélyt kérni Brüsszeltől….
   Már ez is +!Nemdebár???

 58. Jáger László

  Pt kérlek ne idegeskedj,mert árt a szépségednek!
  +nyugtatlak Amerikában nem lesz államcsíny,legfeljebb hatalom és kormányváltás képzelhető L novemberben…

 59. Bayer Zs üzent a csenyétei mentősöknek!!
  Kitartás!! Veletek vagyok verbálisan!!
  Csak ennyi

 60. Jáger László

  Elhunyt Bálint György a legendás Bálint gazda.
  Isten veled Bálint gazda

 61. Jáger László

  Én már a 13.és a 14.havi
  nyugdíjra is fel vagyok készülve…
  Várom nagy szeretettel……..

 62. Jáger László

  MC-t kitüntetik a a *vírus LN végzett bátor keresztény erőt,bátorságot kedvességet sugárzó ,odaadó tevékenységéért a KÉSZ!!!
  Már kásler is ezt a munkát is Lismerte 1 vázával………
  Ez 1 a magyar anyának kijár!!….

 63. Jáger László

  Vadai szembeszállt pp által a vadhajtásokkal…..
  Várjik a +oldást!!!??,..

 64. Jáger László

  pt nyugodjál +!!
  Vedd be a piruládat és máris vége lesz az amnéziás rémálmodnak…
  Donáth Anna nem akar polgárháborút ,eszébe sem jut ilyen őrültség !!
  Hidd L!!!

 65. Jáger László

  Engem például az sem sértene,ha
  1 éretlen sárgás-zöld narancsot a sarló és és kalapács védőernyője alatt ábrázolnánák!!
  Stílszerű lenne…

 66. Jáger László

  Az alapjogokért ezután megafonnal erősíti a nemzeti hangokat!!!?? ..
  Csak bele ne süketeljünk!!!???…

 67. Jáger László

  A n.konzultációs ívek mindenkinek a saját magántulajdonát képezik!!
  Senkinek semmi köze,hogy mire használja ,hová teszi ,kinek adja, kinek küldi!!!….
  Guge itt erősen téved,mert nem használható adatgyűjtésre akár a postaládák sem!!!
  Személyi adatokat nem tartalmaz!!!

 68. Jáger László

  Menczer t másokat vádol hazugsággal a lélegeztetőgép vásárlási baromság miatt miközben
  saját maga állít ökörségeket és folyton+cáfolja önmagát a hazugságaival….
  Na és kinek is adjuk L a 6-8000 fölösleges lélegeztetőgépeket jó áron drága tomi !!!???..
  Most lehet tamáskodni…..
  Csak ennyi

 69. Jáger László

  OPSZ
  1990 előtt leánykori nevén úgy hívták,hogy munkásőrség
  Különbség csak annyi,hogy manapság nem viselnek fegyvert,de szerepük lényegében ugyanaz…

 70. Jáger László

  Mo Európa lakosságának 1.8%a, de
  vj azt hiszi,hogy a farok csóválja a kutyát….
  Lásd a Sargentíni jelentés körüli vitát……

 71. Jáger László

  MC a *vírus LN továbbra is a gyakori kézmosást és a távolságtartást ajánlja.nem tartja károsnak azonban a gyakori fogmosást sem!!!
  A lábmosást is hasznosnak tartja napi 1X…….

 72. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 06 30
  fertőzöttek 4155
  elhunytak 585
  gyógyultak 2892
  ———-
  kórházban 169
  gépen 9
  ——
  EÜ-i fertőzött 567 fő!!
  Május 31 állapot

 73. Jáger László

  Szanyi T bejelentette,hogy az
  ISZOM mozgalom taglétszáma hamarosan Léri a 30 főt!!!!!!
  Ez komoly és nem a vicc kategóriája………

 74. Jáger László

  Az az 500 ezer bruttó lényegében 350 ezer nettót jelent a 170 ezer EÜi dolgozónak…
  Köszönik szépen…..

 75. Jáger László

  A 2 szingli…..
  Kállay borika and vitray tomika…
  csak ennyi…

 76. Jáger László

  Karácsony +igérte hogy a fidex,tarlós 9 éves totojázása után ő felújítja a Lánchidat ,ha fene fenét eszik is!!
  9hónapig várta a kormány segítségét,de már Lfogyott a türelme,hogy a világörökség része így nézzen ki….
  csak ennyi…

 77. Jáger László

  J.Kr. szerintem a szemita népcsoporthoz tartozhatott amennyiben 1általán létezett!!????
  Hiszen csak a legendában,mesében, Bibliában létezik…..

 78. Jáger László

  MSZP a párbeszéd és a kutyapárt satujában,szorításában!!!???…
  No ez ami nem valószínűsíthető…

 79. Jáger László

  *vírus helyzet MO-on
  2020 júl.04
  fertőzöttek 41t4
  elhunytak 589
  gyógyultak 2784
  ——-
  kórházban 140
  gépen 8
  —-
  A Föld lakóinak
  0,14%-a
  fertőzött a*vírustól
  0.007% pedig az elhunytak száma
  miközben a más betegségben az Lhunytak aránya cirka 1.3%

 80. Jáger László

  Nyugi Gyopáros A
  máris fel/kivirágzott a magyar vidék!!
  Ha nem mástól azkor a parlagfűtől……..

 81. Jáger László

  Az un konzultációs íveket a yösszegyüjtik,+számolják ,tárolják majd végül annak rendje módja szerint mindenki örömére+semmisítik pl kazánban elégetik…
  mindent oda ahová való jelszóval……

 82. Jáger László

  Alacsony biztonsági besorolású súlyos bűncselekmény miatt elítélt fogvatartott +szökött az állampusztai lovászatból!!???..
  Hát én itt valami Lntmondást vélek felfedezni….

 83. Jáger László

  Amerikában már 3 millióan fertőződtek + *vírustól.pedig orrba szájba viselik a maszkot!!!
  Ennyit a maszk hatékonyságáról….
  Tovább nem ragozom…

 84. Jáger László

  Kaleta g nem pedofil,hiszen papírja van róla!!!???…
  1XŰN szereti a gyerekeket és a fotókat az átlagosnál jobban!!
  Mondhatni rendes ember a piszok……
  Ezt már polpot elvtárs is elismerte….

 85. Jáger László

  Az + milyen büntetőjogi kategória,hogy minimum jogilag aggályos!!!???..
  Az ilyen frazeológia a számomra ismeretlen….

 86. Jáger László

  A szájmaszk használata sehol nem indokolt,mert ahol használják ott sem csökken a fertőzöttek száma.ugyanis a vírus LN nem nyújt védelmet!!
  Csak a placebo ,pszichikai,távoltartási effektus érvényesül.ha érvényesül…!!!????
  A tények is ezt bizonyítják!!!

 87. Jáger László

  Ha szabadna kérnem
  Ne tessenek összekeverni a jobboldali fasisztákat,terroristákat anarchistákat a baloldali antifasisztákkal!!
  nem szép dolog összemosni a 2t!!!

 88. Jáger László

  Dömötör szerint óriási az érdeklődés a nkonzultáció iránt!!!
  A kiküldött 8millió csomagból máris 232 ezret visszaküldtek,pedig a határidő csak 1 hónap múlva jár le!!!???..
  Hát ez fantasztikus siker….

 89. Jáger László

  Tovább tzombol a pandémia MO-on!!!???..
  Az utóbbi 10 napban 4-N haltak + a*vírus okozta fertőzésben és 65-N fertőződtek+!!!!
  Miközben a normál halálesetek száma naponta 360-370 fő………
  csak ennyi

 90. Jáger László

  Szp máris felkészül a 2.*vírus hullámra…
  indul az újabb lélegeztetőgép beszerzés és a sebészeti max beszerzés +lássátok!!!???..

 91. Jáger László

  A törzsfőnök mint született virológus bekeményít a*vírus LNI harcban!!
  Brüsszel LN már +engedőbb,puhább/klopfoltabb álláspontra helyezkedett gazdasági szakemberként!!!
  Migránsokkal,sorossal már nem is foglalkozott,mint politikus …
  Csak ennyi

 92. Jáger László

  Örömhír!!!
  2020 augusztusától akár már magyar gyártású lélegeztetőgépen is lélegezhetsz ,ha úgy kívánod!!!???..
  csak így kissé cinikusan….

 93. Jáger László

  Kásler szerint az
  Afgán agár és a magyar puli is rokonok,kvázi 1kutya,
  csak 1 kicsit mutálódtak az évezredek alatt!!!???..
  Hát ezt már nem hiszem L drága onkológus professzor úr,ha +engedi!!!!???…

 94. Jáger László

  Az operatív törzsfőnök még 1 kis ideig húzza halasztja a kötelező maxviselés +szüntetését bejelentő időpontot!!!????..
  Lassan már letelik a nyár!!!???…
  Addig is mindenki izzadjon a placebo alatta.Fene vigye L ezt a fránya*vírus pandémia,pánikkeltést…
  Hát ő tudja,hiszen ő a virológus szakember és ezért fizetik!!!!???…

 95. Jáger László

  Holnapra 07 12
  4-5 fertőzöttet és 1-2 elhunytat prognosztizálok előre is hiába a max használat….
  A *vírus nem ismeri a max okozta kerítést!!Bár már visszavonulót fújt a nem létező vakcina és gyógyszer
  LNÉre…
  Lassan +szűnik,Lmúlik……

 96. Jáger László

  1 kis statisztika
  a viágban
  elhunytak /fertőzöttek 4.5%
  MO-on
  elhunytak/fertőzöttek 14%
  csak ennyi
  Llehet gondolkodni mi az oka!!!???i……
  kevés volt a teszt???
  Ilyen az orvosi Llátás???
  Kevés volt a max????
  Nem volt elég orvosi ágy és lélegeztetőgép???
  ……..
  Vagy valami más????

 97. Jáger László

  Alapjogokért központ szerint sérti a nemzetek szuverenitását,hogy Brüsszel ki akarja szervezni nemzeti hatáskörből 1S döntéshozó szervezeteket
  például a bíróságokat,ügyészségeket és más döntéshozókat…….
  csak ennyi

 98. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 07 12
  fertőzöttek száma 4234
  elhunytak 595
  gyógyultak 3036
  kórházban 128
  gépen 05

 99. Jáger László

  FG szerint nincs diktatúra MO-on
  Illiberális 1 személyi bolsevik demokrácia van,,…
  Aki nincs velünk az LNünk van!!!
  Ez+mi!!???
  A demokrácia fogalmának kiterjesztése!!!????…
  Csak kérdezem kedves fg…..

 100. Jáger László

  Trisztán üzeni Izoldának
  Az utóbbi 2évezred legszörnyűbb emberjogi válsága a világnak a keresztényüldözés!!!???…
  no persze a*pandémia és a migráns válság után…
  Ezért is soros a felelős többek között és a kommunista libsik…
  Mindjárt belehalok………

 101. Jáger László

  Emmi az EÜ +újítására készül a Belügyminisztériummal,hazai és nemzetközi szervezetekkel közösen.
  Ehhez még az egészségügyi dolgozók véleményét is kikérik kérdőíveken,mert nem tudják,hogy mit is kéne csinálni!!!???…
  Több szem többet lát jelszóval….

 102. Jáger László

  kmiki bá arra kéri a magyar apákat és anyákat ,hogy ne utazzanak külföldre!!!
  Miért??
  Ott halálos a *vírus miközben nálunk nem!!!,,,
  Na azért ne legyünk már hülyék,ha nem muszáj!!

 103. Jáger László

  *vírus MO-on
  fertőzöttek 4258
  elhunytak 595
  gyógyultak 3106
  —-
  kórházban 131
  gépen 5
  —–
  EÜ-i fertőzött <700
  Ennyit a max használatáról….
  No + a BCG oltás hatékonyságáról

 104. Jáger László

  A fidex-kdnp EUs képviselő csoportja felháborodott,hogy a németek Lenin szobrot merészeltek állítani az országukban…….!!!????
  Csak kérdezem
  Mi közük hozzá!!!???..
  Szerintem abszolút semmi!!!

 105. Jáger László

  Pt-nak elgurult a gyógyszere…..
  Iszonyatos brüsszelitának titulálta Dobrev Klárát mert a magyar parlamentben L merte mondani a véleményét!!!???..
  hátrébb az agarakkal tomi!!!
  Több szerénységet és objektivitást

 106. Jáger László

  Az Iráni diákok újra Budapesten…
  Csak ennyi

 107. Jáger László

  Merkely professzor a maxra esküszik a*vírus LNI harcban!!
  Sajnálom én + nem!!
  Inkább a távolságtartásra és a BCG oltás hatására…

 108. Jáger László

  Novák katyi hülyeségeket beszél…
  Mi köze a giga gazdasági csomagnak a 7s cikkelyhez!!??,
  színtiszta politikai zsarolási kísérlet…
  Összekeverik a szezont a fazonnal

 109. Jáger László

  A Lánchíd állagának romlása nem 2019 otóber 13-án ,de nem is karácsonykor kezdődött hanem sokkal régebben…
  Csak semmi pánik ,mert fel lesz újítva mindenki +lássa…

 110. Jáger László

  emjén
  Én és a vadászok mi vagyunk a kultúra alapjai…
  Ezt már a történelem is bebizonyította….
  nem puskás emberek,hanem a kultúra az élet,művészet +teremtői…..

 111. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 07 18
  fertőzött 4315
  elhunyt 596
  gyógyult 3228
  ———–
  EÜi fertőzött 576
  tegnapi fertőzött 22
  Na ennyit a szájmaszk hatékonyságához….

 112. Jáger László

  Merkely Béla továbbra is a maszkviselést favorizálja annak LNÉre,hogy ő is tudja,hogy a *vírus LN nem véd mivel nem ez a funkciója
  Biztosan sok van raktáron….????!!
  Különben is az 1 használatos maszkot az emberek 95%a hónapokig hordja nem cseréliézért így igazán akár veszélyes is lehet!!!???….

 113. Jáger László

  Szlávik jános virológus is beállt a maszkhasználat szigorítását akarók szűk körébe…..
  Nesze semmi fogd +jól elv alapján…
  Bár ő is tisztában van a*vírus tulajdonságaival!!!????….
  Ellene nincs se gyógyszer se vakcina…..
  A gázálarc talán hatékony lehet!!!???..
  Azért ebben mégsem járhatunk
  Nemigaz!!!???..

 114. Jáger László

  Szerényen +jegyzem az un Vadászati Világkiállítás nem igazi világkiállítás,mert nem kegyzett hanem Nemzetközi Vadászati és Természeti kiállítás …
  ami azért nem mind1!!

 115. Jáger László

  Baranyi K Cipruson nyaral!!
  No és ezzel mi a baj!!!???…
  Talán csak nem irigyled!!!????..

 116. Jáger László

  Én nem támogatom GZs MO-i állami újratemetését
  Nyugodjon békében ott ahol van…

 117. Jáger László

  Tegnap csak 19*vírus fertőzöttet találtak….
  Ennyit a szájmaszk hatékonyságához….

 118. Jáger László

  Továbbra is
  Szálnak a darvak
  Tatjána Szamoljova
  Továbbra sem
  rengette + orbán sallerei,kokijai ,nyaklevesei a brüsszeli diplomatákat

 119. Jáger László

  d tomas +állapította,hogy az LNzék nrm a hazája érdekében ,hanem a hazája LN küzd!!!
  Mire alapozza!!??
  Nem a fidex álláspontját képviseli,mert csak a fidex a demokratikus és jogállami ,habár 1 kicsikét illiberális….
  no és ő az aki gyurcsányfóbiás és orbánhívő egyes egyedül!!
  Csak ennyi

 120. Jáger László

  Szanyi ME jelölt lesz!!???..
  csak 1 a sok közül….
  Hát ami szabó gergőt illeti.biztosan bolond gombát vacsorázott,hogy ilyen hülyeségekkel etteti a magyarokat…

 121. Jáger László

  K onkológus +újítja a magyar egészségügyet……
  A 65+éves dokik ismét munkába állhatnak…..
  Övék a jövő……

 122. Jáger László

  pt legnagyobb öröme most az index várható kimúlása!!!M????…
  Hát ez legyen a legnagyobb örömöd az életben drága tomi….

 123. Jáger László

  A veszély nem múlt L ,de a Lánchíd felújítási tendert máris kiírták…..
  Azért még lehet tovább fanyalogni,sopánkodni,de a híd nem dől össze!!!….

 124. Jáger László

  Orbán Viktor napszemüvegben,szalmakalapban a Balatonnál.
  Nekem a kép láttán elsőre Csehov Ványa bácsija ugrott be…,
  csak ennyi

 125. Jáger László

  Veszprémben +szűnt a jobbik,alakulóban a ballik…
  csak ennyi

 126. Jáger László

  Nemzeti Dal
  Talpra magyar,hí a haza
  Itt az idő,most vagy soha.
  Petőfi Sándor
  Immár Gyurcsány Ferenc is Lszavalta bátran…

 127. Jáger László

  Nahát ez a mező g !!???
  Talált 1 újabb gumicsontot…
  Hát rágódjon rajta sokáig….
  semmi LNvetésem

 128. Jáger László

  M lőrincz barát szalmonellás tojásokat szállított olcsón a Lidl üzleteibe!!!….
  Most szállíthatja vissza és süthet belőle szalonnás rántottát……

 129. Jáger László

  A világban az *vírusban Lhunytak száma a fertőzöttekhez viszonyítva 4%
  Míg ez a szám MO-on 13. 5%
  Erről csak ennyit + a szájmaszk használatának orvosibiológiai hatékonyságáról….

 130. Jáger László

  Lehet hogy Orbán Viktor kissé dagi,de ő ennek LNÉre nem csípi a kövér katonatiszteket…..
  Hát ilyen az ízlése a MEünknek….
  Nem tehet róla….
  Ízlések,pofonok különböznek….

 131. Jáger László

  A kormányszóvivő szerint napi 100 forintért izgalmas programokat kínáltak a gyerekeknek a nyári táborokban!!???..
  Na ezt a hazugságot azért én sem veszem be …..
  Itt valami óriási fennfogás van…
  mondjuk 1-2 nagyságrendi tévedés…….

 132. Jáger László

  Irán ballisztikus rakétát tesztelt…
  Ez már nem hír!!!
  Az lesz hír ,ha majd földalatti atomrobbantásról szól a média….

 133. Jáger László

  Tornaóra
  Szellemi,vagy fizikai?
  Egyéni,vagy csoportos?
  Vízi,vagy szárazföldi?
  kötelező,vagy szabadon választot??
  …..

 134. Jáger László

  A BvOP szerint hadházy nem mond igazat….
  valami azért csak van ,mert a cáfolat kissé erőltetett!! Enyhén szólva súrolja a lécet…….
  Ha nem is lopás történt ,de fölösleges pénzköltés gyanúja azért felmerül…..

 135. Jáger László

  Tevan-nak 1 nap után tele lett a töke…
  Mégsem lesz a index főszerkesztő helyettes!!!

 136. Jáger László

  ov illiberális fordított logikája
  Fenét kapunk mi +pénzt az Uniótól!!
  Csak visszakapjuk azt amit a multik nyereség címén kiloptak az országból!!!???…
  Ennek LNenére milliárdokkal támogatjuk a multikat, mert munkahelyet teremtenek és exportképes termékeket gyártanak…
  +áll az eszem az ilyen baromság hallatán!!!

  • Hét igen mindig a szegény gazdagokat kell támogatni. Azért hogy mi a gazdagságukon leszegényedjünk.

 137. Jáger László

  A román ügyészség kimondta
  Magyarok kifelé az országból
  nem gyűlöletkeltő,kvázi baráti felszólítás….
  Mondhatták volna
  Magyarok húzzatok L a picsába….

 138. Jáger László

  Az orvosok küzdenek Benkő László életéért…
  A rajongók reménykednek és imádkoznak Laciért…

 139. Jáger László

  Engem is letiltott a facebook
  miért!!??
  Mert többször kértem a kódszámot…
  manapság pedig új telefonszámot kér mert a régit letiltotta…
  csak ennyi

 140. Jáger László

  Nem kell félni Vidnyánszky úr!!
  Gyurcsány is csak 1 politikus!! Beszél minden félét!!
  Amelyik kutya ugat az nem harap…..

 141. Undeniably believe that which you stated. Your favourite justification appeared to be on the net the easiest factor to take note of. I say to you, I definitely get annoyed while other people think about issues that they plainly don’t recognize about. You controlled to hit the nail upon the top and defined out the entire thing with no need side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks|

 142. Jáger László

  Sherlock Holmes +állapította ,hogy az öngyilkos gyilkos szándékosan ugrott ki a toronyház valamelyik erkélyéről,hogy letarolja a2 gyermekes anyukát…

 143. Jáger László

  Vidnyánszky és csapatának kinevezése az SZFE élére már a HÖK-nek sem tetszik!!!
  Erősen berzenkednek LNE!!!
  Pontosabban nem bíznak + benne…..

 144. Jáger László

  Lesz másik
  Index
  Van másik
  Eötvös Gábor
  után szabadon!!

 145. Jáger László

  A magyar kormány minden menekült hazatérését támogatja sóban,hiszen ez nem kerül semmibe…..
  Mindenhol jó,de legjobb otthon jelszóval…

 146. Jáger László

  Bejrútban felrobbant 1 műtrágyát/NH4NO3-at tároló raktár…
  A halottak száma több mint 100 a sebesülteké több ezer

 147. Jáger László

  Idén sem megyek a Balatonra üdülni!!!
  +ígérem…..
  Így járok a legjobban…

 148. Jáger László

  Deutsch üdülős félmeztelen fotója igencsak gusztustalan!!!
  Van akinek tetszik!!!???..
  nekem a hátamon is feláll a szőr….

 149. Jáger László

  Rátóti Z javaslata falra hányt borsó…
  Nem nyugtatta + a SZFE HÖK tagjait…
  Na és mi a vidnyánszy áállás és üléspontja a kérdést illetően!!???
  Hátha ezt is +tudhassuk…..

 150. Jáger László

  ov a virológus szakember/törzsfőnök + jelölte a stratégiát a*vírus 2.hulláma LN!!!
  Előre az eddigi úton és győzni fogunk!!!!
  Hajrá magyarok…….
  Csak ennyi

 151. Jáger László

  Nem mellékesen +jegyzem
  Azok a fiúk,férfiak akik érdeklődnek a lányok,női nem iránt azok nem beteges hajlamúak hanem természetes nemi ösztön szerint cselekednek…
  Semmi érdekes ebben nincs,hiszen ez így megy évezredek óta amióta az emberi faj létezik…
  Nem kell összekeverni a fajtalanságot a fajfenntartás ösztönével…

 152. Jáger László

  32 -vel nőtt a fertőzöttek száma ,pedig az emberek viselik a hatástalan maszkot akárki Láthassa….
  No persze ugyanazt a maszkot hónapok óta….
  A vírusnak ez annyi, mint embereknek a placebo a szívinfarktus esetén….

 153. Jáger László

  Tállai +üzente
  Nix ugri bugri nyugdíjasok!!
  Az utóbbi 4 évben ugyanis 220 milliárddal többet kaptak…..
  Kvázi túl vannak szponzorálva anyagilag…..!!!!???
  +sem érdemlik!!!!????…
  Köszönjék mind ezt a zorbán kormánynak térden állva……
  No és nekem tisztelettel….

 154. Jáger László

  Nemi erőszak,vérfertőzés,pedofília … nem mentális zavar,hanem súlyos bűncselekmény!!
  Ezt így kell megítélni és elítélni az elkövetőt…
  Nekem ez a véleményem etikai és jogi szempontból 1aránt…

 155. Jáger László

  Nagy Imre +érdemelte a sorsát!
  Nem lehet valaki 1Xerre forradalmár és LNforradalmár!!!
  Választani kellett és ő habozott!!!Ezért +fizetett…

 156. Jáger László

  Ne bántsátok müller cicit!!
  Nem ő tehet a *vírus fertőzés terjedéséért!!
  De nem is orbán,se nem gyurcsány!!
  Terjed az magától is hiába a fog, kéz és lábmosás…..

 157. Jáger László

  Felkészülés
  Máris itt kopogtat a*vírus 2.hullámban….
  Most hány 10milló esetleg 100 millió maszkot rendeltünk,hogy legyőzzük ezt a piszok vírust!!!
  Érdeklődve és kíváncsian kérdezem a Szíjjártó urat!!!::::

 158. Jáger László

  Covid 19 helyzet MO-on
  2020 08 11
  fertőzöttek 4746
  elhunytak 605
  gyógyultak 3527
  —–
  kórházban 62
  gépen 05
  A MO-on elhunytak száma átlagosan 370 fő naponta……
  Ennyit erről…..

 159. Jáger László

  Gyurcsány tanár úr B.lellén n növeli a népszerűségét a fiatalok körében a nyári egyetem keretében…
  A hatás leírhatatlan…..

 160. This site may Hi there! I just wish to give an enormous thumbs up for the nice info you?ve right here on this post. I shall be coming again to your blog for extra soon.

 161. Jáger László

  Nein,ich bin kein Deutscher,Englis ich bin Ungar.
  Ergo beszélgessünk magyarul,hátha jobban +értjük 1mást!!
  Csak ennyíi

 162. Jáger László

  I’m Gungarian.
  Remélem magyarul is kommunikálhatunk!!!???….

 163. Jáger László

  Bocánat
  Hungarian!

 164. Jáger László

  Babis +mondta a tutit!!!!+KELL ISMÉTELNI A BJELORUSZ VÁLASZTÁSOKAT……
  Csak tudnám mi köze hozzá!!!???..Már bocsánat….
  Szerintem abszolút semmi!!!

  • Mindjobban elterjed egy pol. vírus, hogy mindjobban beleszólunk más országok belügyeibe. Hiába szájmaszk.

 165. Jáger László

  Már csak az a kérdés
  ki lesz a kisbíró Szerencs-T.Újváros körzetében az októberi választásokon!!???..

 166. Jáger László

  Trump legújabb brain stormingja…
  Lehet ,hogy Kamala a demokrata alelnök jelölt nem is született amerikai,habár Amerikában született!!!!
  Hát ilyen az amerikai elnöki logika…..

 167. Jáger László

  Az Alföld
  S képzetem hegyvölgyedet nem járja.
  Petőfi Sándor

 168. Jáger László

  Csaba testvér nekem nincs bűnbánatom…
  Ezért,ha +engeded én nem veszek részt a zarándoklaton…
  Nagyon sajnálom…
  Remélem +érted!!!???…

 169. Jáger László

  Schmidt Mariska néni havi 5 millió forintot keres közpénzből,miközben munkájának hatékonysága,eredményessége max 0forintot ér….
  munkája propaganda és politikai +rendelésre készül…..
  Mindezt az adófizetők fizetik!!!
  Csak ennyi

 170. Jáger László

  PT-nak üzenem.
  A hülyeségnek nincs határa,határtalan……
  Máskülönben hülyének lenni emberi alapjog!!!
  csak ennyi
  Értse mindenki úgy ahogy akarja…..

 171. Jáger László

  Rétvári Bence üzeni
  A bencés,egyházi iskolák semmivel sem kapnak többet ,mint az állami iskolák ,csak más szorzóval számolnak és ezért az eredmény virtuális!!!
  Tessenek Lfogadni….!!!

 172. Jáger László

  Kocsis Máté most már azt is letagadja,hogy lukasenko valaha az egyik legjobb barátja volt orbánnak!!!???…
  Ennyit a kutya macska barátságról……
  1X a legnagyobb szerelem is véget ér…

 173. Jáger László

  Az ISZOM mozgalom vezetője szanyi tibor és setét jenő 1 húron pendülnek…..
  Mindenki rasszista akinek más a véleménye!!!???…
  hát tibi most sem nyertél!!!
  Mondhatni vesztettél….

 174. Jáger László

  Merkely professzor már a 8 éves kisgyerekre is szájmaszkot akasztana,hogy ne fertőzze az embereket!!!
  Mint már többször mondottam
  A hülyeség határtalan,
  sőt emberi jog!!!

 175. Jáger László

  1 magyar történész felvilágosítja a románokat a székelyek történetéről, történelméről…
  Csak ennyi …
  Olvassátok román fiatalok…

 176. Jáger László

  Fekete Péter szerint a SZFE kuratóriuma nem akar rosszat,csak a hülye gyerekeket móresre kell tanítani!!
  Továbbiakban nix ugri-bugri!!
  Nincs színészkedés,bohóckodás,játszadozás az egyetemen
  Csak ennyi…

 177. Jáger László

  Tóth berci ,vagy mesterházy!!!???…
  Kinek a pap,kinek a papné…..
  Nálam mesterházy a nyerő…

 178. Jáger László

  Schiffer ismét kinyilatkoztatott!!
  Szerint e 1 bohóc és 1 báb küzd USA elnöki címéért!!!!!????…
  Hát az ügyvéd úr most viccel!!!???..
  Szerintem idétlenkedik………

 179. Jáger László

  Kirakták az INDEXet
  Csak ennyi
  jobbra kanyarodj!!

 180. Jáger László

  Navalnij állapota nagyon aggasztó…
  Amúgy kutya baja csak még 1 kicsit mély kómában tartják……

 181. Jáger László

  Át ez a borisz micsoda besúgó volt!!!???
  Mondhatni 1 kádárista lator!!!???..

 182. Jáger László

  Nagy “Borisz”Péter-hez
  Nagy Péter cár 1703-ban alapította + Szentpétervárt!!!
  Csak ennyi

 183. Jáger László

  Nagy “Borisz” Péter-hez
  Nagy Péter cár 1703-ban alapította Szentpétervárt….
  Csak ennyi

 184. Jáger László

  Mi a bajom a mai kommunistákkal!!!???
  Hogy az EU konvergenciás, felzárkóztatási alapokat és az állami tulajdont konvertálják,kommunizálják magántulajdonná a kormányunk irányításával….
  Csak ennyi,semmi más…

 185. Jáger László

  G Markov óriási tévedése vagy véletlen Lírása
  Orbán nem 1 fenomén,hanem 1 fenemén!!!
  A 2 nem ugyanaz!!!

 186. Jáger László

  Óriási hír
  Orbán
  Áder,Kövér,Szijjártó,Gulyás, Gyurcsány, Dobrev nem *vírusos..
  Mellékesen +jegyzem én sem!!!

 187. Jáger László

  1 hét múlva nyitnak az iskolák…
  Az iskolarendőrök máris startra készen várják a tanévkezdést gumibottal spray-jal.bilinccsel….
  A diákok már aránylag kevésbé,de ez nem általános…

 188. Jáger László

  A nap vicce trump hülyesége,összeesküvés elmélete…..Biden L fogja csalni az amerikai elnökválasztás!!
  A levélszavazatokkal!!!???..
  +áll a józan ész!!!

 189. Jáger László

  Jakab jobbik pártra immár annyira a balra tolódott,hogy lassan Thürmer féle MMP-alkötnek szövetséget,mert 1 platformra kerültek….!!!??

 190. Jáger László

  SzP-Kína
  Már csak arra vagyok kíváncsi ,hogy SzP ? 10 esetleg 100 millió maszkkal a puttonyában fog hazaérkezni Kínából!!???
  Ugyanis a z érintettek szerint közeleg a Covid 19 2.hulláma!!???…
  Vagy ez titok,magánügy amire nincs válasz szokás szerint amely nem közérdekű adat!!!???..
  Hát ez is előfordulhat ami SZP-t és havasit illeti.

 191. Jáger László

  A DK ki/+bukott Gödön!!???
  Hát minden lehetséges….

 192. Jáger László

  Alexai lesz a borsodi kormány+bízott!!!
  Nekem aztán 8!!!
  Mondhatni semmit nem jelent…

 193. Szalay Miklós

  A járványhelyzetről, röviden:

  https://www.egyvilag.hu/index.shtml#jarvany

 194. Jáger László

  Szerényen +jegyzem
  100 éve nem az LNZk vezette káoszba MO-ot ,hanem maga ferenc jóska vezette osztrák- magyar monarchia és az uralkodó osztály az I.világháború kirobbantásával…
  Ez történelmi tény!!
  Semmi értelme tagadni!!!

 195. Jáger László

  Novák Katalin bölcsessége
  Aki mozog az még él….
  csak ennyi

 196. Jáger László

  Rónai Egonnak ajánlom
  Ne rutinból vezessen!!
  Néha figyelje a KRESZ táblákat is!!!
  csak ennyi

 197. Jáger László

  És azkor hogy díjazzák a hátrányos helyzetű településeken a pedagógusokat!!???…
  Előre fizetnek vagy utólag!!???..
  Hogyan értékelnek és ki értékel!!!??…
  hát ez nekem nem tiszta….
  csak ennyi…

 198. Jáger László

  MO 80 éve annektálta É-Erdélyt!!
  Nem volt 1 nagy haditett,politikai alku eredménye volt!
  Azkor nyertünk a réven,majd 5 év múlva elvesztettük a vámon…

 199. Jáger László

  28ezren már aláírtak gyurcsány LN!!!
  Ennek 99,99%a fidexes fan!!!
  Mondhatni fölösleges és céltalan hecckampány…
  ennek értelme0!!!
  csak ennyi…

 200. Jáger László

  Müller Cecília gyakorlatias sex tanácsa *vírus időszakában
  csakis maszkban és hátulról amennyiben lehet!!!….
  Ezt kéri a tiszti főorvos asszony!!!!

 201. Jáger László

  MG brain stormingja senkit nem győzött +
  Ez olyan mint P.Howard regényei
  Hihetetlen,habár jó olvasni….csak ennyi..
  Semmi izgalom ,csak mese…..
  Mondhatni magánvélemény…..

 202. Ön üzleti férfi vagy nő? Pénzügyi zűrzavarban vagy, vagy pénzre van szükséged a saját vállalkozásod létrehozásához? . Törvényes hitelt adunk olyan súlyos magánszemélyeknek vagy üzleti vállalkozásoknak, amelyeknek kölcsönre van szükségük. Bejegyzett hitelcég vagyunk, amely készen áll arra, hogy kielégítse azon személyek igényeit, akik nagyobbak kívánnak lenni a tőkefelhalmozás első sorában. Hiteleinket támogatott kamatlábbal kínálják, amely a világ minden táján és a különböző országokban minden állampolgár számára kedvező. .Készen állunk arra, hogy beszéljen Önnel arról, hogyan tudjuk kielégíteni pénzügyi szükségleteit.

  Van üzleti ötlete, de nincs pénzügye? Van rossz hitelképessége, jelentkezzen a probléma megoldására szolgáló otthoni megoldásokra. várja meg sürgős válaszát erre az AD-re, vagy írjon nekünk e-mailen a (midland.credit2@gmail.com) címre.

  Személyi kölcsönök
  Pay Day kölcsönök
  Járműpénzügy
  Lakáskölcsönök
  Adósság tanácsadás
  Üzleti hitel
  Diákhitel
  Konszolidációs kölcsön
  Orvosi kölcsön
  Életbiztosítás / vagyon is rendelkezésre áll.

  Lépjen kapcsolatba velünk ma az e-mail címen: (midland.credit2@gmail.com) További információkért.

 203. Jáger László

  Sekély e kéj a nézőpont felmérésénél…
  Nem a kormányt támogatják ,hanem a gyerekek iskolába járását!!
  A gyerekeknek iskolában van a helye és nem az otthoni/levelező!!!??? tanításnak aminek hatékonysága alacsony színvonalú!!
  Ezt így gondolják a szülők!!!

 204. Jáger László

  Kereszténység….
  Mára már csakis kultúra,identitás kérdése…
  Mondhatni filozófiai,ideológiai kérdés
  A valláshoz 1re kevesebb köze van…
  JKr eszmerendszerén alapul és az 1 istenhiten…
  A kereszténységnek is számos ága-boga van vallási szempontból…
  Avallás mára már nem összetartó erő csak a muszlimoknál…..

 205. Jáger László

  Vidnyánszky a buldózer tárgyalt a SZFE vezetőivel
  Állás és üléspontok nem közeledtek…
  eredmény ennyi

 206. Jáger László

  Gondolkozz!!!
  A Föld lakóinak száma 8000 millió
  A fertőzöttek száma 26 millió
  A gyógyultak száma 17 millió
  Lhunytaké 800 ezer…
  Akiknek nagy része idős volt és más krónikus betegségben szenvedett
  Ennyit a járványról

 207. Jáger László

  Vidnyánszky véleménye nem szakmai,hanem politikai
  Semmi köze a színészethez és a művészethez!!
  olyan paraszti lekicsinylő kulturálatlan hülyeség….
  Mondhatni beregszászi attitűd…
  Nehogy már ő irányítsa a MO-i kúltúrális életet!!!??..

 208. Jáger László

  Raffay kontra Ungváry
  2 történész és 2 különböző magyar történelem szemlélet!!!
  Én Ungváryval értek 1et!

 209. Jáger László

  múltbalátás…
  Csak tudnám,hogy fidex honnan tudja,hogy az MSZP/LNZk mit tett volna,ha ő lenne hatalmon
  Ez nekem 1 kicsit magas!!!
  A szómágia ,szofisztika nem tényszerű….
  Olyan rutinszerű mellébeszélés..

 210. Jáger László

  Orbán állig felfegyverkezve….
  Több 10millió maszk a pincében,padláson és sok ezer lélegeztetőgép áll készenlétben
  Bár ez a*vírust 1általán nem érdekli….
  Szintén harcra kész…

 211. Jáger László

  A katolikus templomok nem zárnak be!!
  Dacolnak a*vírussal…
  Szentelt vízzel,imádsággal ésl elki üdvösséggel

 212. Jáger László

  Még 2hét
  és Ldől ki lesz az MSZP elnöke….
  Tót berci vagy mesterházy!!???..
  Bár nem vagyok MSZP tag , én az utóbbinak drukkolok…

 213. Jáger László

  1,8 millióan töltötték ki és küldték vissza nk kérdőíveit
  cirka 900 ezret papíralapon és a másik 900 ezret online módon…
  a válaszok nem ismertek…..
  csak ennyi

 214. Jáger László

  kásler miniszter
  Mo élen jár az onkológiai központok integrálásában!!!!!
  Az lehet,de az onkológiai betegek gyógyításában hátul kullog!!!
  Ezek a tények…

 215. Jáger László

  Tisztifőorvosi javaslat
  Szex csak maszkban és hátulról….
  A smacizás kizárva….
  na mit szólsz ehhez!!!???…

 216. Jáger László

  Karigeri +előzte népszerűségben o1g-t a felmérések szerint!!!???..
  Ez nem 1 hír!!!
  Ha majd gyurcsány feri is +előzi az fog igazán robbanni!!!

 217. Jáger László

  Csak semmi pánik…
  Vidnyánszkit még simán
  beengedik az EMMI-be és a Nemzeti Színházba is!!!!
  1NLőre…..

 218. Jáger László

  Fake news
  Telt ház a Puskás Arénában
  Máris kezdődik a magyar-orosz focimeccs!

 219. Jáger László

  Az igazi tragédia az ,hogy a mostani elit nem tölti be azt a szerepet ami számukra +adatott!!!
  Olyan futottak még kategória…
  Csakis önmagukkal és a kliensek +gazdagodásával ,politikai hatalmuk +erősítésével foglalkoznak…

 220. Jáger László

  Schmidt mariska a terror háza irányítója mint a filmművészet szakavatott ismerője
  fogadatlan prókátora most már azt érezte,hogy beleszóljon a SZFE ügyébe…
  Úgy tűnik viszketett neki….
  +szabná,hogy a fiatalok mit gondoljanak a magyar színművészetről…
  csak ennyi

 221. Jáger László

  A magyar börtönök felkészültek a Covid -19, 2 hullámára….
  A gondozottak senkiivel nem találkozhatnak fizikailag!!
  Csak ennyi…
  Amúgy a kézmosás nagyon fontos ,mondjuk ebéd előtt!!

 222. Jáger László

  Pest megyében Ltűnik az MSZP mint szürke szamár a ködben!!!????…
  Na majd +látjuk szeptember 20-án!!!???

 223. Jáger László

  Szijjártó munkabírása fenomenális….
  Esze vág mint a borotva…..
  Csak nehogy tökön szúrja magát a nagy igyekezetében!!!???..
  Nem élnénk túl…..

 224. Jáger László

  Russzkaja vakcnaci ócseny haraso…
  tólko ctolko…

 225. Jáger László

  Az MSZP-ben folyik a harc a pártelnöki tisztségért!!!
  Néha méltatlan eszközökkel…
  Szept.20-án okosabbak leszünk…….????!!!!
  Én Mesterházynak drukkolok,bár nem vagyok a pártnak tagja….

 226. Jáger László

  Böcskei szerint az utóbbi időben nem csökkent a fidex népszerűsége!!!???..
  Kvázi mérhetetleül nőtt!!!
  Mondhatni 0%al!!!

 227. Jáger László

  Rétvári bence hülyeségére reagálva….
  A kontakt kutatás,tesztelés azért kell .hogy felderítsék a fertőzöttet és +előzzék a további fertőzést!!
  Így harcolhatunk a *vírus LN!!
  Ez nem gyógyszer,hanem a védekezés 1.módja…
  Erről a rbence gyereknek kár volt véleményt nyilvánítania…
  Ha hallgat okosabb maradhatott volna…

 228. Jáger László

  A DKs DK akár az LNZk ME jelöltje is lehet 2022-ben….
  Kicsi a világ!!!

 229. Jáger László

  Karácsony szociológusunk virológus szerepkörben!!!???
  Szerinte a maszk véd a vírus LN!!!!
  A *vírus nem így látja!!
  Neki 1 sebészeti maszk bakfitty,nem akadály!!!Hiába hozott be szíijártó 150 millió maszkot ez szart sem ér a
  fertőzés LN!!
  Az majd +szűnik magától akár az influenza….
  Addig terjed ameddig vakcina nem lesz LNE esetleg mutálódik amihez semmi közünk…
  A kézmosás semmit sem ér!!!

 230. Jáger László

  Hát azkor nincs más hátra,mint előre!!
  Alapjogokért Abcug!!!

 231. Jáger László

  And azkor most ki a helyettese orbánnak a fidexben!!!???..
  Kövér,deutsch,áder,gulyás,rogán,,pintér,semjén,vagy valaki más!!???
  Vagy olyan nincs is!!!???…
  fölösleges titkolni,mert engem se érdekel….

 232. Jáger László

  Kálmán Olga a jobboldal célkeresztjében,mivel kiáll a Klub Rádió mellett!!!???..
  Micsoda rémes tett!!
  Mondhatni istenkáromlás a részéről!!???…

 233. Jáger László

  Maszk használata és hatékonysága….
  Tegnap többen mint 900-an fertőződtek + a*vírustól….
  A vírus ennyire szemtelen a maszk LNÉre is…

 234. Jáger László

  Gregor bernadettnek ezen önvallomása szerepjátszása máris a nemzet színésznője lesz!!!???..
  No nem hiszem
  Marad aki volt
  1XŰ színésznőcske….

 235. Jáger László

  Ma is több vidéki településen +kezdődött az önkormányzati választások!!!
  Függetlenek győzelme várható….

 236. Jáger László

  Micsoda inszinuáció!!!!
  +gyalázták Dobó István szobrát Egerben!!!!…..
  Hát ez igazán felháborító!!!????…

 237. Jáger László

  Itt már mindenki hazudik…..???
  Örbán vs Karácsony vita
  +150 milliárd avagy-150 milliárd!!!???
  Ez itt a kérdés!!
  +jegyzem
  orBán azért más fa…val verné a csalánt!!!…
  Mondjuk BP pénzét költené…..
  Neki semmi sem drága!!

 238. Jáger László

  Irán lassan atomhatalom lesz!!!
  Már csak robbantania kell!!!
  És ezt ki idézte elő!!!??..
  Hát maga az USA aki kivonult az atomalkuból anno…
  Csak ennyi a tények kedvéért…

 239. Jáger László

  Az MSZP Hivatalos társelnök jelöltjei
  Tóth és kunhalmi…..
  Itt a vége
  fuss L véle…

 240. Jáger László

  Benkő Péter nem alattomos és nem sunyi!!!!???..
  Ezt egész életútja bizonyítja!!!???..
  Ugye te is így látod vagy nem!!!???..
  Tisztára még mindig babocsai lászló szerepkörben………
  +szólalt ,de minek!!!???…

 241. Jáger László

  Hazugság a köbön!!!
  Mo-on nincs emberfia aki a *vírusnak drukkolna….
  Aki ezt állítja az nem normális!!!

 242. Jáger László

  Ez is Amerika
  Ott feltalálták az olyan szájmaszkot amelyiken olyan lyukak vannak akár a szitán!!!????
  Irtó kényelmes a levegővétel és nem ártalmas,bár nem is használ….
  Mondhatni semmire nem jó!!!

 243. Jáger László

  Szijjártó találkozott trump vejével és kijelentette Trump is +kaphatná a Béke Nobel díjat hiszen hitler is +kapta anno…..
  Micsoda párhuzam és összecsengés….

 244. Jáger László

  Gyuri bá nem sajnálja a$-t a barátaitól!
  Aki független a mindenki velem van jelszóval…
  Ennyi a nyitott társadalomról….

 245. Jáger László

  Tóth bercinek üzentek az MSZP-ből
  Ez már sok volt berci!! Inkább fel kéne,félre kéne állni!!
  Neked ez a választás eleve politikai vereség lesz függetlenül az eredménytől

 246. Jáger László

  Ha ez a képen látható alak nem Lackner Csaba,
  azkor ki ez a figura és mi van a kezében!!!???…
  Na erre sincs magyarázat!!!???…
  Eszem +áll!!!

 247. Jáger László

  A Sanofi miskolci gyára
  Anno a régebbi békeidőben a Chinoin Csanyikban lévő üzemegysége volt és azkor is injekciós készítményeket állított elő…
  Csak ennyit a nosztalgiáról….
  Nincs új a nap alatt…

 248. Jáger László

  Kocsis Máté
  Valamit +tanultunk a *vírus 1.hulláma alatt!!!!
  Első a gazdaság,mert a vírus LN nincs gyógyszer sem vakcina.
  Spontán terjed LNE védekezni placebo hatás….
  Majd Lmúlik akár az influenza……
  Örömhír
  Ingyenes az influenza LNI oltás….
  bár hatása kétséges…

 249. Jáger László

  A zsidó újév alkalmából ov levélben köszöntötte a magyar zsidóságot és boldog esztendőt kívánt!!
  Csak ennyi

 250. Jáger László

  Esélyegyenlőség
  Gyurcsány nem akar ME lenni 2022-ben…
  Orbán Viktor 2030-i ME szeretne lenni!!!No most mond + kinek van erre nagyobb esély !!!???..

 251. Jáger László

  Szájmaszk használata
  Tegnap újabb 941 *vírus fertőzött….
  Orbán +ígérte hamarosan lesz ez 1000 is!!!???..
  No majd +látjuk mit hoz a holnap!!!????…

 252. Custom psychology research writing services are very difficult to complete and many students are always searching for Developmental Psychology Writing Services to help them complete their psychology assignment writing services and developmental psychology essay writing services.

 253. It is important for neurobiology coursework writing help seekers to find the best Neurobiology Writing Services from a reputable neurobiology research paper writing service provider for their custom neurobiology essay writing services.

 254. Jáger László

  A kormány ezután irányt vált
  Rájött hogy a vírus LN nem tud mit tenni ezért a gazdaságra koncentrál.
  A *vírus nem olyan halálos, kvázi olyan mint az influenza…
  Előbb utóbb lecseng…
  Csak ennyi

 255. Jáger László

  A kis kócos hollik szerint az LNzék mindenben akadályozza a kormány intézkedéseit a *vírus ügyben!!!
  Nosza rajta pisti azkor mit kellene tennie konkrétan a fertőzés +akadályozására az szörnyű LNZknek…
  Várom a javaslatot…

 256. Jáger László

  A*vírussal+ fertőzött EÜ-i dolgozó cirka 5% az összes fertőzöttek között .
  Ez most mennyi
  900 vagy 1000 dolgozó!!???..
  Csak szerényen kérdezem…

 257. HITEL AJÁNLAT!!! Gondolt már arra, hogy stresszes hitelt szerezzen egy jó hírű hitelezőtől? Szüksége van sürgős kölcsönre? és megtagadják a helyi banktól? Szüksége van-e kölcsönre a vállalkozásba történő befektetéshez vagy a ház vásárlásához? Gratulálunk, ezt a közeget szeretnénk felhasználni arra, hogy mindenkit tájékoztassunk arról, hogy megbízható hiteltámogatást nyújtunk. Örömmel ajánlunk fel Önnek hiteleket 2% -os kamatlábbal minden ügyfél számára, vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre @ gmail.com)

  Sürgős hitelajánlat.

 258. Szüksége van hitelre? személyi kölcsönök? üzleti kölcsönök? jelzálogkölcsönök? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle kölcsönt adunk 2% -os kamatlábbal! Kapcsolattartási e-mail; dakany.endre @ gmail.com

 259. Jáger László

  Ma estére Ldől ,hogy H.nánás önkormányzatának milyen lesz az új összetétele..
  A fidex erősen győzni szeretne és mennyországot ígér….
  Hát majd +látjuk…

 260. Jáger László

  Orbán Viktor beváltotta ígéretét
  Mára 1070 fölöttivel nőtt a napi fertőzöttek száma
  Ennyit a maxírozás és a kézmosás hatékonyságáról…..
  A*vírus önjáró és semmi nem akadályozza meg a terjedését 1NLőre…
  Hiába a placebo intézkedések….

 261. Jáger László

  7,6,5 millió
  a fertőzöttek száma az
  USA-ban,Indiában,Brazíliában
  Nem semmi….

 262. Jáger László

  Császár Attila szerint Gyurcsány Ferenc mindenáron a hatalomban szeretne maradni!!!
  Micsoda parvenü Lképzelés!!!???..
  Képzeld L!!!
  Orbánnak is a kormánynak is és még a fidex frakciónak is ez lesz a vágya 2022-ben
  Lesz itt tolakodás azt hiszem…..
  az 1.5 m-s távolságtartás sem lesz betartva…..

 263. Jáger László

  kövér elvtárs feladata magaslatán!!!???
  Ismételten Lvette a szót jakab képviselőtől….
  Rendes ember mindig +védi a fidexes barátait………
  Legyen szó akár a ME-ről is….
  Nem hagyja cserben a politikai közösségét…
  Most azért pénzbüntetést nem szabott ki, bár kitudja….
  Tőle még ez is kitelik…..

 264. Students find Nursing Assignment Writing Services as being of great assistance since they are able to seek our custom nursing research writing services and nursing homework assignment help services on time.

 265. Jáger László

  Tovább nőtt a fertőzöttek száma MO-on!!!
  Miért!!!???..
  1.válasz 1XŰ,mert többet tesztelne a statisztika szerint…
  Az influenza ergo tovább terjed….

 266. Jáger László

  Ne bántsd a zsidókak,mert még +sértődnek annyira érzékeny a lelkiviláguk…
  Lásd a Bjudapest ki-beszólást….
  Bár ennek csak örülhetnének ,hogy ennyire számontartják őket és tényezőnek tekintik…
  Ugyan miért tiltakoznak 1Sek!!!???..
  Nem Budapesten élnek a tiltakozó zsidó honfitársaink!!!???..
  csak ennyi

 267. Jáger László

  Kiengedték gyógyultan Navalnijt a kórházból 30 nap után a
  halálos “novicsok” idegméreg mellékhatásáról….Csá…

 268. Jáger László

  Nem érdekel a 2S állampolgárság….
  Maradok továbbra is magyar A nyelvhasználat kérdése sem
  Magyarul fogok beszélni ezután is!!!
  A többit bízzuk a politikusokra,hiszen ebből élnek……

 269. Jáger László

  Tisztelettel kérdezem M.Cecíliától
  Mit tanácsol azon fiataloknak akik csókolózni szeretnének!!!??
  Felejtsék L???
  No és a smacizás is kesztyűben történjen???
  Hát csak ennyi

 270. Millie Palmer

  Hello, I would like to thank you for sharing this useful material. The info you mentioned here will help me to complete my https://writer-elite.com/ task.

 271. Jáger László

  Bíró Lászlón most az ország szeme!!
  Ő az aki lebonthatja a fidex 2/3át a parlamentben…
  Ezért a fidex eszeveszetten támadja minden eszközzel…
  Semmitől nem riad vissza…
  A kis konczot + semmivel nem támogatja,csak a -kampányra összpontosít…..
  Hát ennek +is lesz az eredménye…!!???

 272. Jáger László

  Újabb csavar!!!A Czeglédy ügy tovább fokozódik.
  Nem kezdődik L a per októberben jogi problémák miatt!!!???..
  Az isten malmai lassan őrölnek…..

 273. Jáger László

  Tényszerűen +jegyzem
  Nincs szignifikáns összefüggés a szájmaszk és a *vírus fertőzések között!!
  Mondhatni semmiféle összefüggés nem tapasztalható…
  csak ennyi

 274. Jáger László

  Gajdics Otto
  munkásőr volt-e azt nem tudom…
  De KISZ titkár a főiskolán ls Ifjú Gárda tag volt az tuti
  Nincs ebben semmi szégyen,mert így éltek azkor a magyar fiatalok..
  Csak nem mindenkinek habzik a szála ,ha az azkori időkre kell emlékeznie…
  No persze mára ezt a korszakát már szégyenli a mai gajdics,mint Lkötelezett nép nemzeti keresztény,hívő ember….
  Ő most a mai rendszer elkötelezett híve
  Változnak az idők,változnak az emberek……

 275. Jáger László

  Dörner György szerint akik a SZFE-en végeztek azok nem tudják a szakmát ,a színészetet….!!
  Mondhatni ugatják!!!????..
  Na azért ekkora sarkos véleményt azért nem kellett volna +fogalmaznia az igazgató úrnak!!!!…
  Ergo nincs is rá szükség,mert semmire sem jó!!!???…
  Csak kérdezem dörner igazgató úr és várom becses véleményét!!!??…
  Csá…

 276. Jáger László

  Idén örömükben bőgnek a szarvasok Gemencen,mert elmaradnak a vadászok!!!???…
  Kaptak 1 kis túlélési lehetőséget!!!???..

 277. Jáger László

  Schiffer ügyvéd úr ismételten hallatta hangját politikai ügybe ámbátor senki nem kíváncsi a véleményére….
  no mind1,majd Lfelejtjük…

 278. Jáger László

  Fegyőrék már készülnek 2022-re és élezik propaganda karmaikat a fidex LN!!!!
  csak ennyi

 279. Jáger László

  Micsoda gáláns ez a MAZSIHISZ!!!
  1millió forintot ajándékoz Iványiéknak……
  Csak úgy grátisz!!!???…
  Hát ez igen figyelemre méltó????……

 280. Jáger László

  Menczer elvtárs szerint a Momentum idegen érdekeket kiszolgáló csapat,mert nem a fidexel ért 1et hanem gyurcsány álláspontjával
  Ergo hazaáruló banda….

 281. Jáger László

  A Magyar Honvédség bevetette a Leopárd harckocsijait a láthatatlan légió LN!!!
  És képzeld L győztek 1etlen csepp vérveszteség nélkül!!!
  Hajrá magyarok!!

 282. Jáger László

  Mohácson a jobbszélről támadók vezérletével győztek a magyar csapatok….
  Hát ezt a csatát most nem a haza “LNségei” nyerték…
  Bácsi maga nem mohácsi……
  Hajrá mohácsiak…

 283. Jáger László

  Varga Mihály szerint Karcagon brutális győzelmet aratott a fidex jelöltje…
  Az LNZk nem indított jelöltet!!
  ezután
  25%-os részvétel mellett a fidexes jelölt nyert 2608 szavazattal…
  Hát ez tényleg brutális volt…
  Mondhatni ezt várta mindenki,ha már nincs LNZki jelölt….

 284. Jáger László

  Máris +változott
  Nem 37.2,hanem 37,8 fok Celsius lesz a limit a gyerekek lázmérésénél…
  Csak ennyi

 285. Jáger László

  Ungár Péter a nagy álmodozó
  Mindenkit le akar váltani aki nem mert 1et az lmp programjával!!
  Mondhatni Münchausen szindrómában szenved a péter barátunk!!???…

 286. Jáger László

  Sárazsadányban rövidesen beérik Lévai Anikó Tokaj Hegyaljai szőlője…
  Jó szüretet kívánunk az Orbán családnak…

 287. Jáger László

  OV lexivesebben ledarálná V Jourovát ,mert bírálni merészelte a kis köpcöst…Ez tűrhetetlen ,mert a köpcös kvázi érinthetetlen!!!
  Na azért álljunk + 1-2 szóra elvtársaim…

 288. Jáger László

  VJ IM Justitia nevében kinyilatkoztat
  Brüsszel eltér a jogállamiságtól,1XŰN zsarol!!!???…
  L kellene fogadnia a magyar álláspontot és így +szűnne a probléma!!!???…
  A farok csóválná a kutyát álláspont szerint…..

 289. Jáger László

  A mérések szerint MO-on a médiapiac kvázi kiegyensúlyozott!!!???…
  A jobboldali konzervatív sajtót azonban jobban büntetik!!
  Miért!!???
  Mert többször hazudnak…
  Ennyire 1XŰ!!!
  csak ennyi

 290. Jáger László

  Füstbomba nem bomba!!!
  Nem pirotechnika eszköz,bárhol kapható!!
  Látványfokozásra használják a hétköznapokban,többnyire fotózáskor….

 291. Jáger László

  Lázas gyerek ma már ne is menjen az iskolába,inkább maradjon otthon ,mert a suli bejáratánál lázmérés lesz!!
  Aki lázas máris mehet haza!!!
  Limit 37,8 fok Celsius!!

 292. Jáger László

  Köves Slomó és csapata ezután nem támogatja a Klub rádiót sem a 168 órát!!!
  Csalódott!!!
  Most azkor ezután kit fog támogatni anyagilag és szellemileg!!!???..
  Hátha ezt is +tudhassuk előbb,vagy utóbb!!!???..Pá Slomó…….

 293. Jáger László

  Fradi máris +nyugodhat!!
  Biztosan + van a 4. hely a csoportjában…
  Fölösleges izgulni….
  csak ennyi

 294. Jáger László

  Novák Katalin
  A kormány családbarát!!!???..
  Csak azért nem támogatja a családi pótlék emelését,mert sokan munka nélkül szeretnék felvenni a családok gyermektámogatását!!!
  Az ilyen gyerekeknek + coki a támogatás!!!

 295. Jáger László

  Budayt túllicitálva….
  Még az is lehet,hogy az ügyészség is falaz Czeglédynek!!!???…
  Sőt maga Polt P védi a bűnelkövető himpellért
  Semmi sem lehetetlen kis hazánkban manapság…..
  Az ember esze +áll!!!!
  Legközelebb Budait a védő szerepkörében láthatjuk!!!???..
  Még ez is előfordulhat…..????

 296. Jáger László

  Biden felfüggeszti trump LNI kampányát ameddig az elnök beteg!!
  Addig csak Saját maga mellett kampányol…..
  No majd +lássuk…

 297. Jáger László

  13.havi nyugdíj!
  Mit kell ezen dolgoznia a tállai csapatnak!!!???
  A 2021 januári nyugdíjat +kell szorozni 0.25el és ezt az összeget át kell utalni a nyugdíjasoknak februárban!!!
  Mit kell ezen szarakodni!!!???..
  Ilyen 1XŰ!!!!

 298. Jáger László

  SZFE
  Pénz már van,vezetés van blokád,sztrájk van, káosz vab üzengetés van,tanítás nincs párbeszéd nincs!!!!
  Mi folyik itt!!!???
  Idétlenkedés,vagy színészkedés,bohóckodás!!!???..
  Remélhetőleg rövidesen lesz +oldás!!!
  A vidnyánszky féle kuratórium +szűnik….

 299. Jáger László

  MC örömhíre
  Sokkal jobb esélyei vannak azoknak akik most kerülnek kórházba !!!???..
  Én nem szeretnék kórházba kerülni,ezért ennek a hírnek igazán nem örülök!!
  Kissé cinikusnak tartom ezt a jó hírt!!??,..

 300. Jáger László

  Na és ezt a Down kóros szinetár 3 éves csodagyereket mikor láthatjuk szemtől szembe!!???
  Hát erre én is kíváncsi lennék!!!
  Csak ennyi

 301. Jáger László

  A SZFE új vezetése pénzel és Ígéretekkel akarja +vásárolni az egyetem hallgatóit,tanárait és az egyetem autonómiáját!!!???…
  Kíváncsi leszek,hogy sikerül-e!!!???…

 302. Jáger László

  B Szemesen úsznak a boldogságban!!
  Továbbra is a fidexé!!!
  Gratulálok az új Polgármesternek….

 303. Jáger László

  VJ IM-nek továbbra is ajánlom
  Foglalkozzon inkább a magyar jogrendszerrel.jogállamisággal,emberi jogokkal,médiahelyzettel szólásszabadsággal,bírósággal,ügyészség helyzetével ,nem utolsó sorban a törvénykezéssel törvényhozással….
  van itt feladat bőven!!
  1IM-nek nem kell politikai kérdésekben állást foglalnia!!

 304. Jáger László

  Aradi vértanúk…
  Én csak a szépre emlékezem
  A nemzeti tragédiákra kevésbé….

 305. There is a reliable Healthcare Assignment Writing Service that is very popular for students in search of healthcare coursework writing services and nursing essay writing help services.

 306. Jáger László

  A momentum román nyelven merészelt gratulálni a romániai Marosvásárhely + választott magyar nemzetiségű Soós Zoltán polgármesternek….
  Hát ez már felháborító!!!??,..
  csak kérdezem tisztelt elvtársak!!!???…

 307. Jáger László

  Kozo ismét kifejtette a nagy semmit ov védelmében….
  amit mondott inkább felejtsük L!!!

 308. Jáger László

  A kézmosás és a maszk hatékonysága
  tegnapi nap adatai
  fertőzött 932
  elhunyt 21
  csak ennyi…

 309. Jáger László

  A Trianon törvény nem magyar,hanem román belügy!!!
  Van aki így látja van aki másként!!

 310. Jáger László

  Borsodban szombaton is folytatódik a választási kampány,amelybe maga karácsony is beszáll!!!…
  Hát most itt tartunk ,de vasárnap már ENDE!!!

 311. Jáger László

  A HÍRES VIROLÓGUSUNK,ORBÁN DOKTOR SZERINT CSAK 2021 MÁJUSIG KELL KITARTANI ÉS AZKOR MÁR LESZ VAKCINÁNK A*VÍRUS LN!!!
  CSAK ADDIG KELL KIBÍRNI BARÁTAIM…

 312. Jáger László

  NEM VÉLETLENÜL HCL KERÜLT A NAOCL-T TARTALMAZÓ TARTÁLYBA!!!??.
  NEKEM ÍGY ÉLETSZERŰBB ,MERT ÍGY SZOKTAK CL2-T FELSZABADÍTANI A VÍZ FERTŐTLENÍTÉSÉRE ÉS NEM HNO3-AT!!

 313. Jáger László

  Babosék már a döntőben a Roland Garroson!!!
  Gratulálok nekik…

 314. Jáger László

  Ripacsforradalom!!???…
  Sokan készülnek okt.23-ára ki így ki úgy a saját politikai beállítottsága szerint!!!
  Egészségükre…
  Én speciel nem készülök….

 315. Jáger László

  Kirgizisztán!!
  Ez most forradalom,vagy !!!???
  No most foglalj állás te bátor OV!!!
  A bjeloruszoknál is hallgattál mint szar a fűben!!!
  Ja később a győztes oldalára fogsz állni …..
  Ennyit a forradalmár lelkületedről
  1öntetű állásfoglalásban nem vagy erős!!!
  Most nyilatkozzál őszintén…….!!

 316. Jáger László

  Tesztelési kapacitásunk elérte a felső határt!!
  Ezért nem nő igazán a fertőzöttek száma ,mert nem tesztelnek,,,,,
  csak ennyi

 317. Jáger László

  A 2 farkú kutyák az összefogás LN vannak
  Ők 1edül indulnak 1edül verik,csóválják majd a farkukat….
  Azt a kutya kutyánszkit……

 318. Jáger László

  Ma de jure Ldől ,hogy marad-e a fidexes 2/3 a parlamentben!!!???..
  csak ennyi

 319. Jáger László

  Borsodban máris +van a képviselőválasztás győztese!!!
  Alacsony részvétel mellett…
  Ki is lehetne más mint …..
  Gratulálunk neki…..

 320. Jáger László

  Koncz zsófi hálásan köszöni mindenkinek,különösen hogy a fidex negatív,lejárató kampányával elősegítették a választási győzelmét…
  csak ennyi

 321. Jáger László

  Azért szerényen +jegyzem bíró lászló nem náci,nem fasiszta és nem is fidexes…
  csak ennyi
  Véleménye pedig mindenkinek van ,akár kimondja akár nem,néha +gondolatlanul!!
  Lelke rajta….

 322. Jáger László

  Bagdy Emőke pszichológiaprofesszor toleranciát kér a másság LNI fellépés tekintetében….
  Józan +fontolt álláspontnak tartom….1Mesekönyvet amúgy is nehéz ideológiai beállítottságúnak minősíteni…
  Ebben a korban a gyerkőcök még nem olvasnak, hallgatják a mesét és lapozgatják a mesekönyvet!!!

 323. Jáger László

  Lengyel L szerint többségében a falvakban élők szavaznak a fidexre…
  Miért??
  Mert onnan várnak anyagi segítséget és nem az LNZk-tól
  Akié a hatalom azé a money is!!!!???…
  Ennyire 1XŰ!!

 324. Jáger László

  Máris itt van Rákay P nemzetközi hírű producer,rendező videója Gyurcsányról és DK-ról!!!
  Érdemes +tekinteni az érdeklődőknek…..
  Ha más programod nincs!!!

 325. Jáger László

  TGM,Koncz Zsuzsa,Molnár Piroska Budapest díszpolgára lett!!!
  Megérdemelték!!

 326. Jáger László

  Miért ilyen bőkezű a magyar kormány lakásfelújítási programja!!!???…
  Hát mert 2021-től mindez EU pénzekből fog +valósulni!!
  Csak ennyi…
  1XŰ nem!!???…
  Csak ezt nem tették hozzá!!!

 327. Jáger László

  Keresztény orvosok………..
  Kik ezek, ?-an vannak?
  Adják az arcukat és nevüket?hogy tudhassuk kinek a nevében is beszélnek,nemcsak úgy a levegőbe!!

 328. Jáger László

  kásler doki az idősek otthonát akarja Llátni lélegeztetőgépekkel!!!
  Hát nem őrült ez a pasi!!???..
  Személyzet és logisztikai kiépítés hiányában….-…….
  Ez már tébolyda…..

 329. Jáger László

  Érdekesek ezek a Hadházy bizonyítékok!!!!???..
  nesze semmi fogd +jól….
  Ez még nem bizonyítja korrupciót…..

 330. Jáger László

  WHO szerint a Remdesivir nem hatásos gyógyszer!!
  Trump mást állít!!!
  Na és mi van a szputynyikV vakcina hatékonyságával!!!???…
  erről nem regélnek….

 331. Jáger László

  Továbbra is szökik a levegő a Nemzetközi űrállomáson!
  Én színes füst áramlásának vizsgálatát javasolnám…

 332. Jáger László

  Farkas félix roma szóvivő is +szólalt a koncz zsófi ügyben!!!???
  1 vérből valók vagyunk!!!
  Nem kell félned,mert mi borsodi,szerencsi romák +védünk!!!

 333. Jáger László

  Szemben OV véleményével
  Az 1háznakjuttatott perselypénz
  1általán nem hasznosuk GDP formájában, csak politikai célt szolgál….
  Ennyit az állam és az 1ház szétválalsztásához….

 334. Jáger László

  Szíjjártó Joe Bídennel foglalkozik ,és nem orbán-mészáros ügyeivel!!!???…
  Pedig itt lenne mit keresni,ha 1 kicsit kutatna!!3
  Mondjuk a strómani kapcsolatok terén!!!!!????…

 335. Jáger László

  A földön 2 féle nem/gender létezik
  1.a nő másik a férfi
  3 nem /gender nem létezik!!
  Ez csak 1 fikció aminek semmi köze a valósághoz!!!
  A genderelmélet már eleve +bukott elmélet
  Mondhatni színtiszta hazugság!!!!

 336. Jáger László

  Joe B márcsak tudja ki a transznemű,ki a gender ki a biszexuális!!??
  hiszen ő már 2X 7éves=77!!!
  Hülyeségnek nincs határa……

 337. Jáger László

  A SZFE épületében mától kezdve senki nem tartózkodhat az ezredes engedélye nélkül ,mert azkor dá-dá,vagy trockos lesz
  Hát majd +látjuk ezredes úr!!!???..

 338. Jáger László

  Lehet,hogy A SZFE-en bevezetik az iskolarendőrséget ,ha a kancellár kéri!!!???..
  hát ez is +eshet…..

 339. Jáger László

  Deutsch Tamás átírta a Nemzeti Dalt….???
  Mi magyarok szabadok akartunk,akarunk lenni!!
  Nem tűrjük a rabságot akár moszkvai akár brüsszeli……
  Micsoda forradalmár ez a tomi….??
  csak ennyi

 340. Jáger László

  Orbán unoka
  5lett!!
  +született a kis Bercike…..
  Gratulálok a szülőknek!!

 341. Jáger László

  Aki orbán és a fidex LN van az mindenki külföldi ügynök!!
  Pontosabban magyar LNS hazaáruló!!!???..
  Mondják a jobboldali fidexesek nap mint nap!!!!
  Te ezt Lhiszed!!!???
  Én például nem!!

 342. Jáger László

  Szörényi Levente már a következő 22 évre tervez!!!???..
  Optimista!!!
  Remélhetőleg +éri!!???…

 343. Jáger László

  Láttál már olyan politikust akit mindenki szeret!!???..
  Ilyen nem létezik!!
  Hívei imádják,LNfelei utálják!!!!
  Ennyi a politikusok életéhez!!!
  Gondolom nem mondtam semmi +lepit…

 344. Jáger László

  Trump,vagy Biden!!,,
  Floridában ma szavaznak
  Az eredmény borítékolható…

 345. Jáger László

  Az LNZk nem támogatja hadházyék blokádját,inkább a SZFE hallgatóit támogatja!!!
  Röviden csak ennyi

 346. Jáger László

  Ez komoly!!!
  Bácskertesen,ha nem is a nyúl,de szarvas viszi a vadász puskáját,ha hiszed,ha nem!!!???…

 347. Jáger László

  A*vírussal fertőzött EÜ-i dolgozók a fertőzöttek 4,66% -a
  Ez cirka 2400 főt jelent jelenleg…
  Ennyit a védőeszközök hatékonyságához…
  kézmosás,sebészeti maszk,3 lépés távolság …….

 348. Jáger László

  kövér nagy igazsága
  Közép Európa a közép európaiaké!!!
  Én tovább fokozom
  Európa Az európaiaké
  Amerika az amerikaiké
  Ázsia az ázsiaiaké

 349. Jáger László

  + gyalázták Sz István szobrát a gimnázium tanárai!!!
  Szájmaszkot adtak a szoborra és piros -fehér szalaggal fonták körbe….
  Csak ennél nagyobb gyalázat ne érje a szobrot ezt kívánom!!

 350. Jáger László

  Wittner mariska is 1 mártír….
  már + érdemelne 1sírkövet…….

 351. Jáger László

  No és mi a hatásos terápia a*vírus fertőzés LN,azonkívül,hogy semmi!!????:..
  na erre lennék kíváncsi fáncsi!!!???…

 352. Jáger László

  Most már csak az itt a kérdés,hogy kik voltak 1956 hösei!!!
  A támadók,vagy a +támadottak!!!??..
  Esetleg a harcokban nem résztvevők!!!???..
  nehéz kérdés,szinte Ldönthetetlen…

 353. Jáger László

  Ende
  Trump,Biden vita befejeződött!!
  2 hét múlva választás lesz az USA-ban!!
  Győzzön a jobbik jelölt!!

 354. Jáger László

  közösen ünnepelt a
  56-os magyarok v.szövetsége és a mi hazánk…..
  Már csak a cöf hiányzott,hogy kerek legyen és gömbölyű és azkor máris Lgurulhatnak a…….!!

 355. Jáger László

  Nálunk is egészségtelen a levegő,de ennek LNÉre szívom,mert szükségem van rá!!!
  Remélem +érted….
  Máskülönben már csak az nem szíva aki már nem tudja….

 356. Jáger László

  A nap vicce…
  berki krisztián pártot alapít és
  mind a 106 körzetben indulni akar 2022-ben a parlamenti választásokon….
  szanyival,mi hazánkkal,3farkúakkal,munkáspárttal,cigánypárttal, fidex LNében mellett,szövetségben…. ,de teljes mellszélességgel
  hahaha….

 357. Jáger László

  Szíjjártó
  Donald Tusk nem demokrata ,mert 1etlen lélegeztetőgép beszerzéséhez sem nyújtott segítséget!!
  A demokrata én vagyok mert én 1magam több mint 16ezret szereztem be…
  Ilyen 1 igazi demokrata és nem olyan mint Tusk aki korcsnak nevezte az orbáni demokráciát!!
  Igaz,hogy feleslegesen…
  most nem győzzük Lajándékozni…….

 358. Jáger László

  Ne mondja már nekem senki,hogy az utolsó napokban Lhunytak,+fertőzöttek közül senki nem hordott maszkot és nem tartotta be a 3 lépés távolságot,mert ezt nem hiszem l!!!
  Csak ennyi a maszkhasználat,kézmosás….. hatékonyságáról……

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük