Nem adhatok mást, csak mi lényegem – Így kezeli Európa a járványt

Bajban se idő, se erő nincs az arcoskodásra, ott mindenki a lényegét adja. Úgy látszik, továbbra is az alaptalan álhírek és vágyközlések közé sorolhatjuk az összes olyan véleményt, amely szerint bármelyik nép megváltozott volna. A koronavírus ellen mindenki őszintén védekezik.

A spanyolok Thomas Magnumnak öltöztetett legionáriusokat masíroztatnak az utcán, ám a járványt ez nem hatja meg, és egyre nagyobb bajba kerülnek. Esetleg zsabót is varrhatnának arra a sexxy légiós-egyenruhára, hátha attól már megfutamodna a koronavírus. A franciák gloire típusú önfényezése egészen addig működött, amíg a váratlan irányból, váratlan gyorsan és váratlan erővel érkező vírus bekerítette őket, és most éppen a gloire letépett karjával készül agyonverni a grandeurt. Az olaszok erkélyen előadott muzsikaszóval, himnuszénekléssel és zászlólengetéssel próbálnak védekezni, ellensúlyozandó, hogy a szervezés és a fegyelmezettség utoljára talán Hadrianus császár idejében volt erősségük. Természetesen a járványt ez sem állítja meg, de legalább benne van az a könnyedség és érzék a menő külcsínre, amiben tésztáék hagyományosan jók. Aztán itt vannak az olaszok és franciák szolgai másolásán kívül leginkább a törvényen kívüli tevékenységekhez – rabláshoz, kolduláshoz, prostitúcióhoz, autólopáshoz – értő románok, akik mi mást is csinálnának, mint szolgaian másolják az olaszokat.

Román rendőr és akikre hasonlítani szeretne

De persze minden olaszos eleganciát mellőzve, igazi surmó, balkáni tempóban csinálják: rendőrautókból bömböltetik a himnuszukat. Az Olaszországból és Spanyolországból hazamenekült eperszedők így együtt dalolhatják az odahaza élő bezzegnyomorgókkal, hogy

„Inkább meghalunk csatában, teljes glóriában,
Mint hogy újból rabszolgák legyünk régi földünkön.”

Hiszen mindannyian tudjuk, hogy a románok így szoktak harcolni – hősiesen kitartva ugyanazon az oldalon, mindhalálig megküzdve a dicsőségért. Persze ne legyenek kétségeink, kiknek üvölt valójában ez a himnusz! Ha megkérdeznénk a románokat, milyennek képzelik a koronavírust, legtöbbjük alighanem székely népviseletben rajzolná le.

Eközben a haladó sajtó kedvenc Bezzegromániája annyira lemondott önmagáról, hogy már meg sem kísérli nyomon követni, kik, honnan és hová terjeszthetik a kórságot, és olyan színvonalú eszközparkot vonultat fel a vírus ellen, amilyet egy polgárháborúban álló Libéria is képes lenne.

Vécépapírból és befőttesgumiból készített román arcvédő maszk

A britekre sosem volt jellemző, hogy precízen, előre kiszámolnák a háborúik lefolyását és kimenetelét, hiszen mégsem németek. Ennek ellenére ők meg szokták nyerni ezeket. A győzelemhez hibbant előfeltevéseknek, elképesztő gondatlanságnak és makacs butaságnak köszönhető, kínos harctéri szívások sokaságán, majd az ezek miatt megváltoztatott stratégián át szokott vezetni az útjuk. Ám a sikerük kulcsa mégsem a változtatás képessége, hanem a förtelmes mennyiségű szerencse és a külső segítség szokott lenni, amely a spanyol hajóhadat szétszóró vihartól a kimeríthetetlen amerikai hadiipari támogatásig bezárólag nagyon sokféle lehet. Nem aggódunk értük, a végén úgyis megint győzni fognak, hiszen a koronavírus elleni védekezésük is a kipróbált módszerükre emlékeztet. Ahogy a vadkapitalizmus őshazájának azon nemes hagyománya is ereje teljében van, hogy a gazdasági szempontok legkésőbb a birtokbekerítések óta egyértelműen előbbrevalók a hétköznapi emberéletnél. John Bull pótolható, ám a Szent Piac Szent Keze által halmozódó mai profit csak ma szerezhető meg, hiszen holnap már a holnapit kell begyűjteni. Nem beszélve arról, hogy a havi sok száz fontért cipősdobozban lakó, import feketemunkások mennyire pótolhatók ebben a sokak által bálványozott álomországban.

De persze nem mindenhol mondanak le ilyen könnyen a feketemunkásokról. Németországban ugyan szintén igencsak elterjedt már a járvány, de egyelőre nincs bajban az egészségügyük, köszönhetően annak, hogy az elmúlt másfél évtizedben jelentős humán erőforrást vontak magukhoz a kelet-közép-európai térségből – természetesen ellenszolgáltatás nélkül.

Ami jár, az jár. A német szerint a németnek például minden. Neki jár a szerződés nélkül munkaszolgálatra fogott posztkomcsi ápoló is, és rettenetes árulás, ha Małgorzata a járványügyi határzár miatt mégsem jön el kitörölni a német nyugdíjas seggét.

A gleiwitz-i adótorony után az egészségügy már a második német birtok, amely lengyel agresszió áldozata lett

Nagyon megkapó, ahogy a németek a T-800-es modell érzelmi készletével dolgoznak: „szükségem van a ruhádra és a motorodra”. Ők is monokróm belső nézetből jelentik ki, hogy „szükségem van a munkaerődre”. A mostani visszautasítás ugyanúgy a szolidaritás fájó hiánya, mint amikor a lengyelek 1939-ben nem akartak nekik egy korridort átengedni Kelet-Poroszországhoz, vagy amikor Magyarországnak 1944-ben már nem sok kedve volt a németek visszavonulását fedezve vágóhídra menetelni. Ezek a fafejű, nacionalista keletiek egyszerűen nem értik a közös európai értékeket, ahogy nem értették 1939-45 között se. Ilyen borzasztó szomszédsággal kénytelenek együtt élni szegény németek. Amikor most a köztévéjük a német egészségügyet orvul megtámadó lengyeleken kéri számon a szolidaritást, az épp’ úgy egy humanista segélykiáltás a közös Európáért, mint az 1939. szeptember 1-jén megindított hetes cikkely szerinti eljárás, vagy mint amikor szőnyegbe csavarva az Európai Bizottság elé idézték ifj. Horthy Miklóst, hogy így kényszerítsék az apját a jogállamiság tiszteletben tartására.

És ha már szó esett a németekről, meg kell említeni a kollektív tudatalattijukat, az osztrákokat is. Ők az a nép, amely ott sem volt, amikor gáz van.

Ha valami sunnyogást követtek el, és az lelepleződik, akkor még a sunnyogásból is kisunnyognak.

Most például egy tiroli kocsmából gyakorlatilag lefolytatták a Kitzlochübung hadműveletet, amennyiben egy gyors rajtaütés keretében sikerült elintézniük Dániát, Norvégiát és bónuszként Izlandot, de úgy próbálják lerázni a felelősséget, mintha csak egy elbukott világháború utáni, villámgyors semlegessé átlényegülésüket látnánk.

A Kithlochübung hadművelet arról kapta a nevét, hogy a Kitzloch kocsmából indultak útnak az inváziós erők Skandinávia felé

A németeknek van továbbá egy kollektív befektetési tanácsadójuk is, a hollandok. Ők így kettesben akadályozták meg, hogy az eurózóna közösen finanszírozza a védekezést. A járvány elleni védekezés ugyanis rettentő költséges, amit egy magára valamit adó holland nem tűrhet. A pénzügyminiszterük inkább azt szeretné tudni, hogy kinek miből sikerült erre fordítható tartalékot felhalmoznia. Aki szerint a magyart izgatja rettentően, hogy mennyi pénze van a másiknak, és amikor megtudja, akkor irigy dühvel akarja kideríteni, miből van neki annyi, az nem ismeri a hollandokat.

Magyarországon viszont az önszerveződés (például 56-ban is megcsillantott) képességéhez méltón egyre többen találják meg rövid időn belül, hogy miként tudnak beszállni a védekezésbe a saját eszközeikkel.

A bezárt éttermek ételt szállítanak az orvosoknak és ápolóknak, a szállásadók alvóhelyet biztosítanak nekik, a Béres Gyógyszergyár Béres cseppet küld az egészségügyi dolgozóknak és az idősotthonoknak, Mészáros Lőrinc nagyon sok pénzt ad, Csányi Sándor pedig kórházat kölcsön. Eközben a hagyományos népi igényt ismét bebizonyítva, még azok is elégedettek az erős központi hatalommal, akiknek pár hónapja eszükbe se jutott, hogy ez megeshet velük. Na, és persze évszázados magyarországi hagyomány, hogy a legpusztítóbb történelmi kataklizmában is vannak olyan ügynökök és agitátorok, akik minél nagyobbra szeretnék duzzasztani az országra zúdult bajt. Ők most (és máskor is) képesek az előbb felsorolt országok bármelyikét bezzegelni, hogy rontsanak a magyar közhangulaton és önbecsülésen. Ez a munkájuk.

About Gudea enszi

1 435 hozzászólás

 1. Kurva jó, üvöltök.

 2. Nagyon jó bezzegnemzetek cikk.
  Csak egy nemzetről nem tesz említést, az új importfajról. Az most mit csinál?
  Ahogy őkelméket ismerem, nem mondanak le napi ötszöri Allahnak szexuális stílusú felkínálkozásaikról, és ezzel sikeresen körbefertőzik egymást a mecsetekben. Aztán emennek a pincébe és élesítgetik a handzsárokat.
  Hazamenvén megfertőzik az asszony I-II.III. meg a gyogyós Mónikát amelyik divatos barnát szült a németek dicsőségére, és aztán elfoglalnak egy betegükhöz egy egész kórtermet és agyonverik a nem csak őket ápoló kafír orvosokat és nővéreket.
  Sztem a németekre csak most jön el a haddelhad, ahol a muzulmán lieblingjeikkel zsúfolt saját kórházakból kihajított ősnémetek utolsó leheletükkel azt fogják pihegni:
  – Donnerwetter, nagy marhák voltunk, hogy nem becsültük meg a keleti szerény, szorgalmas rabszolgáinkat és bedajkáltuk a gyilkosainkat.
  Az ember valóban a halálos ágyán ténygleg meg szokta vallani az igazat, úgyhogy pár hónap következik, ahol e haldoklók okán sokat fogunk csuklani.
  Amúgy egészségetekre, telhetetlen bezzegnyugati hólyagok!

 3. T. Moderátor!

  Hova lett a kommentem? És mi baj volt vele?

  Kérem válaszoljon, e-mail címemen.

 4. Szuper jó cikk, abszolút lényeglátó és fergetegesen humoros! Éljen a szerző!

 5. Állati!

 6. Már kezdtem azt hinni, hogy hagyjátok elsorvadni ezt a roppant tanulságos blogot, amit nyilvánvalóan kötelező tananyaggá kellene tenni a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, vagy bármely tanszéken, ahol politikát tanítanak.

 7. ha én egyszer

  Fájóan hiányolom a skandinávokat; élükön a svédekkel.

  • JÓ HÍREK MINDENKINEK
   Ön vállalkozó, aki finanszírozást keres vállalkozása bővítéséhez? Ha hitelre van szüksége saját vállalkozásának elindításához, jó hírem van.
   A vagyonkezelői hitelalap fenntartható finanszírozást biztosít azoknak az egyéneknek, akiknek szükségük van rá
   hitel számlafizetéshez, bármilyen típusú kölcsön, lakáshitel, üzleti kölcsön, diákhitel, PayPal-hitel és mindenféle kölcsön. Tehát ha stresszes helyzetben van, hogy bármely banktól megkapja ezt a kölcsönt, vagy ha nehezen kap kölcsönt,
   Jöjjenek a bizalmi hitelek, melyeket bármely intézménynek kínálunk, magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt, akár tíz éves visszafizetési futamidővel és így tovább.
   Forduljon hozzánk még ma gyorskölcsönért
   e-mail: [email protected]
   WhatsApp-ot is küldhet nekünk: +1 (917) 830-9585
   Arckönyv oldal: @john hect

 8. Jáger László

  bocsánat
  nem 20-hanem 50 ezer maszkot szállítottunk Vatikánnak Lnézést

 9. Gratulálok, fergeteges írás!

 10. Hajózni muszáj

  Remek cikk, köszönöm!

 11. You have written a good post and I will appreciate it, it is a post worth praising, so I want to tell your post that it is very good post, I have seen such posts very rarely, seeing your post, let me write my post Will get even more inspiration.

 12. Szuper jó írás!
  Kérek még ilyeneket!

 13. Jáger László

  Csatlakozzatok feleim…
  Mihez!!???
  Hát a nagykanizsai 1ezményhez!!!
  Írjatok alá minél többen!!!
  Ezzel is a békét véded!!???..

 14. Jáger László

  BB hiába erőlködik,nem lesz már belőle 1 2. Kazinczy Ferenc az tuti…
  Azét , ha tanácsolhatom,máskor nézesse át mással is azt amit leírt…

 15. Jáger László

  Radnóti lebukott Gödön…..
  tiszteletdíjra fájt a foga….
  Micsoda esetek ….

 16. Jáger László

  A mentősök köszönik szépen az ov jókívánságát,de azért nem ártana 1 kis zsozsó sem a szép szavak mellett!!

 17. Jáger László

  SzNT elnökének biztatásként
  Mondottam ember:Küzdj és bízva,bízzál
  Az ember tragédiája Madách Imre

 18. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 05 12
  fertőzöttek 3313
  elhunytak 425
  gyógyultak 1007

  kórházban 746
  gépen 45

 19. Jáger László

  A kúria jól döntött a Gyöngyöspata ügyben!!
  Aki ezt vitatja az nem ért a joghoz!!
  Itt nincs értelme a cigányság LNI hangulatkeltésnek!!!

 20. Jáger László

  Menczert Tamás szerint minden lélegeztető gép jó,hiszen szakeberek választották ki!!!
  Van amelyik erre van amelyik arra van amelyik amarra…..
  Beszerzésük folyamatos,bár nincs is szükségünk rá hiszen jelenleg 45-60-an szorulnak a gépre….

 21. Jáger László

  orbán körül 1re fogy a levegő Brüsszelben!!!
  Lassan már lélegeztető gépre kerül!!!???…

  • Az a gond hogy baglyag mondják a verébnek hogy nagyfejü…ócska korrupt az egész banda csak OV nem üvölt velük eggyütt…

 22. Jáger László

  pt újabb vicce
  Budai sorra nyeri a személyességi pereket Czeglédy LN!!!
  Na és milyen hosszú ez a sor pt úr!!??..
  Csak kérdezem

 23. Jáger László

  vj +sértődött,mert D Sassoli nem fogadta Brüsszelben ,ahol nem védhette + OV-t!!
  Máskülönben nem 1 kormánytagot hívtak + hanem kifejezetten OV-!!
  A ME pedig gyáván +futamodott!!
  Bezzeg Belgrádba mr volt ideje Lmenni!!!!???::
  Nemdebár!!!

 24. Jáger László

  Vigyázat
  Ez fake new!!
  Imádon és Lvagyok ájulva Orbántól,mint politikustól!!!?

 25. Jáger László

  No fake news
  Orbán Viktor:
  Hosszú időnek kellett eltelnie,hogy ki tudjam mondani
  hívő keresztény ember vagyok.
  Komolyan!!!

 26. Jáger László

  Hollik
  Karácsony 1X sem járt a Pesti úti idősek otthonában!!
  Ergo nem ő vitte be a *vírus fertőzést az otthonba az 1000 %-ban kimondható!!
  Csak ennyi

 27. Jáger László

  Ami Müller Ceciliának +dicsőülés,az a kdnp-nek a keresztény hit +gyalázása!!???..
  Hát az ízlések itt jelentősen különböznek…..

 28. Jáger László

  *vírus ügyben
  fertőzött 3598
  elhunyt 470
  gyógyult 1454
  ———-
  kórházban 5539
  gépen 29
  ————-
  Már több mint 5000 lélegeztetőgéppel rendelkezünk és rendelés alatt további 3000,miközben a jelenlegi gépek 1%-a van használatban!!!??..
  Nem túlzás ez 1 kicsit!!!??..
  Nem kéne azért ilyen tempóban az EÜ-t fejleszteni uraim!!!..
  Nemdebár!!??..
  csak szerényen kérdezem…

 29. Jáger László

  Orbán +veregette saját és kásler vállát a*vírus LNI küzdelemben végrehajtott cselekedeteik ürügyén!!!
  Történelmi tettet hajtottunk végre
  Igaz miki!!???..
  Jók voltunk!!!

 30. Jáger László

  Gyurcsánynak +rendült a bizalma kásler miniszter iránt!!!???..
  Legszívesebben lemondatná és nyugdíjazná az onkológust!!!???..
  Már nem bízik benne……

 31. Jáger László

  Gyurcsányék továbbra is az EU ügyészséghez való csatlakozás mellett,Orbánék +LNE!!
  Nekik teljesen +felel Polt Péter vezette kormány iránt hű, lojális ügyészség
  Nem kérnek az EU ügyészségből!!
  Mert esetleg nem értene 1et a magyar állásponttal,gyakorlattal!!!??..

 32. Jáger László

  KépzeldL
  Orbán hiába kéri
  az LNZK nem kér bocsánatot a diktatúrázásért!!!????..Az Orbán rendszeréről fenntartja továbbra is a véleményét!!!

 33. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 05 25
  fertőzött 3756
  elhunyt 491
  gyógyult 1711
  ———
  kórházban 430
  gépen 30

 34. Jáger László

  kásler miki bá
  levélhamisítással vádolja a sajtó munkatársait és az orvosokat teszi felelőssé,hogy kipaterolták a betegeket a kórházakból!!!!
  Hát ez nem semmi!!!!

 35. Students find International Relations Research Paper Services as being of great assistance since they are able to complete their custom international research papers and international relations essay services on time.

 36. Jáger László

  Most azkor vannak Budapesten patkányok,vagy csak véletlenül tűntek fel a Deák téren néhányan!!!???…
  Csak kérdezem

 37. Jáger László

  *vírus helyzet MO-on
  fertőzött 3816
  elhunyt 509
  gyógyult 1996
  ———-
  kórházban 404
  gépen 24

 38. Jáger László

  A nap híre
  OV 2hímzett szájmaszkot és levelet kapott 1 választópolgártól…
  A levélben +köszönte a ME-nek az áldozatos munkáját amit az operatív törzs élén betölt a*yírus LNI
  küzdelemben…..

 39. Jáger László

  Bées csepp pedig nem segít a*vírus LN!!
  Lhiheted!!!
  Természetesen a daganatos betegségek LN sem….

 40. Jáger László

  Vésey Kovács László a ps-től komolyan és őszintén aggódik a jobbikban zajló események miatt!!!???…
  Ne aggódj laci,mert lesz ez még így se….

 41. Jáger László

  2020 05 31
  *vírus helyzet
  fertőzött 3876
  elhunyt 526
  gyógyult 2147
  ——-
  kórházban 419
  gépen 25

 42. Jáger László

  *vírus helyzet MO-on
  2020 06 01
  fertőzött 3892
  elhunyt 527
  gyógyult 2156
  ——-
  kórházban 417
  gépen 25

 43. Jáger László

  Lomnici doktor a távolbalátó!!??..
  Budapestről kristálytisztán látja mi történik Amerikában!!???..
  Természetesen Soros mozgatja az eseményeket!!
  Így akarja +buktatni Trump elnököt…..
  Hát ez fantasztikus teljesítmény
  Nemdebár!!???..

 44. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 06 03
  fertőzött 3931
  elhunyt 534
  gyógyult 2190
  ——
  kórházban 414
  gépen 24

 45. Jáger László

  Ma 1/25órakor +áll Budapesten 1 percre a tömegközlekedés…
  Így emlékezik Budapest Trianonra….

 46. Jáger László

  Mo–o eddig a 90 nap alatt elhunyt koronavírusban 539 fő
  Más betegségekben cirka 33000…
  Csak ennyit a tények kedvéért…

 47. Jáger László

  Mától kezdve Csongrád ,Csongrád-Csanád megye!!
  Csanád bekerült Ajtony kimaradt…..

 48. Jáger László

  Matovics bocsánatot kért a felvidéki magyaroktól…
  A szó Lszáll,de az írás és a valóság marad!!!
  Lásd a Benes dekrétumokat és következményüket…

 49. Jáger László

  Bősz-esen kérdezem
  Meddig hozatja még sz peti Kínából az 1x használatos szájmaszkokat milliószámra a Wizz Air-al!!!???..
  Nem kéne már befejezni ugyanis lassan lecseng a járvány!
  Különben is ezek a maszkok nem védenek a*vírus LN!!!
  Ezt már mindenki tudja
  Ez csak 1 placebo hatás!!

 50. Jáger László

  Úgy tűni a*vírus csatát vesztett MO-on
  A fertőzöttek száma 10 alá csökkent.
  Mondhatni kipurcant!!???..

 51. Jáger László

  Fegyőr körömszakadtáig védte a momentum elnökségébe beszavazott körömit!!
  Hiszen ö mint köztudott maszületett momentumos ,régi motoros a szakmában!!

 52. Segg vadasz itt keresi a kenyeret! Akadjon a torkan!

 53. Jáger László

  vj ismét a politikai szinpadra lépett!!
  Az EP nem a +ogást ,hanem a problémát kereste..NeTörténelmi bűnt követett L mert nem segítette MO-ot a*vírus LNI küzdelembe!!
  Hát ez is 1 vélemény,bár sokan nem osztják!!
  csak 3nnyi

 54. Jáger László

  és vannak akik szórakozásból segget csinálnak a szájukból és még élvezik is!!??..

 55. Jáger László

  A monda szerint Szvatopluknak 1 fehér lovat küldtük és miénk lett Dunántúl…
  Erdélybe 4 mént küldtünk…………….
  Eredmény!!!!???….

 56. Jáger László

  Szp bejelentette,mivel ez a mániája….
  a héten 2800 lélegeztetőgép és 8millió szájmaszk érkezett MO-ra…
  +jegyzés
  Lélegeztetőgépekkel már tele van a pince és a padlás is miközben 20-an vannak lélegeztetőgépen MO-on!
  Köztudottan a sebészeti szájmaszk semmiféle védelmet nem nyújt a*vírus LN!! Csak placebo hatása van !!
  1edüli védekezés a* vírus LN a távolságtartás!!!

 57. Jáger László

  Azért a szobrok rongálása már korábban +kezdődött!!
  Lásd a Sztálin szobor ledöntését 1956-ban…
  Majd folytatódott az 1990s években a szobrok szoborparkba küldésével…
  Legutóbb a Kossuth téri szobrokat távolították l!!
  Erről csak ennyit

  • Jáger László

   Üzenem pt-nek,hogy maradjon nyugodt!!
   Ezidáig és ezután is is bátran mehet a WC-re !!! Nem kell engedélyt kérni Brüsszeltől….
   Már ez is +!Nemdebár???

 58. Jáger László

  Pt kérlek ne idegeskedj,mert árt a szépségednek!
  +nyugtatlak Amerikában nem lesz államcsíny,legfeljebb hatalom és kormányváltás képzelhető L novemberben…

 59. Bayer Zs üzent a csenyétei mentősöknek!!
  Kitartás!! Veletek vagyok verbálisan!!
  Csak ennyi

 60. Jáger László

  Elhunyt Bálint György a legendás Bálint gazda.
  Isten veled Bálint gazda

 61. Jáger László

  Én már a 13.és a 14.havi
  nyugdíjra is fel vagyok készülve…
  Várom nagy szeretettel……..

 62. Jáger László

  MC-t kitüntetik a a *vírus LN végzett bátor keresztény erőt,bátorságot kedvességet sugárzó ,odaadó tevékenységéért a KÉSZ!!!
  Már kásler is ezt a munkát is Lismerte 1 vázával………
  Ez 1 a magyar anyának kijár!!….

 63. Jáger László

  Vadai szembeszállt pp által a vadhajtásokkal…..
  Várjik a +oldást!!!??,..

 64. Jáger László

  pt nyugodjál +!!
  Vedd be a piruládat és máris vége lesz az amnéziás rémálmodnak…
  Donáth Anna nem akar polgárháborút ,eszébe sem jut ilyen őrültség !!
  Hidd L!!!

 65. Jáger László

  Engem például az sem sértene,ha
  1 éretlen sárgás-zöld narancsot a sarló és és kalapács védőernyője alatt ábrázolnánák!!
  Stílszerű lenne…

 66. Jáger László

  Az alapjogokért ezután megafonnal erősíti a nemzeti hangokat!!!?? ..
  Csak bele ne süketeljünk!!!???…

 67. Jáger László

  A n.konzultációs ívek mindenkinek a saját magántulajdonát képezik!!
  Senkinek semmi köze,hogy mire használja ,hová teszi ,kinek adja, kinek küldi!!!….
  Guge itt erősen téved,mert nem használható adatgyűjtésre akár a postaládák sem!!!
  Személyi adatokat nem tartalmaz!!!

 68. Jáger László

  Menczer t másokat vádol hazugsággal a lélegeztetőgép vásárlási baromság miatt miközben
  saját maga állít ökörségeket és folyton+cáfolja önmagát a hazugságaival….
  Na és kinek is adjuk L a 6-8000 fölösleges lélegeztetőgépeket jó áron drága tomi !!!???..
  Most lehet tamáskodni…..
  Csak ennyi

 69. Jáger László

  OPSZ
  1990 előtt leánykori nevén úgy hívták,hogy munkásőrség
  Különbség csak annyi,hogy manapság nem viselnek fegyvert,de szerepük lényegében ugyanaz…

 70. Jáger László

  Mo Európa lakosságának 1.8%a, de
  vj azt hiszi,hogy a farok csóválja a kutyát….
  Lásd a Sargentíni jelentés körüli vitát……

 71. Jáger László

  MC a *vírus LN továbbra is a gyakori kézmosást és a távolságtartást ajánlja.nem tartja károsnak azonban a gyakori fogmosást sem!!!
  A lábmosást is hasznosnak tartja napi 1X…….

 72. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 06 30
  fertőzöttek 4155
  elhunytak 585
  gyógyultak 2892
  ———-
  kórházban 169
  gépen 9
  ——
  EÜ-i fertőzött 567 fő!!
  Május 31 állapot

 73. Jáger László

  Szanyi T bejelentette,hogy az
  ISZOM mozgalom taglétszáma hamarosan Léri a 30 főt!!!!!!
  Ez komoly és nem a vicc kategóriája………

 74. Jáger László

  Az az 500 ezer bruttó lényegében 350 ezer nettót jelent a 170 ezer EÜi dolgozónak…
  Köszönik szépen…..

 75. Jáger László

  A 2 szingli…..
  Kállay borika and vitray tomika…
  csak ennyi…

 76. Jáger László

  Karácsony +igérte hogy a fidex,tarlós 9 éves totojázása után ő felújítja a Lánchidat ,ha fene fenét eszik is!!
  9hónapig várta a kormány segítségét,de már Lfogyott a türelme,hogy a világörökség része így nézzen ki….
  csak ennyi…

 77. Jáger László

  J.Kr. szerintem a szemita népcsoporthoz tartozhatott amennyiben 1általán létezett!!????
  Hiszen csak a legendában,mesében, Bibliában létezik…..

 78. Jáger László

  MSZP a párbeszéd és a kutyapárt satujában,szorításában!!!???…
  No ez ami nem valószínűsíthető…

 79. Jáger László

  *vírus helyzet MO-on
  2020 júl.04
  fertőzöttek 41t4
  elhunytak 589
  gyógyultak 2784
  ——-
  kórházban 140
  gépen 8
  —-
  A Föld lakóinak
  0,14%-a
  fertőzött a*vírustól
  0.007% pedig az elhunytak száma
  miközben a más betegségben az Lhunytak aránya cirka 1.3%

 80. Jáger László

  Nyugi Gyopáros A
  máris fel/kivirágzott a magyar vidék!!
  Ha nem mástól azkor a parlagfűtől……..

 81. Jáger László

  Az un konzultációs íveket a yösszegyüjtik,+számolják ,tárolják majd végül annak rendje módja szerint mindenki örömére+semmisítik pl kazánban elégetik…
  mindent oda ahová való jelszóval……

 82. Jáger László

  Alacsony biztonsági besorolású súlyos bűncselekmény miatt elítélt fogvatartott +szökött az állampusztai lovászatból!!???..
  Hát én itt valami Lntmondást vélek felfedezni….

 83. Jáger László

  Amerikában már 3 millióan fertőződtek + *vírustól.pedig orrba szájba viselik a maszkot!!!
  Ennyit a maszk hatékonyságáról….
  Tovább nem ragozom…

 84. Jáger László

  Kaleta g nem pedofil,hiszen papírja van róla!!!???…
  1XŰN szereti a gyerekeket és a fotókat az átlagosnál jobban!!
  Mondhatni rendes ember a piszok……
  Ezt már polpot elvtárs is elismerte….

 85. Jáger László

  Az + milyen büntetőjogi kategória,hogy minimum jogilag aggályos!!!???..
  Az ilyen frazeológia a számomra ismeretlen….

 86. Jáger László

  A szájmaszk használata sehol nem indokolt,mert ahol használják ott sem csökken a fertőzöttek száma.ugyanis a vírus LN nem nyújt védelmet!!
  Csak a placebo ,pszichikai,távoltartási effektus érvényesül.ha érvényesül…!!!????
  A tények is ezt bizonyítják!!!

 87. Jáger László

  Ha szabadna kérnem
  Ne tessenek összekeverni a jobboldali fasisztákat,terroristákat anarchistákat a baloldali antifasisztákkal!!
  nem szép dolog összemosni a 2t!!!

 88. Jáger László

  Dömötör szerint óriási az érdeklődés a nkonzultáció iránt!!!
  A kiküldött 8millió csomagból máris 232 ezret visszaküldtek,pedig a határidő csak 1 hónap múlva jár le!!!???..
  Hát ez fantasztikus siker….

 89. Jáger László

  Tovább tzombol a pandémia MO-on!!!???..
  Az utóbbi 10 napban 4-N haltak + a*vírus okozta fertőzésben és 65-N fertőződtek+!!!!
  Miközben a normál halálesetek száma naponta 360-370 fő………
  csak ennyi

 90. Jáger László

  Szp máris felkészül a 2.*vírus hullámra…
  indul az újabb lélegeztetőgép beszerzés és a sebészeti max beszerzés +lássátok!!!???..

 91. Jáger László

  A törzsfőnök mint született virológus bekeményít a*vírus LNI harcban!!
  Brüsszel LN már +engedőbb,puhább/klopfoltabb álláspontra helyezkedett gazdasági szakemberként!!!
  Migránsokkal,sorossal már nem is foglalkozott,mint politikus …
  Csak ennyi

 92. Jáger László

  Örömhír!!!
  2020 augusztusától akár már magyar gyártású lélegeztetőgépen is lélegezhetsz ,ha úgy kívánod!!!???..
  csak így kissé cinikusan….

 93. Jáger László

  Kásler szerint az
  Afgán agár és a magyar puli is rokonok,kvázi 1kutya,
  csak 1 kicsit mutálódtak az évezredek alatt!!!???..
  Hát ezt már nem hiszem L drága onkológus professzor úr,ha +engedi!!!!???…

 94. Jáger László

  Az operatív törzsfőnök még 1 kis ideig húzza halasztja a kötelező maxviselés +szüntetését bejelentő időpontot!!!????..
  Lassan már letelik a nyár!!!???…
  Addig is mindenki izzadjon a placebo alatta.Fene vigye L ezt a fránya*vírus pandémia,pánikkeltést…
  Hát ő tudja,hiszen ő a virológus szakember és ezért fizetik!!!!???…

 95. Jáger László

  Holnapra 07 12
  4-5 fertőzöttet és 1-2 elhunytat prognosztizálok előre is hiába a max használat….
  A *vírus nem ismeri a max okozta kerítést!!Bár már visszavonulót fújt a nem létező vakcina és gyógyszer
  LNÉre…
  Lassan +szűnik,Lmúlik……

 96. Jáger László

  1 kis statisztika
  a viágban
  elhunytak /fertőzöttek 4.5%
  MO-on
  elhunytak/fertőzöttek 14%
  csak ennyi
  Llehet gondolkodni mi az oka!!!???i……
  kevés volt a teszt???
  Ilyen az orvosi Llátás???
  Kevés volt a max????
  Nem volt elég orvosi ágy és lélegeztetőgép???
  ……..
  Vagy valami más????

 97. Jáger László

  Alapjogokért központ szerint sérti a nemzetek szuverenitását,hogy Brüsszel ki akarja szervezni nemzeti hatáskörből 1S döntéshozó szervezeteket
  például a bíróságokat,ügyészségeket és más döntéshozókat…….
  csak ennyi

 98. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 07 12
  fertőzöttek száma 4234
  elhunytak 595
  gyógyultak 3036
  kórházban 128
  gépen 05

 99. Jáger László

  FG szerint nincs diktatúra MO-on
  Illiberális 1 személyi bolsevik demokrácia van,,…
  Aki nincs velünk az LNünk van!!!
  Ez+mi!!???
  A demokrácia fogalmának kiterjesztése!!!????…
  Csak kérdezem kedves fg…..

 100. Jáger László

  Trisztán üzeni Izoldának
  Az utóbbi 2évezred legszörnyűbb emberjogi válsága a világnak a keresztényüldözés!!!???…
  no persze a*pandémia és a migráns válság után…
  Ezért is soros a felelős többek között és a kommunista libsik…
  Mindjárt belehalok………

 101. Jáger László

  Emmi az EÜ +újítására készül a Belügyminisztériummal,hazai és nemzetközi szervezetekkel közösen.
  Ehhez még az egészségügyi dolgozók véleményét is kikérik kérdőíveken,mert nem tudják,hogy mit is kéne csinálni!!!???…
  Több szem többet lát jelszóval….

 102. Jáger László

  kmiki bá arra kéri a magyar apákat és anyákat ,hogy ne utazzanak külföldre!!!
  Miért??
  Ott halálos a *vírus miközben nálunk nem!!!,,,
  Na azért ne legyünk már hülyék,ha nem muszáj!!

 103. Jáger László

  *vírus MO-on
  fertőzöttek 4258
  elhunytak 595
  gyógyultak 3106
  —-
  kórházban 131
  gépen 5
  —–
  EÜ-i fertőzött <700
  Ennyit a max használatáról….
  No + a BCG oltás hatékonyságáról

 104. Jáger László

  A fidex-kdnp EUs képviselő csoportja felháborodott,hogy a németek Lenin szobrot merészeltek állítani az országukban…….!!!????
  Csak kérdezem
  Mi közük hozzá!!!???..
  Szerintem abszolút semmi!!!

 105. Jáger László

  Pt-nak elgurult a gyógyszere…..
  Iszonyatos brüsszelitának titulálta Dobrev Klárát mert a magyar parlamentben L merte mondani a véleményét!!!???..
  hátrébb az agarakkal tomi!!!
  Több szerénységet és objektivitást

 106. Jáger László

  Az Iráni diákok újra Budapesten…
  Csak ennyi

 107. Jáger László

  Merkely professzor a maxra esküszik a*vírus LNI harcban!!
  Sajnálom én + nem!!
  Inkább a távolságtartásra és a BCG oltás hatására…

 108. Jáger László

  Novák katyi hülyeségeket beszél…
  Mi köze a giga gazdasági csomagnak a 7s cikkelyhez!!??,
  színtiszta politikai zsarolási kísérlet…
  Összekeverik a szezont a fazonnal

 109. Jáger László

  A Lánchíd állagának romlása nem 2019 otóber 13-án ,de nem is karácsonykor kezdődött hanem sokkal régebben…
  Csak semmi pánik ,mert fel lesz újítva mindenki +lássa…

 110. Jáger László

  emjén
  Én és a vadászok mi vagyunk a kultúra alapjai…
  Ezt már a történelem is bebizonyította….
  nem puskás emberek,hanem a kultúra az élet,művészet +teremtői…..

 111. Jáger László

  *vírus helyzet
  2020 07 18
  fertőzött 4315
  elhunyt 596
  gyógyult 3228
  ———–
  EÜi fertőzött 576
  tegnapi fertőzött 22
  Na ennyit a szájmaszk hatékonyságához….

 112. Jáger László

  Merkely Béla továbbra is a maszkviselést favorizálja annak LNÉre,hogy ő is tudja,hogy a *vírus LN nem véd mivel nem ez a funkciója
  Biztosan sok van raktáron….????!!
  Különben is az 1 használatos maszkot az emberek 95%a hónapokig hordja nem cseréliézért így igazán akár veszélyes is lehet!!!???….

 113. Jáger László

  Szlávik jános virológus is beállt a maszkhasználat szigorítását akarók szűk körébe…..
  Nesze semmi fogd +jól elv alapján…
  Bár ő is tisztában van a*vírus tulajdonságaival!!!????….
  Ellene nincs se gyógyszer se vakcina…..
  A gázálarc talán hatékony lehet!!!???..
  Azért ebben mégsem járhatunk
  Nemigaz!!!???..

 114. Jáger László

  Szerényen +jegyzem az un Vadászati Világkiállítás nem igazi világkiállítás,mert nem kegyzett hanem Nemzetközi Vadászati és Természeti kiállítás …
  ami azért nem mind1!!

 115. Jáger László

  Baranyi K Cipruson nyaral!!
  No és ezzel mi a baj!!!???…
  Talán csak nem irigyled!!!????..

 116. Jáger László

  Én nem támogatom GZs MO-i állami újratemetését
  Nyugodjon békében ott ahol van…

 117. Jáger László

  Tegnap csak 19*vírus fertőzöttet találtak….
  Ennyit a szájmaszk hatékonyságához….

 118. Jáger László

  Továbbra is
  Szálnak a darvak
  Tatjána Szamoljova
  Továbbra sem
  rengette + orbán sallerei,kokijai ,nyaklevesei a brüsszeli diplomatákat

 119. Jáger László

  d tomas +állapította,hogy az LNzék nrm a hazája érdekében ,hanem a hazája LN küzd!!!
  Mire alapozza!!??
  Nem a fidex álláspontját képviseli,mert csak a fidex a demokratikus és jogállami ,habár 1 kicsikét illiberális….
  no és ő az aki gyurcsányfóbiás és orbánhívő egyes egyedül!!
  Csak ennyi

 120. Jáger László

  Szanyi ME jelölt lesz!!???..
  csak 1 a sok közül….
  Hát ami szabó gergőt illeti.biztosan bolond gombát vacsorázott,hogy ilyen hülyeségekkel etteti a magyarokat…

 121. Jáger László

  K onkológus +újítja a magyar egészségügyet……
  A 65+éves dokik ismét munkába állhatnak…..
  Övék a jövő……

 122. Jáger László

  pt legnagyobb öröme most az index várható kimúlása!!!M????…
  Hát ez legyen a legnagyobb örömöd az életben drága tomi….

 123. Jáger László

  A veszély nem múlt L ,de a Lánchíd felújítási tendert máris kiírták…..
  Azért még lehet tovább fanyalogni,sopánkodni,de a híd nem dől össze!!!….

 124. Jáger László

  Orbán Viktor napszemüvegben,szalmakalapban a Balatonnál.
  Nekem a kép láttán elsőre Csehov Ványa bácsija ugrott be…,
  csak ennyi

 125. Jáger László

  Veszprémben +szűnt a jobbik,alakulóban a ballik…
  csak ennyi

 126. Jáger László

  Nemzeti Dal
  Talpra magyar,hí a haza
  Itt az idő,most vagy soha.
  Petőfi Sándor
  Immár Gyurcsány Ferenc is Lszavalta bátran…

 127. Jáger László

  Nahát ez a mező g !!???
  Talált 1 újabb gumicsontot…
  Hát rágódjon rajta sokáig….
  semmi LNvetésem

 128. Jáger László

  M lőrincz barát szalmonellás tojásokat szállított olcsón a Lidl üzleteibe!!!….
  Most szállíthatja vissza és süthet belőle szalonnás rántottát……

 129. Jáger László

  A világban az *vírusban Lhunytak száma a fertőzöttekhez viszonyítva 4%
  Míg ez a szám MO-on 13. 5%
  Erről csak ennyit + a szájmaszk használatának orvosibiológiai hatékonyságáról….

 130. Jáger László

  Lehet hogy Orbán Viktor kissé dagi,de ő ennek LNÉre nem csípi a kövér katonatiszteket…..
  Hát ilyen az ízlése a MEünknek….
  Nem tehet róla….
  Ízlések,pofonok különböznek….

 131. Jáger László

  A kormányszóvivő szerint napi 100 forintért izgalmas programokat kínáltak a gyerekeknek a nyári táborokban!!???..
  Na ezt a hazugságot azért én sem veszem be …..
  Itt valami óriási fennfogás van…
  mondjuk 1-2 nagyságrendi tévedés…….

 132. Jáger László

  Irán ballisztikus rakétát tesztelt…
  Ez már nem hír!!!
  Az lesz hír ,ha majd földalatti atomrobbantásról szól a média….

 133. Jáger László

  Tornaóra
  Szellemi,vagy fizikai?
  Egyéni,vagy csoportos?
  Vízi,vagy szárazföldi?
  kötelező,vagy szabadon választot??
  …..

 134. Jáger László

  A BvOP szerint hadházy nem mond igazat….
  valami azért csak van ,mert a cáfolat kissé erőltetett!! Enyhén szólva súrolja a lécet…….
  Ha nem is lopás történt ,de fölösleges pénzköltés gyanúja azért felmerül…..

 135. Jáger László

  Tevan-nak 1 nap után tele lett a töke…
  Mégsem lesz a index főszerkesztő helyettes!!!

 136. Jáger László

  ov illiberális fordított logikája
  Fenét kapunk mi +pénzt az Uniótól!!
  Csak visszakapjuk azt amit a multik nyereség címén kiloptak az országból!!!???…
  Ennek LNenére milliárdokkal támogatjuk a multikat, mert munkahelyet teremtenek és exportképes termékeket gyártanak…
  +áll az eszem az ilyen baromság hallatán!!!

  • Hét igen mindig a szegény gazdagokat kell támogatni. Azért hogy mi a gazdagságukon leszegényedjünk.

 137. Jáger László

  A román ügyészség kimondta
  Magyarok kifelé az országból
  nem gyűlöletkeltő,kvázi baráti felszólítás….
  Mondhatták volna
  Magyarok húzzatok L a picsába….

 138. Jáger László

  Az orvosok küzdenek Benkő László életéért…
  A rajongók reménykednek és imádkoznak Laciért…

 139. Jáger László

  Engem is letiltott a facebook
  miért!!??
  Mert többször kértem a kódszámot…
  manapság pedig új telefonszámot kér mert a régit letiltotta…
  csak ennyi

 140. Jáger László

  Nem kell félni Vidnyánszky úr!!
  Gyurcsány is csak 1 politikus!! Beszél minden félét!!
  Amelyik kutya ugat az nem harap…..

 141. Undeniably believe that which you stated. Your favourite justification appeared to be on the net the easiest factor to take note of. I say to you, I definitely get annoyed while other people think about issues that they plainly don’t recognize about. You controlled to hit the nail upon the top and defined out the entire thing with no need side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks|

 142. Jáger László

  Sherlock Holmes +állapította ,hogy az öngyilkos gyilkos szándékosan ugrott ki a toronyház valamelyik erkélyéről,hogy letarolja a2 gyermekes anyukát…

 143. Jáger László

  Vidnyánszky és csapatának kinevezése az SZFE élére már a HÖK-nek sem tetszik!!!
  Erősen berzenkednek LNE!!!
  Pontosabban nem bíznak + benne…..

 144. Jáger László

  Lesz másik
  Index
  Van másik
  Eötvös Gábor
  után szabadon!!

 145. Jáger László

  A magyar kormány minden menekült hazatérését támogatja sóban,hiszen ez nem kerül semmibe…..
  Mindenhol jó,de legjobb otthon jelszóval…

 146. Jáger László

  Bejrútban felrobbant 1 műtrágyát/NH4NO3-at tároló raktár…
  A halottak száma több mint 100 a sebesülteké több ezer

 147. Jáger László

  Idén sem megyek a Balatonra üdülni!!!
  +ígérem…..
  Így járok a legjobban…

 148. Jáger László

  Deutsch üdülős félmeztelen fotója igencsak gusztustalan!!!
  Van akinek tetszik!!!???..
  nekem a hátamon is feláll a szőr….

 149. Jáger László

  Rátóti Z javaslata falra hányt borsó…
  Nem nyugtatta + a SZFE HÖK tagjait…
  Na és mi a vidnyánszy áállás és üléspontja a kérdést illetően!!???
  Hátha ezt is +tudhassuk…..

 150. Jáger László

  ov a virológus szakember/törzsfőnök + jelölte a stratégiát a*vírus 2.hulláma LN!!!
  Előre az eddigi úton és győzni fogunk!!!!
  Hajrá magyarok…….
  Csak ennyi

 151. Jáger László

  Nem mellékesen +jegyzem
  Azok a fiúk,férfiak akik érdeklődnek a lányok,női nem iránt azok nem beteges hajlamúak hanem természetes nemi ösztön szerint cselekednek…
  Semmi érdekes ebben nincs,hiszen ez így megy évezredek óta amióta az emberi faj létezik…
  Nem kell összekeverni a fajtalanságot a fajfenntartás ösztönével…

 152. Jáger László

  32 -vel nőtt a fertőzöttek száma ,pedig az emberek viselik a hatástalan maszkot akárki Láthassa….
  No persze ugyanazt a maszkot hónapok óta….
  A vírusnak ez annyi, mint embereknek a placebo a szívinfarktus esetén….

 153. Jáger László

  Tállai +üzente
  Nix ugri bugri nyugdíjasok!!
  Az utóbbi 4 évben ugyanis 220 milliárddal többet kaptak…..
  Kvázi túl vannak szponzorálva anyagilag…..!!!!???
  +sem érdemlik!!!!????…
  Köszönjék mind ezt a zorbán kormánynak térden állva……
  No és nekem tisztelettel….

 154. Jáger László

  Nemi erőszak,vérfertőzés,pedofília … nem mentális zavar,hanem súlyos bűncselekmény!!
  Ezt így kell megítélni és elítélni az elkövetőt…
  Nekem ez a véleményem etikai és jogi szempontból 1aránt…

 155. Jáger László

  Nagy Imre +érdemelte a sorsát!
  Nem lehet valaki 1Xerre forradalmár és LNforradalmár!!!
  Választani kellett és ő habozott!!!Ezért +fizetett…

 156. Jáger László

  Ne bántsátok müller cicit!!
  Nem ő tehet a *vírus fertőzés terjedéséért!!
  De nem is orbán,se nem gyurcsány!!
  Terjed az magától is hiába a fog, kéz és lábmosás…..

 157. Jáger László

  Felkészülés
  Máris itt kopogtat a*vírus 2.hullámban….
  Most hány 10milló esetleg 100 millió maszkot rendeltünk,hogy legyőzzük ezt a piszok vírust!!!
  Érdeklődve és kíváncsian kérdezem a Szíjjártó urat!!!::::

 158. Jáger László

  Covid 19 helyzet MO-on
  2020 08 11
  fertőzöttek 4746
  elhunytak 605
  gyógyultak 3527
  —–
  kórházban 62
  gépen 05
  A MO-on elhunytak száma átlagosan 370 fő naponta……
  Ennyit erről…..

 159. Jáger László

  Gyurcsány tanár úr B.lellén n növeli a népszerűségét a fiatalok körében a nyári egyetem keretében…
  A hatás leírhatatlan…..

 160. This site may Hi there! I just wish to give an enormous thumbs up for the nice info you?ve right here on this post. I shall be coming again to your blog for extra soon.

 161. Jáger László

  Nein,ich bin kein Deutscher,Englis ich bin Ungar.
  Ergo beszélgessünk magyarul,hátha jobban +értjük 1mást!!
  Csak ennyíi

 162. Jáger László

  I’m Gungarian.
  Remélem magyarul is kommunikálhatunk!!!???….

 163. Jáger László

  Bocánat
  Hungarian!

 164. Jáger László

  Babis +mondta a tutit!!!!+KELL ISMÉTELNI A BJELORUSZ VÁLASZTÁSOKAT……
  Csak tudnám mi köze hozzá!!!???..Már bocsánat….
  Szerintem abszolút semmi!!!

  • Mindjobban elterjed egy pol. vírus, hogy mindjobban beleszólunk más országok belügyeibe. Hiába szájmaszk.

 165. Jáger László

  Már csak az a kérdés
  ki lesz a kisbíró Szerencs-T.Újváros körzetében az októberi választásokon!!???..

 166. Jáger László

  Trump legújabb brain stormingja…
  Lehet ,hogy Kamala a demokrata alelnök jelölt nem is született amerikai,habár Amerikában született!!!!
  Hát ilyen az amerikai elnöki logika…..

 167. Jáger László

  Az Alföld
  S képzetem hegyvölgyedet nem járja.
  Petőfi Sándor

 168. Jáger László

  Csaba testvér nekem nincs bűnbánatom…
  Ezért,ha +engeded én nem veszek részt a zarándoklaton…
  Nagyon sajnálom…
  Remélem +érted!!!???…

 169. Jáger László

  Schmidt Mariska néni havi 5 millió forintot keres közpénzből,miközben munkájának hatékonysága,eredményessége max 0forintot ér….
  munkája propaganda és politikai +rendelésre készül…..
  Mindezt az adófizetők fizetik!!!
  Csak ennyi

 170. Jáger László

  PT-nak üzenem.
  A hülyeségnek nincs határa,határtalan……
  Máskülönben hülyének lenni emberi alapjog!!!
  csak ennyi
  Értse mindenki úgy ahogy akarja…..

 171. Jáger László

  Rétvári Bence üzeni
  A bencés,egyházi iskolák semmivel sem kapnak többet ,mint az állami iskolák ,csak más szorzóval számolnak és ezért az eredmény virtuális!!!
  Tessenek Lfogadni….!!!

 172. Jáger László

  Kocsis Máté most már azt is letagadja,hogy lukasenko valaha az egyik legjobb barátja volt orbánnak!!!???…
  Ennyit a kutya macska barátságról……
  1X a legnagyobb szerelem is véget ér…

 173. Jáger László

  Az ISZOM mozgalom vezetője szanyi tibor és setét jenő 1 húron pendülnek…..
  Mindenki rasszista akinek más a véleménye!!!???…
  hát tibi most sem nyertél!!!
  Mondhatni vesztettél….

 174. Jáger László

  Merkely professzor már a 8 éves kisgyerekre is szájmaszkot akasztana,hogy ne fertőzze az embereket!!!
  Mint már többször mondottam
  A hülyeség határtalan,
  sőt emberi jog!!!

 175. Jáger László

  1 magyar történész felvilágosítja a románokat a székelyek történetéről, történelméről…
  Csak ennyi …
  Olvassátok román fiatalok…

 176. Jáger László

  Fekete Péter szerint a SZFE kuratóriuma nem akar rosszat,csak a hülye gyerekeket móresre kell tanítani!!
  Továbbiakban nix ugri-bugri!!
  Nincs színészkedés,bohóckodás,játszadozás az egyetemen
  Csak ennyi…

 177. Jáger László

  Tóth berci ,vagy mesterházy!!!???…
  Kinek a pap,kinek a papné…..
  Nálam mesterházy a nyerő…

 178. Jáger László

  Schiffer ismét kinyilatkoztatott!!
  Szerint e 1 bohóc és 1 báb küzd USA elnöki címéért!!!!!????…
  Hát az ügyvéd úr most viccel!!!???..
  Szerintem idétlenkedik………

 179. Jáger László

  Kirakták az INDEXet
  Csak ennyi
  jobbra kanyarodj!!

 180. Jáger László

  Navalnij állapota nagyon aggasztó…
  Amúgy kutya baja csak még 1 kicsit mély kómában tartják……

 181. Jáger László

  Át ez a borisz micsoda besúgó volt!!!???
  Mondhatni 1 kádárista lator!!!???..

 182. Jáger László

  Nagy “Borisz”Péter-hez
  Nagy Péter cár 1703-ban alapította + Szentpétervárt!!!
  Csak ennyi

 183. Jáger László

  Nagy “Borisz” Péter-hez
  Nagy Péter cár 1703-ban alapította Szentpétervárt….
  Csak ennyi

 184. Jáger László

  Mi a bajom a mai kommunistákkal!!!???
  Hogy az EU konvergenciás, felzárkóztatási alapokat és az állami tulajdont konvertálják,kommunizálják magántulajdonná a kormányunk irányításával….
  Csak ennyi,semmi más…

 185. Jáger László

  G Markov óriási tévedése vagy véletlen Lírása
  Orbán nem 1 fenomén,hanem 1 fenemén!!!
  A 2 nem ugyanaz!!!

 186. Jáger László

  Óriási hír
  Orbán
  Áder,Kövér,Szijjártó,Gulyás, Gyurcsány, Dobrev nem *vírusos..
  Mellékesen +jegyzem én sem!!!

 187. Jáger László

  1 hét múlva nyitnak az iskolák…
  Az iskolarendőrök máris startra készen várják a tanévkezdést gumibottal spray-jal.bilinccsel….
  A diákok már aránylag kevésbé,de ez nem általános…

 188. Jáger László

  A nap vicce trump hülyesége,összeesküvés elmélete…..Biden L fogja csalni az amerikai elnökválasztás!!
  A levélszavazatokkal!!!???..
  +áll a józan ész!!!

 189. Jáger László

  Jakab jobbik pártra immár annyira a balra tolódott,hogy lassan Thürmer féle MMP-alkötnek szövetséget,mert 1 platformra kerültek….!!!??

 190. Jáger László

  SzP-Kína
  Már csak arra vagyok kíváncsi ,hogy SzP ? 10 esetleg 100 millió maszkkal a puttonyában fog hazaérkezni Kínából!!???
  Ugyanis a z érintettek szerint közeleg a Covid 19 2.hulláma!!???…
  Vagy ez titok,magánügy amire nincs válasz szokás szerint amely nem közérdekű adat!!!???..
  Hát ez is előfordulhat ami SZP-t és havasit illeti.

 191. Jáger László

  A DK ki/+bukott Gödön!!???
  Hát minden lehetséges….

 192. Jáger László

  Alexai lesz a borsodi kormány+bízott!!!
  Nekem aztán 8!!!
  Mondhatni semmit nem jelent…

 193. Szalay Miklós

  A járványhelyzetről, röviden:

  https://www.egyvilag.hu/index.shtml#jarvany

 194. Jáger László

  Szerényen +jegyzem
  100 éve nem az LNZk vezette káoszba MO-ot ,hanem maga ferenc jóska vezette osztrák- magyar monarchia és az uralkodó osztály az I.világháború kirobbantásával…
  Ez történelmi tény!!
  Semmi értelme tagadni!!!

 195. Jáger László

  Novák Katalin bölcsessége
  Aki mozog az még él….
  csak ennyi

 196. Jáger László

  Rónai Egonnak ajánlom
  Ne rutinból vezessen!!
  Néha figyelje a KRESZ táblákat is!!!
  csak ennyi

 197. Jáger László

  És azkor hogy díjazzák a hátrányos helyzetű településeken a pedagógusokat!!???…
  Előre fizetnek vagy utólag!!???..
  Hogyan értékelnek és ki értékel!!!??…
  hát ez nekem nem tiszta….
  csak ennyi…

 198. Jáger László

  MO 80 éve annektálta É-Erdélyt!!
  Nem volt 1 nagy haditett,politikai alku eredménye volt!
  Azkor nyertünk a réven,majd 5 év múlva elvesztettük a vámon…

 199. Jáger László

  28ezren már aláírtak gyurcsány LN!!!
  Ennek 99,99%a fidexes fan!!!
  Mondhatni fölösleges és céltalan hecckampány…
  ennek értelme0!!!
  csak ennyi…

 200. Jáger László

  Müller Cecília gyakorlatias sex tanácsa *vírus időszakában
  csakis maszkban és hátulról amennyiben lehet!!!….
  Ezt kéri a tiszti főorvos asszony!!!!

 201. Jáger László

  MG brain stormingja senkit nem győzött +
  Ez olyan mint P.Howard regényei
  Hihetetlen,habár jó olvasni….csak ennyi..
  Semmi izgalom ,csak mese…..
  Mondhatni magánvélemény…..

 202. Ön üzleti férfi vagy nő? Pénzügyi zűrzavarban vagy, vagy pénzre van szükséged a saját vállalkozásod létrehozásához? . Törvényes hitelt adunk olyan súlyos magánszemélyeknek vagy üzleti vállalkozásoknak, amelyeknek kölcsönre van szükségük. Bejegyzett hitelcég vagyunk, amely készen áll arra, hogy kielégítse azon személyek igényeit, akik nagyobbak kívánnak lenni a tőkefelhalmozás első sorában. Hiteleinket támogatott kamatlábbal kínálják, amely a világ minden táján és a különböző országokban minden állampolgár számára kedvező. .Készen állunk arra, hogy beszéljen Önnel arról, hogyan tudjuk kielégíteni pénzügyi szükségleteit.

  Van üzleti ötlete, de nincs pénzügye? Van rossz hitelképessége, jelentkezzen a probléma megoldására szolgáló otthoni megoldásokra. várja meg sürgős válaszát erre az AD-re, vagy írjon nekünk e-mailen a ([email protected]) címre.

  Személyi kölcsönök
  Pay Day kölcsönök
  Járműpénzügy
  Lakáskölcsönök
  Adósság tanácsadás
  Üzleti hitel
  Diákhitel
  Konszolidációs kölcsön
  Orvosi kölcsön
  Életbiztosítás / vagyon is rendelkezésre áll.

  Lépjen kapcsolatba velünk ma az e-mail címen: ([email protected]) További információkért.

 203. Jáger László

  Sekély e kéj a nézőpont felmérésénél…
  Nem a kormányt támogatják ,hanem a gyerekek iskolába járását!!
  A gyerekeknek iskolában van a helye és nem az otthoni/levelező!!!??? tanításnak aminek hatékonysága alacsony színvonalú!!
  Ezt így gondolják a szülők!!!

 204. Jáger László

  Kereszténység….
  Mára már csakis kultúra,identitás kérdése…
  Mondhatni filozófiai,ideológiai kérdés
  A valláshoz 1re kevesebb köze van…
  JKr eszmerendszerén alapul és az 1 istenhiten…
  A kereszténységnek is számos ága-boga van vallási szempontból…
  Avallás mára már nem összetartó erő csak a muszlimoknál…..

 205. Jáger László

  Vidnyánszky a buldózer tárgyalt a SZFE vezetőivel
  Állás és üléspontok nem közeledtek…
  eredmény ennyi

 206. Jáger László

  Gondolkozz!!!
  A Föld lakóinak száma 8000 millió
  A fertőzöttek száma 26 millió
  A gyógyultak száma 17 millió
  Lhunytaké 800 ezer…
  Akiknek nagy része idős volt és más krónikus betegségben szenvedett
  Ennyit a járványról

 207. Jáger László

  Vidnyánszky véleménye nem szakmai,hanem politikai
  Semmi köze a színészethez és a művészethez!!
  olyan paraszti lekicsinylő kulturálatlan hülyeség….
  Mondhatni beregszászi attitűd…
  Nehogy már ő irányítsa a MO-i kúltúrális életet!!!??..

 208. Jáger László

  Raffay kontra Ungváry
  2 történész és 2 különböző magyar történelem szemlélet!!!
  Én Ungváryval értek 1et!

 209. Jáger László

  múltbalátás…
  Csak tudnám,hogy fidex honnan tudja,hogy az MSZP/LNZk mit tett volna,ha ő lenne hatalmon
  Ez nekem 1 kicsit magas!!!
  A szómágia ,szofisztika nem tényszerű….
  Olyan rutinszerű mellébeszélés..

 210. Jáger László

  Orbán állig felfegyverkezve….
  Több 10millió maszk a pincében,padláson és sok ezer lélegeztetőgép áll készenlétben
  Bár ez a*vírust 1általán nem érdekli….
  Szintén harcra kész…

 211. Jáger László

  A katolikus templomok nem zárnak be!!
  Dacolnak a*vírussal…
  Szentelt vízzel,imádsággal ésl elki üdvösséggel

 212. Jáger László

  Még 2hét
  és Ldől ki lesz az MSZP elnöke….
  Tót berci vagy mesterházy!!???..
  Bár nem vagyok MSZP tag , én az utóbbinak drukkolok…

 213. Jáger László

  1,8 millióan töltötték ki és küldték vissza nk kérdőíveit
  cirka 900 ezret papíralapon és a másik 900 ezret online módon…
  a válaszok nem ismertek…..
  csak ennyi

 214. Jáger László

  kásler miniszter
  Mo élen jár az onkológiai központok integrálásában!!!!!
  Az lehet,de az onkológiai betegek gyógyításában hátul kullog!!!
  Ezek a tények…

 215. Jáger László

  Tisztifőorvosi javaslat
  Szex csak maszkban és hátulról….
  A smacizás kizárva….
  na mit szólsz ehhez!!!???…

 216. Jáger László

  Karigeri +előzte népszerűségben o1g-t a felmérések szerint!!!???..
  Ez nem 1 hír!!!
  Ha majd gyurcsány feri is +előzi az fog igazán robbanni!!!

 217. Jáger László

  Csak semmi pánik…
  Vidnyánszkit még simán
  beengedik az EMMI-be és a Nemzeti Színházba is!!!!
  1NLőre…..

 218. Jáger László

  Fake news
  Telt ház a Puskás Arénában
  Máris kezdődik a magyar-orosz focimeccs!

 219. Jáger László

  Az igazi tragédia az ,hogy a mostani elit nem tölti be azt a szerepet ami számukra +adatott!!!
  Olyan futottak még kategória…
  Csakis önmagukkal és a kliensek +gazdagodásával ,politikai hatalmuk +erősítésével foglalkoznak…

 220. Jáger László

  Schmidt mariska a terror háza irányítója mint a filmművészet szakavatott ismerője
  fogadatlan prókátora most már azt érezte,hogy beleszóljon a SZFE ügyébe…
  Úgy tűnik viszketett neki….
  +szabná,hogy a fiatalok mit gondoljanak a magyar színművészetről…
  csak ennyi

 221. Jáger László

  A magyar börtönök felkészültek a Covid -19, 2 hullámára….
  A gondozottak senkiivel nem találkozhatnak fizikailag!!
  Csak ennyi…
  Amúgy a kézmosás nagyon fontos ,mondjuk ebéd előtt!!

 222. Jáger László

  Pest megyében Ltűnik az MSZP mint szürke szamár a ködben!!!????…
  Na majd +látjuk szeptember 20-án!!!???

 223. Jáger László

  Szijjártó munkabírása fenomenális….
  Esze vág mint a borotva…..
  Csak nehogy tökön szúrja magát a nagy igyekezetében!!!???..
  Nem élnénk túl…..

 224. Jáger László

  Russzkaja vakcnaci ócseny haraso…
  tólko ctolko…

 225. Jáger László

  Az MSZP-ben folyik a harc a pártelnöki tisztségért!!!
  Néha méltatlan eszközökkel…
  Szept.20-án okosabbak leszünk…….????!!!!
  Én Mesterházynak drukkolok,bár nem vagyok a pártnak tagja….

 226. Jáger László

  Böcskei szerint az utóbbi időben nem csökkent a fidex népszerűsége!!!???..
  Kvázi mérhetetleül nőtt!!!
  Mondhatni 0%al!!!

 227. Jáger László

  Rétvári bence hülyeségére reagálva….
  A kontakt kutatás,tesztelés azért kell .hogy felderítsék a fertőzöttet és +előzzék a további fertőzést!!
  Így harcolhatunk a *vírus LN!!
  Ez nem gyógyszer,hanem a védekezés 1.módja…
  Erről a rbence gyereknek kár volt véleményt nyilvánítania…
  Ha hallgat okosabb maradhatott volna…

 228. Jáger László

  A DKs DK akár az LNZk ME jelöltje is lehet 2022-ben….
  Kicsi a világ!!!

 229. Jáger László

  Karácsony szociológusunk virológus szerepkörben!!!???
  Szerinte a maszk véd a vírus LN!!!!
  A *vírus nem így látja!!
  Neki 1 sebészeti maszk bakfitty,nem akadály!!!Hiába hozott be szíijártó 150 millió maszkot ez szart sem ér a
  fertőzés LN!!
  Az majd +szűnik magától akár az influenza….
  Addig terjed ameddig vakcina nem lesz LNE esetleg mutálódik amihez semmi közünk…
  A kézmosás semmit sem ér!!!

 230. Jáger László

  Hát azkor nincs más hátra,mint előre!!
  Alapjogokért Abcug!!!

 231. Jáger László

  And azkor most ki a helyettese orbánnak a fidexben!!!???..
  Kövér,deutsch,áder,gulyás,rogán,,pintér,semjén,vagy valaki más!!???
  Vagy olyan nincs is!!!???…
  fölösleges titkolni,mert engem se érdekel….

 232. Jáger László

  Kálmán Olga a jobboldal célkeresztjében,mivel kiáll a Klub Rádió mellett!!!???..
  Micsoda rémes tett!!
  Mondhatni istenkáromlás a részéről!!???…

 233. Jáger László

  Maszk használata és hatékonysága….
  Tegnap többen mint 900-an fertőződtek + a*vírustól….
  A vírus ennyire szemtelen a maszk LNÉre is…

 234. Jáger László

  Gregor bernadettnek ezen önvallomása szerepjátszása máris a nemzet színésznője lesz!!!???..
  No nem hiszem
  Marad aki volt
  1XŰ színésznőcske….

 235. Jáger László

  Ma is több vidéki településen +kezdődött az önkormányzati választások!!!
  Függetlenek győzelme várható….

 236. Jáger László

  Micsoda inszinuáció!!!!
  +gyalázták Dobó István szobrát Egerben!!!!…..
  Hát ez igazán felháborító!!!????…

 237. Jáger László

  Itt már mindenki hazudik…..???
  Örbán vs Karácsony vita
  +150 milliárd avagy-150 milliárd!!!???
  Ez itt a kérdés!!
  +jegyzem
  orBán azért más fa…val verné a csalánt!!!…
  Mondjuk BP pénzét költené…..
  Neki semmi sem drága!!

 238. Jáger László

  Irán lassan atomhatalom lesz!!!
  Már csak robbantania kell!!!
  És ezt ki idézte elő!!!??..
  Hát maga az USA aki kivonult az atomalkuból anno…
  Csak ennyi a tények kedvéért…

 239. Jáger László

  Az MSZP Hivatalos társelnök jelöltjei
  Tóth és kunhalmi…..
  Itt a vége
  fuss L véle…

 240. Jáger László

  Benkő Péter nem alattomos és nem sunyi!!!!???..
  Ezt egész életútja bizonyítja!!!???..
  Ugye te is így látod vagy nem!!!???..
  Tisztára még mindig babocsai lászló szerepkörben………
  +szólalt ,de minek!!!???…

 241. Jáger László

  Hazugság a köbön!!!
  Mo-on nincs emberfia aki a *vírusnak drukkolna….
  Aki ezt állítja az nem normális!!!

 242. Jáger László

  Ez is Amerika
  Ott feltalálták az olyan szájmaszkot amelyiken olyan lyukak vannak akár a szitán!!!????
  Irtó kényelmes a levegővétel és nem ártalmas,bár nem is használ….
  Mondhatni semmire nem jó!!!

 243. Jáger László

  Szijjártó találkozott trump vejével és kijelentette Trump is +kaphatná a Béke Nobel díjat hiszen hitler is +kapta anno…..
  Micsoda párhuzam és összecsengés….

 244. Jáger László

  Gyuri bá nem sajnálja a$-t a barátaitól!
  Aki független a mindenki velem van jelszóval…
  Ennyi a nyitott társadalomról….

 245. Jáger László

  Tóth bercinek üzentek az MSZP-ből
  Ez már sok volt berci!! Inkább fel kéne,félre kéne állni!!
  Neked ez a választás eleve politikai vereség lesz függetlenül az eredménytől

 246. Jáger László

  Ha ez a képen látható alak nem Lackner Csaba,
  azkor ki ez a figura és mi van a kezében!!!???…
  Na erre sincs magyarázat!!!???…
  Eszem +áll!!!

 247. Jáger László

  A Sanofi miskolci gyára
  Anno a régebbi békeidőben a Chinoin Csanyikban lévő üzemegysége volt és azkor is injekciós készítményeket állított elő…
  Csak ennyit a nosztalgiáról….
  Nincs új a nap alatt…

 248. Jáger László

  Kocsis Máté
  Valamit +tanultunk a *vírus 1.hulláma alatt!!!!
  Első a gazdaság,mert a vírus LN nincs gyógyszer sem vakcina.
  Spontán terjed LNE védekezni placebo hatás….
  Majd Lmúlik akár az influenza……
  Örömhír
  Ingyenes az influenza LNI oltás….
  bár hatása kétséges…

 249. Jáger László

  A zsidó újév alkalmából ov levélben köszöntötte a magyar zsidóságot és boldog esztendőt kívánt!!
  Csak ennyi

 250. Jáger László

  Esélyegyenlőség
  Gyurcsány nem akar ME lenni 2022-ben…
  Orbán Viktor 2030-i ME szeretne lenni!!!No most mond + kinek van erre nagyobb esély !!!???..

 251. Jáger László

  Szájmaszk használata
  Tegnap újabb 941 *vírus fertőzött….
  Orbán +ígérte hamarosan lesz ez 1000 is!!!???..
  No majd +látjuk mit hoz a holnap!!!????…

 252. Custom psychology research writing services are very difficult to complete and many students are always searching for Developmental Psychology Writing Services to help them complete their psychology assignment writing services and developmental psychology essay writing services.

 253. It is important for neurobiology coursework writing help seekers to find the best Neurobiology Writing Services from a reputable neurobiology research paper writing service provider for their custom neurobiology essay writing services.

 254. Jáger László

  A kormány ezután irányt vált
  Rájött hogy a vírus LN nem tud mit tenni ezért a gazdaságra koncentrál.
  A *vírus nem olyan halálos, kvázi olyan mint az influenza…
  Előbb utóbb lecseng…
  Csak ennyi

 255. Jáger László

  A kis kócos hollik szerint az LNzék mindenben akadályozza a kormány intézkedéseit a *vírus ügyben!!!
  Nosza rajta pisti azkor mit kellene tennie konkrétan a fertőzés +akadályozására az szörnyű LNZknek…
  Várom a javaslatot…

 256. Jáger László

  A*vírussal+ fertőzött EÜ-i dolgozó cirka 5% az összes fertőzöttek között .
  Ez most mennyi
  900 vagy 1000 dolgozó!!???..
  Csak szerényen kérdezem…

 257. HITEL AJÁNLAT!!! Gondolt már arra, hogy stresszes hitelt szerezzen egy jó hírű hitelezőtől? Szüksége van sürgős kölcsönre? és megtagadják a helyi banktól? Szüksége van-e kölcsönre a vállalkozásba történő befektetéshez vagy a ház vásárlásához? Gratulálunk, ezt a közeget szeretnénk felhasználni arra, hogy mindenkit tájékoztassunk arról, hogy megbízható hiteltámogatást nyújtunk. Örömmel ajánlunk fel Önnek hiteleket 2% -os kamatlábbal minden ügyfél számára, vegye fel velünk a kapcsolatot: (dakany.endre @ gmail.com)

  Sürgős hitelajánlat.

 258. Szüksége van hitelre? személyi kölcsönök? üzleti kölcsönök? jelzálogkölcsönök? mezőgazdasági és projektfinanszírozás? mindenféle kölcsönt adunk 2% -os kamatlábbal! Kapcsolattartási e-mail; dakany.endre @ gmail.com

 259. Jáger László

  Ma estére Ldől ,hogy H.nánás önkormányzatának milyen lesz az új összetétele..
  A fidex erősen győzni szeretne és mennyországot ígér….
  Hát majd +látjuk…

 260. Jáger László

  Orbán Viktor beváltotta ígéretét
  Mára 1070 fölöttivel nőtt a napi fertőzöttek száma
  Ennyit a maxírozás és a kézmosás hatékonyságáról…..
  A*vírus önjáró és semmi nem akadályozza meg a terjedését 1NLőre…
  Hiába a placebo intézkedések….

 261. Jáger László

  7,6,5 millió
  a fertőzöttek száma az
  USA-ban,Indiában,Brazíliában
  Nem semmi….

 262. Jáger László

  Császár Attila szerint Gyurcsány Ferenc mindenáron a hatalomban szeretne maradni!!!
  Micsoda parvenü Lképzelés!!!???..
  Képzeld L!!!
  Orbánnak is a kormánynak is és még a fidex frakciónak is ez lesz a vágya 2022-ben
  Lesz itt tolakodás azt hiszem…..
  az 1.5 m-s távolságtartás sem lesz betartva…..

 263. Jáger László

  kövér elvtárs feladata magaslatán!!!???
  Ismételten Lvette a szót jakab képviselőtől….
  Rendes ember mindig +védi a fidexes barátait………
  Legyen szó akár a ME-ről is….
  Nem hagyja cserben a politikai közösségét…
  Most azért pénzbüntetést nem szabott ki, bár kitudja….
  Tőle még ez is kitelik…..

 264. Students find Nursing Assignment Writing Services as being of great assistance since they are able to seek our custom nursing research writing services and nursing homework assignment help services on time.

 265. Jáger László

  Tovább nőtt a fertőzöttek száma MO-on!!!
  Miért!!!???..
  1.válasz 1XŰ,mert többet tesztelne a statisztika szerint…
  Az influenza ergo tovább terjed….

 266. Jáger László

  Ne bántsd a zsidókak,mert még +sértődnek annyira érzékeny a lelkiviláguk…
  Lásd a Bjudapest ki-beszólást….
  Bár ennek csak örülhetnének ,hogy ennyire számontartják őket és tényezőnek tekintik…
  Ugyan miért tiltakoznak 1Sek!!!???..
  Nem Budapesten élnek a tiltakozó zsidó honfitársaink!!!???..
  csak ennyi

 267. Jáger László

  Kiengedték gyógyultan Navalnijt a kórházból 30 nap után a
  halálos “novicsok” idegméreg mellékhatásáról….Csá…

 268. Jáger László

  Nem érdekel a 2S állampolgárság….
  Maradok továbbra is magyar A nyelvhasználat kérdése sem
  Magyarul fogok beszélni ezután is!!!
  A többit bízzuk a politikusokra,hiszen ebből élnek……

 269. Jáger László

  Tisztelettel kérdezem M.Cecíliától
  Mit tanácsol azon fiataloknak akik csókolózni szeretnének!!!??
  Felejtsék L???
  No és a smacizás is kesztyűben történjen???
  Hát csak ennyi

 270. Millie Palmer

  Hello, I would like to thank you for sharing this useful material. The info you mentioned here will help me to complete my https://writer-elite.com/ task.

 271. Jáger László

  Bíró Lászlón most az ország szeme!!
  Ő az aki lebonthatja a fidex 2/3át a parlamentben…
  Ezért a fidex eszeveszetten támadja minden eszközzel…
  Semmitől nem riad vissza…
  A kis konczot + semmivel nem támogatja,csak a -kampányra összpontosít…..
  Hát ennek +is lesz az eredménye…!!???

 272. Jáger László

  Újabb csavar!!!A Czeglédy ügy tovább fokozódik.
  Nem kezdődik L a per októberben jogi problémák miatt!!!???..
  Az isten malmai lassan őrölnek…..

 273. Jáger László

  Tényszerűen +jegyzem
  Nincs szignifikáns összefüggés a szájmaszk és a *vírus fertőzések között!!
  Mondhatni semmiféle összefüggés nem tapasztalható…
  csak ennyi

 274. Jáger László

  Gajdics Otto
  munkásőr volt-e azt nem tudom…
  De KISZ titkár a főiskolán ls Ifjú Gárda tag volt az tuti
  Nincs ebben semmi szégyen,mert így éltek azkor a magyar fiatalok..
  Csak nem mindenkinek habzik a szála ,ha az azkori időkre kell emlékeznie…
  No persze mára ezt a korszakát már szégyenli a mai gajdics,mint Lkötelezett nép nemzeti keresztény,hívő ember….
  Ő most a mai rendszer elkötelezett híve
  Változnak az idők,változnak az emberek……

 275. Jáger László

  Dörner György szerint akik a SZFE-en végeztek azok nem tudják a szakmát ,a színészetet….!!
  Mondhatni ugatják!!!????..
  Na azért ekkora sarkos véleményt azért nem kellett volna +fogalmaznia az igazgató úrnak!!!!…
  Ergo nincs is rá szükség,mert semmire sem jó!!!???…
  Csak kérdezem dörner igazgató úr és várom becses véleményét!!!??…
  Csá…

 276. Jáger László

  Idén örömükben bőgnek a szarvasok Gemencen,mert elmaradnak a vadászok!!!???…
  Kaptak 1 kis túlélési lehetőséget!!!???..

 277. Jáger László

  Schiffer ügyvéd úr ismételten hallatta hangját politikai ügybe ámbátor senki nem kíváncsi a véleményére….
  no mind1,majd Lfelejtjük…

 278. Jáger László

  Fegyőrék már készülnek 2022-re és élezik propaganda karmaikat a fidex LN!!!!
  csak ennyi

 279. Jáger László

  Micsoda gáláns ez a MAZSIHISZ!!!
  1millió forintot ajándékoz Iványiéknak……
  Csak úgy grátisz!!!???…
  Hát ez igen figyelemre méltó????……

 280. Jáger László

  Menczer elvtárs szerint a Momentum idegen érdekeket kiszolgáló csapat,mert nem a fidexel ért 1et hanem gyurcsány álláspontjával
  Ergo hazaáruló banda….

 281. Jáger László

  A Magyar Honvédség bevetette a Leopárd harckocsijait a láthatatlan légió LN!!!
  És képzeld L győztek 1etlen csepp vérveszteség nélkül!!!
  Hajrá magyarok!!

 282. Jáger László

  Mohácson a jobbszélről támadók vezérletével győztek a magyar csapatok….
  Hát ezt a csatát most nem a haza “LNségei” nyerték…
  Bácsi maga nem mohácsi……
  Hajrá mohácsiak…

 283. Jáger László

  Varga Mihály szerint Karcagon brutális győzelmet aratott a fidex jelöltje…
  Az LNZk nem indított jelöltet!!
  ezután
  25%-os részvétel mellett a fidexes jelölt nyert 2608 szavazattal…
  Hát ez tényleg brutális volt…
  Mondhatni ezt várta mindenki,ha már nincs LNZki jelölt….

 284. Jáger László

  Máris +változott
  Nem 37.2,hanem 37,8 fok Celsius lesz a limit a gyerekek lázmérésénél…
  Csak ennyi

 285. Jáger László

  Ungár Péter a nagy álmodozó
  Mindenkit le akar váltani aki nem mert 1et az lmp programjával!!
  Mondhatni Münchausen szindrómában szenved a péter barátunk!!???…

 286. Jáger László

  Sárazsadányban rövidesen beérik Lévai Anikó Tokaj Hegyaljai szőlője…
  Jó szüretet kívánunk az Orbán családnak…

 287. Jáger László

  OV lexivesebben ledarálná V Jourovát ,mert bírálni merészelte a kis köpcöst…Ez tűrhetetlen ,mert a köpcös kvázi érinthetetlen!!!
  Na azért álljunk + 1-2 szóra elvtársaim…

 288. Jáger László

  VJ IM Justitia nevében kinyilatkoztat
  Brüsszel eltér a jogállamiságtól,1XŰN zsarol!!!???…
  L kellene fogadnia a magyar álláspontot és így +szűnne a probléma!!!???…
  A farok csóválná a kutyát álláspont szerint…..

 289. Jáger László

  A mérések szerint MO-on a médiapiac kvázi kiegyensúlyozott!!!???…
  A jobboldali konzervatív sajtót azonban jobban büntetik!!
  Miért!!???
  Mert többször hazudnak…
  Ennyire 1XŰ!!!
  csak ennyi

 290. Jáger László

  Füstbomba nem bomba!!!
  Nem pirotechnika eszköz,bárhol kapható!!
  Látványfokozásra használják a hétköznapokban,többnyire fotózáskor….

 291. Jáger László

  Lázas gyerek ma már ne is menjen az iskolába,inkább maradjon otthon ,mert a suli bejáratánál lázmérés lesz!!
  Aki lázas máris mehet haza!!!
  Limit 37,8 fok Celsius!!

 292. Jáger László

  Köves Slomó és csapata ezután nem támogatja a Klub rádiót sem a 168 órát!!!
  Csalódott!!!
  Most azkor ezután kit fog támogatni anyagilag és szellemileg!!!???..
  Hátha ezt is +tudhassuk előbb,vagy utóbb!!!???..Pá Slomó…….

 293. Jáger László

  Fradi máris +nyugodhat!!
  Biztosan + van a 4. hely a csoportjában…
  Fölösleges izgulni….
  csak ennyi

 294. Jáger László

  Novák Katalin
  A kormány családbarát!!!???..
  Csak azért nem támogatja a családi pótlék emelését,mert sokan munka nélkül szeretnék felvenni a családok gyermektámogatását!!!
  Az ilyen gyerekeknek + coki a támogatás!!!

 295. Jáger László

  Budayt túllicitálva….
  Még az is lehet,hogy az ügyészség is falaz Czeglédynek!!!???…
  Sőt maga Polt P védi a bűnelkövető himpellért
  Semmi sem lehetetlen kis hazánkban manapság…..
  Az ember esze +áll!!!!
  Legközelebb Budait a védő szerepkörében láthatjuk!!!???..
  Még ez is előfordulhat…..????

 296. Jáger László

  Biden felfüggeszti trump LNI kampányát ameddig az elnök beteg!!
  Addig csak Saját maga mellett kampányol…..
  No majd +lássuk…

 297. Jáger László

  13.havi nyugdíj!
  Mit kell ezen dolgoznia a tállai csapatnak!!!???
  A 2021 januári nyugdíjat +kell szorozni 0.25el és ezt az összeget át kell utalni a nyugdíjasoknak februárban!!!
  Mit kell ezen szarakodni!!!???..
  Ilyen 1XŰ!!!!

 298. Jáger László

  SZFE
  Pénz már van,vezetés van blokád,sztrájk van, káosz vab üzengetés van,tanítás nincs párbeszéd nincs!!!!
  Mi folyik itt!!!???
  Idétlenkedés,vagy színészkedés,bohóckodás!!!???..
  Remélhetőleg rövidesen lesz +oldás!!!
  A vidnyánszky féle kuratórium +szűnik….

 299. Jáger László

  MC örömhíre
  Sokkal jobb esélyei vannak azoknak akik most kerülnek kórházba !!!???..
  Én nem szeretnék kórházba kerülni,ezért ennek a hírnek igazán nem örülök!!
  Kissé cinikusnak tartom ezt a jó hírt!!??,..

 300. Jáger László

  Na és ezt a Down kóros szinetár 3 éves csodagyereket mikor láthatjuk szemtől szembe!!???
  Hát erre én is kíváncsi lennék!!!
  Csak ennyi

 301. Jáger László

  A SZFE új vezetése pénzel és Ígéretekkel akarja +vásárolni az egyetem hallgatóit,tanárait és az egyetem autonómiáját!!!???…
  Kíváncsi leszek,hogy sikerül-e!!!???…

 302. Jáger László

  B Szemesen úsznak a boldogságban!!
  Továbbra is a fidexé!!!
  Gratulálok az új Polgármesternek….

 303. Jáger László

  VJ IM-nek továbbra is ajánlom
  Foglalkozzon inkább a magyar jogrendszerrel.jogállamisággal,emberi jogokkal,médiahelyzettel szólásszabadsággal,bírósággal,ügyészség helyzetével ,nem utolsó sorban a törvénykezéssel törvényhozással….
  van itt feladat bőven!!
  1IM-nek nem kell politikai kérdésekben állást foglalnia!!

 304. Jáger László

  Aradi vértanúk…
  Én csak a szépre emlékezem
  A nemzeti tragédiákra kevésbé….

 305. There is a reliable Healthcare Assignment Writing Service that is very popular for students in search of healthcare coursework writing services and nursing essay writing help services.

 306. Jáger László

  A momentum román nyelven merészelt gratulálni a romániai Marosvásárhely + választott magyar nemzetiségű Soós Zoltán polgármesternek….
  Hát ez már felháborító!!!??,..
  csak kérdezem tisztelt elvtársak!!!???…

 307. Jáger László

  Kozo ismét kifejtette a nagy semmit ov védelmében….
  amit mondott inkább felejtsük L!!!

 308. Jáger László

  A kézmosás és a maszk hatékonysága
  tegnapi nap adatai
  fertőzött 932
  elhunyt 21
  csak ennyi…

 309. Jáger László

  A Trianon törvény nem magyar,hanem román belügy!!!
  Van aki így látja van aki másként!!

 310. Jáger László

  Borsodban szombaton is folytatódik a választási kampány,amelybe maga karácsony is beszáll!!!…
  Hát most itt tartunk ,de vasárnap már ENDE!!!

 311. Jáger László

  A HÍRES VIROLÓGUSUNK,ORBÁN DOKTOR SZERINT CSAK 2021 MÁJUSIG KELL KITARTANI ÉS AZKOR MÁR LESZ VAKCINÁNK A*VÍRUS LN!!!
  CSAK ADDIG KELL KIBÍRNI BARÁTAIM…

 312. Jáger László

  NEM VÉLETLENÜL HCL KERÜLT A NAOCL-T TARTALMAZÓ TARTÁLYBA!!!??.
  NEKEM ÍGY ÉLETSZERŰBB ,MERT ÍGY SZOKTAK CL2-T FELSZABADÍTANI A VÍZ FERTŐTLENÍTÉSÉRE ÉS NEM HNO3-AT!!

 313. Jáger László

  Babosék már a döntőben a Roland Garroson!!!
  Gratulálok nekik…

 314. Jáger László

  Ripacsforradalom!!???…
  Sokan készülnek okt.23-ára ki így ki úgy a saját politikai beállítottsága szerint!!!
  Egészségükre…
  Én speciel nem készülök….

 315. Jáger László

  Kirgizisztán!!
  Ez most forradalom,vagy !!!???
  No most foglalj állás te bátor OV!!!
  A bjeloruszoknál is hallgattál mint szar a fűben!!!
  Ja később a győztes oldalára fogsz állni …..
  Ennyit a forradalmár lelkületedről
  1öntetű állásfoglalásban nem vagy erős!!!
  Most nyilatkozzál őszintén…….!!

 316. Jáger László

  Tesztelési kapacitásunk elérte a felső határt!!
  Ezért nem nő igazán a fertőzöttek száma ,mert nem tesztelnek,,,,,
  csak ennyi

 317. Jáger László

  A 2 farkú kutyák az összefogás LN vannak
  Ők 1edül indulnak 1edül verik,csóválják majd a farkukat….
  Azt a kutya kutyánszkit……

 318. Jáger László

  Ma de jure Ldől ,hogy marad-e a fidexes 2/3 a parlamentben!!!???..
  csak ennyi

 319. Jáger László

  Borsodban máris +van a képviselőválasztás győztese!!!
  Alacsony részvétel mellett…
  Ki is lehetne más mint …..
  Gratulálunk neki…..

 320. Jáger László

  Koncz zsófi hálásan köszöni mindenkinek,különösen hogy a fidex negatív,lejárató kampányával elősegítették a választási győzelmét…
  csak ennyi

 321. Jáger László

  Azért szerényen +jegyzem bíró lászló nem náci,nem fasiszta és nem is fidexes…
  csak ennyi
  Véleménye pedig mindenkinek van ,akár kimondja akár nem,néha +gondolatlanul!!
  Lelke rajta….

 322. Jáger László

  Bagdy Emőke pszichológiaprofesszor toleranciát kér a másság LNI fellépés tekintetében….
  Józan +fontolt álláspontnak tartom….1Mesekönyvet amúgy is nehéz ideológiai beállítottságúnak minősíteni…
  Ebben a korban a gyerkőcök még nem olvasnak, hallgatják a mesét és lapozgatják a mesekönyvet!!!

 323. Jáger László

  Lengyel L szerint többségében a falvakban élők szavaznak a fidexre…
  Miért??
  Mert onnan várnak anyagi segítséget és nem az LNZk-tól
  Akié a hatalom azé a money is!!!!???…
  Ennyire 1XŰ!!

 324. Jáger László

  Máris itt van Rákay P nemzetközi hírű producer,rendező videója Gyurcsányról és DK-ról!!!
  Érdemes +tekinteni az érdeklődőknek…..
  Ha más programod nincs!!!

 325. Jáger László

  TGM,Koncz Zsuzsa,Molnár Piroska Budapest díszpolgára lett!!!
  Megérdemelték!!

 326. Jáger László

  Miért ilyen bőkezű a magyar kormány lakásfelújítási programja!!!???…
  Hát mert 2021-től mindez EU pénzekből fog +valósulni!!
  Csak ennyi…
  1XŰ nem!!???…
  Csak ezt nem tették hozzá!!!

 327. Jáger László

  Keresztény orvosok………..
  Kik ezek, ?-an vannak?
  Adják az arcukat és nevüket?hogy tudhassuk kinek a nevében is beszélnek,nemcsak úgy a levegőbe!!

 328. Jáger László

  kásler doki az idősek otthonát akarja Llátni lélegeztetőgépekkel!!!
  Hát nem őrült ez a pasi!!???..
  Személyzet és logisztikai kiépítés hiányában….-…….
  Ez már tébolyda…..

 329. Jáger László

  Érdekesek ezek a Hadházy bizonyítékok!!!!???..
  nesze semmi fogd +jól….
  Ez még nem bizonyítja korrupciót…..

 330. Jáger László

  WHO szerint a Remdesivir nem hatásos gyógyszer!!
  Trump mást állít!!!
  Na és mi van a szputynyikV vakcina hatékonyságával!!!???…
  erről nem regélnek….

 331. Jáger László

  Továbbra is szökik a levegő a Nemzetközi űrállomáson!
  Én színes füst áramlásának vizsgálatát javasolnám…

 332. Jáger László

  Farkas félix roma szóvivő is +szólalt a koncz zsófi ügyben!!!???
  1 vérből valók vagyunk!!!
  Nem kell félned,mert mi borsodi,szerencsi romák +védünk!!!

 333. Jáger László

  Szemben OV véleményével
  Az 1háznakjuttatott perselypénz
  1általán nem hasznosuk GDP formájában, csak politikai célt szolgál….
  Ennyit az állam és az 1ház szétválalsztásához….

 334. Jáger László

  Szíjjártó Joe Bídennel foglalkozik ,és nem orbán-mészáros ügyeivel!!!???…
  Pedig itt lenne mit keresni,ha 1 kicsit kutatna!!3
  Mondjuk a strómani kapcsolatok terén!!!!!????…

 335. Jáger László

  A földön 2 féle nem/gender létezik
  1.a nő másik a férfi
  3 nem /gender nem létezik!!
  Ez csak 1 fikció aminek semmi köze a valósághoz!!!
  A genderelmélet már eleve +bukott elmélet
  Mondhatni színtiszta hazugság!!!!

 336. Jáger László

  Joe B márcsak tudja ki a transznemű,ki a gender ki a biszexuális!!??
  hiszen ő már 2X 7éves=77!!!
  Hülyeségnek nincs határa……

 337. Jáger László

  A SZFE épületében mától kezdve senki nem tartózkodhat az ezredes engedélye nélkül ,mert azkor dá-dá,vagy trockos lesz
  Hát majd +látjuk ezredes úr!!!???..

 338. Jáger László

  Lehet,hogy A SZFE-en bevezetik az iskolarendőrséget ,ha a kancellár kéri!!!???..
  hát ez is +eshet…..

 339. Jáger László

  Deutsch Tamás átírta a Nemzeti Dalt….???
  Mi magyarok szabadok akartunk,akarunk lenni!!
  Nem tűrjük a rabságot akár moszkvai akár brüsszeli……
  Micsoda forradalmár ez a tomi….??
  csak ennyi

 340. Jáger László

  Orbán unoka
  5lett!!
  +született a kis Bercike…..
  Gratulálok a szülőknek!!

 341. Jáger László

  Aki orbán és a fidex LN van az mindenki külföldi ügynök!!
  Pontosabban magyar LNS hazaáruló!!!???..
  Mondják a jobboldali fidexesek nap mint nap!!!!
  Te ezt Lhiszed!!!???
  Én például nem!!

 342. Jáger László

  Szörényi Levente már a következő 22 évre tervez!!!???..
  Optimista!!!
  Remélhetőleg +éri!!???…

 343. Jáger László

  Láttál már olyan politikust akit mindenki szeret!!???..
  Ilyen nem létezik!!
  Hívei imádják,LNfelei utálják!!!!
  Ennyi a politikusok életéhez!!!
  Gondolom nem mondtam semmi +lepit…

 344. Jáger László

  Trump,vagy Biden!!,,
  Floridában ma szavaznak
  Az eredmény borítékolható…

 345. Jáger László

  Az LNZk nem támogatja hadházyék blokádját,inkább a SZFE hallgatóit támogatja!!!
  Röviden csak ennyi

 346. Jáger László

  Ez komoly!!!
  Bácskertesen,ha nem is a nyúl,de szarvas viszi a vadász puskáját,ha hiszed,ha nem!!!???…

 347. Jáger László

  A*vírussal fertőzött EÜ-i dolgozók a fertőzöttek 4,66% -a
  Ez cirka 2400 főt jelent jelenleg…
  Ennyit a védőeszközök hatékonyságához…
  kézmosás,sebészeti maszk,3 lépés távolság …….

 348. Jáger László

  kövér nagy igazsága
  Közép Európa a közép európaiaké!!!
  Én tovább fokozom
  Európa Az európaiaké
  Amerika az amerikaiké
  Ázsia az ázsiaiaké

 349. Jáger László

  + gyalázták Sz István szobrát a gimnázium tanárai!!!
  Szájmaszkot adtak a szoborra és piros -fehér szalaggal fonták körbe….
  Csak ennél nagyobb gyalázat ne érje a szobrot ezt kívánom!!

 350. Jáger László

  Wittner mariska is 1 mártír….
  már + érdemelne 1sírkövet…….

 351. Jáger László

  No és mi a hatásos terápia a*vírus fertőzés LN,azonkívül,hogy semmi!!????:..
  na erre lennék kíváncsi fáncsi!!!???…

 352. Jáger László

  Most már csak az itt a kérdés,hogy kik voltak 1956 hösei!!!
  A támadók,vagy a +támadottak!!!??..
  Esetleg a harcokban nem résztvevők!!!???..
  nehéz kérdés,szinte Ldönthetetlen…

 353. Jáger László

  Ende
  Trump,Biden vita befejeződött!!
  2 hét múlva választás lesz az USA-ban!!
  Győzzön a jobbik jelölt!!

 354. Jáger László

  közösen ünnepelt a
  56-os magyarok v.szövetsége és a mi hazánk…..
  Már csak a cöf hiányzott,hogy kerek legyen és gömbölyű és azkor máris Lgurulhatnak a…….!!

 355. Jáger László

  Nálunk is egészségtelen a levegő,de ennek LNÉre szívom,mert szükségem van rá!!!
  Remélem +érted….
  Máskülönben már csak az nem szíva aki már nem tudja….

 356. Jáger László

  A nap vicce…
  berki krisztián pártot alapít és
  mind a 106 körzetben indulni akar 2022-ben a parlamenti választásokon….
  szanyival,mi hazánkkal,3farkúakkal,munkáspárttal,cigánypárttal, fidex LNében mellett,szövetségben…. ,de teljes mellszélességgel
  hahaha….

 357. Jáger László

  Szíjjártó
  Donald Tusk nem demokrata ,mert 1etlen lélegeztetőgép beszerzéséhez sem nyújtott segítséget!!
  A demokrata én vagyok mert én 1magam több mint 16ezret szereztem be…
  Ilyen 1 igazi demokrata és nem olyan mint Tusk aki korcsnak nevezte az orbáni demokráciát!!
  Igaz,hogy feleslegesen…
  most nem győzzük Lajándékozni…….

 358. Jáger László

  Ne mondja már nekem senki,hogy az utolsó napokban Lhunytak,+fertőzöttek közül senki nem hordott maszkot és nem tartotta be a 3 lépés távolságot,mert ezt nem hiszem l!!!
  Csak ennyi a maszkhasználat,kézmosás….. hatékonyságáról……

 359. There are reliable PowerPoint Presentation Writing Services that are very popular for students in search of powerpoint presentation preparation services and pay for powerpoint presentations.

 360. Jáger László

  8nap múlva Ldől ki lesz az USA elnök…
  Akárki lesz is ez nem igazán magyar kérdés,sőt 1általán nem az…

 361. Jáger László

  63-an hunytak L tegnap *vírus következményeként!!!
  A hírek szerint nem mostak kezet és a nem tartották be a 3 lépés távolságot és maszkot sem viselték!!!???..
  Erről regélnek….
  csak ennyi…

 362. Jáger László

  Vidnyánszky a politizálás szinpadára lépett!!
  A SZFE hallgatóit az LNZk játékszerévévé minősíti akik a kormány LN politizálnak /vidnyányzki kuratóriuma LN
  Miközben az egyetemi autonómia mellett állnak ki demonstrálnak immár 2 hónapja a palkovics által kinevezett 1oldalú vezetés és azok intézkedései LN az egyetem oktatóival karöltve…

 363. Jáger László

  Az ELTE oktatói kiálltak a SZFE hallgatói mellett!!
  Ez az igazi szolidaritás!!!
  csak ennyi

 364. Jáger László

  rókai fülöph immár igazi DKs lett!!???..
  Minden nap gyurcsányt népszerűsíti és táborát erősíti a +szólalásaival…
  Lassan a DK reklámarca lesz a fülöph gyerek

 365. Jáger László

  Nem kell itt semmit misztifikálni tisztelt uraim!!
  Aki gyurcsány LN van az orbán mellett van!!!
  Ennyire 1XŰ!!!

 366. Jáger László

  Tényi tényei olyan biztosak akár budai,futó bizonyítékai….
  Mondhatni szart sem bizonyítanak a bíróságon…
  Csak szópufogtatások…
  Semmi +alapozott alátámasztott indok a vádban…
  csak ennyi…

 367. Jáger László

  The Hill szerint Trump nagy győzelmet fog aratni a jövő héten!!!???..
  Hát én azért nem tenném a nyakamat a nyaktiló alá……
  csak ennyi

 368. Jáger László

  EUs minimálbér olyan mint a jogállamiság kérdése…
  Mindenki úgy értelmezi ahogy akarja….
  Saját szája íze és érdekei szerint!!!!
  Nincs 1séges álláspont!!
  Erről csak ennyit…

 369. Jáger László

  Szerényen +jegyzem A *vírus LNI védekezés jogköre,lehetősége a kormány kezében van!!!
  Fölösleges ezzel az LNZket vádolni,hogy akadályozza a védekezést!!
  Ez nem politikai kérdés hanem EÜi!!!
  A fertőzésnem ismeri a politikát!!!
  Megy a maga útján ami LN az EÜ kvázi tehetetlen!!!!
  Kár 1másra mutogatni…..!!!!

 370. Jáger László

  Balhé a Vas utcában!!??,
  1Sek szerint kosz,mocsok,szemét és fertőzésveszély fennforgása a SZFE épületében!!!???…
  Azért az oktatók és a hallgatók kitartanak akár palkovicsék is!!!Nem tudni,hogy majd ki húzza a rövidebbet???…
  1NLőre vidnyánszky karanténba vonult……

 371. Jáger László

  Amerikában a vélemények szerint Biden a a legvalószínűbb esélyes a keddi elnökválasztáson!!
  csak ennyi

 372. Jáger László

  Propán bután +jegyzem
  A maszkviselés nem csodaszer a*vírus LN
  Ez olyan placebó +oldás…
  Hatékonysága 10%,ha lehet…!!
  Ettől még nem csökken sem a fertőzöttek száma sem az Lhalálozattaké….!!!
  Ezt a fertőzöttek és az Lhunytak száma is alátámasztja a világban….

 373. Jáger László

  VJ IM +ígérte
  Nem lesz fidextelenítés 2022-ben MO-on!!!
  Higgyünk neki!!!????…
  hát ki lát a jövőbe,ha ő nem…
  Máris +mondta az igazságot!!!???..

 374. Jáger László

  Teljes tesztelés
  Totálisan értelmetlennek tartom,mert csak pillanatnyi értékek mutathat!!!Pár nap múlva egészen más értéket jelezne….
  Csak azokat kell teesztelni akik kontaktak lehetnek!!!

 375. Jáger László

  Orbán viktor szereti
  a cigányokat ,zsidókat,fidexeseket,templomosokat!!!
  Nem szereti a sorosistákat,gyurcsányistákat ,migránsokat,brüsszelitákat!!!
  csak ennyi

 376. Jáger László

  Még 2 nap és +kezdődik az USA-ban a nagy hacáré hacacáré az elnökválasztás!!!
  No ezt +várom…

 377. Jáger László

  Czibor Zoli
  Nem ismertem,nem láttam,csak hallottam róla…
  Azt regélték,hogy ő volt a cselezés mestere a pályán….
  Igaz,vagy nem igaz nem tudhatom….
  csak ennyi

 378. Jáger László

  Mig 1Sek nyilaskomcsiznak
  2Sek horogkeresztes /budhista ihletésű karkötőt viselnek jelkép gyanánt a TV stúdióban!!!???..
  És ők vannak felháborodva,hogy ezt a 3Sok nem szívesen látják!!!???..
  Sőt elítélik az ilyen fajta +nyilvánulást!!!???..
  Mindez a halottak napja tiszteletére………
  +áll az ember esze…

 379. Jáger László

  mező barátunk most Bródyba kötött bele!!
  Várjuk ,hogy ki lesz a következő!!???…
  Koncz,Zorán .Presser,Benkő,Halász…….
  Még sokan vannak akik a sorban állnak….

 380. Jáger László

  Máskülönben az indiai jelkép nem azonos a náci jelképpel!!!
  A Szanszkrit jelkép/horogkereszt balra forog,a náci jelkép/horogkereszt jobbra forog
  Habár a hasonlóság szembeszökő és könnyen +tévesztő!!!

 381. Jáger László

  Maszkhasználat…..
  Tegnap fertőzöttek száma 3989
  Elhunytak 84
  Szumma fertőzöttek 86769…
  Gyógyultak 20856
  Elhunytak 1973
  kórházban 4717
  Gépen 348
  csak ennyi

 382. Jáger László

  Szijjártó legszívesebben +fújná a harci kürtöt a terroristák LN az il silenzio helyett!!!
  Na azért nem kéne pánikolni,csak résen kell lenni ,mert ezek váratlan események és szinte nem lehet LNE védekezni…

 383. Jáger László

  Maszkhasznosság
  Tegnapi fertőzöttek 4219
  Elhunytak 90
  csak ennyi

 384. Jáger László

  Csak tudnám milyen összefüggés van az ingyen parkolás és a*vírusban Lhalálozás között!!!???…
  Jó lenne ,ha valaki +magyarázná!!!
  Ha valaki fizető parkolót használ az kiteszi magát a fertőzés veszélynek!!!???..
  No + aki éjfél tán az utcán sétál!!!???…
  Csak kérdezem….

 385. Jáger László

  Szijjártó még betegen is repül…
  Ezt a munkabírást!!!????…
  Hazahozta a különgép Bangladesből.
  Jelenleg az otthonában gyógyul….
  jó gyógyulást peti…

 386. Jáger László

  Ma is bőszen lázmérőztek és holnap is fognak ezekkel nem kalibrált hőmérőkkel az iskolákban!!!
  Eredmény semmi…
  csak fölösleges munka a tanító néniknek….
  csak ennyi

 387. Jáger László

  USA-ban érik a választási végeredmény,habár még lesz belőle 1 kis jogi kalamajka….
  Ez már most látható!!!??…

 388. Jáger László

  OV a távolbalátó,már látja az alagút végét!!!
  Hogy mit látott azt nem árulta l!!!
  Reméljük gyönyörű,szebb jövőt!!!???…
  na majd +lássuk…

 389. Jáger László

  +van az elnök Amerikában!!!???..
  Georgiában és Pennsylvaniában is fordult a kocka!!!
  Biden átvette a vezetést…

 390. Jáger László

  OV
  MO keresztény ország és nem tűri az erőszakot!!!???…
  Lásd István király uralkodásának 40 évét ami példát mutat számunkra…..!!!!????
  Nemdebár!!!??…

 391. Jáger László

  Emléxel még!!???…
  NOSZF
  NOVEMBER 7
  Egykor ünnepeltük!!

 392. Jáger László

  A nagy tudású virológusunk Orbán doktor +állapította,hogy a*vírus LN 1etlen +oldás a vakcina……..
  Hogy oda ne rohanja az ekkora felfedezés hallatán……..

 393. Jáger László

  Ma már Balogh püspök hirdeti az igét B,Pesten a református gyülekezetnek….
  Csak ennyi

 394. Jáger László

  OV jelezte Merkelnek,hogy kész +vétózni az EU költségvetését!!
  No azért nem kell pánikolni,mert az EU-nak van B terve is erre az esetre!
  Lesz költségvetés csak másként hívják majd!!
  Itt orbán nem győzhet!!!
  Csak ennyi

 395. Jáger László

  Sz petinek fáj a torka és a feje…
  Javaslom szedjen fájdalomcsillapítót ,vagy helyette igyon 1-2 felest nyugtatás gyanánt lazításként…..
  Ártani 1.sem árt!!

 396. Jáger László

  Leslie Mandoki is saját élményei alapján +emlékezik 1956-ról!!!???..
  Pedig azkor mér csak 3és fél éves kisfiú volt m,de mindenre kristálytisztán emléxik!!!
  Hát ez már szinte hihetetlen….
  Én se hiszem L többek között…

 397. Jáger László

  Kutyasétáltatás este 8 után!!
  No és macskát ,cicust,házisárkányt lehet sétáltatni!!!???…
  Ez nem egészen világos!!!???..

 398. Jáger László

  November 11 Márton napja
  Hát ez a Márton napi lakoma nem igazán jól kezdődik!!!
  Betett ennek az orbán féle csomag!!
  Nevezzük Márton napi ajándéknak a részünkre hozott intézkedéseket!!!???…
  Máris kezdődhet a 40 napos böjt időszaka!!!????…

 399. Jáger László

  Orbán védekezése a*vírus ln!!!
  A katonák is részt vesznek a kijárási tilalom betartásában!!!
  Tőlem akár a zombik is jöhetnek…..
  nem hat +!!!!

 400. Jáger László

  anya=nő
  apa =férfi
  micsoda történelmi felismerés!!!???..
  És ezt még törvénybe is iktatnák a gyengébbek kedvéért…Kolosszális 1 gondolat!!!???..
  Mondhatni zseniális….
  Az eszem +áll!!!!????…

 401. Jáger László

  d tomi brüsszeli felszólalásainak semmiféle szakmai alapja nincs csak politikai lózungokat hangoztat…
  Tényekkel soha nem támasztja alá a mondandóját…
  Ezért azt +védeni sem kell!!
  Elég támadni retorikailag a más álláspontot,mert csak ehhez ért!!!
  Minden áron a fidex álláspontját erőlteti…
  csak ennyi

 402. Jáger László

  Előfordulhat ,hogy alaptörvénybe iktatják
  Éjszaka csak a hold,nappal pedig csak a nap világíthat!!!???..
  Mindez a gyengébbek kedvéért!!!???..

 403. Jáger László

  Én javaslom a gyerkőcöknek a sapka viselését így november táján!!!
  Az is véd a nátha LN!!!
  Kárt nem okoz az tuti…

 404. Jáger László

  Good Night!!

 405. Jáger László

  Azonnali zárást követel a PDSZ a közoktatási intézményeknél!!+mondom őszintén nem értek vele 1et!!!
  Az 1.legbiztonságosabb terület az iskola ahol minimális a fertőzésveszély!!!

 406. Jáger László

  Távozik az index 1.főszerkesztő helyettese….
  No azkor ez jó hír,vagy rossz hír!!!???…
  Na ezt is jól +csócsáltuk sebtiben……..

 407. Jáger László

  Nagy Pistának javaslom
  bátran jelentse fel a főpolgármestert álhírterjesztés miatt ami a nagybani piacot illeti!!!
  Remélem nyerni fog!!!???..
  Ha nem az se baj…..

 408. Jáger László

  Növexik a magyar légierő akár a vakondtúrás!!!!
  Újabb 2 Airbus helikopter érkezett hazánkba…..
  Ezzel máris növekedett MO biztonsága!!!???…
  gondolom én….

 409. Jáger László

  1re többen tartják be a magyarok a bevezetett szabályokat!!
  Nem véletlen hiszen éjszaka kvázi senki nincs az utcákon…
  Hátha még nappal is betiltanák az utcára járást!!!???..
  remélem erre nem kerül sor…
  Bár ki tudja…..

 410. Jáger László

  MO ma +vétózza az EU 7 éves költségvetését!!!!
  Dr ezzel még nincs vége a dalnak!!!
  MO ezzel nem nyert semmiféle +pénzt!!!!
  Most jönnek a következő szavazások…

 411. Jáger László

  Jogállam
  Elvileg USA,MO,Oroszország,Lengyelország…. mindegyik jogállam.
  Ezen országokban a jog,törvények,szabályok uralkodnak…
  Ezen elvek alapján működik az állam és a társadalom.
  Gyakorlat azonban egészen más mert a politika mindent felül ír!
  A törvényeket mindig a mindenkori hatalom hozza a saját ízlése szerint és ezért más a jogállamiság gyakorlata minden országban!!!
  csak ennyi

 412. Jáger László

  László Petra 600 ezer forint jutalomban részesült
  a 2015-ben a röszkei határnál mutatott kimagasló,példamutató emberi,erkölcsi magatartásáért!!!???..
  A magyar jogállam már csak ilyen……
  Mondhatni példamutató!!!????…
  csak ennyi

 413. Jáger László

  Az Alapjogokért Központ szerint felelőtlenség a jogállamra hivatkozni az Uniós pénzek kifizetésénél!!
  Ez kicsinyes pitiáner szempont ov álláspontja szerint is.
  Legyen az Unió nagyvonalú!!!
  Bocsássa + a vétkeinket ,mint ahogy 1 jó kereszténynek illik….
  Ha +dobnak kővel,dobd vissza kenyérrel….
  csak ennyi

 414. Jáger László

  Németh Sz szerint a déli kerítés betonbiztos akár a vakondtúrás!!
  Itt még 1 ürge sem juthat át!!!???
  Na azért ne túlozzunk sziszi….!!!???

 415. Jáger László

  Potapi +sértődött ,mert jún 04 román nemzeti ünnep lett!!!
  Na most azkor mit csináljak!!!????…
  csak kérdezem….

 416. Jáger László

  alias toth lászló szerint a mi hazánk mind a 106 körzetben önálló jelöltet indít 2022-ben a választásokon……
  hát majd +látjuk barátom!!

 417. Jáger László

  Lélegeztetőgépen Balázs Fecó…
  Még lélegzik….

 418. Jáger László

  Dömsödi Gábor belépett a DK-ba!!!???…
  Ez az első és utolsó párt amelyikbe beléptem-nyilatkozta…

 419. Jáger László

  DK esete az orosz*vírus vakcinával…
  Még nem is alkalmazzák,máris kitört a pánik…
  Ez nem vezet sehová….
  Várjuk + a magyar kutatók adatait!!

 420. Jáger László

  Telefonálgatással segítene a fidex az időseken!!!???..
  hát micsoda lelki segítség ez!!!????
  Olcsó és nem ráz!!!!

 421. Jáger László

  Balázs Fecó állapota stabil.
  Immár 8.napja lélegeztetőgépen van.
  Mély altatásban tartják.
  Reménykedjünk…..

 422. Jáger László

  Salvini azt javasolja
  Jöjjön létre mihamarabb a jobboldali Servus Salvus pártszövetség a győzelem érdekében….
  hát nem is tudom….

 423. Jáger László

  dtrump
  amnéziás magányában még mindig győztesnek hiszi magát
  Vagy csak tetteti a hülyét!!!???…
  Hát sok minden előfordulhat dec,8.-áig az elektori szavazásig….

 424. Jáger László

  Magyaross börtön/cella lázadás!!!
  Olyan mint 1956-ban !!! Csak a szabadságért harcoltak a hős börtönlakó forradalmárok….
  csak ennyi

 425. Jáger László

  maszk + vásárlási idősáv….
  Nem hiszem,hogy ettől kevesebb lesz a fertőzések száma,
  sem az Lhunytak száma
  Ez a magánvéleményem…

 426. Jáger László

  Menzer Tamás szerint GC marhaságokat beszél ,ennek ellenére OV nagyon jól alszik éjszakánként.
  Nem viselte + a lelkivilágát GC kritikája ,véleménye……

 427. Jáger László

  Rövidesen 1intézkedéssel hamarosan cirka 3%-al növexik az USA lélexáma és ezáltal a szavazók száma is!!!
  Hát ilyen 1XŰ!!!

 428. Jáger László

  Lengyel László,mint bűnöző!!!???..
  +rongál1 gépkocsit!!!???..
  Na és hogyan és milyen nagyságú lett a kár mértéke!!!??…
  csak kérdezem…

 429. Jáger László

  Bayer zsolti levelét +írta amiben összehordott hetet havat válasz címén!!!
  Előbb George Clooney színészi képességeit támadja,majd rátér az USA politikai helyzetére…
  Összemossa GC nézeteit az amerikai politikai helyzettel!!
  Azonosítja mindezzel a színészt…
  Kissé túldimenzionálja ezáltal GC nézeteit az amerikai valósággal…
  GC -nak azonban nincs ilyen befolyása az USA társadalmi életére…
  csak ennyi

 430. Jáger László

  A mindentudó mező gábor célkeresztjében,most Bródy!!!
  Legközelebb majd jön Zorán is +lássátok kedves olvasók…
  Ami késik nem múlik
  csak ennyi

 431. Jáger László

  KoZo újabb +bízást kapott!!!
  Kormánybiztos lett!!
  No nem a természeti ,vadászati világkiállítás +rendezésére ,mert ilyen nincs!!!!!!
  Természeti,vadászati nemzetközi kiállítás Létezhet és nem világkiállítáa!!

 432. Jáger László

  Soros György esete Orbán Viktorral!!!
  Ki változott és miért!!!
  Azkor kinek is van igaza!!!??..
  hát döntsd L te….

 433. Jáger László

  &képzeld L
  2022-ben a kommunisták ateisták liberálisok,momentumosok is demokrata ,sőt még a szocialisták is szavazhatnak
  a fidexesek mellett nem mellesleg…
  csak ennyi

 434. Jáger László

  Rettegnek,remegnek az oroszok!!!???..
  +érkezett a magyar vodka az Opera…
  No nem miatta,hanem érte!!!???..

 435. Jáger László

  Kincs ami nincs!
  OV bejelentette
  Hétfőtóő lehet jelentkezni a *vírus LNI oltásra…..
  ?????

 436. Jáger László

  VJ IM most erdészkvázi zöldek szerepkörében!
  Fát ültet a pr kedvéért!!

 437. Jáger László

  Szájer J lemondott az EP parlamenti képviselőségéről!!!!
  Nem politikai ,hanem magán okokból!!!???..
  egészségére…
  csak ennyi

 438. Jáger László

  Kilépett a Momentumból Nagy Blanka….
  Kérdés ezek után hová fog belépni!!???…
  Vagy ezzel máris lelépett a politikai színpadról!!???..
  Na azt nem hiszem…

 439. Jáger László

  A Momentum ezután
  Összeáll mindenkivel
  kutyapárttal ,macskapárttal,eszemmel,iszommal, munkáspártal,cigánypárttal…
  mindenkivel akik a fidex leváltásában érdekeltek!

 440. Jáger László

  Orbán frazeológiája
  Migránsok= jogállam
  Liberalizmus=Soros
  Kereszténység= fidex
  Gonosz= Gyurcsány
  Erről ennyit
  bár nem ilyen 1XŰ a politika!!!
  Nem kell mindent Lhinni OV-nak!!

 441. Jáger László

  Pfizer és a Bion Tech vakcinája már a hajrában…
  Csak L ne bukjanak…

 442. Jáger László

  rókai fülöp ismét nem nyert!!4
  Kár volt nekije +szólalnia….
  beszélhet neki az ember…..

 443. Jáger László

  vj IM szerint a jogállamiság jogi abszurditás!!!???..
  Na és a demokrácia,média ,szólásszabadság milyen kategória!!!???..
  mondhatni
  Jogi bohóckodás!!??,..
  csak kérdezem!!!???…

 444. Jáger László

  Varga misi bejelentette
  2021-ben lesz orvosi béremelés sőt nyugdíjemelés is!!
  Bármilyen +lepő!!!??..
  Hát ennek nagyon örülünk akár hiszik akik nem!!!???..

 445. Jáger László

  szajer a bátor
  ablakon kiugorva ereszcsatornán keresztül próbált menekülni,de lebukott!!!
  csak ennyi….

 446. Jáger László

  Hollik legszívesebben lezártnak tekintené a szájer ügyet!!!
  Hol volt,hol nem volt talán igaz sem volt!!!!???..
  Itt a vége fuss L véle!!!,….

 447. Jáger László

  *vírus+maszkírozás hatása….
  Fertőzöttek száma 5525
  elhunytak száma..193
  csak ennyi

 448. Jáger László

  Az erdélyi magyarok számára is óriási a román választások tétje!!!
  Bekerülnek –e a parlamentbe ,vagy nem!!!???
  Ez a tét!!!

 449. Jáger László

  A fidex lerázná a szájer ügyet mint kutya a bolhát!
  Most gréczyre mutogat!!
  Habár a 2 ügy közel sem azonos fajsúlyú!!
  Ne kevarjük össze a a 2 esetet….

 450. Jáger László

  fidex-kdnp közös javaslata
  az LNZk inkább gréczyt kritizálja!!
  Szájer józsi a mi kutyánk kölyke volt ezért tűzön-vízen át is +védjük!!!

 451. Jáger László

  Afidex már összefogott 30 éve!!!
  Bedarálta a k..dnp-t miépet,kisgazdákot,szocdemeket,,mdf-et,lmp-t
  kcvázi a teljes jobboldalt!!!???……
  neki igazán nincs miről beszélni….

 452. Jáger László

  +hír
  Már csak 1500 a *vírussal +fertőzött rendőrök száma!!!
  2000 már +gyógyult!!!

 453. Jáger László

  Erdélyben a magyarok jól hajráztak!!
  Az RMDSZ bekerült a bucaresti parlamentbe….
  Gratulálok nekik!!..

 454. Jáger László

  KépzeldL
  aTASZ nem jelenti fel a brüsszeli rendőröket a szajer józsi Lfogása miattmiközben a józsi keze véres volt!!!!
  Állítólag 8 napon belül gyógyul!!??…

 455. Jáger László

  szijjártó
  A világgazdasági válság nyertese lehet MO!!!!???..
  No ez amit még unokáink sem fognak látni!!!!???…

 456. I am really impressed with the judgment you presented above. The astounding my assignment help service by the IdealAssignmentHelp platform allows students to stay at top of their class and secure a better future for themselves in today’s competitive era. This is an ideal platform to go to if you are in urgent need of a professional academic writer. Visit: https://www.idealassignmenthelp.com/

 457. Jáger László

  No fake news
  Beregszászon nem mérgezett az ivóvíz!!!
  Mindenki nyugodtan fogyassza!!!

 458. Jáger László

  OV és a vétó!!??..
  No most jöhet a +hasonlás,bocsánat kérés…
  Ilyen a fidexes bátorság,harciasság…………
  Semmi visszavonulás!!
  +hasonlás!!!

 459. Jáger László

  D-Day ov-nak!!!??….Nem lesz vétó Brüsszelben!!!! Aki ezt hatalmas győzelemnek tünteti fel ,hát az sem normális!!!????

 460. Jáger László

  bARBÁR MÉSZÁRLÁS TÖRTÉNHETETT mOHÁCSON!!!
  Habár ennek már nincs jelentősége!!
  Éljen a magyar-török barátság!!

 461. Jáger László

  Hát azkor
  kirepült a gödény a rendőrségi kalickából….
  csak ennyi

 462. Jáger László

  DK nem MO-t ,habnem OV LN lép fel mert nem ért 1et a politikájával ,nézeteivel!!!3
  Ilyen uniós is van nemcsak a nyalás!!!
  Bocsássa + NEKI A VÉTKEIT MINDENKI….

 463. Jáger László

  Semmi pánik!!!
  Máris szerelik a Kvassay hídnál az amcsi légibombát!!!
  Sikerülni fog a hatástalanítása….

 464. Jáger László

  rogán a fenyeget!!!???..
  Aki nem regisztrál az hárább kerülhet a sorban…….
  csak ennyi

 465. Jáger László

  Kubatöv hülyesége!!
  Ha orbán tárgyalt volna Trianonban ,azkor a fél ANTANT MO része lenne…..
  Ez már több mint benyalás orbánnak….

 466. Jáger László

  GY F szerint DK Lesz a DK ME jelöltje!!!
  Hát majd +látjuk!!!???
  Hol van még 2022!!!???..

 467. Jáger László

  USA elektorok választottak/szavaztak az új elnökre!!!
  Bíden 302 elektor
  Trump 232 elektor
  4 elektor!!!???..

 468. Jáger László

  a fiata demokraták választ várnak az EU szocialista frakciójától DK videója miatt!!!
  A kérdés persze költői,mert válasz nem fog érkezni!!!
  Csak ennyi

 469. Jáger László

  mg most a Bródy ügyben kavarja + a lecsót!!!???..
  Mondhatni összekeveri a szezont a fazonnal….
  Nem kell itt mindent Lhinni kedves elvtársak!!!
  Maradjunk ennyiben…

 470. The only way to guarantee stable and effective writing support is to work with a legitimate assignment writing service. Some websites also allow you to choose your assignment expert and their assignment will be done by the assignment expert. This is a big benefit for students because these activities are graded and because the assignment specialist is adequately qualified, it can be assured that a perfect score will be received.

 471. Jáger László

  Vajna timi 1Nlőre Hawaii-on húzza +magát Karácsonyig….
  Reméljük kibirja a tortúrát!!???..
  Azért lehet irígykedni is…..

 472. Jáger László

  Baranyi Krisztina nem kér bocsánatot!!
  Mindenki zsidózásról beszél,de konkrétan sehol sem idézik,hogy mi volt az az ominózus mondat amely kiverte a biztosítékot!!!
  Én ismerem a mondat.
  Te is ismered,ugye!!!???…
  Beszélnek 1 nagy semmiről!!!???..

 473. jager lászló

  OV
  Győzött a józan ész!!
  A fidex nem vétózott!!!
  Sikerült +védeni Európa 1ségét és MO függetlenségét is Soros LNÉben!!!??..
  Hát ilyen értelmezés is létezik….

 474. Jáger László

  No és hol van még a vakcina MO-on amire máris lehet regisztrálni!!!???..
  Mint a mesében…
  Hol volt ,hol nem volt….
  Csak 1 politikai AKCIÓ
  csak ennyi

 475. Jáger László

  Boris Johnson nem lát esélyt a Brexit +állapodásra….
  Na és kinek fog ez fájni!!!?:??
  Hát nekem nem az biztos…

 476. Jáger László

  szijjártó szerint még soha nem volt ilyen jó a magyar-rácz kapcsolat!!!???…
  Hát azkor éljen és virágozzék a magyar -rácz +bonthatatlan örök barátság!!
  Da szvidányja
  Mind 2 nép örömére….

 477. Jáger László

  OV
  Ha én nem szállok szembe SOROSSAL AZKOR SENKI SEM FOG!!!???..
  HÁT EZ IGAZ!!
  EKKKORA ÖKÖRSÉGRE CSAK Ő KÉPES!!!

 478. Jáger László

  SzP bízik a magyar-oláh kapcsolatok javulásában ,miután az RMDSZ bekerül a bukaresti kormányba,,,,
  Majd +látjuk…
  A vak is azt mondta.

 479. Jáger László

  századvég +magyarázta….
  minél kisebb lesz a visszaesés,annál gyorsabb lesz a kilábalás!!!
  feltalálták a spanyol viaszt!!????..

 480. Jáger László

  A norvég lányok nyerték a kézi EB-ot!!
  Gratulálok!!

 481. Jáger László

  Beoltották Joe Biden bácsit!!!!!
  csak ennyi

 482. Jáger László

  Eddig közel 300 esetben intézkedett az 500 fős iskolarendőrség az elmúlt időszak alatt!!!!
  95%-ban verbálisan….
  Ennyit a hatékonyságáról!!!???…

 483. Jáger László

  Kásler miki hazahozta Horthy miki vasúti étkezőkocsiját……
  micsoda nosztalgia,,,,…
  Hogy oda ne rohanjak….

 484. Jáger László

  Boldog Karácsonyt Kívánok minden magyarnak……

 485. Jáger László

  Antarktiszon is terjed a*vírus!!!!
  Azkor most a pingvinek és a fókák is veszélyben!!!???…
  csak kérdezem???

 486. Jáger László

  A MAGYAR Nemzetnek nincs határ,Mondhatni határ az egész világ,kvázi határtalan…..
  csak ennyi
  Na és mit hozott a JÉzuska!!???..
  csak érdeklődöm??

 487. Jáger László

  TGM pedig nem vonul vissza
  Marad
  mint örök lázadó,kvázi anarchista…
  lételeme a1-et nem értés….
  No persze az Lmúlás mindent +old!!
  Ennyit várok tőle

 488. Jáger László

  Putyin,Lukasenko nem oltatja be magát….
  OrBán még nem döntött!!!???..
  Most azkor örüljünk ,vagy aggódjunk!!!???..
  csak ennyi

 489. Jáger László

  Én Lhiszem ,hogy a Pfizer vakcina biztonságos amint azt V.N.I főigazgató mondá,dehogy eredményes -e az majd min 1 hónap múlva derül ki tényszerűen!!!
  erről ennyit….

 490. Jáger László

  Na és azkor a vírus Lni harc élcsapata a kormány és az operatív törzs mikor oltatja be magát!!!???..
  +várják az orosz,vagy a kínai vakcinát!!??,
  csak szerényen kérdezem………
  Lelkük rajta……

 491. Jáger László

  Nagy és hosszú utat járt be Csókay doktor!!
  Pokoltól ismét az istenig
  Nagy menetelés volt!!!
  Bár mások is átéltek már ilyen katarzist,csak nem beszélnek róla…
  Nem irigylem….

 492. Jáger László

  A MEDIAN felmérése szerint
  DT népszerűbb az EU képviselők körében mint a DK !!???..
  Hát kinek a pap,kinek a papné……..

 493. Jáger László

  Az egész fidex és a jobboldal is az oltási program mellett!!!
  Rövidesen az operatív törzs és a kormány,kormányzat is oltatni fog!!!???..
  Példát fognak statuálni a magyar nemzet előtt!!
  hajrá magyarok…..
  Csak várjuk ki a végét…..

 494. Jáger László

  Aggódom!!!
  A UPC beszüntette a Hír-tv adást arra való hivatkozással,hogy kicsi volt a nézettsége….
  Most mi lesz a fidexes szimpatizánsok mentális kielégítésével!!!….??
  hát ez szörnyű!!!???..

 495. Jáger László

  +van az oltási terve MO-nak!!!
  ez az örömhír!!!
  Sajnos te nem szerepelsz benne!!
  ez már 1 szomorú hír!!!

 496. Jáger László

  Ablakban a vádemelés DL ügyében!!!
  Hát nem is tudom mit is csinált mit is követett L a lelkész úr!!??
  Na majd kiderül……

 497. jager lászló

  +halt a legbrutálisabb amerikai sorozatgyilkos!!
  Ezzel ENDE!!

 498. Jáger László

  A +késelt rendőr nem hős hanem balfácán volt az ominózus újpesti esetnél!!!
  Ennek LNÉre minél hamarabbi gyógyulást kívánok neki!

 499. Jáger László

  +nyugtatott minden kormányhívőt a hazafias egyesület!!!
  Nem fog nyerni az LNZk 2022-ben!!!???..
  Na majd +látjuk….

 500. Jáger László

  Guge szerint fidex a Néppártnak a jövőt jelenthetné,de nem kérnek a Néppártban belőle!!??..
  Hát ennek valami oka van!!
  A fidexnek magába kéne szállnia….

 501. Jáger László

  Tokió továbbra is Olimpiát rendezne 2021-ben!!!???..
  No ezt még +várom…

 502. Jáger László

  A turizmus pedig nem indul újra 2021-ben sem!!!
  Erre kell felkészülni hölgyeim és uraim….
  pangani fog…..

 503. Jáger László

  Micsoda +szégyenülés Cseh Katalinnak!!!
  Hogy fogja ezt túlélni????
  Hát túléli az tuti…

 504. Jáger László

  ov a populista vakcina ügyben
  Magyar ész+ amerikai pénz= vakcina
  Kincs ami nincs 1NLŐre….

 505. Jáger László

  A fidex hőstörténete
  Orbánon áll és bukik!!!
  Nincs önálló ideológiája és a bázisa is szedett -vedett!!
  Csak az anyagi függőség tartja őket össze…

 506. Jáger László

  A baloldal most németh zoltánt támadja,mert azt mondta hogy Ny-Európában királyság és feudalizmus uralkodik,alattvalók vannak,bezzeg MO-o demokrácia és jogállam uralkodik az emberek örömére…..
  Hát lehet Lgondolkozni,hogy igazat mondott -e nz!!!???..

 507. Jáger László

  A Haller utcai sósav ügy túl van dimenzionálva!!!
  A HCL háztartási vegyszer is!!
  Minden háziasszony ismeri!!
  Inkább öntötték volna a csatornába 1 kis víz kiséretében ahogy otthon is szokták!!
  Csak ennyi

 508. Jáger László

  Eddig 12ezer EÜ-i dolgozót oltottak be!!
  Felhasználásra vár még 88ezer vakcina!!
  +lássuk ezzel kiket oltanak…..
  csak ennyi

 509. Jáger László

  Természetesen szijjártó +védi MO-ot a migránsok,Brüsszelés nemkülönben a soros LN!!!
  persze mindezt csak szavakban……..
  1edül fizikailag csak a kerítéssel állunk LNT!!!
  1NLŐre…..

 510. Jáger László

  Bayer Zsolti petíciója Krékó Péter LN szart sem ér…
  Kevesen fogják aláírni mert ez semmire nem vezet,csak még tovább fokozza gyűlöletkeltést!!

 511. Jáger László

  Micsoda hír!!!!!???..
  Sápi Attila Ltűnt ,mint sokan mások….
  Keresik,de nem találják—-
  Rossz pénz nem vész L!!!
  csak ennyi

 512. Jáger László

  Czeglédy Zsolt már készül a bírósági perre!!
  Dolgozik a védőbeszédén!!!
  Az ügyészség + a vádbeszédén…
  csak ennyi

 513. Jáger László

  A demokraták átvették a 6almat a szenátusban is!!!
  Hát ez az igazi +lepetés Amerikában…

 514. Jáger László

  Trumpnak még 13 napja van az idétlenkedésre azután coki!!
  Csak ennyi

 515. Jáger László

  1S vélemények szerint a Capitoliumba a Közép-amerikai újkommunista sorosista migránsok törtek be aki trum pistáknak álcázták magukat!!!!???..
  Hiszed vagy nem ,de ilyen vélemény is létezik…….

 516. Jáger László

  Alapjogokért Központ nagyon aggódik Joe Biden +választása miatt!!!???…
  Csak bele ne rokkanjon a nagy aggódásba!!!???..
  csak ennyi

 517. Jáger László

  Jeszi a politikai hobbista síránkozik trump elvtárs miatt!!!
  Sajnálja,hogy mennie kell!!!
  Hát ilyen a politika jeszikém!!

 518. Jáger László

  A mai gazdasági és politikai helyzet kapcsán az TTM államtitkára schandán a 12 évvel állapotokra hivatkozott és sandán mindent gyurcsányra kent!!
  Most minden jó minden szép mindennel +vagyunk elégedve ,mint anno monda valaki…

 519. Jáger László

  Veréb is madár
  Verebes pedig 1 színész aki folyton szerepet játszik…
  nem kell minden szavát készpénznek venni…
  csak ennyi

 520. Jáger László

  And lemondott a Capitolium rendőr parancsnoka az események után!!!
  Hát és mi volt a háttérben!!!???…
  csak ennyi

 521. Jáger László

  Na és mi van most a csillebérci,zánkai és egyéb úttörőtáborokkal!!!???..
  Kinek a pénztárcáját gyarapítják mostanság!!!???…
  Csak szerényen kérdezem……..

 522. Jáger László

  Mike Pence Lmegy Joe Biden elnöki beiktatására…
  O 1 úriember!!!
  csak ennyi

 523. Jáger László

  Volner J aggódik…..
  Soros után az IMF is betette mocskos kezét és lábát a jobbikba!!!
  Nem jósol nagy jövőt nekik !!!
  Inkább a volner pártban bízik!!!??..

 524. I totally agree with you, no one is completely devoid of essences. The best way to control an epidemic is to ban social gatherings, and smart lock down is the best strategy.

 525. Jáger László

  DTomi lemondott minden EUs parlamenti tisztségéről…
  Ez nem nagy ügy hiszen eddig sem volt hozzászólási lehetősége…
  most belátta,hogy itt a konyec!!

 526. Jáger László

  MG még kiket fog kibányászni az elmúlt 80 év történelméből lejáratás céljából az jelenleg még hadititok!!
  Azért ami késik az nem múlik igaz gábpr!!!???…

 527. Jáger László

  Logika and 1 kis matematika
  Minél kevesebb végzünk naponta annál kevesebb lesz a fertőzöttek száma!
  Minimum napi 20 ezer tesztet kell elvégezni a kiválasztott térfélen…
  azkor beszélhetünk Lfogadható adatról….

 528. Jáger László

  Kivégezték az eddig siralomházban lévő nőt az USA-ban…
  Eljött az idő…..

 529. Jáger László

  +szavazta dt felmentését a képviselőház!!!
  Nesze semmi fogd +jól………
  Nem oszt ,nem szoroz!!!

 530. Jáger László

  W Burns lesz a CIA vezetője
  OV nagy örömére!!!????…

 531. Jáger László

  Ha javasolhatnám
  bj az 5s számú fidex tagkönyv tulajdonosa vonuljon inkább a karmelita kolostorba,ott is oszthatja az igéit…
  Mindekit élni hagyni kell!!
  csak ennyi

 532. Jáger László

  Már a Mazsihiszből is lépnek ki a rabbik!!!???…
  Hát még ilyent!!

 533. Jáger László

  Szlovákia újra tömegesen tesztel!!!!
  Semmi értelme mert a mai pillanatnyi helyzet néhány napon belül gyökeresen +változtat!!!!

 534. Jáger László

  Mező Gábor ismételt oknyomozó ámokfutása
  vajon kinek szól és mi célt szolgál.mert senkit nem érdekel!!Mellékesen ma is vannak ügynökök sőt kémek is szerte a világban évezredek óta….
  csak ennyi….

 535. Jáger László

  Nem érkezett kormányzati +hívó a magyar kormány felé Biden beiktatására
  árulta L szijjártó péter…..Hát ennyi
  Habár ez is jelzésértékű……..

 536. Jáger László

  Deutsch hipnotikus illúziója…,
  Az egész európai baloldal elismerően beszél a magyar jobboldali kormány járvány LNI védekezéséről,miközben a magyar baloldal ezt tagadja!!!
  hát ilyen nézőpont is létezik….

 537. hopkinson lance

  Jó nap,

  Szüksége van kölcsönre?
  Pénzügyi válságban van?
  Szerencséd van, mert 24 órán belül kölcsönöket és pénzügyi segítséget nyújtunk, függetlenül az Ön pénzügyi hátterétől. Ha érdekli, lépjen velünk kapcsolatba a [email protected] címen, és töltse ki az alábbi információkat.

  Teljes név:
  Hitelösszeg:
  Hitel időtartama:

  Köszönöm.

 538. Jáger László

  Változókor…..
  Minden +változott
  A SZFE vezetése,tanári köre,neve,helyszíne,feladatköre…….
  Már csak a régi SZEF illúziója és diákjai maradtak +!!!

 539. Jáger László

  Lemondott a SZFE HÖK elnöke,de nem mond le a kuratórium és annak elnöke sem a kancellár akik már fél éve akadályozzák a SZEF nyugodt működését….
  csak ennyi

 540. Jáger László

  Szikora robi újabb idétlensége…
  A csikidamm LNI támadásoktól L kell határolódni, +kell tisztulni…..
  Hajrá robi….
  mondjál még ilyen hülyeségeket!!

 541. Jáger László

  Biden-transznemű-gender kérdés komoly!!!??..
  Szerintem költői!!!
  Majd kinövik….
  Elmúlik mint a*vírus 1x!!!

 542. Jáger László

  Így emlékezik cseh mariska!
  Józsi!
  Józsi hol vagy!!!??
  csak ennyi………

 543. Jáger László

  Rókai fülöp újabb idétlensége bauer tamás apropóján szóra sem érdemes!!,
  Az írása maga az ember jelleme…
  csak ennyi..

 544. Jáger László

  Szabó laci esete halász julival…
  2 ember pitiáner konfliktusa….
  így oldódott +!!!!
  Szóra sem érdemes……
  csak ennyi

 545. Jáger László

  Magyar hadsereg!!!???..
  A pénzköltés Csimborasszója!!!
  Szart sem ér se a tengeren,se a levegőbe,se a szárazföldön háború esetén!!!
  Csak ennyi…

 546. Jáger László

  Az USAban 25 millióan fertőződtek + Covid-19el!!!
  Ebből cirka mára több mint 15 millióan + gyógyultak és 500 ezer az Lhunyrak száma….

 547. lance hopkinson

  Jó nap,

  A Hopkinson Finance Limited az alábbiakban különféle hiteleket kínál.
  Magánkölcsön
  Üzleti hitel
  Építési kölcsön
  Ingatlankölcsön
  Olaj- és gázkölcsön
  Rehab kölcsön
  Pénzügyi szolgáltatások / tanácsadás és általános pénzügyi szolgáltatások. Írjon nekünk e-mailben a [email protected] címen.

  Köszönöm.

 548. Jáger László

  fülöp erik kilépett a mi hazánkból!!
  Most azkor hová lépbe!!!??
  Netalántán a kdnpbe!!!??..
  ezt még +várom….

 549. Jáger László

  vágó pistánál valami nem stimmel!!!
  Vegyész és nem biológus ,nem is doktor!!!….
  csak ennyi

 550. Jáger László

  Lkezdődhet a szenátusban dtrump LNI impeachment Ljárás
  Én nem várok semmiféle jogi következményeket csak elvi elítélést!!!
  csak ennyi

 551. Jáger László

  MZP magánvéleménye…
  A fidex a melegek pártja a melegek brüsszeli lobbistája….!!!??
  Na azért nem kell mindent szó szerint venni tőle sem!!

 552. Jáger László

  Fico bátran +védi a 2000 éves szent tót földet a migránsoktól!!!
  Habár a migránsok 1.e sem akar Csallóközben letelepedni és az etnikai valósdágot +változtatni…….
  csak ennyi

 553. Jáger László

  Na és hol vannak azok a vakcinák amivel Lkezdődhet a tömeges oltás!!!
  Keresem,de nem találom…
  csak ennyi

 554. Jáger László

  Nos azkor kárba ment vagy pocsékba a polgármesterek által felvett vakcina!!!???
  csak kérdezem szerényen….

 555. Jáger László

  Elmélet és a gyakorlet…
  Merkely prof szerint +nyugtató,hogy már 5 engedély van elméletileg…
  Gyakorlatban azonban ez így nem működik,mert hiány van!!!
  vakcina a spájzban…..
  csak ennyi!

 556. Jáger László

  +oldás!!
  Azért több az oltottak száma,mert felhasználták a félretett vakcinákat amelyet a 2,oltásra szántak!!!???..
  Ez nem EÜi hazardírozás!!!???..
  ez kimeríti a visszaélést!!
  Erre semmilyen jogszabály nem jogosítja fel az alkalmazókat!!!
  csak ennyi

 557. Jáger László

  Rókai fülöp mondvacsinált indokok alapján védelmezi Koltai lajost aki senki nem támadott!!
  hát már ilyen is előfordul a jobboldalon!!!???
  szerencsétlen rókai…
  csak ennyi…
  védjük a semmit!!??,…

 558. Jáger László

  Tovább folytatódott a Navalnij szimpatizánsok bohóckodása Oroszországban az utcákon….
  Előbb utóbb ,majd vége lesz mint a botnak….
  csak ennyi

 559. Jáger László

  Azkor mennyi vakcina érkezett!!!???..
  Na és ?it fognak beoltani ezen a héten!!!??..
  szerényen kérdezem…

 560. Jáger László

  Nem kell félni Kárpátalján!!
  Ameddig 1etlen magyar él Beregszászon addig énekelhetik a magyar himnuszt és vér sem fog folyni!!
  ennyit aparázásról….

 561. Jáger László

  Béres csepp hatékonysága a daganatos betegségek LN Minimális
  Csak mentálisan nyújt védelmet,de terápia szempontjából Lhanyagolható a véleményem szerint!!
  csak ennyi

 562. Jáger László

  Hadházy a gonosz hazaáruló!!M???
  Az EU ügyészségének szeretné kényszeríteni az ártatlan kicsi MO-ot!!!???3
  micsoda vétek!!!???..
  csak ennyi

 563. Jáger László

  Máris javult a SZFE hallgatóinak oktatási és művészeti színvonala!!!???…
  Vadiúj kollégiumba költözhettek be.
  csak ennyi

 564. Jáger László

  Nyírteleken máris élesítenék az új légvédelmi rendszert,habár csak még most telepítik!!!????…
  Ezután még 1 madár sem fog tudni berepülni a magyar légtérbe észrevétlenül!!!????..
  gondolom én naivan….

 565. I am happy to be here and this wonderful blog. I have found here lots of important information for my knowledge I need. Thanks for sharing this amazing post.

 566. Jáger László

  pt kedvesen
  hullaházynak becézgeti Hadházy Ákost,….
  Ettől függetlenül jól van az Ákos gyerek…

 567. Jáger László

  A fidex miskolci aláírás gyüjtése közlekedési ügyben a kiskutyámat sem érdekli…
  csak ennyi

 568. Jáger László

  Szép város Kolozsvár,én ott lakom a Szamosnál….
  Kálmán Imre
  csak ennyi…

 569. Jáger László

  Hollik pista a kis kócos ismét humorizál…
  Miközben új nemzeti ünnepről vizionál…
  Én nem innák előre a medve bőrére pista…..

 570. A modern infrastructure facility is established by us to compete with each soap making machine manufacturer in a coordinated manner.

 571. hopkinson lance

  Jó nap,

  Itt kaphatja meg gyors és egyszerű hitelét 3% -os kamatláb mellett stressz és fedezet nélkül, ez legális és a megfelelő protokollokat követi. Ha érdekel, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben a [email protected] címen, és töltse ki az alábbi információkat.

  Teljes név:
  Hitelösszeg:
  Hitel időtartama:

  Köszönöm.

 572. Jáger László

  +kezdték a sinopharm vakcina kiszállítását az önkormányzatokhoz!!
  Na és mikor lesz ebből oltás!!!???..
  szerényen kérdezem….

 573. Jáger László

  Gyárfás után portik is vallomást tesz!!!
  De ebből nem derül ki,hol is van az igazság!!!?????…
  Szerintem…

 574. Jáger László

  Rácz zsófika szerint
  államtitkárként
  neki nem kell semmi szakmai végzettség,hogy a munkáját államtitkárként végezze!!!???..
  +áll az eszem…

 575. Jáger László

  Örömhír!!!???
  A lélegeztetőgépekre kerültek cirka 40 %a +gyógyul!!!
  Ők ennek igazán örülnek….
  csak ennyi

 576. Jáger László

  Kríim
  Kincs ami nincs!
  Zelenszkij vágyálma annyi,mint halottnak a csók!!
  csak ennyi

 577. Jáger László

  Szlovákia történelme Szvatoplukkal kezdődött és ért is végett!!
  csak ennyi

 578. Jáger László

  A pelikán/gödény ügy még nincs lezárva…
  Szerintem folytatódni fog!
  csak ennyi

 579. Jáger László

  Gratulálok Fucsovics Marcinak a nagyszerű győzelméhez!!
  csak ennyi

 580. Hi I am Leann Castillo CEO of Shandong Zhushi Pharmaceutical Group Co., Ltd. We are among the most reliable sterile patches supplier serving with the great quality and satisfaction to our clients.

 581. Albert smith

  Please share more articles like this.This is a great inspiring article. I am pretty much pleased with your good work. You put really very helpful information. Keep it up. Keep blogging. Looking to reading your next post.This is my first time i visit here and I found so many interesting stuff in your blog especially it’s discussion.The App Developer Dubai provides good service you visit here site https://www.mistersaad.com/

 582. m.omairakram

  I am impressed by your post. It contains very informative data and i gain a lot information from it. It is very useful for me. Thanks for sharing and keep on sharing that type of posts. It is brilliant blog. I like the way you express information to us. It is very useful for me. You are doing great job and thanks for sharing. We provides the best service of Bedsheet you visit our site https://www.bedsheet.com.pk/

 583. Jáger László

  Afidex nagy szarban!!!
  pt máris kampányol a külhoni magyarok szavazataiért!!!
  Vakcinát nem kaphatnak,de a szavazataikra igényt tartanának….
  nesze semmi fogd + jól…
  csak ennyi

 584. Jáger László

  A szolga,cseléd,inas szavak mára pejoratív kifejezések!!!
  Nem használjuk!!!
  Esetleg negatív értelemben!!!
  Csak ennyi

 585. Jáger László

  ferkó,ferkó nagyot tévedsz 1919 ügyben!!
  Összekevered a vörös hatalmat a fehér terrorral!!!
  No comment!!

 586. Jáger László

  Rendőrök figyelik és védik M cicikét és házát,mert halálosan +fenyegették!!!!???..
  Ez komoly…..
  Bár én komolytalannak tartom….
  csak ennyi

 587. Jáger László

  Nyertünk 4:1-re Andorában…
  Habár ez kötelező volt!!!
  Csakennyi….

 588. Jáger László

  Azkor ki is a szoborrongáló!!!??
  Akik bedeszkázták a szobrot!!!???
  Elbontják a deszkákat???
  Esetleg lebontják a plasztik szobrot!!!???3
  Na ez a kérdés még nyitott!!!!
  Holnapra talán okosabbak leszünk!!!???…
  csak ennyi

 589. Jáger László

  Máris ledöntötték a BLM szobrot mint Sztálinét 1956-
  Az alkotója biztosan nem örül ennek,
  míg mások ünnepelnek….

 590. Jáger László

  Szerintem Szabó timi téved!!!3
  Azkor lesz feltámadás amikor a pina dalol……
  Sohanapján!!!
  csak ennyi

 591. Jáger László

  balsai pisti kielégült mivel a ps +nyert 1 pitáner sajtópert az RTL LN az oltári csajok aprpopóján……
  biztosan jó neki!!??….

 592. Jáger László

  pataky attila újabb hülyesége!!!
  Anno azkorát csalódtam az 1.barátomban,hogy vastagbél rákot kaptam!!!!??..
  Ezkora bődületes baromságot még tőled sem vártam volna atttila…..

 593. Jáger László

  Húsvét hétfő
  Locsolkodunk,de oltakozunk is!!
  And vannak akik imádkoznak online…..
  Ki ki igénye szerint….
  csak ennyi

 594. Jáger László

  szijjártó díszpinty kinevezést kapott Nur- Szultanban…!!!
  Ezzel aztán máris dicsekedhet Oxfordban,vagy Cambridge-ben!!
  Eszem +áll!!!
  csak ennyi

 595. Jáger László

  Müller cicike szerint Húsvéti adattorlódás miatt ilyen sok az Lhunytak száma….Hiszem ,ha akarom….
  csak ennyi

 596. Jáger László

  ADOmMszerint ápr. 19.ev után sem mennek iskolába….
  így jó nekik ahogy most van
  Különben is nem szeretik a sulit!!!…..
  Csak ennyi

 597. Jáger László

  Nyitásnak nem lehet feltétele az oltottak száma!!!
  1Feltételelehet a fertőzöttek számának alacsony szintje!!
  Remélem ez logikus!!!???..
  csak ennyi

 598. Shanghai Kacooler Auto Parts is one of the best Yacht fridge freezer supplier and manufacturer. We sell the whole quantity of vehicle fridge freezer that are built with the high quality of materials.

 599. Jáger László

  Már a szputnyik vakcinával is oltanak!!!
  Na de hol és kiket!!!???..
  ez itt a kérdés!!!??,…
  csak ennyi

 600. Jáger László

  Gyurcsány apja…
  Na és mi köze ennek a mai politikához!!!???..
  csak szerényen kérdezem!!!??
  csak ennyi

 601. Jáger László

  A magyar külügy ökörsége…
  Politikai ügyet kreáltak 1 pitiáner foci ügyből!!!
  Bekérették a magyar külügybe a német ügyyvivöt!!!!
  Tisztára hülyeség!!!!
  csak ennyi

 602. Jáger László

  Földi László
  brain stormingja aranyat ér!!!
  Szerinte külföldi kiképzőtisztek irányították a SZFE diákjainak egyetemfohglalását!!!
  Ez 1 újabb összeesküvés elmélet,aminek semmiféle alapja nincs!!!!
  csak ennyi

 603. Jáger László

  Az oltottak száma 27,6%
  A fertőzöttek száma 8058
  Elhunytak száma 245
  Mind 2 rekord szinten!!!
  Érted ezt
  Csak ennyi

 604. Jáger László

  Gyurcsány ferinek üzenem…
  Dédnagymamám térdekalácsa sem oltásellenes
  Bár beoltatni magát már nem akarja
  Akár én sem…..
  csak ennyi

 605. Jáger László

  Szijjártó szerint a kormány nagyon sikeresen kezelte a*vírus LNI harcot!!!????…
  hát a fertőzöttek száma érdemben nem csökken
  A halázási számokról nem is beszélve!!!
  peti fölösleges az öngfényezés a beoltottak számával
  a számok magukért beszélnek…
  csak ennyi

 606. Jáger László

  A pedagógusok még1 esélyt kapnak az oltásra,mivel eddig kevésbé oltattak!!!
  csak ennyi
  Még L lehet menni a vakcináért…..

 607. Jáger László

  Schiffer nem mondta ki,de szavaiból kitűnik
  Ő a fidexet támogatja a 2022s választásokon!!!!
  Ezfelől halovány kétségem sincs!!
  Persze össze vissza hamukál,nyiltan nem beszél!!!
  Hát ilyen az sziklaszilárd álláspontja a volt lmp-s emberkénknek…..
  Ennyi

 608. Jáger László

  WHO kimondta
  Minden olyan *vírus LNI vakcina hatásos amelyeknek hatékonysága eléri az 50%-ot!!
  A kínai vakcina pedig ilyen….
  Sőt nagyobb is!!!

 609. Jáger László

  Az óceánba engedik a fukusimai erőmű vizét…
  Hát hová is engedhetnék reálisan számolva!???
  +nem ihatják!!!
  Ott majd felhígul és semmiféle káros hatása nem lesz….
  csak ennyi

 610. Jáger László

  Hiába az oltási dinamizmus a*vírus nem enged…
  A fertőzöttek és az elhunytak száma stagnál!!!
  A javulásnak halovány jele is alig van….
  csak ennyi

 611. Jáger László

  hollik pityu a komcsi politikai technikájáról értekezik a pesti riporterben….
  Na és ezt honnan tudhassa hiszen 39 éves és még gyerek volt 1990 előtt!!!
  Gondolom az újából szopta ki!!!?????…
  nem kompetens a pasas…
  csak ennyi

 612. Jáger László

  Irán már 60 %ra dúsította az uránt!!!
  No de nem ez a végső cél!!!!
  Ennél magasabb %ra törexenek
  csak ennyi

 613. Jáger László

  MO-on zsidók szinte már csak BPesten vannak…
  Kvázi 100 ezer fő
  Vidéken ritkák akár a fehér holló….
  Remélem Lhiszed
  csak ennyi…

 614. Thanks for the great article.

 615. Jáger László

  A *mellett párhuzamosan Lkezdődött a szúnyogok LNI leszámolás MO-on…
  Hajrá magyarok
  Vesszenek a*mellett a szúnyogok is!!
  csak ennyi

 616. Jáger László

  Én nem hiszek a genderizmusban homoszexualításban sem a meleg házasságban
  Ezeket kificamodott mellékútnak tartom aminek nincs jövője!!
  Majd Lmúlik akár a nátha
  Ez nem alternatíva az emberiségnek…
  Kár vele foglalkozni komolyan!!!
  csak ennyi

 617. Jáger László

  Gyurcsány fERENC ÜZENETE A FIDEXNEK
  aDD TOVÁBB,HOGY NINCS TOVÁBB!!
  CSAK ENNYI

 618. Jáger László

  Putyin kész fogadni Zelenszkijt Moszkvában!!
  Hát ilyen is van a politikában…..
  csak ennyi

 619. Jáger László

  Kovács Árpád szerint 2021-ben csökkenhet a magyar államadósság!!!
  No nem nominálisan csak GDP arányosan
  Persze ez is a hibahatáron belül van és vágyálom….
  csak ennyi

 620. Jáger László

  Bochkor nem conmmenteli Várkonyi Andrea újabb házasságát!!
  Szabad ember azt csinál amit akar….
  csak ennyi

 621. Jáger László

  Nem vagyok sem fidexes,sem DKs
  ezért nem hinném,hogy életveszélyben lennék!!!
  Igaz emberek!!!???

 622. Jáger László

  C2H2O
  Iparilag használják a gyümölcsök érlelésére ezt a gázt!!
  Eddig semmiféle káros hatásáról nem tudok.
  csak ennyi

 623. Jáger László

  P Ékszeredoboz László szerin nem vesznek l 1cm2 területet a F.egyetem építéséhez….
  hát ki lát a jövőbe!!??
  Én nem csak a laci gyerek….
  csak ennyi