Köcsögválogatott 2018

Nincsen foci világverseny buta barom, elviselhetetlen patkány, iszonyúan balfék és arrogáns féreg játékosok nélkül, akikből remek kezdőtizenegyet lehet összeállítani. A foci csodája, hogy igazi népsportként gond nélkül képes felvonultatni az emberiség söpredékét. Íme a csapat, ahol tényleg a lúzerség a legkisebb bűn.

Kapus

Wilfredo Caballero (ARG) – Az önmaguk és a drukkereik szerint esélyes argentinok már a horvátok elleni meccsnek is az Izland ellen elhullajtott két pontot siratva indultak neki, hogy aztán minden olyan rosszra forduljon nekik, amilyet el se tudtak képzelni. A köcsögválogatott kapusaira jellemző, hogy még a három csoportmeccsen sem tudnak végig szerepelni, mert vagy eltiltják őket, vagy inkább a saját edzőjüknek támad jobb ötlete a kispadról. Caballero pazar gólpasszal kínálta meg a kapuja előtt sertepertélő Rebić-et, ezzel megadva az alaphangot csapata lemészárlásához, és egyúttal magabiztosan kijátszva magát a kezdőcsapatból. Mondjuk az meg már Sampaolit vagy Messit (vagy ki a túró az argentin szövetségi kapitány) minősíti, hogy olyan, harminchat éves kapussal kezd, aki az elmúlt négy évben 26 meccsen játszott a klubjában.

Védők

Aníbal Godoy (PAN) – A közép-amerikai ország történelmi sikert ért el, hiszen először az életben kijutottak egy világbajnokságra, és ott még az első góljukat is meg tudták lőni. Ennél több nem is nagyon volt bennük, eleve nem világos, hogy mi a francot keresnek ilyen országok a világbajnokságon. A Bezzegnemzetek például éktelen hülyeségnek tartja a csak amiatt bevezetendő 48 csapatos vébét, hogy az olaszok meg a hollandok is ott lehessenek, meg még mindenféle afrikai és ázsiai országok, akikért sok pénzt fizetnek João Havelange-nak Sepp Blatternek Gianni Infantinónak a szponzorok, mert még több Ronaldo és Messi mezt lehet ott eladni, ha a hulladék csapatuk is kijut a tornára. Panama ennek a politikának köszönhetően vihette haza a rendkívül izgalmas 2:11-es gólarányát a nulla pontjával együtt. Mi pedig ennek köszönhetően ismertük fel újra a két év alatt a Honvéd stabil kezdőjéig el nem jutó Godoyt, aki okosan, és kicsit sem feltűnően földre birkózta Harry Kane-t a tizenhatoson belül. Igazából ennek ellenére sem vele van itt a fő baj, hanem azzal, aki szerint Panamának ott a helye a világbajnokságon. És még inkább azzal, aki szerint Panamának ott a helye a világtérképen. Ennyi erővel a bősi vízierőmű is lehetne ország.

Gerard Piqué (ESP) – Sokáig Samuel Umtizi volt az esélyes az egyik középső védő posztjára, amiért olyan csodálatosan bután és feleslegesen belenyúlt kézzel a labdába a tizenhatoson belül az ausztrálok elleni csoportmeccsen. Ő azonban tudott javítani, hiszen győztes gólt fejelt a belgák elleni antifoci során, amivel kijátszotta magát a csapatból. Ezzel átadta a helyét Piquének, aki nemcsak magát, hanem egész Spanyolországot képviseli az összeállításban. A vébé előtt nagy esélyesként kezelt spanyolok legalább olyan stratégiai gondolkodási képességet villantottak, mint amikor a 16-17. században megszerezték a világ nemesfém-készletének nagyobb részét, hogy aztán a 19. századra a vagyont elcigánykodva már ismét egy viszonylag szegény ország legyenek. A 2012-es – feltehetően jó sokáig az utolsó – futballsikerük óta hat év telt el, de még nem sikerült feldolgozniuk azt a kellemetlen információt, hogy hiába passzolnak ezret, ha közben meg sem próbálnak közelebb jutni a kapuhoz, továbbá azt, hogy ez így nyolc év után már az ellenfeleknek sem tűnik olyan nagyon félelmetesnek. Maga Piqué azzal szorította ki a köcsögválogatottból például Ramost vagy Busquetset, hogy mégiscsak ő kezezte össze azt a végtelenül ostoba tizenegyest, amivel visszahozta a meccsbe az onnan már éppen kilógó ruszkikat, hogy aztán spanyolosan el is vérezzen a csapata. Irány vissza, a régi szép 90-es és 2000-es évekbe!

Jérôme Boateng (GER) – A köcsögválogatott legstabilabb tagja. Már csak az arckifejezéséért és a hajáért is alapból ott lenne a helye a keretben, de ő minden világversenyen megbízhatóan gondoskodik róla, hogy ennél hosszabb indoklást is írhassunk a neve mellé. Rögtön a svédek elleni csoportmeccs elején mindent megtett, hogy a németek maradék esélye is elszálljon a továbbjutásra. Utolsó emberként, hátulról rúgta fel az egyedül kapura törő Berget, ami egy világbajnokságnál prosztóbb helyen is kapásból piros lapot érne, de a lengyel bíró nem vette volna a szívére, hogy a címvédő már a második csoportmeccs után biztosan kiessen. A még sárgát sem kapó Boatenget viszont vitte a vére. A 82. percre összehozta a második, teljesen értelmetlenül, mezőnyben elkövetett suttyóságáért kapott sárga lapját is, és a második kiállítását már a kompromisszumkész spori sem tudta elboronálni. Azt nem lehet mondani, hogy a platinaszőke védő nem dolgozott meg a kiállításáért és az itteni csapattagságáért.

Pepe (POR) – Tegye fel a kezét, aki ismer visszataszítóbb, elviselhetetlenebb védőt ennél a koszos kis importált gettóhercegnél! Az alak, aki mellett Sergio Ramos talpig sportembernek látszik. A foci egyik örökös rákfenéje az alattomos féreg védő, aki folyamatosan szétfaragja, megfélemlíti a legkiemelkedőbb csatárokat, elveszi a kedvüket a játéktól, és mindezt még igazi mélybunkó, konfliktuskereső arcoskodással is megfejeli. A foci másik rákfenéje a fetrengő buzi, aki egy játékon kívüli, haverkodó legyintésre, szöglet előtt labdával lábon rúgásra, netán biztató vállpaskolásra is képes úgy reagálni, mintha éppen gyomron lőtték volna, és nem tudja eldönteni, hogy a buta arcát vagy a bokáját fogja fájdalmasabban. Mintha Gyurcsány Ferencnek lett volna egy náci utcai mozgalma is az MSZP mellett.

Középpályások

Toni Kroos (GER) – A németek úgy érkeztek az első vb-meccsükre Mexikó ellen, mint akik elvárják, hogy egyből adják nekik az idei trófeát is, továbbá a bírótól kezdve mindenki nyalja fényesre az árja seggüket. Ehhez bármiféle szégyenérzet nélkül (csak vicceltünk, a németekből alkatilag hiányzik a szégyenérzetre való képesség, hiszen csak parancsot teljesítenek) bevetették az amúgy éppen általuk leghangosabban cigányozott latin népek focifegyverét, a színészkedő fetrengést is. Kroos még a bírót is majdnem megtaszigálta egy neki nem tetsző ítéletnél, már-már azt várta az ember, hogy letérdepelteti, aztán szenvtelen arccal tarkón lövi, amiért kifelé ítélt szabadrúgást. Úgy viselkedett, mintha 1944. március 19-én lenne a Budai várban, de tévedett, ugyanis Moszkvában volt, az meg nem éppen hagyományos német sikerhelyszín. Mindenesetre a szervezők mulasztásának rójuk fel, hogy a fritzek másik két csoportmeccsét nem Leningrádba Szentpétervárra és Sztálingrádba Volgográdba tették.

Meşut Özil (GER) – A német társadalom most szemforgató módon rájött, hogy Özil és Gündogan nem németek, hanem törökök, és ezért nem tudnak teljes szívvel a német válogatottért focizni az Erdoğannal fényképezkedés mellett. Pedig semmi nem utalt eddig erre, csak a nevük, a származásuk, a nyelvük és az identitásuk. Persze a német társadalom ebből is csak azt fogja levonni, hogy Özil és Gündogan (meg Khedira) köcsögök, és még véletlenül se fogja meglátni benne az általánosságot, hogy történetesen éppen a német válogatott nem német tagjaival adódott ilyen különös, pont a nemzeti identitáshoz kapcsolódó motivációs gondocska. A német társadalomnak ugyanis pont úgy nem erőssége az általánosságok sallangmentes átlátása és őszinte kimondása, ahogy nem erőssége épelméjű kancellár maga fölé emelése. A németek csak azt és csak úgy látják át, amire és ahogy parancsot kaptak.

Granit Xhaka (SUI) – A svájci társadalom most szemforgató módon rájött, hogy Xhaka és Shakiri nem svájciak, hanem albánok, és pont ezért teljes szívvel tudnak örülni, ha góljaikkal sikerül kiejteni az ősi rivális pásztornépet a legdúsabb hegyoldalról. Szerencsére a svájci társadalom jóval aljasabb, sunyibb és körmönfontabb a németnél, ráadásul legbelül azt is sejthetik, hogy önmaguk ugyanolyan mértékben svájciak, mint albán középpályásaik, bosnyák és boszniai horvát és horvát horvát csatáraik, spanyol-chilei és kameruni balhátvédjeik, nigériai és elefántcsontparti belsővédőjük, zöld-foki szigeteki és délszudáni-kongói védekező középpályásaik, nem beszélve természetesen a jugoszláv edzőjükről. Egészen biztosak lehetünk benne, hogy a csendben és megoldatlanul véget ért jugoszláv polgárháború új fejezetét valamelyik festői kis kantonban írják majd, de ennek Xhaka már nem lesz részese, hiszen a zsoldért megtartható Shakiri, Dzsemaili, Behrami trióval ellentétben ő akkor már letekert ablakon kilógatott zászlóval autózik haza a Koszovóval mégiscsak egyesülő, és régi FIFA-szabályokat nagy nemzetközi hátszéllel átfogalmaztató Nagy-Albánia válogatottjába.

Csatárok

Michy Batshuayi (BEL) – A nagyközönség előtti rasszizmus manapság nem kimondottan divat, habár a franciák győzelme után azért – a tagadhatatlan tényeket kihasználva – felszínre bukkant a búvópatak. Valamiért minden világbajnokság és Európa-bajnokság úgy alakul, hogy még ha nem is forognak az ember gondolatai a játékosok bőrszíne körül, jön valami olyan ősbarom, aki önkéntesen felajánlkozik a rasszok közti értelmi különbségek szemléltetésére. A francia győzelem feletti rasszista huhogáson rettegő haladóknak érdemes lenne arra is figyelmet szentelniük, hogy a vébékeretekbe ne kerülhessenek be XIX. század végi angol gyarmati oktatófüzetek lapjairól lelépett szereplők.

View post on imgur.com

Neymar (BRA) – A játékos, aki több időt tölt fekve, mint talpon. Kár azon keseregni, hogy amúgy kiváló focista, húzta magával a brazilokat (igen, egészen a dicső negyeddöntőig), és ha nem lenne ekkora hisztis picsa, akkor akár szerethető is lenne. Ugyanis ekkora hisztis picsa, ez nem is fog megváltozni, és sosem lesz szerethető. Még Rivaldo megdöbbentő 2002-es színészi alakítását is képes feledtetni ez a nyomorult, akinek a válogatottbeli sikereinek felsorolása feltehetően a pályafutása végén is kimerül majd a riói olimpiai bajnoki címben. Valahol mégiscsak igazságos, hogy Giroud még azzal a nézhetetlen teljesítményével is világbajnok lett Neymar helyett.

Harry Kane (ENG) – Először érkeztek nem nyílt, hanem csak titkos esélyesként az angolok, miután először nem a Sun és a Daily Maily szerkesztősége állította össze a világbajnoki keretüket. Csapatként egész jól elműködgettek addig, amíg nem jöttek szembe komolyabb ellenfelek, de az egész annyira felidézhetetenül semmi volt, hogy pár hónap múltán már azon is csodálkozni fogunk, ha valaki megemlíti nekünk, hogy elődöntősök voltak. A gusztustalan angol történelmi szerencse tárgykörébe sorolandó Harry Kane, a vb-történet legsemmilyenebb gólkirálya. Nemhogy ronaldói (az igazira gondolunk) lehengerlő tudás, de még sztojcskovi báj sem volt benne, csak ködös angol szürkeség. Hármat tizenegyesből rúgott, amire talán még Mracskó Mihály is képes lett volna, egyszer meg rárúgták a labdát, és onnan pattant be. De nem ám úgy inzaghisan pattant be róla, hogy legalább szemfülesen jó helyen szotyizott, hanem messze állt a kaputól, csak ordenáré nagy mákja volt. Annyi köze volt ahhoz a gólhoz, mint Montgomery tábornoknak a világháború megnyeréséhez. Ez az ünnepelt csatárzseni emellett magabiztosan hagyta ki pár másodpercen belül kétszer annak a lehetőségét, hogy döntőbe lője a csapatát. Még a gólkirályságot egyetlen jól sikerült meccsel megszerző Oleg Szalenko is sokkal nagyobb durranás volt. És az Európába éppen átigazolt Denílson sem volt túlértékeltebb.

Edző

Lionel Messi és Jorge Sampaoli (ARG) – Az egész vébé talán legjobb bohózatává váltak az argentinok, akik papíron talán mindenkinél erősebb támadórészleggel érkeztek, és egészen az első meccsig esélyesként emlegették őket. A legelvetemültebb Ganxsta Zolik még a második meccsig is. Végül három gólt bírtak összegyötörni a csoportban, és továbbvánszorogtak ugyan, de már ekkor mindenki azon röhögött, hogy ezeket akárki elintézné a nyolcaddöntőben. Már amikor nem azon röhögtünk, hogy ezek még a spanyoloknál is hülyébbek, mert nem is a vb előtt, hanem közben tették jégre palotapuccsal az edzőjüket. Eközben a védőplexit előbb önkívületben összepúderező, majd azon faszt mutogatva átmászni akaró, legvégül a jól végzett munkában megfáradva elszenderedő Maradona elvtárs lett a világbajnokság legnagyobb sztárja, és milyen szerencse, hogy nagy dérrel-dúrral megmutatta magát és a karóráit. Így könnyű volt felidéznünk, hogy még az az argentin csapat sem volt szarabb a mostaninál, amelyik az ő tehetetlenül dúló-fúló, majd csak üveges tekintettel bámuló irányítása mellett szopott ki 0:4-re a bivalyerős németektől a 2010-es vb negyeddöntőjében. Az a csapat legalább támadni tudott, ha már védekezni nem is. Ennek a mostaninak meg annyi volt a szuperképessége, hogy Messi kurva sok pénzt keres a Barcelonában.

About Gudea enszi

626 hozzászólás

 1. A labdrugás nem sport, hanem játék. Mint amikor a hülyegyerek kockul az egérrel. Túlfizetett bohócok bohóckodnak a posványban. A szemétdomb Görögország athéni szemétdombjáért meccselő albán és vietkong maffia esete.
  Beszéljünk inkább a lovasíjászatról!

 2. Fábián Ferenc

  Szabó Dezső: Az olimpiász tanulságai. A mester 1936 ban írta, szinte a nyomdafesték friss illatát is éreztem amikor olvastam. Szívem szerint kötelező olvasmánnyá tenném minden sportszerető embernek.

 3. Zsidó buli, zsidó hülyités, hülye zsidók számara” A meccs alatt, a sikkasztás zavartalanul folyik!

  • Waine Celecothia

   Te mesüge! És Solymosi Esztert Tiszaeszlárról miért is hagytad ki?
   Korrumpált a Soros meg a gyurcsók?

 4. I love your article so much and I appreciate your thought and views. This is really great work. Thank you for sharing such a useful information here on the blog.

 5. Kanal D izlemeyi o kadar cok seviyorum ki, bezzegnemzetek platformunda da bunu belirtmek istiyorum.

 6. If you know the error code, it becomes easier to identify and control the factors that actually caused the bug. Thus, the QuickBooks error code 15241 is basically associated with the payroll related issues that might be seen at the time of update.

 7. Excellently written article, if only all bloggers offered the same level of content as you, the internet would be a much better place. Really great post, Thank you for sharing this knowledge.

 8. Great article !! Quickbooks database server manager error can be occurred due to firewall settings or due to damaged update of Quickbooks.

 9. Thank you for your sharing. Thanks to this blog I can learn more things. Expand your knowledge and abilities. Actually the article is very practical. Thank you.

 10. Thanks For Sharing This Post…

 11. Quickbooks update error 15270 is one of the most annoying update error, you can rectify it by
  updating your quickbooks to latest version from mainmenu
  download and install Quickbooks tool hub – tool hub generally rectifies common errors
  If your problem still persists then check How to fix Quickbooks error code 15270

 12. Quickbooks Error 15241 is also called Quickbooks payroll update error as it often appears to happen when a user tries to update the payroll feature of QuickBooks.
  Also, if the update is not done on time it can malfunction not only the Quickbooks application but also the system. The company files are also not safe if not removed on time.
  So, get all info on Quickbooks payroll update error 15241 and different ways to remove it.

 13. The forum has many interesting and interesting topics. help me expand my knowledge.

 14. Thanks For Sharing Such a Useful Things Amazing Post Keep Sharing.

 15. The Industrial Hemp Market is projected to grow at a CAGR of 34% from USD 4.6 billion in 2019 to USD 26.6 billion by 2025. The growth of this market is attributed to the increased consumption of hemp-based products due to their various health benefits and increased incidences of diseases such as epilepsy and other sleep disorders. However, the complex regulatory structure for the usage of industrial hemp in different countries is expected to hinder the market growth of industrial hemp.

 16. Hello, My self Abell Arora girl and I am 22 years independent college-going girl studying at Maharshi Dayanand Saraswati University working with Ajmer Famous Escorts Agency. I am very popular for my curvy body and attractive looks. My Sexy Figure body looks is very awesome which every man dreams of. My Call Girls Service In Ajmer Is Very Famous all over Ajmer, Rajasthan India. I will provide all types of Sex Service Like Blow Job Without Condoms, French kissing, Shower sex, Doggy style, Roleplay, Body to Body massage, Threesome, And many more Services provided by me which every man dreaming for real sex pleasure. Follow some simple steps to hire me.
  https://www.abellarora.com/ajmer-escorts.html

 17. I am an sexy bindu designer living and loving mount abu. This is the place where I ramble on and on about my knitting, enjoy! http://www.vanishkajain.in/mount-abu-escorts.html

 18. Browse the latest free classifieds in your local area with Vo Caall. You can find here a number of Indian girls available of friendship and get together.

  http://www.vocaall.com/

 19. Independent Model in Mount Abu With Best Services Fully Erotic And Fun Loving Call Girl Near Your Hotel Just Your Can Search On Your Phone Internet Browser High Profile Bindu Sharma Escorts in Mount Abu
  http://sexybindu.in/

 20. Creating Next Level Hot & Sexy Bed Friendly Female Escort in Abu Rajasthan With Beauty Of Nature You Can Talk , Walk Enjoy Your Self With Her Now You Can A Best Partner Spend Some Lovely Bond With Riya Sen.

  http://mountabuescort.in/

 21. Like The Way Are You Choosing Daman Escorts ? Then Varsha Chowdary Independent Call Girl Selection Al Time Available Better With Some Of Our Other Option For Demo Video Call Click On Below Website Link..

  http://www.varshachowdary.com/

 22. Thank you for being the reason I smile.

 23. Have you been looking for the Zelle customer service support, than you have arrived at the right destination. At this destination you will find the customer service help from zelle, and if you found some issues in using zelle, then you can resolve them by just a click on the given link.

 24. Knowing about the effective strategy to select the
  courses after 12th PCM is the most important factor. Usually, students could not decide what they need to choose to have a better job after they complete their courses, this is why they need to acquire the relevant piece of information is that they can be able to shape up their career with efficiency and get hired at the desired package of by reputed brand.

 25. Hello sweeties, I am sana ,a truly splendid 21-year-old independent escort who is sensual, very fiery and outgoing. Dare to enjoy with me an unforgettable moment that you will want to repeat.

 26. I’m Riya Patel, a nice and beautiful college girl. I am 21 years old. I am from New Delhi, and I am staying Independent Escorts in Delhi. I promise you 100% satisfaction. I am a beautiful and high-profile girl, and you can invite me out to your bedroom, and I am available for short-term or nighttime. Please get in touch with me directly, and you’ll be frequent with me.

 27. You can tell when your projects make a difference from the crowd. There’s something unique about the projects. It appears to me that they are all amazing! the best smm panel

 28. call girls services in jodhpur
  As everybody expect something new in his life with the time changing. Jodhpur Call girls Services full fill the expectation of our clients as they deserve like: Model, Shape, Size, Freshness, Color and much more. When you will meet our jodhpur Call Girls virgins then you will get the joy of love and would be tie in each other

  https://www.jodhpurescortservices.com/

 29. Within a very short time you can live our entire life and fill like you are wandering on the top of seventh moon. There is no more to spend your time and money. You can select any model and have fun. A lot of firms offer these Call girls services in jodhpur and often we do use but we could not happy and curse to the owner due to ugly models. Some time we get flustered and fill bad but here we arrange beautiful and new models including fresh and mature for your celebration. One thing is important for us to take care of our friends. We believe once you will use our Call girls services in Jodhpur, will feel happy and give another chance to serve better.

  https://www.secretsfun.com/

 30. Exclusive service package from call girls in Hyderabad
  Do you need escort service within Hyderabad? Do you need it urgently? Well, if yes, then you have to choose from online now! There are several escort agencies available in the Hyderabad, they are ready to offer you call girls in Hyderabad at best price. Select the best deal from online and buy exclusive service packages. A reputed escort agency always provides to their customer different types of services.

  https://www.red-lips.in/hyderabad-escorts-services-call-girls.php

 31. Looking for a place to buy to quality psychedelics for anxiety and depression
  visit

  https://hallucinpharma.com/

 32. Good Article! This is my first visit to your blog!

 33. They know how to make you feel good through their excellent service. You can get in touch with us anytime you want at +91-9866-56787 or mail us on [email protected] provide high class female escorts services in Hyderabad so that your experience is unforgettable

 34. Lishasingh is a world-renowned massage therapist. He has been practicing massage therapy for over 15 years , and has assisted thousands of clients across the world to ease their injuries, relieve tension and relieve stress.

 35. wonderful blog thank you to share with us keep doing this work.

 36. We can assist you with observing the best body to body spa administration close to me for out-call administrations to keep your spa experience going at home.

 37. Good Article! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.

 38. Nice blog thanks to publish here keep doing.

 39. Izspa is best place known for female to male body massage and body to body massage,Thai massage service in Bangalore.Our motto is giving 100% satisfaction to our customers.We are known for safe and secure service provider among all.

 40. Thank you so much for sharing this information with everyone. You truly understand what you’re talking about! Bookmarked. You can also get help from my site =). It is possible to have an agreement to change the hyperlink between us! smm panel

 41. You can tell when your projects make a difference from the crowd. There’s something unique about the projects. It appears to me that they are all amazing! the smm panel

 42. Spa69 is top most Body To Body Massage service provider which is kept privacy of customer in a good manner to give best top most types massages by expert therapists.

 43. Skin well being requires sustenance sometimes. Standard spa treatment prompts the shining and sound skin. That is most likely the motivation behind why body spa is so well known among ladies.

 44. We have a wealth of experience with Body-to-Body Massage Therapy that is not in any way sexual, but is a pure treatment to relieve fatigue and boost circulation of blood throughout the body. Massage is a therapy that has numerous benefits to improve and boost your mood. There are many excellent results to be found when you receive regular massages from a top spa centers.

 45. You can find them online or by calling usOur female escorts are available for outcalls only and they come to you, so there is no need to worry about going anywhere else All our female escorts are well-mannered and experienced, so your experience will be enjoyable from start to finish

 46. The prices we offer are competitive and you don’t need to go for a better deal if you are looking for the best value for your the money. Take advantage of amazing bargains by contacting us now!

 47. Massage and spa for the body can be a wonderful way to soothe your mind and body. Hyderabad spa and massage centres are booming industries because of a few specifics. As with other spas where you can get massages and bath at these spas in Hyderabad, but the most attractive models are the primary attraction in these places

 48. thanks for sharing the post is veary usefull for me

 49. If you are bored with your life and need a change where you can get the freedom of love and get high-quality entertainment, then the Chandigarh escorts service is ready to make all your dream come true.

 50. https://hallucinpharma.com/product/buy-dmt-vape-pen/

  Looking for a place to buy top quality psychedelics products online.
  Visit our website now and buy securely and affordably.

 51. If you want to spend your precious time with our call girls, then you will want to come again for real enjoyment for sexual pleasure. Call us for Chandigarh call girls when you are planning to visit Chandigarh.

 52. Sirohi Escorts Sexy-Hot Beautiful Site

  Sirohi escort service hot and beautiful site the best so looking site our call girls can team up your night or day two as well as in many era people who have not attained their goal like they are not able to enjoy the most wonderful pleasure of life That’s why many such agencies have been created for you such that you can get the pleasure of sex desire and then no other relationship has to be wrong.Sirohi Escorts increases your power so that you do not become a victim of any pain and Sirohi escort will always accompany you till the time, keep you with the escort and keep enjoying such escort service.

 53. Top Site Jaipur Escorts

  In the country, this escort’s work and sexuality have been going on since ancient times and even today it is needed by many people, which is not taken care of their wishes and today therefore the escort agency has been opened and worked like a professional. and many women take care of you, which may be good for both of them.Jaipur Escort will get you room discount with call girls and wherever you can call female she will let you enjoy sex and romance at your favorite place. And will give you so much love that time spent with female will pull you to us again and again and Jaipur escort service you will book best beautiful service just call now.

 54. The Bset Jaipur Escort Service

  You are heartily welcome in Jaipur Escort Service, you will get escort sex service from the female of your choice and you will be given full facilities with great quality. Jaipur Escort is the famous city of Rajasthan, it comes to the people from far and wide to serve themselves and with it. We are so happy with the female that we like to take the escort service, we get all these Thar women even if they are also found sexy escort best and beautiful girls. This is the test wheel of desi girls then you book Jaipur escort service only And you will get super escort service on our site daily.

 55. PáLoS TReND

  POKOLRA az LMBTQ VÉGBÉLLÉNYEIVEL!!!
  Visszavonta fajgyalázó négerét a KFC a “rasszista támadások” miatt!!!
  A magyarokat nemzeti mivoltukban megsértő rabbiszakállas cég partnereivel közölte, hogy “sajnos számos rasszista megjegyzést kaptak az afroamerikai karakter miatt”, így kénytelenek őt mással (remélhetőleg valami emberformájúval) helyettesíteni. Ebből is látszik, hogy az ellenállásnak, a tiltakozásnak igenis van értelme, ha kellő mennyiségben juttatjuk el üzeneteinket a célszemélyekhez!!!
  Néhány vállalat szenvedélyesen részt akar venni a nyugati világ kultúrharcában. Az Aldi üzletlánc egy olyan kisfilmet készített, amelyben arról beszélnek, hogy miért nem szabad gyereket vállalni. A cég karácsonykor még teljesen más ideológiai úton járt, ez pedig a reklámjaiban is megmutatkozott.
  Decemberben még egy boldog családdal népszerűsítette az akcióit az Aldi, mostanra azonban a kereskedelmi lánc is igyekszik megfelelni a nyugati normáknak. Az Aldi Nord a múlt héten közzétett egy videót a YouTube-csatornáján „Kérlek, ne legyen gyerek! – ezért nem akar Ida soha anya lenni” címmel. A kisfilm az áruházlánc új beszélgetős minifilmjeinek egy része – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
  AGYRÉM az is, HOGY a CSALÁDBARÁT KORMÁNY MAGYARORSZÁGÁN a MŰVÉSZVILÁG ABERRÁLTJAI SÚLYOS ÁLLAMI PÉNZEKKEL KITÖMVE, REMEK POZÍCIÓKBA TOLVA az “ALFÖLDI” FÉLE GÉN-HORDALÉKOK RONT6JÁK MEG FIATALJAINKAT!!! BÜNTETLENÜL!!!…- ÉRTITEK!?
  A Mi Hazánk megakadályozta, hogy a Pride a megszokott útvonalán haladjon. Egész más érvek mentén, de mélyen egyetértek vele, hogy ennek semmi keresni valója a város közepén nincs. Ami érdekes és tanulságos, hogy nem petícióznak, nem vörös fejjel rikácsolnak a parlamentben, hanem a rendelkezésükre álló eszközökkel cselekszenek, és a saját ügyeiket viszik utcára, nem a telex meg a 444 által generáltakon piócáskodnak. Politikát így kell csinálni, és ha ez valakinek nem tetszik, kérje számon azokat a politikusokat, akik a számára tetsző alternatívát nem képviselik hasonlóan. Dicsértessék!
  FELHÁBORÍTÓ!!! MÉG a HOLDRÓL is LÁTASZANI/LÁTSZÓDNI AKARNAK az LMBTQ VÉGBÉLLÉNYEI!!!
  Megtartjuk a felvonulást! – jelentették be a szervezők egy meglehetősen ingerült hangvételű bejegyzésben, miután kiderült, hogy a nemzeti erők idén is megakadályozták a vonaglásukat az Andrássy úton és több más szimbolikus közterületről.
  Azt ígérik: “Nagyobb lesz mint az előző volt, több programmal jelentkezünk, mint eddig bármikor, olyan meglepetésekkel és izgalmakkal készülünk, melyektől majd leesik az állatok. Több tízezer ember fog megmozdulni és kiállni az LMBTQ jogokért. Hangosabbak leszünk, erősebbek, a Karmelitából, a Holdról, és még a Szíriuszról is látszani fogunk.”
  By PaLoS TReND

 56. Sexy High-Classic Dholpur Escort Service Site

  Hi guise welcome to my escort service under your heart, in escort service it is my duty to make you feel like you are a beautiful model of sex yon desire, now I am 21 years old and at the same time every type of service Provides you get all kinds of comforts on it, you are given time to time service with The Best Dholpur Escort Service and along with many sarees there are girls like me who are ready to fulfill your yone desire for special service. accompany you. are given service with the best year, which you do not enjoy and our escort service agency is open from place to place, you can book on our name agency site or you can also call the number wherever you are. Our branches are open in all the cities of Rajasthan, you can find escort service everywhere, you will also have any kind of problem.

 57. Assuming that you Live inJaipur Escort or visited Jaipur without a sweetheart or spouse then partaking in the existence of Jaipur’s hard. How Jaipur young Girls are known for their magnificence, neighborliness, and helpfulness. We can orchestrate an attentive and pleasant spot briefly for a getaway in Jaipur. On the off chance that you are truly a refined man with and cordial way of behaving, our escorts require nothing else to give you vital delight. Be great to our high young who are Associated with us in Jaipur. Our specialty is to give our clients extraordinary, selective gatherings and stylish recreation in Jaipur. Meet Vip Girls is one of the top exclusive class clubs of Vip Girls and offers the Best GFE Experience with Professional services at low rates.VIP young Girls is a top-class Genuine assortment of Escort young Girls in Jaipur. If you need to appreciate and profit from Jaipur young Girls , Jaipur escort service, High-Class Escorts in Jaipur, College Escorts in Jaipur, Housewife accompanies in Jaipur, Russian Escort Girls In Jaipur, Body Massage services, and Hot young Girls in Jaipur. Our young Girls will give a High degree of joy for you to make a snapshot of bliss. You are in a very ideal spot to Choose the best escorts in Jaipur for minimal price rapidly.

 58. All the massages are done behind closed doors with some of the hottest girls in town. Imagine them rubbing their body against yours and finish it with a penetration that leaves you completely satisfied. The sensual tantra massage will take men into orgasm without ejaculation.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.