Már megváltoztak…

Már megváltoztak...…olvastuk ezt megannyi elvtelen idegenrajongótól itt a Gyűlölt Ellenségeinken, amikor már esélyük sem volt megcáfolni az adott kedvenckéiket kínos helyzetben leleplező állításokat. A népek megváltozásának okait és körülményeit persze rendre elmulasztották közölni velünk, így mindannyiszor kénytelenek voltunk a tudománytalan fantazmagória világába sorolni az efféle erőtlen vagdalkozásokat. Most viszont a fél világot lázban tartó korszakos probléma, a migránsválság pontosan megmutatta, hogy a népeknek eszük ágában sincs megváltozni.

Már megváltoztak - csehBiztosan sokakat meglep a csehek és a szlovákok karakán kiállása mellettünk.

A csehek legerősebb, mondhatni egyetlen valós motivációja, cselekedeteik kizárólagos alakítója változatlanul a félelem. És a végeláthatatlan sorokban özönlő, mifelénk még csak köveket hajigáló, de a kalasnyikovval és a séfkéssel is bensőséges viszonyban álló, torzonborz, sárga fogú, Allah akbart üvöltöző tömeget – érthető módon – jelenleg lényegesen veszélyesebbnek látják, mint a Wilkommenskulturrá idomított németeket. Orientációjukat erősíti, hogy Herrin Angelától még nem sikerült kiszivárognia olyan, következetesen védhető és képviselhető, tartós álláspontnak, amely mellé odasorakozhattak volna. Ami pedig végképp a bevándorlásellenesség oldalára sodorta a cseheket, hogy közismerten berzenkednek a megsérüléssel fenyegető helyzetektől, így 400 éve mindig elkerülik ezeket. A muszlim veszély ugyan körvonalazódik, de nekik még nem kell ellene s.k. fellépniük, mert megteszi azt más, az ilyesmi pedig óriási megkönnyebbülés azok számára, akiknek minden vágyuk egy melegedő, habtalan fél korsó sör mellett végigvegetálni az összes átlagos délutánt.

Már megváltoztak - tótAnyicska még mindig azt teszi, amit anyu, apu vagy a diszkóban őt aktuálisan felszedő srác mond neki.

Hogy mikor melyiküknek fogad szót, az pontosan annyira követhetetlen, mint amikor az érzelmekkel túlfűtött női agy szövevényes működését a kamaszos hormontúltengés is súlyosbítja. A dackorszak még mindig nem múlt el, és fogunk is még vele vesződni eleget, de most éppen apu a jófej, ráadásul olyan ritka kegyelmi állapot állt be, hogy anyuval is egyetértenek.

Már megváltoztak - lengyelHa vannak valakik Európában, akiknek a történelmét a miénknél is több értelmetlen hülyeség tarkítja, és az írek nem játszanak, akkor azok a lengyelek.

Amióta Nagy Katalin a létező leggusztustalanabb módon, további felesleges gusztustalanságokkal körítve felszámolta az országukat, azóta csak olyan dolog lehet lengyel, ami legkevésbé sem orosz. Szívet melengető ez az elvhűség, de annyira életképes politika, mint az oszmán hódítás árnyékában polgárháborúzni. A lengyelek feltétlen bizalmát nagyjából annyiból áll elnyerni, hogy eléjük tartunk egy rajzlapot, rajta az orosz medve képével, és közben barátságosan megveregetjük hátulról a vállukat. Természetesen a Washington–Brüsszel forródrót lenne az utolsó, aki ilyen ziccert kihagy, így az ukrán válsággal magukhoz ölelt lengyeleket simán kidumálták a V4-es csapatból.

Már megváltoztak - horváthSokszáz évnyi együttlét után mi sem természetesebb egy önmagát tökös kis népként látó hitvány, gyáva szláv csürhe számára, mint szembefordulni a jótevőjével.

Megtette ezt már 1848-ban is, amikor német parancsra sunyin a magyarok ellen uszult, hogy aztán a néhány tucatnyi emberveszteségtől megszeppenve, inkább visszakotródjon az óljába lapítani. Az elmaradt hadisikert egy Budapest felé hadonászó Jellacsics szoborral feledtették a horvátok, amelyet aztán hősiesen inkább Belgrád felé forgattak el, amikor a széthúzó magyarok szomszédságában fellazult picit a jugoszláv nemzeti kohézió. Ahelyett, hogy az indokolt védekezéssel törődtek volna, most bevándorlásügyben is megpróbálkoztak egy átgondolatlan offenzívával, de pár nap alatt épp úgy lepattantak rólunk, mint anno Pákozdnál, így megint a kisebb ellenállásnak ígérkező szerbeknél jelentkeztek be a soros parasztlengőért, majd kibékültek velük, majd újra összevesztek. Eközben a saját nemzeti hősével könnyedén elbánó, büszke horvát rendőrség tehetetlenül bámulja az illegális határsértők továbbra is özönlő tízezreit. Történelmi éleslátásukat ismerve, a horvátok valószínűleg a jövőben is mindig az éppen aktuális ellenséget fogják örökös főellenségüknek tekinteni, úgyhogy Gotovina majdani szobrát már érdemes lenne eleve forgóaljzatra felállítaniuk, hogy mindig azonnal reagálhasson az idők szavára.

Már megváltoztak - rácFél évezrednyi megalkuvás nélküli harc az ősellenséggé vált muszlimok ellen megedzette a szerb karokat, megkeményítette a szerb lelkeket, és beleoltotta a becsületet a szerb szívekbe.

Ettől váltak olyan rettenthetetlenné a szerb harcosok, hogy meg sem próbálták megvédeni az országukat, hanem elejétől fogva puha ülésű buszokon utaztatják át pénzért az országukon a gyűlölt muzulmánokat. És amikor már elviselhetetlenül undorodnak saját maguktól, akkor „te mocskos muzulmán!” felkiáltással, félelmet nem ismerve meggumibotozzák a legvéznább, sűrű szemöldökű iraki srácot.

Már megváltoztak - görögAz egész bevándorlási probléma töredéke ekkora lenne a Balkánon és nálunk is, ha a híresen okos görögök Európa második legnagyobb légierejével és ötödik legnagyobb haditengerészetével rendet tudnának tartani

abban a szigetvilágban, ahol erre utoljára II. Baszileiosz volt képes. Igaz ami igaz, ha a párhuzamosan zajló, sokfelvonásos csőd-tragikomédiájukban nép és kormánya egyaránt képes rendre a legidiótább megoldást választani, akkor az se várható el tőlük, hogy egy vízi akadályokkal gazdagon tagolt területen feltartóztassák az illegális határátlépőket. Sajnos ehhez elég helikopterre nem futotta nekik, hiszen mindenki tudja, hogy több ezer sziget ellenőrzéséhez sokkal célszerűbb egy 250 vadászgépből álló légiflottát fenntartani. Talán fokhagymafüzért kéne akasztani a kevés helikopterük vezetőkonzoljára is, hogy az megóvja őket a gumicsónakokból kiugráló szírek, afganoszírek, bangladoszírek és afroszírek őrületesen ravasz cselvetései ellen.

Már megváltoztak - oláhSokszor leírtuk már, és talán felesleges újra kiemelni, mennyire undorítóak az elmúlt másfél évszázadban Európa összes szövetségi rendszerét megjárt románok.

Mindig lehet tudni, hogy kivel vannak, de azt soha, hogy kivel lesznek egy perc múlva. Valamiféle nyolcadik érzékük százszázalékos biztonsággal megjósolja, hogy hova kell állniuk, hogy a végén pozitív legyen az egyenlegük, ezt pedig olyan ártatlan arccal játsszák el, hogy újra és újra mindenki beszopja nekik. Most éppen a tökkelütött EU került a szerszám kellemetlenebbik végére, hiszen elégedetten figyelte, amint a románok kiélik magukat a szokásos heveny magyarozásban, majd arra kellett eszmélnie, hogy rezzenéstelen arccal mégis bemasíroznak a magyarok vezette kvótaellenes csapat zászlaja alá. Van még kérdés?

Amikor kérdez, akkor is hazudik. És persze közben valószínűleg egyezkedik az összes szomszédoddal, hogy hogyan basszanak ki veled.

Ráadásul azt is kitalálta már, hogyan baszik ki az alkalmi barátaival, miután a segítségükkel veled kibaszott. Az osztrákok közismerten alig maradnak el az angoloktól aljasságban; a kancellárjuk által előadott, naponta mást hazudunk, eközben minden lehetséges és lehetetlen mocskossággal megvádoljuk a másik felet, és persze igazodunk a németekhez játék számukra olyan napi rutin, mint svédországi bevándorló számára a jogvédő lányok halálra erőszakolása. Incesztriával utoljára a mi Mátyás királyunk bánt érdemei szerint, azóta viszont a művelt világ felfoghatatlanul agyonbabusgatja, és annyira túlértékeli, mint Andy Vajna saját magát. Faymann műsora óta csábító eshetőség a Szabadságpárt győzelme, de ne legyenek illúzióink – ők csak a bevándorlókat szeretik kevésbé a népszocdemeknél, ám ugyanolyan frusztrált, elfojtásokkal teli, antiszociális, álságos pinceivadékok.

Már megváltoztak - osztrák

 

About Gudea enszi

Check Also

Görög ábécével a jóságért

Görög betűkkel jelöli mostantól a WHO a koronavírus különböző mutánsait, hogy az emberek és a …

39 hozzászólás

 1. Thanks for spending time on the computer (wintrig) so others don’t have to.

 2. Cicero ezt írta: 2000 éve” A zsidók egy sötét és visszataszító erő részei. Tudjuk, hogy klikkjük számos tagból áll, hogy mennyire összetartanak és szövetségeik milyen hatalommal bírnak. Csirkefogók és gazemberek népe.”
  A zsidóság a civilizált világot alkotó társadalmi egységek között a képzelhető legtisztább faj s mint ilyen szükségképpen határozott típussal, jelleggel és hajlamokkal bír Hermann Ottó
  A zsidó nép maradt vallása és kiközösítése következtében az európai népek között a leginkább beltenyészet. Ebből azonban az fakad, amit a nép már gyermekkoromban gyakran mondott: “A zsidó vagy nagyon okos, vagy nagyon buta, náluk ritkább a középút.”
  A kutatócsoport vérrokonok házasságaiból született, autizmussal diagnosztizált pácienseknél azonosította a SLC7A5 jelű gén mutációit. Régen mondom, ez az ok!
  Az autista, figyelemhiányos, hiperaktív gyerekek száma M. O.-GON 60-70 ezerre tehető! Rádióműsor Hajdú Anna fejlesztő óvónő, portré műsorban.
  Az európai rabszolga-kereskedelem irányítói általában zsidó származású kereskedők voltak, mert „tradicionálisan már a középkortól kezdve ők közvetítettek kapcsolataikkal a különböző országok, és kontinensek között”.

 3. Mann chaudhary

  This is an amazing website because this website provides us complete solutions of class 8th Mathematics in free of cost.
  https://fullncertsolutions.in/category/class-8-maths/

 4. Glad to see the amazing post here windows 10 alarm thanks for this

 5. Sandy Blanda

  The women has played too many roles as i go through this story and it has filled my eyes with tears. So touching and marvelous writing. Even i never find time due to my 3 Best Assignment Services in the UK i often visit here to know the best authors and get a copy by the reviews.

 6. Do you want a professional digital marketer? If yes thus ask Prolynxs and Technologies. We have experience and designers who not only design your website but also design the best logo for your brand. Thereafter, we start working on your project by creating top-notch website content and then rank your website by SEO, PPC, digital marketing, social media marketing, email marketing, and so on. Hire your favorite designer today to seek the experts of Prolynxs.

 7. This is a great idea to share your blogs with us because your Article helps us to learn so many things through your blogs. Thank you so much admin for uploading such amazing content with us your blog is really helpful for me. wish you all the best for upcoming comments.

 8. Wow, you’ve written a fantastic blog, and I’ve found just what I’m looking for. In every paragraph, you go above and beyond to illustrate the content’s concept. As a content writer, I understand the effort because I provide finance assignment writing services to students who seek it.

 9. The writers here have in their minds a number do my paper of things that they can do while writing your essay so as to make a reader drawn to the essay and be very interested in everything that is written in the essay.

 10. Truly, this article is really one of the very best in the history of articles. I am a antique and I sometimes read some new articles if I find them interesting. And I found this one pretty fascinating and it should go into my collection.

 11. There are not so many difficulties in the essay, but with the edubirdie promo code, on which any written work is written, you will have a perfectly written work, of high quality and competently

 12. Parents should be the best friend of children. The action of both affects the lives of children. Instead of doing what they want individually, they should be compromised for their interest.

 13. Thank you for sharing useful information, this is a very beautiful and interesting blog, once again thank you and wish the blog more and more members.

 14. If you haven’t played the game yet, it’s a pity. Game play that is very simple, children, adults can play.

 15. Mifelénk még csak köveket hajigáló , és a végeláthatatlan sorokban özönl

 16. Buying a custom paper writing paper from this company can prove to be the very best decision you will ever make regarding improving your performance in class. Every student periodically is expected to write a custom writing paper and the decision concerning the writing of the custom writing paper always makes the difference between passing highly and failing in the custom writing assignment.

 17. Hungarians. Instead of caring about justified defense, they now tried an ill-considered offensive in immigration matters According to a new published by renowned journal in the UK.Assignment Helpcurrently offers the best assignment writing services in the UK.
  little in the neighborhood of the disintegrating, but in a few days they bounced back from

 18. Az élet egyre jobban fejlődik, az embereknek is változniuk kell, hogy lépést tudjanak tartani ezzel az életritmussal.

 19. Buying a bespoke paper from this firm will boost your grades. Every student must occasionally create a custom writing paper, and the decision about the paper determines whether they pass or fail.

 20. all the technical KINGDOM777 solutions and staff we need for 에볼루션 카지노 operators who provide world

 21. I’ve been troubled for several days with this topic. keo nha cai, But by chance looking at your post solved my problem! I will leave my blog, so when would you like to visit it?

 22. The assignment submission period was over and I was nervous, baccarat online and I am very happy to see your post just in time and it was a great help. Thank you ! Leave your blog address below. Please visit me anytime.

 23. I’ve been looking for photos and articles on this topic over the past few days due to a school assignment, casinosite and I’m really happy to find a post with the material I was looking for! I bookmark and will come often! Thanks 😀

 24. I saw your article well. You seem to enjoy baccaratcommunity for some reason. We can help you enjoy more fun. Welcome anytime 🙂

 25. Even if you don’t have an account you can see step by step guide for creating Amita Health Portal Account and Resetting the Amita Health Portal password as well. https://e-health-portal.com/

 26. The information is very special, I will have to follow you.

 27. I saw your article well. You seem to enjoy keonhacai for some reason. We can help you enjoy more fun. Welcome anytime 🙂

 28. The lol beans game contains different rounds. In each round, the players who can’t reach the end in time will be eliminated. Each level features a wide range of tricky obstacles that can kick you off, from hammers, balls, to slippy hills. You need to stay focused and move around carefully to avoid obstacles and try not to fall into the void.

 29. a very informative blog it is. thanks for sharing. i really like it and read it all. you are doing with your skills i appreciate your work keep it up.

 30. The assignment submission period was over and I was nervous, baccaratsite and I am very happy to see your post just in time and it was a great help. Thank you ! Leave your blog address below. Please visit me anytime.

 31. I’m very curious about how you write such a good article. Are you an expert on this subject? I think so. Thank you again for allowing me to read these posts, and have a nice day today.

 32. Great information, please just cite it. Online assignments are also highly beneficial for academic students, and the platform I suggested to you online Course help its a very important one for all academic students.

 33. I came to this site with the introduction of a friend around me and I was very impressed when I found your writing. I’ll come back often after bookmarking! majorsite

 34. This is really valuable data, and I will have to keep up with you.

 35. I’ve been searching for hours on this topic and finally found your post. casinosite, I have read your post and I am very impressed. We prefer your opinion and will visit this site frequently to refer to your opinion. When would you like to visit my site?

 36. For portals for patients, the first and most essential thing you’ll require is a computer and an internet connection. Create a user account that is customized within the program to access medical services on your own.
  Visit here: Ascension Patient Portal

 37. Please keep the information flowing. Drift Hunters is a well-known and appealing video game in my opinion.

 38. Arguable
  Arguable analytical essay topics are those that focus on interpreting and analyzing a topic that’s important to the writer. They may be related to current events, personal experiences, or a particular issue. Some examples are: animals, religion, sports, art, and more. Some topics may even be a combination of several topics.

  To begin, it is important to outline the topic and the structure of the essay. The outline should incorporate pre-writing steps like brainstorming and research. Brainstorming should include making notes about ideas and possible sources. Research is also essential in order to build solid arguments. The outline can be structured using a graphic organizer, such as bullet points. It is also necessary to have a strong opening line.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.